Cem Yilmaz Serenay Sarikaya Haberleri

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya sonunda el ele görüntülendi! Yorumlar gecikmedi: Gözler Cem Yılmaz'da...

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya uzun süredir aşk iddialarıyla gündeme geliyordu. Taze aşıklar sonunda gülücükler saçarak çıktıkları mekandan el ele ayrıldı. Mert Demir ve Serenay Sarıkaya'nın bu hallerini gören sosyal medya kullanıcılarının aklına ise eski sevgili Cem Yılmaz geldi.

Magazin 2024-04-23 09:07:02

Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme yaptığı iddia edilmişti! Cem Yılmaz'dan açıklama gecikmedi

Geçtiğimiz günlerde GQ'nun New York'ta düzenlediği 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesine katılan Serenay Sarıkaya, derin göğüs dekolteli kıyafetiyle gündem olmuştu. Sarıkaya'nın iddialı tarzı olay olurken eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın yaptığı bir paylaşım gönderme olarak algılanmıştı. Cem Yılmaz'dan 'gönderme' iddialarına açıklama gecikmedi.

Magazin 2024-04-17 12:23:18

Cem Yılmaz'ın paylaşımı Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme mi? Sosyal medya karıştı

Son olarak Aile dizisinde rol alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesindeki kıyafetiyle gündem oldu. Cem Yılmaz'ın son paylaşımı ise Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme olarak yorumlandı.

Magazin 2024-04-14 11:48:21

Cem Yılmaz yeni bir aşka yelken açtı! İşte yeni sevgilisi...

Komedyen Cem Yılmaz son olarak oyuncu Serenay Sarıkaya ile birlikteydi. Uzun süredir aşk yaşamayan ünlü komedyen, kalbini bakın kime kaptırdı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafla aşkları ortaya çıkan ikilinin yaş farkı da gündem oldu.

Magazin 2024-03-02 23:15:35

Bomba iddia... Serenay Sarıkaya ile Mert Demir aşkı kısa sürdü! Cem Yılmaz fırsatı kaçırmadı

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya'nın Mert Demir ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemini sallamıştı. Güzel oyuncu hakkında şimdi de yeni bir iddia gündeme geldi. Mert Demir ile aşkı kısa süren Sarıkaya'nın kapısını eski aşkı çaldı.

Magazin 23-02-24 11:59

Defne Samyeli mi yoksa Serenay Sarıkaya mı? Cem Yılmaz'dan kafa karıştıran paylaşım: Unutamıyorum, sürekli aklımdasın

Ünlü komedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesabında yaptığı "Unutamıyorum, sürekli aklımdasın" paylaşımıyla görenleri şaşırttı. Yılmaz'ın bu paylaşımı “Kimi unutamadı?” , “Kimi düşünüyor?” gibi yorumları beraberinde getirdi. Bu ifadelerin ardından Cem Yılmaz'ın bir dönem Defne Samyeli ve Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşk tekrar gündeme geldi.

Magazin 18-06-23 15:42

Aile dizisinin Devin’i Serenay Sarıkaya’nın eski sevgilileri ağızları açık bıraktı! Kimler var kimler

Yeni dizi Aile’de Devin karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya’nın aşk hayatı gündem oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşan Sarıkaya’nın Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk çok konuşulmuştu. Güzel oyuncunun sevgililerini duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 07-03-23 16:54

Cem Yılmaz, Kerem Bürsin ve Çağatay Ulusoy gibi isimlerle birlikte olmuştu! Serenay Sarıkaya'nın telefon kılıfındaki yazı gündem oldu

Şahraman'daki sevişme sahneleriyle gündemde olan Serenay Sarıkaya selfiesindeki o detayla dikkat çekti. Geçmişte Cem Yılmaz, Kerem Bürsin ve Çağatay Ulusoy gibi isimlerle birlikte olan güzel oyuncunun taşıdığı not olay oldu.

Magazin 30-01-23 09:59

Aile dizisi ne zaman başlayacak? Aile dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya başrolde!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolde yer aldığı Ailde dizisinden ilk fotoğraf geldi. Ay Yapım imzalı, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız ile Cem Toluay'ın oturduğu, senaryosunu Hakan Bonomo'nun yazdığı Aile dizisi için heyecanlı bekleyiş de başladı. Peki, Aile dizisi ne zaman başlayacak? Aile dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 12-01-23 10:23

Cem Yılmaz'dan Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım anısı! Yerim yoktu...

Son dönem Serenay Sarıkaya ile yeniden yakınlaştığı iddiasıyla gündeme gelen komedyen Cem Yılmaz'ın Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'la ilgili anısını anlattı. Cem Yılmaz'ın Aziz Yıldırım anısı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 25-11-22 14:24

Seda Akman ile aşk yaşadığı konuşuluyordu! Cem Yılmaz eski aşkı Serenay Sarıkaya'yla yakınlaştı

Oyuncu Seda Akman ile yeni aşka yelken açtığı söylenen Cem Yılmaz eski aşkı Serenay Sarıkaya'yla samimi bir gece geçirdi. Serenay Sarıkaya muhabirlerin eski aşkı Cem Yılmaz ile alakalı sorularına, "Oyundan geldim, yorgunum. Görüşürüz" yanıtını vermekle yetindi.

Magazin 24-11-22 16:00

Defne Samyeli, Serenay Sarıkaya'dan sonra... Cem Yılmaz ile Seda Akman aşkından ilk fotoğraf

49 yaşındaki Cem Yılmaz'ın aşk hayatıyla ilgili ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü komedyenin, Bir İstanbul Masalı, Emret Komutanım, Arka Sokaklar, Masumlar Apartmanı, Annem gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 44 yaşındaki güzel oyuncu Seda Akman ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Ünlü çiftin haftalar önce beraber görüntülendiği ortaya çıktı.

Magazin 15-11-22 14:46

Cem Yılmaz ve Kerem Bürsin kanka çıktı! Kerem Bürsin'den Serenay Sarıkaya yorumu

Cem Yılmaz ve Kerem Bürsin'in davetteki görüntüsü sosyal medyaya bomba gibi düştü. Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilileri Cem Yılmaz ve Kerem Bürsin adeta kanka çıktı. Kerem Bürsin konuyla ilgili "Serenay'la olan meseleden kaç sene geçti" dedi.

Magazin 02-06-22 10:00

Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen ilk kez birlikte görüntülendi! Yüzünde güller açıyor

Cem Yılmaz ile ayrıldıktan sonra adı çeşitli iş insanlarıyla anılan Serenay Sarıkaya'nın Umut Evirgen ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen 8 ay sonra ilk kez kameralara takıldı. Güzel oyuncunun keyifli hali gözlerden kaçmadı.

Magazin 16-03-22 09:14

Serenay Sarıkaya'dan leoparlı tatil pozları

Cem Yılmaz'la ayrıldıktan sonra adı iş adamı Haldun Demirhisar ile anılan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın leopar desenli mayosu ile verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 10-06-21 17:30

Serenay Sarıkaya süper minili pozlarıyla mest etti

Cem Yılmaz ilişkisinden sonra Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündemde olan Serenay Sarıkaya süper minisiyle verdiği pozlarla mest etti.

Magazin 04-06-21 13:40

Haldun Demirhisar ve Serenay Sarıkaya aşkı Kasım'da başlamış

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'dan sonra Haldun Demirhisar ile görüntülenince aşk iddiaları alevlendi. Sarıkaya'nın eski bir pozundaki detay ise olay oldu.

Magazin 16-05-21 07:19

Serenay Sarıkaya ve yeni sevgilisi Haldun Demirhisar baş başa görüntülendi! Arkadaşım demişti...

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda ünlü komedyen Cem Yılmaz ile bir beraberlik yaşamış ve ardından ayrılık kararı almıştı. Sonrasında Sarıkaya'nın Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı iddiaları ortalığı sallamış fakat Sarıkaya bu iddiaları reddetmişti. Güzel oyuncu “Arkadaşım” dediği yeni sevgilisi ile görüntülendi.

Magazin 15-05-21 15:51

Haldun Demirhisar kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Serenay Sarıkaya ile görüntüleri ortaya çıktı

Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra iş insanı Haldun Demirhisar’la görüntülenen ve adı aşk iddialarına karışan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, ‘’Arkadaşım’’ diyerek, iddiaları yalanlamıştı. Ancak Serenay Sarıkaya ile Haldun Demirhisar’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Magazin 15-05-21 11:28

Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar aşk mı yaşıyor? | Haldun Demirhisar kimdir? Haldun Demirhisar kaç yaşında ve nereli?

Uzun bir süredir ekranlarda görünmeyen ve Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla magazin gündemine bomba gibi düşen Serenay Sarıkaya hakkında, bu seferde iş insanı Haldun Demirhisar ile aşk iddiaları gündeme geldi. Haldun Demirhisar ve Serenay Sarıkaya’nın Göcek Bedri Rahmi Koyu’nda birlikte görüntülenmeleri ise bu iddiayı güçlendirdi. Ancak Sarıkaya’dan bu konu ile ilgili açıklama gecikmedi. Bu haberden sonra birçok kişi ise Haldun Demirhisar’ın kim olduğunu merak etti. Detaylar haberimizde…

Magazin 11-04-21 21:57

Serenay Sarıkaya kırmızı derin yırtmaçlı elbisesi ile büyüledi!

Cem Yılmaz ile olan ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düşen Serenay Sarıkaya yaptığı paylaşımla beğeni yağmuruna tutuldu. 29 yaşındaki Serenay Sarıkaya’nın kırmızı derin yırtmaçlı elbisesi büyük beğeni topladı.

Magazin 26-03-21 17:39

Cem Yılmaz kimdir? İşte Cem Yılmaz'ın hayat hikayesi

Ekranların sevilen ismi Cem Yılmaz, yıllardır birçok insanı güldüren komedyen, oyuncu, müzisyen, karikatürist, seslendirmen, yapımcı, senarist ve yönetmendir. Ahu Yağtu ile evliliğinden bir çocuk babası olan Cem Yılmaz, bir zamanlar Serenay Sarıkaya ve Defne Samyeli ile yaşadığı birlikteliklerle de gündeme geldi. Peki Türkiye'nin en sevilen komedyenlerinden olan Cem Yılmaz kimdir? İşte Cem Yılmaz hakkında merak edilenler ve Cem Yılmaz'ın hikayesi.

Magazin 24-03-21 14:38

Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz açıklaması! 'Kendisi de söyledi...'

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya'nın aşkı kadar ayrılmaları da olay olmuştu. Uzun süre sessizliklerini koruyan ikilinin barıştıkları iddia edilmişti. Cem Yılmaz'ın açıklamasından sonra Serenay Sarıkaya'dan da bir açıklama geldi.

Magazin 02-02-21 14:23

Cem Yılmaz'dan Serenay Sarıkaya açıklaması! 'Küsmedik ki barışalım'

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'ın paylaşımını beğenince olay olmuştu. İkilinin barıştığına dair iddialara Cem Yılmaz "Yoo barışmadık" dedi.

Magazin 31-01-21 11:44

Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz barıştı mı?

Aşkları ile 2020 yılına damga vuran Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz'ın bir dargın bir barışık ilişkisinde beklenmeyen hamle güzel oyuncudan geldi. Sarıkaya, ünlü komedyenin son paylaştığı gönderiyi beğenerek, akıllara 'Barıştılar mı?' sorusunu getirdi.

Magazin 30-01-21 10:07

Serenay Sarıkaya'dan sütyensiz paylaşım! Beğeni yağdı

Cem Yılmaz'dan ayrıldıktan sonra Ege'de kafa dinleyen Serenay Sarıkaya sütyensiz paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 28-01-21 16:26

Cem Yılmaz'dan flaş Serenay Sarıkaya hamlesi! Takibi bıraktı

Aşkları geçtiğimiz yıla damga vuran Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Yılmaz, yaklaşık 10 ay aşk yaşadığı eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'yı yılbaşı gecesi sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı. Sarıkaya ise Yılmaz'ı takibe devam ediyor.

Magazin 02-01-21 10:45

Cem Yılmaz'ın 2021 paylaşımı sosyal medyayı salladı! 'Azıcık aşım...'

Serenay Sarıkaya'yı takip etmeyi bırakan ama birlikte fotoğraflarını silmeyen Cem Yılmaz 2020'e veda pozuyla olay oldu. Şarap içtiği anları paylaşan Yılmaz'ın notu da gündeme girdi.

Magazin 01-01-21 11:04

Serenay Sarıkaya'nın taytlı pozu olay oldu! 'Ayrılık yaradı'

Cem Yılmaz ile ayrıldıktan sonra kendini doğaya veren oyuncu Serenay Sarıkaya şu sıralar annesiyle tatilde. Sosyal medyadan paylaşım yapan Sarıkaya'nın taytlı pozu olay oldu!

Magazin 07-12-20 09:54

Serenay Sarıkaya'nın makyajsız pozlarına beğeni yağdı

Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından makyajsız pozlarını paylaştı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz'la yollarını ayıran oyuncu Serenay Sarıkaya'nın paylaşımına hayranları beğeni yağdırdı.

Magazin 21-11-20 02:31

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin barıştı mı? Instagram'dan paylaştığı fotoğrafla açıklama yaptı!

Cem Yılmaz ile ilişkisini sonlandıran Serenay Sarıkaya'nın son paylaşımı kafaları karıştırdı. Tatile çıkan ünlü oyuncunun Instagram'dan paylaştığı fotoğraf, 'Kerem Bürsin ile barıştılar mı?' sorusunu akıllara getirdi. Sosyal medyada çok konuşulan paylaşımın ardından ise Sarıkaya'dan açıklama geldi.

Magazin 16-11-20 02:39

Serenay Sarıkaya yazı geri getirdi! Mayolu puzunu paylaştı!

Cem Yılmaz’la yaşadığı ilişkiyle magazin gündeminde ses getirmeyi başaran Serenay Sarıkaya, aşk acısını atlatmak için tatile çıktı. Güzel oyuncu sahilde çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Sarıkaya’nın mayolu pozları takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 15-11-20 18:04

Saadet Özsırkıntı’nın Cem Yılmaz'ın kulisinde... İşte o fotoğraf

Saadet Özsırkıntı’nın Serenay Sarıkaya'dan ayrılan Cem Yılmaz'ın kulisine gitmesi olay olmuştu. Gündeme bomba gibi düşen bu olayın fotoğrafı da ortaya çıktı. Taraflar aşk iddialarını ise sert dille yalanlamıştı.

Magazin 08-11-20 08:42

Cem Yılmaz ile ayrılan Serenay Sarıkaya'dan Saadet Özsırkıntı yorumu

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aşkı bitmiş ve haberi de Yılmaz duyurmuştu. Etiler'de görüntülenen Sarıkaya, Cem Yılmaz ile adı aşk dedikodularına karışan Saadet Özsırkıntı hakkında konuştu.

Magazin 06-11-20 09:13

Saadet Özsırkıntı ve Cem Yılmaz aşk mı yaşıyor? Saadet Özsırkıntı'dan flaş açıklama

Defne Samyeli'den ayrılıp Serenay Sarıkaya ile sevgili olan Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde ayrılık haberini doğrulamıştı. Cem Yılmaz'ın şimdi de sunucu Saadet Özsırkıntı ile aşk yaşadığı iddia edildi? Saadet Özsırkıntı'dan flaş açıklama geldi. Saadet Özsırkıntı kimdir, kaç yaşında merak konusu oldu.

Magazin 05-11-20 10:55

Cem Yılmaz'ın bilet isyanı! 'Böyle bir fiyat yok'

Serenay Sarıkaya ile ayrılık haberleriyle gündemde olan Cem Yılmaz'ın pandemi sonrası gösteri biletlerinin fiyatları olay olmuştu. Cem Yılmaz bilet fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 27-10-20 09:08

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz ayrıldı mı? İlginç yanıt

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya çiftinden son dakika haberi geldi. Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya aşkının bittiği gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 26-10-20 17:26

Serenay Sarıkaya göğüslerini yaptırmıştı! İlk kez görüntülendi

Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Serenay Sarıkaya taktırdığı silikonların patlamasıyla soluğu gecenin bir vakti hastanede almıştı. Sarıkaya göğüs ameliyatının ardından ilk kez görüntülendi.

Magazin 18-10-20 07:49

Seranay Sarıkaya için hastaneden açıklama!

Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın Maslakta'ki özel bir hastanede estetik ameliyatı olduğu, hastane kaydını da sahte bir isimle yaptığı iddia edilmişti. Sarıkaya'nın operasyon geçirdiği hastaneden ise açıklama geldi.

Magazin 09-10-20 20:24

Bomba iddia! Serenay Sarıkaya göğüs estetiği için...

Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Serenay Sarıkaya göğüs estetiği mi oldu? Uçankuş'un iddiasına göre ünlü oyuncu ismini değiştirip gece yarısı hastaneye yatış yaptı.

Magazin 08-10-20 12:00

Serenay Sarıkaya: Teklif gelirse neden olmasın

Bebek'te bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülenen oyuncu Serenay Sarıkaya, sevgilisi Cem Yılmaz'ın çekmeyi planladığı 'Erşan Kuneri' dizisi ile ilgili sorulara cevap verdi.

Magazin 26-09-20 17:52

Serenay Sarıkaya’nın ‘boş su’ fotoğrafına Hatice Arslan’dan iltifat yağdı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’la yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisiyle magazin gündeminde yerini alan Serenay Sarıkaya sosyal medya paylaşımlarıyla ses getirmeyi sürdürüyor. Yaz tatilinden son karelerini paylaşan güzel oyuncuyu yakın dostu Hatice Arslan iltifat yağmuruna tuttu.

Magazin 25-09-20 14:50

Serenay Sarıkaya: Kalbimin götürdüğü yere...

Yaz tatilinin büyük bir kısmını sevgilisi Cem Yılmaz ile geçiren ve zaman zaman sosyal medyada paylaşımlarıyla gündeme gelen oyuncu Serenay Sarıkaya, son yayınladığı fotoğraflarına, "Kalbimin götürdüğü yere..." notunu düştü.

Magazin 22-09-20 08:59

Serenay Sarıkaya'dan dikkat çeken paylaşım: Anlat anlat heyecanlı oluyor

Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın Instagram paylaşımına hayranları beğeni yağdırdı. Gün batımı manzarasına karşı çekilen fotoğraflarını paylaşan Serenay Sarıkaya "Anlat anlat heyecanlı oluyor" notunu düştü.

Magazin 08-09-20 20:41

Serenay Sarıkaya: Gülerken gözleri, dudakları kaybolan…

Yaz tatilinin büyük bir kısmını sevgilisi Cem Yılmaz ile geçiren ve baş başa yaşadıkları özel anları muhabirler tarafından da görüntülenen oyuncu Serenay Sarıkaya, gülmenin önemi üzerine dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Magazin 31-08-20 13:59

Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz’ın yaş farkı sosyal medyanın dilinde

47 yaşındaki komedyen Cem Yılmaz ile oyuncu sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın arasındaki 18 yıllık yaş farkı sosyal medyada esprili paylaşımlara neden oldu.

Magazin 17-08-20 11:47

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'a seslendi: Haydi aşkım, sen de atla!

İlişkileriyle magazin gündemine bomba gibi düşen Serenay Sarıkaya-Cem Yılmaz çifti, önceki gün Marmaris'te görüntülendi. Sarıkaya, sevgilisine denizden "Haydi aşkım, sen de atla!" şeklinde seslendi.

Magazin 16-08-20 10:37

Serenay Sarıkaya'dan sevgilisi Cem Yılmaz’a deniz kızı pozları

İlişkilerinde sorunlar yaşadıkları söyleyenen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya şimdilerde Marmaris'te aşk tazeliyor.

Magazin 15-08-20 16:10

Serenay Sarıkaya'nın kolyesi Cem’in hediyesi!

Kısa bir süre önce teknede çekilmiş samimi pozları ile haklarında çıkan 'ayrılacaklar' iddialarına yalanlayan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya şimdilerde mutlu bir çift tablosu çiziyor. Serenay Sarıkaya'nın hesabından yaptığı son paylaşımdaki kolyesi ikiliyi yeniden gündeme getirdi.

Magazin 15-08-20 10:49