Mert Demir Haberleri

Ve sonunda yakalandılar! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir tatil dönüşü görüntülenince...

Bir süredir haklarında çıkan aşk dedikodularına sessiz kalan ve geçtiğimiz günlerde Milano'ya tatile giden Serenay Sarıkaya ile mert Demir havalimanında objektiflere yansıdı. Beraber görüntülenmemek için tek tek çıkan ikili, soruları yanıtsız bıraktı.

Magazin 08-04-2024 14:44

Aşkları kısa sürdüğü iddia edilmişti! Serenay Sarıkaya Mert Demir'in konserinde görüntülendi! Şarkılarına böyle eşlik etti

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın şarkıcı Mert Demir ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Son olarak Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Yağmur Çevik'in iddiasına göre ''Mert Demir bir konserinde 'Ben ayrılık şarkıları söyleyeceğim bugün çünkü ben ayrıldım'' demişti. Serenay Sarıkaya'nın Mert Demir'in konserine giderek şarkılarına eşlik ettiği anlar kaydedildi.

Magazin 29-02-2024 00:59

Bomba iddia... Serenay Sarıkaya ile Mert Demir aşkı kısa sürdü! Cem Yılmaz fırsatı kaçırmadı

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya'nın Mert Demir ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemini sallamıştı. Güzel oyuncu hakkında şimdi de yeni bir iddia gündeme geldi. Mert Demir ile aşkı kısa süren Sarıkaya'nın kapısını eski aşkı çaldı.

Magazin 23-02-2024 11:59

Birlikte Amsterdam'a gittikleri iddia edilmişti! Mert Demir’e Serenay Sarıkaya sorulunca...

Son olarak Aile dizisinde rol alan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile 'Ateşe Düştüm' şarkısıyla adını geniş kitlelere duyuran Mert Demir'in aşk yaşadığına dair iddialar gündeme bomba gibi düşmüşü. Son olarak ünlü çiftin birlikte Amsterdam'a tatile gittikleri söylendi. Ünlü bir giyim markasının yüzü olan Demir katıldığı davette Serenay Sarıkaya sorulunca bakın ne yanıt verdi.

Magazin 22-02-2024 08:03

Mert Demir

Mert Demir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mert Demir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Durun bakalım' demişti! Serenay Sarıkaya ile Mert Demir hakkında bomba iddia! 'Birlikte Amsterdam'a...'

Son olarak Aile dizisinde rol alan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile 'Ateşe Düştüm' şarkısıyla adını geniş kitlelere duyuran Mert Demir'in aşk yaşadığına dair iddialar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sarıkaya hakkındaki iddialar için 'Durun bakalım' yanıtını vermişti. Serenay Sarıkaya ile Mert Demir hakkında bomba bir iddia daha gündeme geldi.

Magazin 17-02-2024 12:09

Serenay Sarıkaya 'Durun bakalım' demişti! Mert Demir'den açıklama gecikmedi! Aşk mı yaşıyorlar?

Şimdilerde Show Tv ekranlarında yayınlanan Aile dizisinde hayat verdiği 'Devin' karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkan Serenay Sarıkaya son olarak 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla geniş kitleler tarafından tanınan şarkıcı Mert Demir ile anılmaya başlandı. Mert Demir'den ilk açıklama geldi.

Magazin 27-12-2023 17:03

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşk mı yaşıyor? Bomba iddia! Hayranıymış çünkü O soruya 'Durun bakalım' cevabı kafaları karıştırmıştı

Şu sıralar Kıvanç Tatlıtuğ'la başrol oynadığı dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla geniş kitleler tarafından tanınan şarkıcı Mert Demir ile aşk mı yaşıyor? Sosyal medyanın dilinden düşmeyen iddialar ve Sarıkaya'nın kafa karıştıran açıklamalarının ardından bomba bir iddia ortaya atıldı. Sarıkaya'nın Demir'in şarkısına vokal yapmasının ardından ikilinin arkadaşlığının başladığı ve 10 günlük de bir aşkları olduğu ileri sürüldü.

Magazin 18-12-2023 13:00

Bomba aşk iddiası! Ünlü oyuncu Seray Kaya'nın müzisyen sevgilisi bakın kim çıktı

Genç oyuncu Seray Kaya'nın aşk yaşadığı iddia edilen müzisyen isim ortaya çıktı. Kadın, Mahkum ve Bir Küçük Gün Işığı gibi dizilerde canlandırdığı roller ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Seray Kaya bu kez aşk hayatıyla gündeme geldi. İşte Seray Kaya ve aşk yaşadığı iddia edilen şarkıcı sevgilisi...

Magazin 06-08-2023 17:12

Yalı Çapkını Sultan kimdir? Yalı Çapkını'nın hizmetçi Sultan'ı İrem Altuğ kimdir, kaç yaşında?

Yalı Çapkını 'Sultan' olarak karşımıza çıkan İrem Altuğ'un hayatı dizinin seyircileri tarafından merak edildi. Yalı Çapkını dizisinde 'Sultan' ile 'Ferit' karakterlerinin aralarında geçen olaylar gündem olmuştu. İrem Altuğ Yalı Çapkını dizisinde dikkat çeken oyunculardan biri. Peki, Yalı Çapkını Sultan kimdir? Yalı Çapkını'nın hizmetçi Sultan'ı İrem Altuğ kimdir, kaç yaşında?

Magazin 28-10-2022 23:25

Yalı Çapkını Sultan ile Ferit sevgili mi? Ferit’in çocuğu mu var? Diziyi izleyenler bunu merak ediyor…

Yalı Çapkını dizisi her hafta Cuma seyircisiyle buluşuyor. Star Tv'nin yeni yapımı olan Yalı Çapkını dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizinin sıkı takipçileri başrol oyuncusu Ferit ile hizmetçi rolündeki Sultan karakterinin sevgili olup olmadıklarını merak ediyorlar. Dizide Sultan'ın olan çocuğun babasının ise Ferit olduğu düşünülüyor. Peki, Yalı Çapkını Sultan ile Ferit sevgili mi? Ferit’in çocuğu mu var? İşte detaylar...

Magazin 07-10-2022 23:21

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ'un oğlu Kuzey kocaman oldu! Benzerlikleri görenleri şaşırttı

Müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuğuyla da adından söz ettiren Emre Altuğ, şimdilerde Yalı Çapkını dizisiyle izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Gülçin Santırcıoğlu gibi isimlerin paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, ilk bölümünden itibaren reytinglerde zirveye oturdu. Dizide canlandırdığı 'Orhan' karakteriyle tepki çeken Emre Altuğ'un kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu.

Magazin 01-10-2022 15:15