Hasan Can Kaya Haberleri

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programına katılan genç adamın verdiği cevap olay oldu! Bir kızla eşleşmiştim

Konuşanlar programıyla izleyici karşısına çıkan Hasan Can Kaya yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Kaya, bu kez programına katılan bir konuğun sorulan soruya verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 22-04-2024 14:20

Hasan Can Kaya acil ameliyata alınmıştı! Son durumunu açıkladı

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya hayranlarını korkuttu. Omzunda kırık olduğu tespit edilen Hasan Can Kaya'nın acil olarak ameliyata alındığı öğrenilmişti. Ünlü isim sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Magazin 20-04-2024 16:24

Hasan Can Kaya Konuşanlar programına katılan bir kadın konuğu Zülfü Livaneli'ne benzetti! O anlar gündem oldu

Konuşanlar her hafta yayınlanmaya devam ediyor. İzleyenleri kahkahalara boğan Konuşanlar programına katılan bir kadın konuğun Zülfü Livaneli'ne benzerliği sosyal medya gündem oldu.

Magazin 16-04-2024 12:13

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'da o sahne viral oldu! Genç kadının anlattıkları ünlü komedyeni şaşırttı: Hoşlandığım çocuğun babası bana...

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, yaptığı paylaşımlar ve Konuşanlar programıyla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Kaya, bu kez programına katılan bir kadının anlattıklarını duyunca şaşırdı. Ünlü komedyenin verdiği yanıt stüdyodakileri kahkahalara boğdu.

Magazin 15-04-2024 16:51

Hasan Can Kaya

Hasan Can Kaya Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Hasan Can Kaya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'da o sahne gündem oldu! Kız arkadaşım her gece...

Her hafta Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programıyla izleyici karşısına çıkan Hasan Can Kaya yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Kaya, bu kez programına katılan Mısırlı bir adam ve sevgilisiyle yaptığı sohbetle gündeme geldi.

Magazin 09-04-2024 10:29

Hasan Can Kaya'ya katılıp silikonlarını gösterdi! Biciklerimi yeni yaptırdım... Otel odasında yaşananları açık açık anlattılar

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programına katılan bir çift açık sözlü halleriyle dikkat çekti. Kadın konuk silikonlarını göstererek "Biciklerimi yeni yaptırdım" derken eşi ise otelde yan odada duydukları ilişki seslerini anlattı.

Magazin 04-04-2024 10:00

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'dan özel hayat sorusuna bomba yanıt: Hayranımla....

Hasan Can Kaya her hafta Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programıyla izleyici karşısına çıkıyor. Komedyen yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Kaya, bu kez aşk hayatıyla ilgili sorulan soruya verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 29-03-2024 13:49

Servet değerinde teklifler yağıyordu! Hasan Can Kaya'nın lüks arabası dikkat çekti

Konuşanlar ile büyük beğeni toplayan Hasan Can Kaya'ya servet değerinde teklifler geliyordu. Acun Ilıcalı "Hasan Can öyle teklifler aldı ki bahsedilen paraların normal matematikle içinden çıkamazsın" demişti. Hasan Can Kaya son olarak lüks aracıyla dikkat çekti.

Magazin 27-03-2024 08:06

Hasan Can Kaya'dan Survivor göndermesi! Acun abinin var öyle fantezisi...

Son dönemin en öne çıkan komedyenlerinden Hasan Can Kaya'nın Exxen'deki Konuşanlar programına yoğun ilgi var. Hasan Can Kaya son bölüm fragmanında Acun llıcalı göndermesiyle güldürdü.

Magazin 26-03-2024 15:21

Hasan Can Kaya konuğunun yaptığı işi duyunca kendini tutamadı! Aranızda kullanıyor musunuz?

Hasan Can Kaya'nın programı Konuşanlar'a katılan konukların yaptıkları ve açıklamaları sık sık gündeme geliyor. Son olarak bir erotik shop sahibi çift konuk oldu. Hasan Can Kaya konuğunun yaptığı işi duyunca kendini tutamadı.

Magazin 21-03-2024 10:46

Konuşanlar'da bomba anlar! Hasan Can 'Sevgiline hangi organını vermek isterdin?' diye sordu! Aldığı cevap şaşırttı

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 137. bölüm shot tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda Hasan Can Kaya'nın 'Sevgiline eşine hangi organını 15 günlüğüne vermek isterdin?' sorusu damga vurdu. Kadın konuğun cevabı sosyal medyayı salladı.

Magazin 15-03-2024 15:01

Hasan Can Kaya'da açık açık anlattı! Hayatında ilk kez Tinder açtı bomba olay...

Konuşanlar ile Exxen'de ilgiyle takip edilen Hasan Can Kaya'ya katılan konuklardan biri özel hayatına dair bir olayı açık açık anlattı. Hayatında ilk kez Tinder açtığında yaşadığı olayı anlatan genç kadın herkesi şaşırttı.

Magazin 07-03-2024 11:57

Hasan Can Kaya yurt dışında İngilizce şov için özel ders alıyor

Konuşanlar ile hem Türkiye'de hem de yurt dışında geniş bir hayran kitlesi bulunan Hasan Can Kaya yurt dışında daha fazla program yapmak için özel İngilizce dersi alıyor.

Magazin 03-03-2024 14:07

'7 kilo verdim' dedi nasıl zayıfladığını tek tek saydı! Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar'ında bomba anlar

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 135. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda Hasan Can Kaya'nın nasıl zayıfladığını anlattığı anlar sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-02-2024 14:09

Konuşanlar'da Hasan Can Kaya'yı şaşırtan 'seks' yanıtı! Bizim ekibin yanında keşke böyle şeyler söylemeseydiniz

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programında yine seyirciler oldukça açık sözlüydü. Kadın konuklardan Nagihan neden boşandığını anlatırken açık açık "Seks bitti" dedi. Hasan Can ise "Bizim ekibin yanında keşke böyle şeyler söylemeseydiniz" dedi.

Magazin 26-02-2024 07:34

Hasan Can Kaya'nın kadın hayranı portresini göğsünün üstüne dövme yaptırdı! Bakın ne tepki verdi

Hasan Can Kaya her hafta Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programıyla izleyici karşısına çıkıyor. Komedyenin son paylaşımı gündem oldu. Kaya, kendi portresini göğsünün üstüne dövme olarak yaptıran kadın hayranına bakın ne dedi.

Magazin 19-02-2024 12:21

Hasan Can Kaya konukları arasında 'Benimle Evlenir Misin?' ile ünlenen Caner Toygar'i görünce dayanamadı

Uzun süredir Esra Erol'un programında çalışan Caner Toygar, Konuşanlar'ın seyircileri arasında yer aldı. Hasan Can Kaya Caner Toygar'ın değişimine bir hayli şaşırdı. Ünlü komedyen evlilik programına dair yaptığı göndermelerle herkesi güldürdü.

Magazin 16-02-2024 15:07

Hasan Can Kaya'nın konuğu öyle bir yanıt verdi ki ünlü komedyenin nutku tutuldu! Beni tokatlar mısınız?

Son dönemin popüler isimlerinden Hasan Can Kaya konuğunun sözleri karşısında donakaldı. Genç kadının bel altı göndermesi sonrası Kaya "Beni tokatlar mısınız?" diyerek stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Magazin 13-02-2024 11:15

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'da o sahne gündem oldu! Emziririm ben onu dedi! Genç adam şoke oldu

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 133. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda yer alan emzirme muhabbeti gündem oldu. Stüdyoyu gülmekten kırdı, geçirdi.

Magazin 07-02-2024 18:15

Hasan Can Kaya'nın programı Konuşanlar'a katılan karı-koca şoke etti! Arabada prezervatif çöpü buldum...

Komedyen Hasan Can Kaya'nın programı Konuşanlar'a katılan karı-koca sosyal medyayı salladı. Kocasının çapkınlıklarıyla çok uğraştığını söyleyen kadın seyirci eşinin arabasında bulduğu şeyleri tek tek sayıp şok etti.

Magazin 06-02-2024 08:27

20 milyon TL'lik lüks aracı gündeme gelmişti... Hasan Can Kaya'yı kızdıran soru!

Konuşanlar ile büyük bir çıkış yakalayan Hasan Can Kaya Etiler'de bir mekan çıkışı kameralara yakalandı. İddialara göre Hasan Can Kaya sorulan o soruya çok sinirlendi. Kaya geçtiğimiz günlerde 20 milyon TL'lik lüks aracı gündeme gelmişti.

Magazin 04-02-2024 14:20

Hasan Can Kaya genç konuğun aylık kazancını duyunca dayanamadı! Dilan Polat göndermesi sosyal medyayı salladı

Konuşanlar ile büyük bir hayran kitlesi olan Hasan Can Kaya Exxen'deki programıyla da sık sık gündeme geliyor. Son olarak yurt dışından gelerek bağış yapan genç seyircinin kazancı ağızları açık bıraktı. Hasan Can Kaya da kazancı duyunca Dilan Polat göndermesi yapmadan duramadı.

Magazin 30-01-2024 15:50

Kocası fantezilerini açıklayınca çok utandı! Hasan Can Kaya ne diyeceğini bilemedi

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 130. yeni bölüm tanıtımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Programa fantezilerini tek tek açıklayan konuk damga vurdu. Hasan Can Kaya duyduklarını karşısında ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 26-01-2024 15:23

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya sözünü tutmuştu! Çadırda kalan şehit ailesine tapu verilmişti! O sorulara mütevazi yanıt: Saygı gösterelim

Geçtiğimiz günlerde Pençe - Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 askerimizden Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesinin depremde evi yıkıldığı için çadırda kaldığı ortaya çıkmıştı. Usta sanatçı Haluk Levent, Hasan Can Kaya ile birlikte Şehit Müslüm Özdemir'in ailesine bir ev aldıklarını duyurmuştu. Önceki akşam Etiler'de görüntülenen Hasan Can Kaya konuyla ilgili sorulara mütevazi bir tavır sergileyerek, "Onların yaptıklarının yanında bizim yaptıklarımız hiç bir şey" dedi.

Magazin 22-01-2024 13:19

Hasan Can Kaya görünce dayanamadı! Hande Baladın ile Emre Belözoğlu ilişkisi gibi...

Hasan Can Kaya, Konuşanlar son bölümde yine seyirciyi gülmekten kırdı. Konuk çifti görünce dayanamayan komedyen "Hande Baladın ile Emre Belözoğlu ilişkisi gibi" yorumuyla dikkat çekti.

Magazin 21-01-2024 20:19

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya sözünü tuttu! Çadırda kalan şehit ailesine tapu verildi! Eşyaları da o isim karşılayacak

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, geçtiğimiz hafta Pençe - Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 askerimizden Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine ev aldıklarını duyurdu. Ev eşyaları ise başka bir ünlü şarkıcı tarafından karşılanacağını açıkladı.

Magazin 19-01-2024 15:36

Sevişme sahnelerinde zorlandık demişlerdi! Hasan Can Kaya filmin başarısından memnun

Çok Aşk filminde Büşra Pekin ile başrolde olan Hasan Can Kaya Bebek'te görüntülendi. Büşra Pekin'in "Sevişme sahnelerinde zorlandık" itirafıyla gündeme gelen filme dair konuşan komedyen filmin başarısından memnun.

Magazin 15-01-2024 09:51

Çadırda kalan şehit ailesi için harekete geçildi! Haluk Levent ve Hasan Can Kaya ev alacaklarını duyurdu

Dün Metina bölgesinde şehit olan ve ailesinin depremde evi yıkıldığı için çadırda kaldığı belirlenen Şehit Müslüm Özdemir ile ilgili Haluk Levent harekete geçti. Hasan Can Kaya ile birlikte bir ev alacaklarını duyuran Levent'in paylaşımı kısa sürede ses getirirken paylaşıma da, 'Bizler de bir ucundan tutalım dedik' notu düşüldü. Öte yandan bir açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'den geldi.

Magazin 13-01-2024 12:28

Hasan Can Kaya bile şaştı kaldı! Konuşanlar'da olay sözler: Sizin seks hayatınız aklıma geliyor ve...

Konuşanlar son bölüm fragmanında yer alan konuklardan biri sözleriyle herkesi şoke etti. Bir yakınına seslenen konuğun sözleri Hasan Can Kaya'nın bile şaşırmasına sebep oldu. Kadın konuk "Memelerine hapşırmaktan vazgeç..." deyince...

Magazin 11-01-2024 07:26

Hasan Can Kaya'ya katılan cinsel terapist ser verdi sır vermedi! Boşalan olmadı yani...

Konuşanlar yeni sezonda da kırıp geçiriyor. Hasan Can Kaya sorularıyla herkesi güldürürken programa konuk olanların zaman zaman tepkisi de gündeme geliyor. Son olarak konuk olan cinsel terapist tüm ısrarlara rağmen detay vermeyince ünlü komedyen bakın ne dedi.

Magazin 08-01-2024 11:49

Büşra Pekin yine estetikle gündemde! Bu sefer çenesine operasyon yaptırdı

Oyuncu Büşra Pekin son dönemde kariyeriyle değil estetik operasyonları ve değişimiyle gündemde. Zayıfladıktan sonra bolca estetik yaptıran ve bunların bir kısmını kabul etmeyen Büşra Pekin yine sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 04-01-2024 12:04

Seks shoptan verdiği sipariş şirketin yöneticilerinin mailine düştü! Hasan Can Kaya'dan bomba soru

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programına katılan konukları yine rengarenkti. Konuklar arasında yer alan bir kadın konuk, seks shoptan verdiği siparişin yanlışlıkla şirket mailinden gerçekleştiğini ve aldığı ürünün bilgisinin patronlarına gittiğini söyledi. Hasan Can Kaya ise kendini tutamadı.

Magazin 30-12-2023 13:54

Acun Ilıcalı peşini bırakmadı! Hasan Can Kaya dizisinin izinsiz gösterilmesine savcılıktan hapis istemi

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen Hasan Can Kaya'nın başrolünü oynadığı "Bir Yeraltı Sit-Com'u" dizisinin izinsiz şekilde internette yayınlanmasının peşini bırakmadı. Ücretli üyelik yapılarak izlenebilen sitenin dizisinin yayınlanması sonrası savcılık harekete geçti.

Magazin 26-12-2023 15:09

Konuşanlar'a fantezi sorusu damga vurdu! Konuğunun isteği Hasan Can'ı şaşırttı! Duyanlar inanamadı

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 125. shot bölümü yayınlandı. Programa kadın konuğunun fantezisi damga vurdu. Hasan Can'dan isteği herkesi şaşırttı.

Magazin 20-12-2023 15:56

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'da o sahne gündem oldu! ‘Sugar mommy’ arıyorum deyince...

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 124. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Programa ‘Sugar mommy’ arıyorum diyen konuğun anlattıkları damga vurdu.

Magazin 13-12-2023 14:45

Hasan Can Kaya çekim sırasında Cenk Tosun'u aradı! O anlar gündem oldu

Gerek özel hayatı gerekse Konuşanlar programıyla adından söz ettiren Hasan Can Kaya son olarak çekim sırasında Cenk Tosun'u aradı. Hasan Can Kaya'nın sözleri herkesi güldürdü.

Magazin 05-12-2023 15:30

20 milyon TL'lik lüks aracıyla gündem olmuştu! Hasan Can Kaya rahatsız oldu

Hasan Can Kaya son olarak 20 milyon TL değerindeki aracıyla gecelerde yakalanmıştı. Lüks aracıyla gündeme gelen başarılı komedyen bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi.

Magazin 03-12-2023 14:12

Servet değerinde teklif geliyordu... Hasan Can Kaya 20 milyon TL'lik aracıyla gecelerde...

Konuşanlar programıyla Exxen'e transfer olan Hasan Can Kaya programın her bölümüyle adından söz ettiriyor. Hasan Can Kaya son olarak 20 milyon TL değerindeki aracıyla gecelerde yakalandı. Acun Ilıcalı ünlü komedyene servet değerinde teklif yağdığını açıklamıştı.

Magazin 26-11-2023 15:09

Tıp Fakültesi öğrencisi Hasan Can'ın burnunu eleştirdi, o anlar gündem oldu! 'Sen bir de beni...'

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 122. yeni bölüm tanıtımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Programa Tıp Fakültesi öğrencisinin Hasan Can'ın burnunu eleştirdiği anlar damga vurdu.

Magazin 22-11-2023 10:38

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'a o anlar damga vurdu! Havuzdan çıkıp Rus kadını görünce şoke oldu! Söylediklerini anlamayınca...

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 121. yeni bölüm tanıtımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Programa Rus kadın ile bir anısını anlatan konuğun başından geçen olay damga vurdu.

Magazin 14-11-2023 17:19

Sevgilisini bir kadınla çıplak şekilde bastı! Hasan Can Kaya'da bomba anlar...

Hasan Can Kaya'nın programı Konuşanlar'a katılan genç bir kadın evlilik arifesinde nasıl aldatıldığını anlattı. O dönem sevgilisi olan kişiyi evinde bir kadının üstünde yakalayan kadın yaşadıklarını anlatırken herkesi gülme krizine soktu.

Magazin 13-11-2023 07:01

Konuşanlar'a damga vurmuştu! 5 kez ameliyat olan kanser hastası izleyicisi Hasan Can Kaya'ya tekrar geldi! O anlara beğeni yağdı

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programı, izleyicilerden gelen ilginç cevaplar ile konuşulmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda yayınlanan program büyük ilgi görüyor.

Magazin 11-11-2023 23:56

Hasan Can Kaya konuğunun ne iş yaptığını duyunca şoke oldu! Mesleğe başlama şekli Konuşanlar'a damga vurdu

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 120. yeni bölüm tanıtımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Hasan Can programa gelen bir konuğunun ne iş yaptığını duyunca çok şaşırdı. Konuğun mesleğine başlama şekli ise herkesi kahkahaya boğdu.

Magazin 08-11-2023 14:12

Hasan Can Kaya flörtleşen çifte böyle tepki verdi! Gidin kenarda sevişin!

Exxen'deki Konuşanlar'ın yaratıcısı ve sunucusu Hasan Can Kaya her programında konuklarını kırıp geçiriyor. Gelen konuklarıyla sohbetleri, verdiği tepkiler ve yorumlarıyla gündem olan komedyen bu sefer de karşılıklı iltifat eden çifte tepkisiyle gündem oldu.

Magazin 06-11-2023 11:44

Hasan Can Kaya konuğunun dekoltesini diline doladı! Sen Türkan Şoray mısın?'

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 118. yeni bölüm tanıtımı sosyal medyada gündem oldu. Hasan Can programa gelen bir konuğunun derin göğüs dekoltesini görünce dayanamadı. Ünlü komedyenin sözleri stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Magazin 31-10-2023 17:32

Acun Ilıcalı ve sevgilisi Hasan Can Kaya'yı galada yalnız bırakmadı! Ayça Çağla'nın tarzı dikkat çekti

Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin'in başrolünde olduğu Çok Aşk filminin galası yapıldı. Acun Ilıcalı ve sevgilisi Hasan Can Kaya'yı galada yalnız bırakmadı! Ayça Çağla'nın tarzı da dikkat çekti.

Magazin 25-10-2023 14:38

Hasan Can Kaya'ya katılan Büşra Pekin'den sevişme sahnesi itirafı dikkat çekti

Büşra Pekin ve ünlü komedyen Hasan Can Kaya Çok Aşk filmi için bir araya gelmişti. Hasan Can Kaya filme özel Konuşanlar çekti. Konuk olarak katılım gösteren Pekin' filmdeki sevişme sahnesiyle ilgili itirafta bulundu.

Magazin 23-10-2023 13:19

Hasan Can Kaya dekoltesini fark ettiği konuğunu rahat bırakmadı! Gel yakından bak...

Konuşanlar son bölümde komedyen Hasan Can Kaya yine herkesi kırdı geçirdi. Programa konuk olan Cansu adındaki yarışmacıyı gören komedyen kendini yine tutamadı.

Magazin 17-10-2023 06:59

Hasan Can Kaya'ya servet değerinde teklifler yağıyor! Acun Ilıcalı'nın ödediğinin 4 katı teklif geldi ama...

Youtube'daki Konuşanlar programıyla adından söz ettiren Hasan Can Kaya daha sonra Exxen için Acun Ilıcalı ile el sıkışmıştı. Acun Ilıcalı, Kaya hakkında yaptığı açıklamada "Biz Hasan Can'a 1 veriyorsak ona 4-5 teklif ettiler" diyerek bomba bir açıklama yaptı.

Magazin 12-10-2023 12:18