Neler Oluyor Hayatta Haberleri

Hakan Ural canlı yayında tepki gösterdi! TSYD ile ilgili o iddianın ardından... 'Müslüman bir ülkede tesettürlü bir kadının...'

Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunuculuğunu yaptığı programda Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde yaşanan olay masaya yatırıldı. Tesise tesettürlü kadınların alınmadığı iddiası üzerine konuşulan programda, Hakan Ural, duruma tepki gösterdi. Hakan Ural, "Ayrımcılık sadece burada değil dünyanın hiçbir yerinde yapılmamalıdır" dedi. Ural, "Müslüman bir ülkede tesettürlü bir kadının çocuğunu almaya mâni olacaksın. TSYD, çağdaş ve aydın bir kurum..." şeklinde konuştu.

Magazin 13-06-2023 17:31

‘Neler Oluyor Hayatta?’ sunucusu Nur Tuğba Namlı kimdir? Nur Tuğba Namlı kaç yaşında ve nereli? Üçüncü kez anne oldu!

Nur Tuğba Namlı üçüncü kez anne oldu. Kanal D’nin sevilen programlarından “Neler Oluyor Hayatta” sunucusu Nur Tuğba Namlı yeniden anne olmanın sevincini yaşıyor. Bir süre önce doğum iznine ayrılan ünlü sunucu bebeğini kucağına aldı. Nur Tuğba Namlı’nın programdaki partneri Hakan Ural müjdeli haberi paylaştı. Peki Nur Tuğba Namlı kimdir? Kaç yaşında?

Magazin 22-11-2022 16:31

'Ateşler içinde eve geldi!' Babasından gelen küçük çocuğun anlattıkları yürek sızlattı: Anne çok acıyor

Eski eşinin öz çocuğunu çakmakla yaktığını iddia eden anne anlattıklarıyla dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gözyaşları içinde yaşananları anlatan N.K., ''Çocuk babasından geldiğinde ateşler içindeydi. Ben sormaya başladığımda ağlamaya başladı. Çocuk, 'Babam yaktı, çakmakla yaktı. Ben korktum, kapıya doğru gittim. Beni yakaladı çok acıyor' dedi. Bir çözüm bekliyorum, babasının şiddetine uğramamasını, benim gözetiminde görüştürülmesini istiyorum'' diyerek çağrıda bulundu.

Haber 29-09-2022 16:41

Neler Oluyor Hayatta programının sunucu Hakan Ural'dan sitem dolu sözler: Abartılı hesap yapan stokçu insanoğlu...

Neler Oluyor Hayatta programı ile yeni sezonda da Kanal D izleyicisinin karşısına çıkan Hakan Ural gündem olmaya devam ediyor. Nur Tuğba Namlı ile birlikte sunduğu programda yaptığı açıklamalar nedeniyle zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan Hakan Ural sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden. Ünlü isim, bugün Instagram hesabında sitem dolu bir paylaşımda bulundu. Hakan Ural'ın bu paylaşımı ile kimi hedef aldığı ise merak konusu oldu.

Magazin 16-08-2022 14:43

Neler Oluyor Hayatta

Neler Oluyor Hayatta Hakkındaki Haberler Mynet'te. Neler Oluyor Hayatta Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Neler Oluyor Hayatta'da Hakan Ural'ın partneri Nur Tuğba Namlı kimdir? Nur Tuğba Namlı nereli ve kaç yaşında?

Nur Tuğba Namlı ile Hakan Ural, Neler Oluyor Hayatta programıyla yeni sezonda da izleyici karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor. İkili yeni sezonun 2. programıyla ekranlara geldi. Ünlü sunucu yaptığı açıklamada "Yine hayata dair ne varsa konuşacak, gündemin nabzını birlikte tutacağız." ifadelerini kullandı. Peki Neler Oluyor Hayatta'da Hakan Ural'ın partneri Nur Tuğba Namlı kimdir? Nur Tuğba Namlı nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Magazin 09-08-2022 12:04