Kadınları Haberleri

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin gündüz kuşağı programlarına sert çıktı! 'Bu şekilde devam ederlerse...'

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, gündüz kuşağında yer alan programları sert çıktı. Şahin, “Kadına yönelik şiddet, toplumsal şiddet, gündüz kuşağı programları ile ilgili hassasiyettir. Kusura bakmasınlar bu programlar veya bu şekilde devam edenler, üzülerek söylemek istiyorum ki hiç sevmediğimiz müeyyide konuları gündeme gelecektir” dedi.

Magazin 25-04-2024 15:47

Survivor'da Berna ve Aleyna arasında büyük mücadele! Kavga çıktı, o söz elenen ismi çıldırttı

Survivor All Star'da eleme adayları Berna, Damla Can, Merve ve Aleyna'ydı. Yarışmanın en güçlü kadınları arasında yer alan dört isimden Berna ve Aleyna düelloda kapıştı. Yenilen Berna Aleyna'nın sözü karşısında kendini tutamadı ve ortalık karıştı.

Magazin 25-04-2024 07:06

Nihat Hatipoğlu'na sorulan soru gündem oldu! Ünlü ilahiyatçı verdiği yanıtla dikkat çekti: Böyle abdest olmaz

Nihat Hatipoğlu, sunduğu Nihat Hatipoğlu ile İftar programında yine izleyicilerden gelen sorulara yanıt verdi. Hatipoğlu, son olarak kadınların en çok tercih ettiği güzellik rutini olan protez tırnak hakkında konuştu.

Magazin 06-04-2024 14:11

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever seçimdeki kadın adaylara dikkat çekti! Erkek egemen coğrafyada...

Seçimlerde kadın belediye başkanı sayısındaki artış da gündem oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre 81 ilden 11'i kadınlar tarafından yönetilecek. Bu durumu sosyal medyada paylaşan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever de bu konuda paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 01-04-2024 10:35

Kadınları

Kadınları Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kadınları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Yaprak Dökümü'nün Hayriye Hanımı Güven Hokna'dan yıllar sonra gelen 'Tuvalet' itirafı: Bu bayağı bir olay oldu

Efsane dizi Yaprak Dökümü'nde hayat verdiği Hayriye karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Güven Hokna katıldığı bir programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Hokna, çektiği bir dizi setinde tuvalet temizlediğini itiraf etti.

Magazin 29-03-2024 10:49

Esra Erol'dan kadın muhtar adaylarına tam destek! 'Pozitif ayrımcılık yapıyorum'

Hafta içi her gün Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan ünlü sunucu Esra Erol, seçim sürecinde kadın muhtar adaylarına destek vermeye başladı. Türkiye’nin her yerinden gelen ve muhtarlığa aday olan onlarca kadın aday Esra Erol’da programı ile sesini duyurma şansı buluyor.

Magazin 27-03-2024 15:43

Hülya Avşar'a bomba partner! Saplantılı aşığı bakın kim olacak

Hülya Avşar, yıllar sonra sinemaya dönmeye karar verdi. Son dönemde YouTube'da yaptığı programla adından söz ettiren Avşar iddialara göre imkansız aşk konulu bir filmde rol alacak ve saplantılı bir gencin aşığı rolünde oynayacak. Hülya Avşar'ın partneri ise bakın kim olacak.

Magazin 23-03-2024 09:54

Sessiz sedasız evlenmişti! Gonca Vuslateri'nin düğün tarihi belli oldu

Son olarak Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri sır gibi sakladığı sevgilisi ile sessiz sedasız evlendi. 8 aylık hamile olan Vuslateri, nikah karesini sosyal medyadan paylaştı. Ünlü ismin düğün de tarihi belli oldu.

Magazin 21-03-2024 17:58

Pavyona gidip alem yapmışlar! Müge Anlı kadın ayakkabısından içki içmenin fiyatını sordu! Duyduklarına inanamadı! 'Meftun olan kadının...'

Müge Anlı günlerdir 2020 yılında pirinç tarlasında ölü bulunan ancak katili henüz bulunmayan Sevim Yıldırım'ın cinayetini işliyor. Yıldırım'ın oğlu hakkında ortaya atılan iddialar ise ağızları açık bırakıyor. Egün Yıldırım'ın arkadaşı ile pavyonda eğlendiği ve kadınların ayakkabısından içki içtiği iddia edildi. Müge Anlı duyduklarına inanamadı.

Magazin 21-03-2024 16:09

Hande Sarıoğlu'ndan ilginç sözler! Neden kapalı giyiniyor? Ramazandan değil... diyerek itiraf etti

Hande Sarıoğlu, Söylemezsem Olmaz programında ünlülerin danslarından bahsederken "Zamanında benim de etten buttan danstan ağzım yandı" dedi. Ünlü spiker dekolte giyime neden ara verdiğini de açıkladı.

Magazin 21-03-2024 15:04

Nihat Hatipoğlu'na regl sorusu! Özür dileyerek söylüyorum...

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarıyla merak edilen soruları yanıtlıyor. Son olarak regl sorusu alan Nihat Hatipoğlu "Özür dileyerek söylüyorum" diyerek bu konudaki fikrini açıkladı.

Magazin 21-03-2024 08:34

7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri sessiz sedasız evlendi... İşte sır gibi saklanan o eş

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Yedi aylık hamile olan Vuslateri, tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi. Ünlü oyuncu eşiyle ilk pozunu da Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 20-03-2024 20:13

Sakla Beni'nin İncila'sı Cemre Baysel davet tarzıyla gündem oldu! 'Şık ve güzel'

Şimdilerde başrolünü Uraz Kaygılaroğlu ve Asude Kalebek ile paylaştığı Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'İncila' karakteri ile adından söz ettiren Cemre Baysel Çağla Şıkel'in sunuculuğunu üstlendiği 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğinde boy gösterdi. Baysel siyah elbisesi ile takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 09-03-2024 14:26

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın tarzı gündem oldu

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Kıvılcım' karakteri ile büyük beğeni toplayan Evrim Alasya bu defa tarzı ve saçıyla sosyal medyanın diline düştü. 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğine katılan ünlü oyuncunun tarzına adeta yorum yağdı.

Magazin 09-03-2024 14:22

4 aylık hamile... Camdakı Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik davet tarzıyla olay oldu!

Çağla Şıkel'in sunuculuğunu üstlendiği 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğine ünlü isimler akın etti. Bu isimlerden biride Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği 'Nalan' karakteri ile hafızalara kazınan Burcu Biricik oldu. 4 aylık hamile olan Biricik davet tarzıyla çok beğenildi.

Magazin 09-03-2024 08:27

Ana Haber'de Demet Evgar sürprizi! Ayakta alkışlandı

‘Bahar’ dizisinin başrol oyuncusu Demet Evgar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde büyük bir sürprize imza attı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Show Ana Haber'e çıkan Birleşmiş Milletler Kadın Birimi İyi Niyet Elçisi Demet Evgar, canlı yayında başlattığı kampanyayla ayakta alkışlandı.

Magazin 09-03-2024 00:07

Cem Yılmaz'ın sevgilisi Necla Karahalil'den 'Gönderme yaptı yorumuna bomba yanıt!

Cem Yılmaz'ın gizemli yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Yılmaz'ın gönlünü Necla Karahalil'e kaptırdığı öğrenildi. Karahalil, sosyal medya hesabından 8 Mart Kadınlar Günü'yle ilgili hazırladığı özel bir video paylaştı. Karahalil'in videoda kullandığı sözlerin Erşan Kuneri dizisine gönderme olduğu söylendi.

Magazin 08-03-2024 16:51

Serdar Ortaç sarhoş şekilde yayın açtı! Yardımcısı Söz vermiştin diyerek zorla telefonu elinden aldı

Şarkıcı Serdar Ortaç, Instagram hesabında yine sarhoş bir şekilde canlı yayın yaptı. Ortaç'ın sözleri yine çok konuşulurken takipçileri şarkıcının canlı yayını kapatmasını istedi. Şarkıcının yardımcısı araya girerek telefonunu zorla elinden alıp canlı yayını kapattı.

Magazin 20-02-2024 15:52

Popstar Mehtap 'Dilber’den çok memnunum' diyen Hazar Ergüçlü'ye ateş püskürdü! 'Kadınların üstünde tepiniyorsun'

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren İnci Taneleri dizisine Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği 'Dilber' karakteri damga vurdu. Pavyon sahneleriyle adından söz ettiren Ergüçlü, Dilber karakterine olan ilgiden çok memnun olduğunu söyledi. Popstar Mehtap ise açtı ağzını yumdu gözünü...

Magazin 16-02-2024 15:48

Zor günler geçiren Türk sinemasının usta ismi Serpil Örümcer'den taciz itirafı geldi! Göğsümün arasına...

Yeşilçam'ın ve sahnelerin sevilen ismi Serpil Örümcer, maddi anlamda zor günler geçirdiğini geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir videoda açıklamıştı. Örümcer, Aramızda Kalmasın programına konuk oldu. Sanatçı, hayatıyla ilgili bilinmeyenleri programda anlattı. Ayrıca başına gelen bir taciz olayından da bahsetti.

Magazin 16-02-2024 15:44

Gizem ve Aleyna'nın Yunus Emre'ye yakın teması karısını çileden çıkardı! 'Göz temasını unutmam' diyerek uyardı! 'Yapışkanlardan arınmasını...'

Survivor All Star'ın iddialı yarışmacısı Yunus Emre'ye kadınların yakın temas göstermesi tüm izleyenlerin dikkatini çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Gizem'in göz teması kurarak Yunus Emre'yi sakinleştirmeye çalıştığı anlar sosyal medyada 'Harem kurdu' yorumlarını beraberinde getirmişti. Yunus Emre'nin karısına mesajlar yağınca Bedia Gözen Özden çileden çıktı...

Magazin 14-02-2024 14:44

Megan Fox sosyal medyayı salladı! Vücudunu sergilemekten çekinmedi

Özel hayatıyla olduğu kadar iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Megan Fox sosyal medyayı salladı. Instagram'ı az kullanan ünlü isim zincirden mini elbisesiyle hayranlarını mest etti.

Magazin 05-02-2024 15:14

Seren Serengil’den Seda Sayan’a kavgada söylenmeyecek sözler! “Kaşlar, bakışlar saç modelleri bir sal beni artık”

Seda Sayan yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme geliyor. Seren Serengil'in Seda Sayan'a sarf ettiği sözler magazin gündemine bomba gibi düştü. İki ünlü isim arasında sular bir türlü durulmuyor. Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Seda Sayan’ın kendisini taklit ettiğini iddia etti.

Magazin 27-01-2024 13:45

Nicole Kidman'ı hiç böyle görmediniz! 56 yaşındaki oyuncu Vogue çekimleri için oldukça cesurdu

Hollywood'un en uzun boylu kadınlarından biri olan Nicole Kidman Vogue çekimleri için poz verirken siyah iç çamaşırlarıyla fiziğini sergiledi. 56 yaşındaki model pozlarıyla magazin basınında adından söz ettirdi.

Magazin 25-01-2024 14:37

Mehmet Emin Kutluay İnci Taneleri'ni hedef aldı! RTÜK'E seslendi: Bir ay boyunca 10 bin lira ile geçimini saklamak zorunda olan emekliler bile...

İnci Taneleri daha yayınlanmadan sadece fragmanıyla bile adından söz ettirdi. Hazar Ergüçlü'nün oynadığı Dilber'in dansı sosyal medyayı sardı. Vaaz videoları ile tanınan Mehmet Emin Kutluay sosyal medyada diziyi hedef alınca dikkat çekti.

Magazin 24-01-2024 12:01

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emrata baştan aşağı tülden elbisesiyle poz verdi! Frikik vermeyi gülle engelledi

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa son pozlarıyla olay oldu. Baştan aşağı tülden bir elbise giyen Emrata frikik vermeyi gülle engelledi.

Magazin 23-01-2024 15:05

Pavyon nasıl bir yer? Dilber'in dansı fitili ateşledi, yapımcı Enver Arcak her detayı anlattı: Tarla sattıran 'Şentepe usulü' dans... Sosyalleşme ve flörtleşme

Dilber'in dansı sonrası pavyon gündemi sosyal medyayı adeta sardı. Yılmaz Erdoğan'ın yeni dizisi İnci Taneleri'nin fragmanı sonrası 'Pavyon nasıl bir yer? Pavyonda neler oluyor?' sorularına yanıt aranırken, bir dönem ortalığı kasıp kavuran Pavyon belgeselinin yapımcısı Enver Arcak, pavyon kültürünü anlattı. Sadece kadınların değil erkeklerin de dans ettiğinin altını çizen Arcak, "Sosyalleşme, flörtleşme ya da psikolojik hizmet alma durumu var" dedi.

Magazin 23-01-2024 14:39

Berna Laçin, Ahmet Kaya iddialarına yanıt verdi! Laçin Aklandım dedi

Berna Laçin'in 1999'daki ödül töreninde Ahmet Kaya'ya çatal bıçak fırlatanlar arasında adı geçirilmişti. Laçin, Ahmet Kaya'ya çatal fırlatılan o geceyle ilgili konuştu. Laçin, konuyla ilgili "Aklandım" dedi.

Magazin 19-01-2024 15:38

FKA Twigs'in yarı çıplak reklam pozu yasaklandı! 'Aşırı cinselleştirilmiş'

Calvin Klein için hazırlanan ve İngiliz müzisyen FKA Twigs'in yarı çıplak olarak boy gösterdiği bir poster, kadınları nesneleştirerek ciddi hakarete neden olabileceği gerekçesiyle yasaklandı.

Magazin 11-01-2024 07:32

'Ömer' dizisindeki Kur'an sahnesi sosyal medyada gündem oldu! Selahattin Paşalı ve Barış Falay şov yaptı

Tecrübeli oyuncu kadrosu ve etkileyici konusuyla Ömer dizisi yeni sezonda da tüm dikkatleri üzerine çekti. Merakla beklenen Ömer dizisinin 38. bölümü dün akşam Star TV'de ekrana geldi. Dizide yer alan bir sahne sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 09-01-2024 11:20

Filenin Sultanı Zehra Güneş'in Alperen Şengün paylaşımı gündem oldu !

VakıfBank'ın ve Filenin Sultanları'nın yıldız orta oyuncusu Zehra Güneş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla büyük beğeni topluyor. Güneş, NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün'le ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Magazin 05-01-2024 11:43

Zehra Güneş arkadaşı Beliz Başkır ile yeni yıl pozlarını paylaştı! Elbise yakıyor

VakıfBank'ın ve Filenin Sultanları'nın yıldız orta oyuncusu Zehra Güneş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla büyük beğeni topluyor. "En güzel voleybolcu" yorumlarına yağan Güneş bu sefer arkadaşı Beliz Başkır ile pozlarını paylaşınca olay oldu.

Magazin 03-01-2024 14:54

2024'e tatsız başladı: Ünlü oyuncu Deniz Uğur, sedye üzerinde eşi ve kızının yer aldığı bir kareyi paylaştı! Birimizin ayağa kalkıp...

Oyuncu Deniz Uğur, eşi Erdinç Gülener ve kızı Mina'nın Influenza'ya yakalandığını sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu. Geceyi hastanede geçiren ünlü oyuncu sedye üzerinde bitkin görünen bir fotoğrafını paylaştı.

Magazin 02-01-2024 16:23

Gülşen Bubikoğlu lüks yalısından paylaştı! Yıllara meydan okuyor

Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından olan Gülşen Bubikoğlu'nun 2023'e veda pozları sosyal medyayı salladı. Gülşen Bubikoğlu'nun son halini görenler "Yıllar güzelliğinden hiçbir şey götüremedi", "Biraz photoshop var ama olsun" yorumlarında bulundu.

Magazin 30-12-2023 15:06

Hanımın Çiftliği’nin Gülizar’ı Evrim Solmaz'ın son hali şaşırttı! Gören bir daha baktı

Özgü Namal, Caner Cindoruk, Mehmet Aslantuğ ve Ebru Özkan'ın başrollerini paylaştığı, bir dönemin fenomen dizisi Hanım'ın Çiftliği'nde; Gülizar karakterine hayat veren Evrim Solmaz yeniden gündem oldu. Dizideki bazı sahnelerle o dönem adından oldukça söz ettiren Solmaz'ın fotoğrafları sosyal medyayı salladı.

Magazin 27-12-2023 11:39

Iskra Lawrence kutudan çıkan iç çamaşırlarını tek tek giydi!

Kıvrımlı Model Ashley Graham ile birlikte bedensel pozitivizm akımının öncülerinden biri olarak kabul edilen Iskra Lawrence sosyal medyada farklı kombinlerini sergilemeyi son dönem çok seviyor. Model son olarak kutudan çıkan iç çamaşırlarını giyerek kıvrımlarını sergiledi.

Magazin 26-12-2023 13:38

Arak'ın Sema Sultan'ı Bennu Yıldırımlar'ın yeni imajı çok konuşuldu! 4 saatte 25 yıl yaşlandırıldı

Başrollerini İlker Kaleli ile Öykü Karayel'in paylaştığı Arak dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar yeni imajıyla sosyal medyayı salladı. Dizide Sema Sultan karakterine hayat veren Yıldırımlar, 4 saatte 25 yıl yaşlandırıldı. Bennu Yıldırımlar'ın yeni imajını görenler çok şaşırdı.

Magazin 25-12-2023 15:06

Sözleriyle dikkat çeken Hadise'den açıklama geldi! Ece Seçkin, İrem Derici ve Aleyna Tilki'ye bomba yanıt

Ünlü şarkıcı Hadise, Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda verdiği konserin ardından sahneden pozlarını "Bebeleri pistten alalım" sözüyle paylaşmıştı. Aynı sahnede Hadise'den önceki gün konser veren Ece Seçin o sözlere jet hızında yanıt vermişti. Sessizliğini bozan Hadise, İrem Derici'nin konu hakkında yaptığı yorum üzerinden hem Ece Seçkine'e hem de konuya dahil edilen Aleyna Tilki'ye açıklama yaptı.

Magazin 12-12-2023 21:25

Selda Alkor'dan bomba sözler! Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'sını hedef aldı: Bana itici gelmiştir

Oyuncu Selda Alkor, Fatma Girik, Türkan Şoray, Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit’ten oluşan Dört Yapraklı Yonca hakkında söylediği sözlerle gündem oldu. Alkor'un yıllardır kullanılan bu kalıba itirazı bakın neden...

Magazin 11-12-2023 11:48

Jennifer Lopez göğüslerinin yarısını açık bırakan tarzıyla olay oldu

Güzelliğiyle ve fit görünümüyle yıllara meydan okuyan Jennifer Lopez eşi ile katıldığı gecede iddialı tarzıyla adından söz ettirdi. JLO göğüslerinin yarısını açıkta bırakan seçimiyle olay oldu.

Magazin 07-12-2023 08:06

Hülya Koçyiğit'ten dikkat çeken sözler: 'Kadınların önü AK Parti döneminde açıldı'

Türk sinemasının usta sanatçısı Hülya Koçyiğit katıldığı programda "Bugün hiçbir şey eskisi gibi değil, kadınların birçok sorunu AK Parti hükümetleri döneminde telafi edildi, önleri açıldı" dedi.

Magazin 06-12-2023 15:05

Gülşen Bubikoğlu doğum gününü kutladı! Yeşilçam'ın güzeli yıllara meydan okuyor

Cüneyt Arkın ve Tarık Akan ile oynadığı yapımlarla hafızalara kazınan Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından Gülşen Bubikoğlu 69. yaşını kutladı. Şimdilerde gözlerden uzak sakin bir yaşam süren Bubikoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de bir dönem rüzgar gibi esen Bubikoğlu, güzelliğiyle adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 06-12-2023 14:09

Yılmaz Morgül'den TikTok'ta göğüslerini açan Laz Kızı'na tepki: Sen Türk kadınının yüz karasısın!

Yılmaz Morgül, 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Dilan-Engin Polat çifti de dahil olmak üzere adı skandallarla anılan sosyal medya fenomenlerini eleştiren ünlü şarkıcı, TikTok üzerinden canlı yayın açarak müstehcen görüntülere yer veren 'Laz Kızı' kullanıcı adlı G.D.'ye de tepki gösterdi. Yılmaz Morgül, "Sen Türk kadınının yüz karasısın!" dedi.

Magazin 06-12-2023 13:35

Twitch yayıncısı 'Pqueen' Pelin Baynazoğlu'ndan üzen haber! Kansere yakalandığını açıkladı

Twitch yayınlarıyla ünlenen 'Pqueen' lakaplı Pelin Baynazoğlu kansere yakalandığını açıkladı. Kasım ayının kendisi için zorlu geçtiğini dile getiren Baynazoğlu, meme kanserine yakalandığını ve bir ameliyat geçirdiğini söyledi. Kendisini takip eden kadınları bu konu hakkında bilinçlendirmek isteyen Baynazoğlu, "Meme kanserinde erken tanı" başlıklı bir video ile hem hastalığı hakkında bilgilendirme hem de yaşadığı süreci anlattı.

Magazin 05-12-2023 19:23

Esra Erol'da herkesi şaşırtan 'yasak aşk' iddiası! Eski karısını para karşılığında başka bir adama verdi

Eşinin boşanma sürecinde ortadan kaybolduğunu ifade eden Sezgin Bolat, Esra Erol'dan yardım istedi. Emel Hanım'ın Adem Kumak'a kaçtığını öğrenen Sezgin Bey adeta yıkıldı. Adem Bey'in evli kadınları kaçırdığı öne sürülürken canlı yayına bağlanan bir kişinin iddiası programa damga vurdu. Adem Bey'in eski karısını para karşılığında başka bir adama verdiği öne sürüldü. O sözler hem ekran başındakileri hem de Esra Erol'u şaşırttı. İşte detaylar...

Magazin 05-12-2023 13:29

Yeşilçam’ın paylaşılamayan güzeliydi... Çiçek Abbas'ın yıldızı Pembe Mutlu'nun son halini görenler tanıyamadı

Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Çiçek Abbas, Davaro ve Mavi Mavi gibi birçok yapımda rol alan ve güzelliğiyle dikkat çeken Pembe Mutlu, uzun zamandır gözlerden uzak sakin bir yaşam sürüyor. Şimdilerde 68 yaşında olan ünlü ismin son halini görenler tanıyamıyor. Pembe Mutlu'yu gören herkes 'Yıllar hiç acımamış' yorumunu yaptı.

Magazin 01-12-2023 08:25

Emily Ratajkowski bu sefer Black Friday için soyundu! Olay pozlar

Defalarca kez aldatıldığı ortaya çıkınca Sebastian Bear-McClar'dan boşanan Emily Ratajkowski son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Güzel model bu sefer de Black Friday reklamı için soyundu.

Magazin 26-11-2023 09:28

Kadir İnanır için 'Kadir de kimmiş' demişti! Yeşilçam'ın sayılı güzellerinden Harika Değirmenci yıllar sonra görüntülendi! Gören şaştı kaldı

Yeşilçam'ın en güzel kadınları arasında yer alan Harika Değirmenci yıllar sonra görüntülendi. Yeşilçam dönemi Türk sinemasının en aranan isimleri arasında yer alan Değirmenci, yıllardır ekranlardan uzak yaşıyordu. Duayen oyuncu son haliyle şaşırttı.

Magazin 24-11-2023 20:49

'Kadın kuyruk sallamazsa...' sözleri olay olmuştu! Sevda Türküsev, Tuğba Ekinci'ye ateş püskürdü! 'O şimdi asker şarkısı yasaklansın'

Geçtiğimiz haftalarda Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci 'Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz' sözleriyle uzun süre konuşulmuştu. Bugün programa katılan iletişimci Sevda Türküsev canlı yayında Tuğba Ekinci'ye ateş püskürdü. Türküsev, kadınların giyişini eleştiren Ekinci'nin 'O şimdi asker' şarkısını hatırlatarak 'Bu şarkı yasaklanmalı' dedi.

Magazin 14-11-2023 16:15