Seda Başbuğ Haberleri

Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ güzelliğiyle görenleri mest etti! Hepsini cebinden çıkarır

Ünlü sunucu ve televizyoncu Acun Ilıcalı, en son sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın hamilelik iddialarıyla gündeme gelmişti. Ilıcalı bu haberlerin kesinlikle doğru olmadığını açıklamıştı. 3 kez evlenen Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ, güzelliğiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. En büyük kızı Banu Ilıcalı'nın annesi olan Seda Başbuğ, güzelliğiyle görenleri şaşırttı.

Magazin 15-03-2023 22:39

Acun Ilıcalı'nın ilk eşini gören şaşıp kalıyor! Film gibi ayrılık öyküsü

Bir dönem Şeyma Subaşı ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen ve şimdilerde Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan Acun Ilıcalı'nın ilk eşinin kim olduğunu biliyor muydunuz? Kameralardan uzak bir hayat süren Seda Başbuğ, bir anaokulunda kurucu olarak görev alıyor.

Magazin 27-09-2021 17:33

Acun Ilıcalı’nın ilk eşi Seda Başbuğ'un torunuyla pozu ortaya çıktı

Ünlü yapımcı ve televizyoncu Acun Ilıcalı’nın ilk eşi Seda Başbuğ'un kızı Banu Ilıcalı’nın yeni doğan bebeğiyle pozu ortaya çıktı. Seda Başbuğ'un güzelliğine beğeni yağdı.

Magazin 08-07-2020 17:02

Acun Ilıcalı’nın ilk eşine yakın markaj! Banu Ilıcalı’nın annesi Seda Başbuğ kimdir? Ne iş yapar?

Ünlü yapımcı ve televizyoncu Acun Ilıcalı’nın ilk eşi Seda Başbuğ magazin gündeminden uzak durmak isteyen isimler arasında yerini alıyor. Acun Ilıcalı’nın büyük kızı Banu Ilıcalı’nın annesi olan Seda Başbuğ zaman zaman magazin haberlerinde adından söz ettirmek zorunda kalıyor. En son kızı Banu Ilıcalı ve damadı Efe Ceyhun’un düğününde kameralara poz veren Seda Başbuğ, uzun bir süredir ortalarda gözükmüyordu. Acun Ilıcalı’nın genç yaşta dede olmasından sonra gözler anneanne Seda Başbuğ’a çevrildi

Magazin 07-07-2020 15:17

Seda Başbuğ

Seda Başbuğ Hakkındaki Haberler Mynet'te. Seda Başbuğ Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dede olan Acun Ilıcalı hastane çıkışı konuştu! 'Tarifi olmayacak bir duygu'

Acun Ilıcalı'nın Seda Başbuğ ile evliliğinden olan kızı Banu Ilıcalı, ilk bebeğini dünyaya getirdi. Ilıcalı kızına Begüm ismini verdi. Dede olan Acun Ilıcalı duygularını paylaştı.

Magazin 05-07-2020 07:35

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ'a benzetildi

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın ilk evliliğinden dünyaya gelen 26 yaşındaki büyük kızı Banu Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde dünyaevine girdi. Geceden Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ ile fotoğraf paylaşan Şeyma Subaşı'nın benzerliği sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 27-09-2016 15:22