Gastroantep Haberleri

GastroANTEP Kültür Yolu Festivali'nde belediyeye bağlı müzeleri 30 bin kişi ziyaret etti

ültür ve Turizm Bakanlığı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesince düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali kapsamında, belediyeye bağlı müzeleri 30 bin yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Yurthaber 2023-09-27 15:20:06

İGÜ'lü öğrenciler GastroAntep Local Chef Üniversiteler Yarışması'nda 3'üncü oldu

Yarışmada İGÜ'yü Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinden Samet Tutuş, Özge Özkan ve Esra Çoraksu temsil etti

Yurthaber 2022-09-20 09:59:33

GastroAntep yaklaşık 2,5 milyon ziyaretçiyi ağırladı

GastroAntep yaklaşık 2,5 milyon ziyaretçiyi ağırladı

Yurthaber 2022-09-19 15:52:05

Gazi şehirde festival fırtınası uluslararası arenada ses getirdi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Eylül ayında GastroAntep Hasat Günleri ve TEKNOFEST 2020 ile şehirde festival fırtınası estirdi.

Yurthaber 2020-10-13 13:54:42

Uluslararası GastroAntep Festivali şeflerin sunumlarıyla sürdü

Uluslararası GastroAntep Festivali şeflerin sunumlarıyla sürdü

Yurthaber 12-09-20 17:03

Uluslararası GastroAntep Festivali başladı

Festivalin açılışında, protokol üyeleri fıstık hasadı ve şire yaptı

Yurthaber 11-09-20 14:36

Uluslararası GastroAntep Festivalinin tanıtım toplantısı yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin: - "Festival, dijital ortamda düzenlenen panel ve programlarla aydınlık kazanacak. Dijital ortamda yapılacak etkinliğimizin büyük bir yeri olacak"

Yurthaber 07-09-20 15:39

Uluslararası Gastroantep hasat günleri bu sene dijital ortamda

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep), korona virüs (COVID-19) salgını nedeniyle 10-13 Eylül tarihleri arasında ‘Gastroantep Hasat Günleri’ olarak dijital ortamda yapılacak.Ünlü şeflerin katılımıyla hasatlar, workshoplar, paneller ve oturumların düzenleneceği ‘Gastroantep Hasat Günleri’ ile gastronominin kalbi Gaziantep’te atacak.

Yurthaber 03-09-20 17:05

Uluslararası Gastroantep hasat günleri bu sene dijital ortamda

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep), korona virüs (COVID-19) salgını nedeniyle 10-13 Eylül tarihleri arasında ‘Gastroantep Hasat Günleri’ olarak dijital ortamda yapılacak.Ünlü şeflerin katılımıyla hasatlar, workshoplar, paneller ve oturumların düzenleneceği ‘Gastroantep Hasat Günleri’ ile gastronominin kalbi Gaziantep’te atacak.

Yurthaber 03-09-20 17:05

Şahin’den esnafa GASTROANTEP teşekkürü

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GastroANTEP’i destekleyen sivil toplum kuruluş temsilcileri ve oda başkanlarına teşekkür sertifikası verdi.Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı’nın iş birliğiyle düzenlenen 2.Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali’ni (GastroANTEP), destekleyen sivil toplum kuruluş temsilcileri ve oda başkanlarına Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından teşekkür sertifikası verdi.“Yeni hedefler belirleyeceğiz”Büyükşehir Belediye Meclisi Salonu’nda organize edilen özel bir programda esnafa seslenen Şahin, GastroANTEP’in arkasında büyük bir başarı hikayesi yattığını belirtti.

Yurthaber 27-09-19 16:56

Gaziantep lezzetler rüzgarı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, başkentte düzenlenen 2’nci Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirve kapsamında Coğrafi İşaretli Ürünler İhtisas Fuarı’na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a kutnu kumaşı hediye etti, birlikte katmer yapılışını izledi.Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı’nın işbirliğinde düzenlenen 2’nci Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali’yle (GastroANTEP) adından söz ettiren Antep mutfağı, başkentte bir kez daha görücüye çıktı.

Yurthaber 19-09-19 16:00

ETSO’dan gastronomi turu

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan davet üzere Gaziantep Uluslararası Gastronomi Festivali ‘GastroAntep’ fuarına katıldı.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan davet üzere Gaziantep Uluslararası Gastronomi Festivali "GastroAntep" fuarına katılım sağlamak üzere Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı M.

Yurthaber 19-09-19 15:25

Gaziantep’te lezzet rüzgarı esti

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı’nın işbirliğinde düzenlenen 2’nci Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroANTEP) kapsamında festival alanında kurulan Lezzet Sokağı’ndan yayılan Antep’in leziz yemeklerinin kokusu şehri sardı.Lezzet Sokağı’nda açılan stantlar ziyaretçi akınına uğradı.

Yurthaber 19-09-19 09:50

GastroAntep Festivali'ne 1 Milyon Ziyaretçi Katıldı

Gaziantep’te düzenlenen GastroAntep gastronomi festivaline aralarında dünyaca ünlü şefler ve yemek yazarlarının da bulunduğu 1 milyon ziyaretçi katıldı

Haber 18-09-19 20:32

Gastroantep, doğal ürünlere duyulan özlemi dindirdi

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali’nde (GastroAntep) Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma ve Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından kurulan stant, yoğun ilgi gördü.

Yurthaber 18-09-19 12:10

Gazikentte 1 milyon ziyaretçi lezzet kültür ve eğlenceyle buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziantep Valiliği Koordinasyonunda Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) ile iş birliğinde düzenlenen 2'nci GastroAntep Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroANTEP) sona erdi. Güneşten, topraktan ve tarihten gelen yerel lezzetlerin dünyaya tanıtıldığı festivali, yurt içi ve yurt dışından 1 milyon kişi ziyaret etti.

Yemek 17-09-19 17:09

Gazikentte 1 milyon ziyaretçi lezzet kültür ve eğlenceyle buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziantep Valiliği Koordinasyonunda Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) ile iş birliğinde düzenlenen 2’nci GastroAntep Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroANTEP) sona erdi.

Yurthaber 17-09-19 12:10

Gastronomi Festivali’nin son günü renkli geçti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziantep Valiliği koordinasyonunda ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı’nın (GAGEV) işbirliğinde düzenlediği 2’nci Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroANTEP) renkli görüntülerle sona erdi.Ziyaretçiler, düzenlenen yarışmalar, paneller, atölye çalışmaları ve konserlerle hem eğlendi, hem bilgilendi.

Yurthaber 16-09-19 11:15

Bakbak’tan GastroAntep değerlendirmesi

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) üyesi Dr.

Yurthaber 15-09-19 16:25

Turizm ve gastronomi yatırımcılarının gözünden Gaziantep

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroANTEP) etkinlikleri kapsamında “Turizm ve Gastronomi Yatırımcılarının Gözünden Gaziantep” konulu panelde, şehrin turizm potansiyelinin yanı sıra kentin artıları ve eksileri konuşuldu.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği koordinasyonunda ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı’nın (GAGEV) işbirliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen GastroANTEP Festivali, önemli panellere ev sahipliği yaptı.

Yurthaber 15-09-19 13:36

200 stant ziyaretçilerin ilgi odağı oldu

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroANTEP) kapsamında kurulan 200 standı gezen ziyaretçiler, lezzetin başkentinden Dünya’ya seslendi: Gaziantep’e gelin eşsiz lezzetleri tadın!Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) işbirliğinde gerçekleştirilen 2’nci Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali kapsamında açılan stantları dolaşan yurt içinden ve yurt dışından gelen misafirler, lezzetin başkentini bir kez daha keşfetti.

Yurthaber 14-09-19 17:50

Ünlü Şef Akkor’dan Gaziantep mutfağına övgü

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziantep Valiliği koordinasyonunda ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı’nın (GAGEV) işbirliğinde düzenlediği 2’nci Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroANTEP) etkinlikleri kapsamında “Ömür Akkor’la Lezzet Seyahatnamesi” konulu söyleşi düzenlendi.Gaziantep mutfağının yeri Dünya’da çok ayrıdır diyen Dünyaca ünlü şef Akkor, moderatörlüğünü Gökmen Sözen’in yaptığı “Ömür Akkor’la Lezzet Seyahatnamesi” konulu söyleşide, Anadolu’nun unutulmaya yüz tutan lezzetlerine ışık tutuldu.

Yurthaber 14-09-19 16:41

Gaziantep, Yavuz Bingöl’le coştu

Bu yıl 2’ncisi düzenlenen Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali’ne (GastroANTEP) Yavuz Bingöl seslendirdiği türkülerle Gazianteplilere unutulmaz bir gece yaşattı.Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) işbirliğinde gerçekleştirilen GastroANTEP Festivali etkinlikleri kapsamında müzisyen Yavuz Bingöl konser verdi.

Haber 14-09-19 11:08

Ünlü aşçı Arda Türkmen’den Gaziantep’in yöresel ürünlerine tam not

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) işbirliğinde gerçekleştirilen Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroANTEP) Festivali etkinlikleri kapsamında Michelin Yıldızlı Şeflerle Workshoplar, Paneller ve Sunumlar düzenlendi.

Yurthaber 13-09-19 18:47

GastroAntep festivali kapsamında fıstık hasadı yapıldı

GAZİANTEP'TE bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep) kapsamında 'Antep Fıstığı' hasadı yapıldı.

Haber 13-09-19 15:50

Urfa isotu ve çiğ köftesi Gastroantep Festivali’nde yoğun ilgi gördü

Gaziantep’te düzenlenen Gaziantep Gastronomi Festivali’nde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Gastronomi Festivali’nde yerini aldı.

Yurthaber 13-09-19 14:54

GastroAntep festivali kapsamında fıstık hasadı yapıldı

GAZİANTEP'TE bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep) kapsamında 'Antep Fıstığı' hasadı yapıldı.

Haber 13-09-19 13:37

Başkan Fatma Şahin, gurme ve gastronomi yazarları ile birlikte fıstık topladı

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroANTEP) kapsamında Gaziantep’in Karkamış ilçesi Teketaşı Kırsal Mahallesi’nde Antep Fıstığı hasadı yapıldı.

Yurthaber 13-09-19 13:20

Gastronomi kentinde türkülerle biber hasadı

Bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Gaziantep Gastroloji Festivali’nde (GastroAntep) Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve dünyaca ünlü 40’dan fazla Michelin Yıldızılı şefin biber hasadı ile başladı.

Haber 13-09-19 13:12

Gaziantep, Gastroantep kortejine akın etti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziantep Valiliği koordinasyonunda ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı’nın (GAGEV) işbirliğinde düzenlediği Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroANTEP) heyecanı şehri sardı.

Haber 13-09-19 10:21

Gaziantep'te, 'GastroAntep' coşkusu

GAZİANTEP’in yöresel lezzetlerini Dünya’ya tanıtmak amacıyla düzenlenen Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep) coşkuyla başladı.

Haber 12-09-19 22:27

Gaziantep’te dünyanın en büyük organik atık sergisi açıldı

Gaziantep Gastronomi Festivali (GASTROANTEP) etkinlikleri kapsamında dünyanın en büyük organik atık sergisi açıldı.Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfının (GAGEV) işbirliğinde, düzenlenen Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroANTEP) etkinlikleri kapsamında Gaziantep Sanat Merkezi’nde Zeynep Elbeyli’nin “Doğanın İki Yüzü” adlı sergisi açıldı.

Haber 12-09-19 17:07

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali başladı

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı’nın (GAGEV) işbirliğinde, dünyanın en önemli gastronomi merkezlerinden biri olma hedefiyle düzenlenen Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (Gastroantep), ikinci kez “perde” dedi.Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde 60 dönüm alanda yapılan biber hasadı ve kuruluk gezisiyle başlayan festivale, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şefler, Türkiye’nin gastronomi profesyonelleriyle şefleri, üniversiteler, gurmeler, gastronomi yazarları, Gaziantepli tarım üreticileri, yerli ve yabancı basın mensuplarıyla Türkiye’nin farklı noktalarındaki Gaziantep mutfağının temsilcileri katıldı.

Haber 12-09-19 14:14

Klasik otomobillerden 'GastroAntep' için şehir turu

GAZİANTEP'te, Gastronomi Festivali (GastroAntep) kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 45 motosikletin bulunduğu 110 araçlık klasik otomobil korteji vatandaşlardan ilgi gördü.

Haber 11-09-19 22:16

Klasik otomobillerden 'GastroAntep' için şehir turu

GAZİANTEP'te, Gastronomi Festivali (GastroAntep) kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 45 motosikletin bulunduğu 110 araçlık klasik otomobil korteji vatandaşlardan ilgi gördü.

Haber 11-09-19 20:24

Klasik otomobillerden Gastrofest’e destek korteji

Gaziantep’te bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali öncesi kentte klasik otomobillerle şehir korteji yapıldı.Gaziantep’te 12-15 Eylül tarihleri arasında ikinci kez düzenlenecek olan Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroANTEP) kapsamında 50 adet klasik otomobil şehir turu attı.

Yurthaber 11-09-19 19:40

Uluslararası Gastroantep Festivali başlıyor

Güneşten, topraktan, tarihten gelen yerel lezzeti tüm dünyaya tanıtmak amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep) başlıyor.Gazi şehir, tek yürek, gastronomi festivaline kilitlendi.

Yurthaber 09-09-19 13:37

Uluslararası GastroAntep Festivali'ne doğru

Gaziantep'in güneş, toprak ve tarihten gelen mutfağını, dünyaya tanıtmak amacıyla düzenlenen 2. Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali, 40 ülkeden gurme ve şeflerin katılımıyla yapılacak - Biber hasadıyla 12 Eylül'de başlayacak festivalde, sokak yemekleri, tohum, tarım ve hasat konularında uzmanların yer alacağı seminerler ile workshop etkinlikleri gerçekleştirilecek

Haber 09-09-19 12:59

Uluslararası GastroAntep Festivali'ne doğru

Gaziantep'in güneş, toprak ve tarihten gelen mutfağını, dünyaya tanıtmak amacıyla düzenlenen 2. Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali, 40 ülkeden gurme ve şeflerin katılımıyla yapılacak - Biber hasadıyla 12 Eylül'de başlayacak festivalde, sokak yemekleri, tohum, tarım ve hasat konularında uzmanların yer alacağı seminerler ile workshop etkinlikleri gerçekleştirilecek

Yurthaber 09-09-19 12:58

GastroAntep sanayi ve ticareti hareketlendirecek

Gaziantep'te 12-15 Eylül'de yapılacak "GastroAntep Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali"nin kent turizminin yanı sıra sanayi ve ticarete de katkı sunması bekleniyor - Gaziantep Valisi Davut Gül: - "Gastronomiyle Gaziantep'in, bu bereketli toprakların, lezzetli yemeklerin tadılması çok önemli ama en az onun kadar bizim gıda sanayisine vereceği destek çok önemli" - Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi: - "Ürünlerimizin tanıtımı ve ihracat ağımızın daha fazla genişlemesi için bu festivalden beklentimiz büyük"

Yurthaber 06-09-19 11:30

GastroAntep sanayi ve ticareti hareketlendirecek

Gaziantep'te 12-15 Eylül'de yapılacak "GastroAntep Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali"nin kent turizminin yanı sıra sanayi ve ticarete de katkı sunması bekleniyor - Gaziantep Valisi Davut Gül: - "Gastronomiyle Gaziantep'in, bu bereketli toprakların, lezzetli yemeklerin tadılması çok önemli ama en az onun kadar bizim gıda sanayisine vereceği destek çok önemli" - Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi: - "Ürünlerimizin tanıtımı ve ihracat ağımızın daha fazla genişlemesi için bu festivalden beklentimiz büyük"

Haber 06-09-19 11:29

Endişeye kapılan patlıcan, şaşıran domates

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde devam eden seramik kursuna katılan çocuklar, "GastroAntep Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali" kapsamında şehrin ünlü sebze ve meyvelerinin küçük heykellerini yaptı - Çocukların yaptığı endişeye kapılan patlıcan, şaşıran domates, yan gelip yatan bezelye gibi seramik heykeller, 12-15 Eylül'deki festivalde sergilenecek

Haber 28-08-19 17:25

Endişeye kapılan patlıcan, şaşıran domates

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde devam eden seramik kursuna katılan çocuklar, "GastroAntep Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali" kapsamında şehrin ünlü sebze ve meyvelerinin küçük heykellerini yaptı - Çocukların yaptığı endişeye kapılan patlıcan, şaşıran domates, yan gelip yatan bezelye gibi seramik heykeller, 12-15 Eylül'deki festivalde sergilenecek

Yurthaber 28-08-19 17:25

Gaziantep'te GastroAntep Festivaline doğru

"GastroAntep Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali" öncesinde kentteki lokanta ve gıda üreticileri denetlendi

Yurthaber 28-08-19 17:06

Gaziantep'te GastroAntep Festivaline doğru

"GastroAntep Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali" öncesinde kentteki lokanta ve gıda üreticileri denetlendi

Haber 28-08-19 17:03

Büyükşehir, Gastroantep öncesi esnaf denetimine çıktı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde oluşturulun denetim ekipleri, 2’nci Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep) öncesi, gıda üreticileriyle satıcılarının denetimine hız verdi.Büyükşehir Belediyesi, GastroAntep öncesi, gıda sektöründeki işyerlerine karşı devam eden kontrollerini sıklaştırdı.

Yurthaber 28-08-19 15:36

Usta ellerin GastroAntep heyecanı

Gastronomi turizminden her geçen gün daha fazla pay alan Gaziantepli ustalar, "GastroAntep Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali" ile yemeklerini uluslararası alanda tanıtıp adlarından söz ettirmek istiyor.

Yemek 23-08-19 14:14

Gaziantep'te GastroAntep Festivali hazırlıkları

Büyükşehir Belediyesi, festivalde ünlü Antep yemeklerinin yanı sıra haylan kabağı, sof domatesi, firik, sumak, haspir gibi kentin yerel ürünlerinin de tanıtımını yapacak

Yurthaber 23-08-19 13:56

Gaziantep'te GastroAntep Festivali hazırlıkları

Büyükşehir Belediyesi, festivalde ünlü Antep yemeklerinin yanı sıra haylan kabağı, sof domatesi, firik, sumak, haspir gibi kentin yerel ürünlerinin de tanıtımını yapacak

Haber 23-08-19 13:53