Italya Basbakani Paolo Gentiloni Haberleri

İtalya Serie B'de garip olay! Başkan oyuncularının şike yaptığını iddia etti, oyunculardan yanıt gecikmedi

İtalya Serie B ekiplerinden Lecco'nun başkanı Paolo Di Nunno yaptığı açıklamada oyuncularının şike yaptığından şüphelendiğini söylerken, telefonlarının incelenmesini talep etti. İşte detaylar...

Spor 2024-03-13 08:17:35

Koronavirüs: Avrupa Birliği'nden 'tarihinin en derin resesyonuna girdik' itirafı

Avrupa Birliği Komisyonu'nun Ekonomi ve Maliye sorumlusu Paolo Gentiloni Covid-19 salgınının AB'yi şimdiye kadar yaşadığı en ağır ekonomik gerilemeye sürüklediğini söyledi.

Haber 2020-05-06 13:37:38

Paolo Maldini koronavirüs günlerini anlattı: Normal bir grip olmadığını hemen anladım

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Milan'ın eski oyuncusu aynı zamanda kulüp takımlarının teknik kadrosunda bulunan Paolo Maldini, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığını eski bir profesyonel sporcu olarak hemen anladığını söyledi.

Spor 2020-04-13 17:07:46

ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararına tepkiler

Avusturya Başbakanı Kurz: - "Avrupa Birliği olarak anlaşmayı olduğu gibi muhafaza etmek ve olası çatışmaları engellemek için çalışmalıyız" - İtalya Başbakanı Gentiloni: - "İran’la anlaşma devam ettirilmeli" - İsveç Dışişleri Bakanı Wallström: - "Uluslararası barış ve güvenlik anlaşmalarına güveni ciddi düzeyde azalttı" - Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Szijjarto: - "İran'ın istikrarı, uluslararası siyasi arenaya dahil edilmesi Avrupa'nın güvenliği açısından da önemli" - Kanada Dışişleri Bakanı Freeland: - "2015'te kabul edilen ve BM Güvenlik Konseyi tarafından onaylanan anlaşma mükemmel değil. Bununla birlikte, uluslararası barış ve güvenlik için gerçek bir tehdidin engellenmesine yardımcı olmuştur"

Haber 2018-05-09 16:45:16

İtalya Başbakanı Gentiloni: “Kimyasal silahların kullanılmasına yönelik bir eylemdi”

İtalya Başbakanı Paolo Gentiloni, “Kimyasal silahların kullanılmasına yönelik bir eylemdi” dedi.İtalya Başbakanı Paolo Gentiloni, ABD ve müttefiklerinin Suriye’ye düzenlediği hava saldırısına ilişkin, “Bu, kimyasal silahların kullanılması ve yayılmasına yönelik bir eylemdi.

Haber 14-04-18 16:53

ABD, İngiltere ve Fransa’ın Esed rejimine operasyonu

İtalya Başbakanı Gentiloni: - "Bu geceki eylem, kimyasal silahların kullanımına verilen bir cevaptı"

Haber 14-04-18 14:12

İtalya da ABD'yi sattı: Suriye'ye yönelik herhangi bir saldırıya katılmayacağız

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in ardından İtalya Başbakan Vekili Paolo Gentiloni de Suriye'ye yönelik herhangi bir saldırıya katılmayacaklarını duyurdu. Gentiloni ancak müttefiklere lojistik destek sağlayacaklarını belirtti.

Haber 12-04-18 18:40

İtalya'dan muhtemel Suriye müdahalesine ilişkin açıklama

Başbakan Gentiloni: - "Suçlara karşılık vermenin ötesinde, önce barış için çalışmalıyız" - Hükümet kaynakları: - "İtalya, (Suriye'de) süregelen herhangi bir aktiviteye direkt olarak dahil değildir"

Haber 12-04-18 03:51

AB Zirvesi başladı

AB Komisyonu Başkanı Juncker: - "Eğer geleceğe dönük bir AB bütçesi istiyorsak, üye ülkeler daha fazla para ödemeye hazır olmalı" - Almanya Başbakanı Merkel: - "Yasa dışı göçe karşı ilk başarıları görüyoruz. Yasa dışı göçe karşı, faaliyetlerde bulunduğumuz Libya'dan başlayamayız. Bunun için 5 Sahra ülkesinde de faaliyet göstermemiz lazım" - Fransa Cumhurbaşkanı Macron: - "Fransa, G5 Sahel Gücü ile birlikte bütün bölgede terörü temizlemeye devam edecek" - İtalya Başbakanı Gentiloni: - "Afrika’da terörizmi ve göçmen kaçakçılığını yenmek için uğraşmak, popülist ve Avrupa karşıtı görüşlerle mücadele etmenin en iyi yoludur" - Bulgaristan Başbakanı Borisov: - "Suriye'de, bölgemizde ve Ukrayna'da olanlara odaklanmamız gerekiyor. İlişkileri normalleştirmek için yol aramamız lazım" - Belçika Başbakanı Michel: - "Üstesinden geldiğimiz krizlerin ardından artık geleceğine bakan bir Avrupa var" - Hollanda Başbakanı Rutte: - "27 AB üyesi, İngiltere ile yakın ilişkiler yürütme konusunda hemfikir"

Haber 23-02-18 15:57

Merkel-Gentiloni ortak basın toplantısı

Almanya Başbakanı Merkel: "(Avrupa Birliği'nde) Dış politika faaliyetlerimizde daha fazla ortaklığa ihtiyacımız var" - İtalya Başbakanı Gentiloni: "Avrupa’nın şimdi adım adım ilerlemesi ve yeniden gelişmeyi başarabileceğini kanıtlaması lazım"

Haber 16-02-18 18:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Gentiloni’yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Roma’da İtalya Başbakanı Paolo Gentiloni’yi kabul etti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Roma temasları sürüyor.

Haber 05-02-18 20:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan Roma'da

Erdoğan, İtalya Başbakanı Gentiloni tarafından resmi törenle karşılandı

Haber 05-02-18 19:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan Roma'ya geldi

Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere İtalya'nın başkenti Roma'ya geldi - İlk olarak Vatikan'da Papa Franciscus'la görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vatikan Devlet Sekreteri Kardinal Parolin'i kabul edecek - Erdoğan, daha sonra Roma'da İtalya Cumhurbaşkanı Mattarella'yla çalışma yemeğinde bir araya gelecek ve İtalya Başbakanı Gentiloni ile görüşecek

Haber 04-02-18 21:40

İtalya Başbakanı Gentiloni'den yıl sonu değerlendirme toplantısı

- Gentiloni: - "(İtalya'da mart ayında yapılması beklenen seçimler) Umarım Demokrat Parti seçimlerde galip gelir ve iktidar olur. Tabii ki istikrarsızlığı önlemek için de elimizden gelen bütün tedbirleri alacağız" - "Şu anda ekonomimiz, tahmin edilenin iki katı hızla büyüyor. Artık AB'nin 'arka lambası' değiliz" - "(İtalya'nın Nijer'e göndereceği askeri birlik) Yerel hükümetin bu ayın başındaki talebi üzerine Nijer’e gideceğiz. Tıpkı Libya'da yaptığımız gibi, Nijer’in bölgesel ve sınır kontrolü

Haber 28-12-17 19:48

İtalya’da Senato Biotestamento yasasını onayladı

- Hastalara tedaviyi iradesiyle reddetme hakkı tanıyan ve “Biotestamento” olarak bilinen yasa tasarısı Senato’da onaylandı - İtalya Başbakanı Gentiloni: - "Yaşama iradesi: Senato’dan medeni bir seçime yeşil ışık yandı. İnsan onuru için ileriye doğru atılmış bir adım"

Haber 14-12-17 21:21

İtalya Başbakanı’ndan düzensiz göç açıklaması

- Gentiloni: - "Düzensiz göçte son aylarda yaşanan olağanüstü düşüşten memnunum. Eldeki sayılar etkileyici. 2016'nın Temmuz-Kasım döneminde 107 bin sığınmacı gelirken, 2017'nin aynı döneminde bu sayı 33 bine kadar geriledi. Bu etkileyici bir düşüş"

Haber 29-11-17 22:48

İtalya Başbakanı Gentiloni Tunus'ta

- Gentiloni'yi kabul eden Tunus Cumhurbaşkanı Sibsi, Libya'da istikrarın sağlanmasını, "Kuzey Afrika ve Akdeniz bölgesinin istikrar ve güvenliğinin teminatı için önemli bir etken" şeklinde değerlendirdi

Haber 25-11-17 22:12

Club Brugge - Medipol Başakşehir Maçını Paolo Mazzoleni Yönetecek

Medipol Başakşehir’in Club Brugge ile deplasmanda oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında İtalya...

Yurthaber 24-07-17 15:10

Beyaz Saray’da referandum tartışması

ABD Başkanı Donald Trump'ın 16 Nisan Anayasa Referandumu sonrası Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı tebrik etmesi ABD'de tepkilere neden olurken, dün ilginç bir gelişme yaşandı. Başta CHP ve HDP olmak üzere muhalefetin şaibeli olduğunu iddia ettiği referandum Başkan Trump’ın, İtalya Başbakanı Paolo Gentiloni ile Beyaz Saray’da düzenlediği ortak basın toplantısında gündeme geldi.

Haber 21-04-17 11:43

İtalya Başbakanı'ndan referandum yorumu

ABD Başkanı Donald Trump'ın, İtalya Başbakanı Paolo Gentiloni ile birlikte Beyaz Saray'da düzenlediği ortak basın toplantısında, Türkiye'de geçen Pazar günü yapılan halk oylaması gündeme geldi. İki lider ülkeler arası ilişkiler, IŞİD ve teröre karşı işbirliği gibi konularda açıklamaların ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haber 21-04-17 05:13

Versailles Sarayı'nda Mini AB Zirvesi: Çok Vitesli AB Masada

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Paris'in prestij mekanlarından Versailles Sarayı'nda, AB'nin dinamo ülkelerinin yöneticileri Almanya Başbakanı Angela Merkel, İtalya Başbakanı Paolo Gentiloni ve İspanya Başbakanı Mariano Rajoy ile "mini AB zirvesin

Haber 07-03-17 06:33

Trump: Nato'ya bağlıyız ama harcamalar paylaşılmalı

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamaya göre, İtalya Başbakanı Paolo Gentiloni ile telefonda görüşen ABD Başkanı Donald Trump, "ABD'nin NATO'ya bağlılığını" dile getirdi. Trump daha önce NATO'yu 'modası geçmiş ittifak' diye nitelemişti.

Haber 05-02-17 15:45

İtalya’nın yeni başbakanı Gentiloni olacak

İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni, ülkedeki referandumun ardından istifa eden Başbakan Matteo Renzi’nin halefi olacak.

Haber 11-12-16 16:36

İtalya Dışişleri Bakanı: Türkiye ile yapılan anlaşmayı canlı tutmalıyız

İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni, Avrupa Birliği (AB) ve Türkiye arasında sığınmacılara ilişkin yapılan anlaşmayı canlı tutma konusunda istekli olmaları gerektiğini söyledi.

Haber 01-12-16 23:48

İtalya Dışişleri Bakanı: Türkiye'nin vize serbestisi şartlarını yerine getirmesi çok zor

İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni, Türkiye'nin, vize serbestisi için belirlenen şartları yerine getirmesinin çok zor göründüğünü söyledi.

Haber 16-11-16 23:18

'Türkiye'ye kapılarını kapatan AB olmayacak'

İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni, “Türkiye'ye kapıları kapatan biz (AB) olmayacağız diyerek, birliğe katılım koşullarını bilen Türkiye'nin buna karar vereceğini belirtti.

Haber 15-11-16 00:17

İtalya Dışişleri Bakanı Gentiloni Tbmm’yi Ziyaret Etti

İtalya Dışişleri Bakanı Paola Gentiloni TBMM’yi ziyaret etti.İtalya Dışişleri Bakanı Paola Gentiloni, Avrupa Birliği Bakanı...

Yurthaber 07-10-16 12:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Dışişleri Bakanını Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.

Yurthaber 06-10-16 20:32

İtalya Dışişleri Bakanı Gentiloni Türkiye’yi Ziyaret Edecek

İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni, 6-7 Ekim 2016 tarihlerinde Türkiye’yi ziyaret edecek.Dışişleri Bakanlığı, 6-7 Ekim...

Yurthaber 05-10-16 14:46

İtalya Dışişleri Bakanı: İdam cezası gelirse Türkiye müzakereler derhal durdurulur

İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni, idam cezasının tekrar getirilmesi halinde Türkiye ile Avrupa Birliği (AB) müzakerelerinin derhal durdurulacağını söyledi.

Haber 19-07-16 18:18

Kerry’nin Barış Turları Sürüyor

Amerika Dışişleri Bakanı John Kerry ve İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni, Libya’daki yeni Ulusal Uyum Hükümeti’ne destek vermek amacıyla dışişleri bakanları düzeyindeki görüşmeye evsahipliği yapıyor.

Haber 16-05-16 15:54

Milanlı efsane futbolcu Casare Maldini öldü

İtalyan futbol kulübü Milan'ın ünlü oyuncularından, eski İtalya teknik direktörü Cesare Maldini 84 yaşında hayatını kaybetti. Cesare Maldini, kendisi gibi futbol efsanesi kabul edilen Milanlı futbolcu Paolo Maldini'nin babasıydı.

Haber 03-04-16 14:15

İtalya Dışişleri Bakanı Gentiloni Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni’yi kabul etti.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısının...

Yurthaber 22-02-16 22:48

İtalya Dışişleri Bakanı Gentiloni, Terör Saldırısında Hayatını Kaybedenlerin Anısına Karanfil Bıraktı

İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni, Ankara’da 28 kişinin terör saldırısında hayatını kaybettiği Devlet mahallesini ziyaret...

Yurthaber 22-02-16 17:34

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu İtalya Dışişleri Bakanı Gentiloni İle Ortak Basın Toplantısı Düzenledi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "11 Şubat deklerasyonunun bir başka yansıması olan taslak anlaşma konusunda bilgimiz...

Yurthaber 22-02-16 13:25

İtalya Dışişleri Bakanı Türkiye’ye Geliyor

İtalya Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Paolo Gentiloni, Türkiye’ye iki günlük resmi ziyaret gerçekleştirecek.Dışişleri Bakanlığı...

Yurthaber 21-02-16 15:04

Bakan Çavuşoğlu İtalya Dışişleri Bakanı Gentiloni İle Telefon Görüşmesi Yaptı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni ile telefon görüşmesi yaptı.Diplomatik kaynaklardan alınan...

Yurthaber 12-01-16 16:03

Bakan Çavuşoğlu,italya Dışişleri Bakanı Gentiloni İle Telefonla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni ile bir telefon görüşmesi yaptı.Diplomatik...

Yurthaber 09-01-16 11:55

'Türkiye mülteci musluğu değil'

İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni, Türkiye'nin Avrupa'ya mülteci geçişlerini durduracak "bir musluk" olarak görülmemesi gerektiğini söyledi

Haber 08-01-16 17:30

İtalya: Türkiye mülteci musluğu değil

Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni, Türkiye'nin Avrupa'ya mülteci geçişlerini durduracak "bir musluk" olarak görülmemesi gerektiğini söyledi. Gentioni, Avrupa'nın göçe karşı aldığı sert önlemlerin, 'serbest dolaşımın altını oyduğu' görüşünde.

Haber 08-01-16 13:45

Bakan Çavuşoğlu İtalyan Mevkidaşı İle Telefonda Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni ile görüştü.Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye...

Yurthaber 10-12-15 12:40

Ankara saldırısına 11 Eylül benzetmesi

İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni, Ankara'daki terör saldırısını, ABD'de 14 yıl önce yaşanan 11 Eylül saldırısına benzetti.

Haber 13-10-15 14:58

'Ankara saldırısı, Türkiye'nin 11 Eylül'ü'

İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni, Cumartesi sabahı düzenlenen saldırıyı "Türkiye'nin 11 Eylül'ü" olarak nitelendirdi. Gentiloni, saldırının olası sonuçlarının da endişe verici olduğunu söyledi. Roma'dan Övgü Pınar'ın haberi.

Haber 13-10-15 14:15

İtalya Dışişleri Bakanı: Ankara saldırısı, Türk 11 Eylül’üdür

İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni, Ankara Garı önündeki en az 97 kişinin ölümüne yol açan terör saldırısını, “Türk 11 Eylül'ü” olarak niteledi.

Haber 13-10-15 12:07

İtalya’dan Türkiye’ye destek: 'Taktik ve siyasi anlamda eşi görülmemiş bir hareket'

İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni, Türkiye’nin IŞİD'e karşı düzenlediği operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber 25-07-15 15:08

Berlusconi yanlış mitingde, rakip adaya destek istedi

Eski İtalya Başbakanı Segrate'de solun adayı Paolo Micheli'nin mitinginde, çevresindekilere adayın ismini sorduktan sonra "Paolo'ya oy verin" çağrısı yaptı. Sonra yanlış mitinge geldiğini fark eden Berlusconi, derhal mitingi terk etti.

Haber 31-05-15 15:45

İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni: Türklerin Papa'ya karşı sert açıklamaları haklı görünmüyor

Papa Francesco'nun 'soykırım' açıklamasından sonra muhalefetin, Papa'ya destek vermesi için çağrı yaptığı İtalya hükümetinden cevap geldi.

Haber 13-04-15 18:52