Jawad Bendaoud Haberleri

Dünya Kupası'nda yıldızı parladı, Jorge Jesus 'Mutlaka alalım' dedi! Jawad El Yamiq, Fenerbahçe'ye...

Transfer haberleri: Spor Toto Süper Lig'de mutlak şampiyonluk parolasıyla yoluna devam eden ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un talebi sonrasında Adana Demirspor'dan Samet Akaydın ile prensip anlaşmasına varılmıştı. Savunmaya bir takviye daha planlayan sarı - lacivertlilerin gündemine Dünya Kupası'nın sürpriz ekibi Fas ile müthiş bir performans gösteren Jawad El Yamiq geldi. İşte detaylar...

Spor 2023-01-03 14:40:57

Dünya Kupası'ndan Kadıköy'e gelecek! Fas'ın yıldızı Jawad El Yamiq, adım adım Fenerbahçe'ye...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bu dönemde hazırlık maçlarıyla formda kalmak için çaba göstermişti. Sarı - lacivertliler, çıktığı 4 hazırlık maçından da galibiyetle ayrılarak sezonun geri kalanı için olumlu sinyaller vermişti. Bir yandan da transfer için kolları sıvayan Fenerbahçe'nin gündemine, Dünya Kupası'nda harikalar yaratan Fas Milli Takımı'nın stoperi Jawad El Yamiq geldi. İşte detaylar...

Spor 2022-12-12 07:32:56

Öğrencilere ödülleri verildi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan, yarıyıl tatilinde ilk ve orta öğrenimdeki öğrencilere camiye gitme ve namaz kılma alışkanlığı kazandırılması hedeflenen “Camiye Gidiyorum, Namazla Buluşuyorum” programlarının sonunda ilk ve ortaöğretim kategorinde ilk beşe giren öğrencilere Yozgat İl Müftülüğü tarafından ödül programı düzenlendi.İl Müftülüğü tarafında Gençlik Merkezinde düzenlenen programa Yozgat İl Müftü yardımcıları Süleyman Eroğlu, İsmail Karadavut, şube müdürleri, din görevlileri, veliler ve öğrenciler katıldı.İlkokul kategorisinden Kayyımzade Camii’nden Berat Pınarbaşı birinci, Musaağa Camii’nden Ahmet Salih Polat ikinci, Kayyımzade Camii’nden Enes Pala üçüncü, Musaağa Camii’nden Abdulkadir Avcı dördüncü ve İmamoğlu Camii’nden Muhammet Mert Er beşinci oldu.Ortaokul kategorisinden Çengeltepe Camii’nden Ferit Ahmet Muhammedi birinci, Kayyımzade Camii’nden Halil Mert Erbulut ikinci, Çengeltepe Camii’nden Jawad AQA üçüncü, Kevenli Yeşil Camii’nden Mücahit Avcı dördüncü ve Musaağa Camii’nden Melih Ahmet Başer beşinci oldu.Birinciye 300 TL, ikinciye 250 TL, üçüncüye 200 TL dördüncü ve beşinciye 100’er TL ve çeşitli hediyeler verildi.Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik, başta anne babalar olmak üzere, din görevlilerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yurthaber 2020-02-12 13:19:08

Almanya'ya göç eden Suriyeli mültecilerden Elazığ ve Malatya'daki depremzedelere yardım

Halepli Radwan Jawad, akrabaları ve arkadaşlarıyla Balve kentindeki DİTİB Mimar Sinan Camisi'nde hem taziyede bulundu hem de Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan "Yaraları Sarma Zamanı" adlı kampanyaya bağış yaptı

Haber 2020-02-01 14:45:34

Suriyeli mültecilerden Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere yardım

Suriye’de savaş nedeniyle Almanya’ya göç eden Halepli Radwan Jawad, Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere destek olmak için Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan ‘Yaraları Sarma Zamanı’ kampanyasına bağışta bulundu.Suriye’de yaşanan savaşın ardından Almanya’nın Balve kentine göç eden Suriyeli Radwan Jawad 24 Ocak Cuma günü Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde vefat edenler için taziyelerini iletmek ve depremzedelere destek olmak için DİTİB Balve Mimar Sinan Camisi’ni ziyaret etti.Suriye’de savaşın gölgesinde Türkiye’nin desteklerini her zaman yanlarında hissettiklerini ve bugün de bir vefa borcu olarak Türkiye’ye destek olmak istediklerini belirten Jawad, “Depremin ardından Türkiye’deki kardeşlerimiz için dualar ettik, onların yaşadığı acıyı ve sıkıntıları derinden hissettik.

Haber 01-02-20 10:49

AVM'lerden sahte dolarla alışveriş yapan Iraklı yakalandı (2)

TUTUKLANDI Antalya'nın Alanya ilçesinde 9 AVM'den sahte ABD doları ile alışveriş yaptığı tespit edilen ve adresinde 100 dolarlık 20 sahte banknot ele geçirilen Irak uyruklu Haydar Ali Jawad Alkhulaifawi'nin adliyedeki işlemleri tamamlandı.

Haber 21-11-19 15:21

Ortadoğu ve Kuzey Afrika Düşünce Kuruluşları Buluşması

Lahore Yönetim Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Jawad Syed: - "Başarılı göçmen işçilerin ABD'de, Avustralya'da, Yeni Zelanda'da benimsediği görüş şudur: Diğerlerini öteki olarak görmektense kardeş olarak görürler. Din kardeşleri değilse bile, insanlık kardeşleri olarak görürler" - Katar'daki Doha Yüksek Lisans Çalışmaları Enstitüsü'nden Saif Al-Islam Eid: - "(Mısır'daki darbenin ardından) 2013 sonrasında insanlar çok ciddi baskılar sonucu ölüm korkusuyla Mısır'dan göç etti. Kaçırılma, tutuklanma, öldürülme gibi tehditler yüzünden Mısır'dan çıkmak zorunda kaldılar ve böylece yeni bir Mısır diasporası oluşmaya başladı"

Haber 10-07-19 16:25

Beline saplanan bıçakla hastaneye kaldırıldı (2)

3 KİŞİ GÖZALTINDA Bilecik'te polis ekipleri, Afgan uyruklu Mohammad Jawad Salehi'yi belinden, Nimatullah Alizada'nın da karnından yaralanması olayının şüphelisi olarak  Afgan uyruklu 3 kişiyi gözaltına aldı. Faward M.

Haber 16-12-18 21:20

Gazze şeridindeki hastane için protokol imzalandı

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile Filistin Sağlık Bakanı Jawad Awad, Gazze şeridindeki 180 yataklı Dostluk Hastanesi'nin, 3 yıl süreyle iki ülke sağlık bakanlıklarınca ortak işletilmesine yönelik protokole imza attı - Bakan Ahmet Demircan: "İsrail kuşatması sebebiyle sağlık personeli, insani yardım, ilaç ve tıbbi malzeme dolaşımının engellendiği bir ortamda, böyle bir hastanenin açılması önemli bir ihtiyacı karşılayacak" - Filistin Sağlık Bakanı Jawad Awad: "Türkiye Cumhuriyeti, maddi manevi, siyasi ve ekonomik olarak her zaman yanımızdadır. Türkiye sayesinde nefes alabiliyoruz"

Haber 30-05-18 19:39

Filistin heyeti MASKİ’de incelemelerde bulundu

MASKİ Genel Müdürlüğü, Filistin’in Neelen Belediye Başkanı ve çeşitli belediyelerde çalışan teknik personelleri ağırlayarak, MASKİ’nin genel işleyişi ve abone yönetimiyle ilgili bilgilendirme yaptı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Filistin Neelen Belediye Başkanı Jawad Khawaja’yı ve çeşitli belediyelerde görev yapan, Ahmed Ardda, Raed Zıada, Ahmed Nafee, Naser Shafı, Osama Alhomran, Morsı Amıreh ve Deya Nafı MASKİ’de Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ve Abone İşleri Daire Başkanı Ali Öztozlu tarafından ağırlandı.

Haber 16-03-18 18:35

Orta Doğu'da vekalet savaşları ve çıkar ittifakları

Suriye ve Irak'ta devam eden savaşlar, Suudi Arabistan ve İran'ın Yemen'deki rolü, bölgenin yeniden şekillendiğine işaret ediyor. BBC'den Jawad Iqbal'i analizi.

Haber 09-04-15 10:45

Pınar Karşıyaka'da Transfer

İZMİR (AA) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, Fransa'nın Paris Levallois takımından ABD'li Jawad Williams'la anlaştı.

Yurthaber 03-02-14 13:20

Trablus'un kâbuslu geceleri

Trablus'taki yabancı gazeteciler çok tehlikeli koşullarda çalıştı aylardır. Hareketleri çok sınırlıydı; sürekli hükümet ajanlarının takibi altındaydılar. BBC Muhabiri Rana Jawad, gizlice Trablus'taki gündelik hayatı anlatmayı başardı haberlerinde.

Haber 02-09-11 14:05