büyük aşk Haberleri

Türkan Şoray 'Gel benim yakışıklı sevgilim' diyerek seslendi! Ali Poyrazoğlu'nun 'öpüşme sahnesi' itirafı olay oldu
Yeşilçam'ın Sultanı Türkan Şoray 'Müjdat Gezen ile Bizim Ev'de' programının konuğu oldu. Hoş sohbeti ve samimi halleri ile dikkat çeken Türkan Şoray sahneye sıkı dost oldukları bilinen Ali Poyrazoğlu'nu çağırdı. Türkan Şoray Poyrazoğlu'na 'Gel benim yakışıklı sevgilim' diyerek seslendi. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
Yayın Tarihi: 23-03-2024 15:18
Türk sinemasının Afrodit’i Banu Alkan'ın iki katlı evi göz kamaştırdı! Yatak odasını göstermedi
Evrim Akın bu hafta Türk sinemasının Afrodit’i Banu Alkan’ın Anadolu Yakası’ndaki evine konuk oldu. Alkan'ın antika eşyalarla döşenmiş evi göz kamaştırdı. Ayrıca Alkan, "Büyük aşkım" dediği Kemal Yıldız ile evlendiklerini açıkladı.
Yayın Tarihi: 12-02-2024 10:35
İrem Derici kamera açıp yeni sevgilisinin dudaklarına yapıştı
'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la iki ay önce ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni aşka yelken açtı. Sevgilisiyle kamera açan Derici bir anda sevgilisinin dudaklarına yapışınca yine olay oldu.
Yayın Tarihi: 02-01-2024 08:46
İrem Derici'den bomba sözler! Eski sevgilisi cinsel yönelimini değiştirdi! Yatırım göndermesi de olay oldu
Atakan Işıktutan’dan ayrıldıktan sonra işlerine kendini adayan İrem Derici Harbiye sahnesi için paraya kıymıştı. Hem bu konuda ünlü isimlere taş atan hem de özel hayatına dair konuşan Derici bomba bir itirafta bulundu. İrem Derici eski aşkının cinsel yönelimini değiştirdiğini açıkladı.
Yayın Tarihi: 23-10-2023 11:47
Seyhan Soylu 'İzzet Yıldızhan ile büyük aşk yaşadık' demişti! Ünlü şarkıcı yapılan yorumlara daha fazla dayanamadı...
Son dönemde Dilan Polat ve Engin Polat hakkında ortaya attığı iddialarla gündemden düşmeyen “Sisi” lakaplı Seyhan Soylu geçtiğimiz aylarda bir programda "İzzet Yıldızhan ile büyük aşk yaşadık" açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklamaların ardından İzzet Yıldızhan, Soylu'dan şikayetçi olmuştu. Ünlü şarkıcı bu konu hakkında yapılan yorumlara daha fazla dayanamadı ve soluğu savcılıkta aldı.
Yayın Tarihi: 05-10-2023 15:40
TikTok fenomeni Aybüke Çangal'la büyük aşk yaşamıştı! Kısmetse Olur Tolga'nın yeni sevgilisi bakın kim çıktı
Kısmetse Olur'da tanışarak büyük aşk yaşayan Tolga Kandemir ve Aybüke Çangal aşkları için yarışmayı terk etmişlerdi. Habersiz bir şekilde çekimlere katılmadıkları gerekçe gösterilen çift programdan diskalifiye edilmişti. Dışarda bir süre daha aşklarına devam eden ünlü çift ayrılık haberiyle hayranlarını üzmüştü. Kısmetse Olur Tolga'nın yeni aşkı ortaya çıktı.
Yayın Tarihi: 17-08-2023 08:57
Kan Çiçekleri ne zaman başlayacak? Kan Çiçekleri 2. sezon yeni bölüm tarihi belli mi?
Kan Çiçekleri yeni bölüm tarihi merak ediliyor. Başrollerinde Barış Baktaş, Yağmur Yüksel, Berkay Çınar ve Selinay Taşol'un yer aldığı Kan Çiçekleri dizisi Temmuz ayında sezon finali yapmıştı. 5 Aralık’tan itibaren hafta içi her gün 16:15’te izleyicisinin karşısına çıkan dizinin ikinci sezon bölümleri büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki, Kan Çiçekleri ne zaman başlayacak? Kan Çiçekleri 2. sezon yeni bölüm tarihi belli mi? İşte tüm merak edilenler...
Yayın Tarihi: 14-08-2023 17:22
Deniz Yıldızı'nın Yalan Makinesi Banu son haliyle ağızları açık bıraktı! Gören şaştı kaldı
Bir döneme damga vuran Deniz Yıldızı dizisi unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. 2009-2015 yılları arasında yayınlanan dizide Banu karakterine Begüm Topçu hayat veriyordu. Dizideki büyük aşkı Melih'le gerçek hayatta evlenen Topçu'nun son halini görenler çok şaşırdı.
Yayın Tarihi: 03-07-2023 16:14
Sevinç Erbulak Ömer dizisinin yıldızları Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı’yı övmelere doyamadı... “Dudakları pörtlemiş, alnı kırışmayan...”
Ömer dizisinin başrol oyuncuları Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı projein başarısından sonra dikkatleri üzerine bir kez daha çekmeyi başardı. Televizyon ekranlarına verdiği arayı Ömer dizisiyle bozan Gökçe Bahadır ve dizideki partneri Selahattin Paşalı için sosyal medyadaki övgülerden sonra meslektaşları Sevinç Erbulak da bir yorumda bulundu. Erbulak’ın yorumu bir anda gündem yaratmayı başardı.
Yayın Tarihi: 21-01-2023 08:05
Emret Komutanım'ın Liz'i son haliyle 'yok artık' dedirtti! Arıza Hamza'nın büyük aşkıydı...
Kadrosunda Rüzgar Erkoçlar, Arda Kural, Damla Debre, Sarp Levendoğlu, Seda Akman ve Ufuk Özkan gibi isimlerin yer aldığı Emret Komutanım dizisi, yıllar geçse de Türk televizyonlarının efsane projeleri arasında yer almaya devam ediyor. Emret Komutanım dizisinde hayat verdiği Liz karakteriyle akıllara kazınan Sanem Balcı son haliyle şaşırttı.
Yayın Tarihi: 11-01-2023 10:30
Fenomen Pelinay İğit banyodan sütyensiz pozunu paylaştı! Ozan Dolunay'ın büyük aşkıydı...
Bir dönem ünlü oyuncu Ozan Dolunay ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan sosyal medya fenomeni Pelinay İğit, banyodan cesur pozunu paylaştı.
Yayın Tarihi: 10-01-2023 14:40
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 16 Aralık 2022 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazanan yarışmacısı!
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'i hangi yarışmacının kazandığı haftanın finalinde belli olacak. Bilindiği üzere program saat 16.00'da Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de ekrana geliyor. Yarışmada Mürüvet, Aysel, Belia, Sevilay ve Levent arasından kimin birinci olacağı bugün (16 Aralık 2022 Cuma) belli olacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 16 Aralık 2022 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazananı merak konusu oldu. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 16-12-2022 17:07
Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın gizli aşkını gören şaştı kaldı! Masumlar Apartmanı'nın yakışıklı yıldızıymış
Yalı Çapkını 'Suna' karakteriyle öne çıkan isim Beril Pozam'ın gizli aşkı ortaya çıktı. Beril Pozam'ın uzun yıllardır devam eden aşkını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Pozam'ın büyük aşkı meğer Masumlar Apartmanı'nın yakışıklı yıldızıymış...
Yayın Tarihi: 13-12-2022 22:11
Faslı fotbolcu Achraf Hakimi'nin sevgilisi güzelliğiyle büyüledi! Hiba Abouk canlandırdığı 'Fatma' karakteriyle üne kavuşmuş
Faslı futbolcu Achraf Hakimi'nin sevgilisi ünlü oyuncu Hiba Abouk güzelliğiyle büyülüyor. 24 yaşındaki genç futbolcu Achraf Hakimi, Fas milli futbol takımında sağ bek mevkiinde yer almakta. Dünya Kupası maçında Fas, İspanya'yı eleyerek adını çeyrek finale yazdı. Bu gelişmeyle beraber Fas milli takımının futbolcuları hakkındaki bazı detaylar merak edildi.
Yayın Tarihi: 06-12-2022 22:48
Dünya Kupası'nın Arjantinli yıldızı Messi'nin eşinin kıvrımlı vücudu olay oldu! Büyük aşkta dikkat çeken detay: Meğer Messi daha çocukken...
Arjantin Milli Futbol Takımı'nın yıldızı Lionel Messi ile eşi Antonela Roccuzzo arasında başlayan büyük aşk, onların çocukluk dönemine dayanıyor. Arjantinli yıldızın eşi Antonela Roccuzzo'yu çok seviyor. Messi'nin eşi şu sıralar bikinili pozlarıyla dikkat çekiyor.
Yayın Tarihi: 30-11-2022 10:41
Hayat Bilgisi'nin Aslı'sı Zeynep Doruk'u bir de şimdi görün! Bakın yeni mesleği ne
Başrollerini Perran Kutman, Kerem Kupacı, İpek Erdem ve Gökçe Bahadır gibi isimlerin paylaştığı Hayat Bilgisi dizisi, yıllar geçse de Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yerini koruyor. Hayat Bilgisi dizisiyle akıllara kazınan güzel oyuncu Zeynep Doruk, bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Zeynep Doruk'un yeni mesleği bakın neymiş...
Yayın Tarihi: 14-10-2022 15:12