Kebapçı Haberleri

Kebapçıyı şaşırtan telefon! Bu kez sipariş değil adaylık teklifi geldi 'Aslında inanmadım, ne yalan söyleyeyim' Ama gerçek çıktı
Hatay’da kebapçılık yapan 3 üniversite mezunu Fehim Bayır, Bağımsız Türkiye Partisi Antakya Belediye başkan adayı oldu. Adaylık teklifini telefonla aldığını söyleyen Bayır, ilk arandığında kendisinin bile aday olacağına inanmadığını belirtip şaşkınlık yaşadığını söyledi. Bayır "Genelde zengin insanlara gider bu tür teklifler. İlk defa böyle bir teklif aldım, şaşırdım. Sonra da sevindim" dedi. Babası da "İşin gerçeği şaşırdık, sonra da baktık doğru. Rabbim yolunu açık etsin" ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 18-02-2024 09:35
Bursa'da çalıştıkları kebapçıyı zarara uğrattıkları iddia edilen 12 sanık yargılanıyor
Savcı, esasa ilişkin mütalaasında sanıkların 7'şer yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti
Yayın Tarihi: 20-01-2023 14:40
Adana'da kebapçıya bırakılan 3 çocuk devlet korumasına alındı
Adana'da kebapçıya bırakılan 3 çocuk devlet korumasına alındı
Yayın Tarihi: 11-08-2022 12:23
Anneleri kebapçıya bırakıp ortadan kayboldu, çocuklar gözyaşlarına boğuldular! Babaları da kabul etmedi
Adana'da şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Nurcan K. isimli kadın, yaşları 6-12 arasındaki 3 çocuğunu çalıştığı kebapçıya bırakıp ortadan kayboldu. Çocuklarına, "Mersin’e gidiyorum. Sizi 10 gün sonra alacağım" diyen kadın, bir daha geri dönmedi. İş yeri sahibi çocukların babasına ulaşamayınca durumu polise bildirdi. Çocuklar, polis tarafından korumaya alındı. Çocukların polis aracına bindirilirken ağlaması ise görenleri duygulandırırken babalarının çocukları istemediği öğrenildi.
Yayın Tarihi: 11-08-2022 10:06
Son dakika: Çok konuşulacak Terim anısı! Kebapçı Selahattin kavgası sonrası gömleğini çıkardı biraz bekledi ve...
Son dakika haberi... Galatasaray'ın ve Türk Futbolu'nun efsane isimlerinden Fatih Terim, yaklaşık 5 yıl önce Alaçatı'da bir kebapçıda yaşadığı kavga ile gündeme gelmişti. Olayın üzerinden uzunca bir süre geçmesinin ardından Sercan Dikme katıldığı bir yayında o dönem Fatih Terim ile yaşadığı dikkat çeken bir anıyı paylaştı. Dikme'nin yaşadığı olayı dinleyenleri şaşkına çevirirken, "Tüylerim diken diken oldu" yorumları yapıldı.
Yayın Tarihi: 04-07-2022 14:04
Elektrik faturasını gördü dükkanı kapattı: Soygun bu başka bir şey değil
İstanbul Esenyurt'ta bir kebapçı elektrik faturasını görünce hayatının şokunu yaşadı. 5 bin TL kira ödediğini belirten kebapçı 44 bin lira elektrik faturası geldiğini belirtti. "Artık bıktık, kapatıyoruz, hırsız var" pankartı açan esnaf duruma tepki göstererek yetkililerden yardım istedi.
Yayın Tarihi: 15-06-2022 20:14
Sonunda bu da oldu! Adanalı kebapçı uzaya boru kebabı göndermeyi denedi
Adana’da yaşayan Yaşar Aydın isimli bir kebapçı ilginç bir denemeye imza attı. Yaklaşık 30 kişilik bir ekiple beraber içi helyum dolu bir balonla uzaya boru kebabı göndermeyi denedi. Aydın’ın kebap yüklü balonu 3 saatlik uçuşun sonrasında stratosfer tabakasında patlayarak Hatay’da denize düştü.
Yayın Tarihi: 12-04-2022 16:01
Kebapçıda panik anları! Karımın tütününe zehir kattınız
Sakarya’nın Karasu ilçesindeki bir kebapçıda panik anları yaşandı. Kebapçıya giren bir kişi, “Karımın tütününe zehir kattınız” diyerek belinden çıkardığı bıçakla paniğe neden oldu. Olay sonrası kaçan şüpheli, yaklaşık 50 metre sonra bir kavgaya karıştı. Kavgada şüpheli ile bir kişi daha yaralandı.
Yayın Tarihi: 21-01-2022 20:10
Bahçeli'nin bölücü kebapçılar sözleri sonrası Meral Akşener, kürsüye kebapçı çıkardı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında kürsüye kebapçı esnafı İbrahim Çetinkaya'yı çıkardı. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına tepki gösteren esnaf Çetinkaya, "Bizden terörist olmaz, bölücülük yapmayın" dedi.
Yayın Tarihi: 06-10-2021 11:32
Vedat Milor'un 'bölücü kebapçılar' göndermesi olay oldu! Devlet Bahçeli'nini danışmanı tepki gösterdi
Vedat Milor, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır" açıklamasına göndermede bulundu. Milor'un 'bölücü kebapçılar' paylaşımı sosyal medyada olay olurken, MHP liderinin basın danışmanı Yıldıray Çiçek'ten Milor'a tepki geldi.
Yayın Tarihi: 06-10-2021 09:42
Seyyar olarak kebap satan esnaf, minibüsü dükkana soktu! Görenler fotoğraf çektirmeden duramadı
Bursa’da bir esnaf, senelerce sokaklarda seyyar olarak kebap sattığı minibüsünü sonunda dükkana soktu. Esnaf, şimdi kebapları, dükkanın içindeki eski ekmek teknesi minibüste pişirip servis ediyor. İş yerinde minibüsü görenler büyük şaşkınlık yaşıyor.
Yayın Tarihi: 10-08-2021 10:11
Hamburger popülerliğini kaybetti! Yerli de yabancı da kebabı tercih ediyor
Popüler yemeklerin basın yansımalarını mercek altına alan Medya Takip Merkezi (MTM) araştırmasına göre; hamburgere olan ilgi %153 azalırken vazgeçilmez lezzetimiz olan kebaba olan ilgi ise %9 artmış durumda.
Yayın Tarihi: 13-07-2021 15:47
Tescilli Tokat kebabına ilgi Ramazan ayında zirveye ulaştı
Tokat’ın coğrafi işaretli yöresel lezzetlerinden Tokat kebabı, Ramazan’da yoğun ilgi görüyor.
Yayın Tarihi: 21-04-2021 11:17
Bursa'daki tarihi iskender kebapçısındaki skandalda yeni gelişme
Bursa'da 150 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren kebapçının 12 personeli, yaklaşık 5 yılda 5 milyon liradan fazla parayı zimmetlerine geçirdikleri iddiasıyla hapis cezası istemi ile yargılanacak.
Yayın Tarihi: 02-03-2021 13:26
Muazzez Ersoy kebapçıdan adını sildirdi
Türk Sanat Müziği'nin usta ismi Muazzez Ersoy, adını kullanan restorandan şikayetçi oldu ve kendi fotoğrafları ile adının asılı olduğu tabelaları mahkeme kararıyla indirtti.
Yayın Tarihi: 13-11-2020 11:11
Üsküdar'da inanılmaz kaza! Kebapçı dükkânının içine girdi
İstanbul Üsküdar'da freni boşaldığı öne sürülen çekici kamyonunun çarptığı park halindeki otomobil kebapçı dükkânına girdi. Olay anında içeride bulunan 2 kişi kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu. Kaza nedeniyle işyerinde hasar meydana geldi.
Yayın Tarihi: 07-09-2020 12:40
Adana'da sulama kanalında boğulma tehlikesi geçiren 2 genç kurtarıldı
Adana'da sulama kanalında boğulma tehlikesi geçiren 2 genç kurtarıldı
Yayın Tarihi: 04-08-2020 17:46
Kebapçıda normalleşmeye davul zurnalı açılış
Adana’da bir kebapçı, yeni normalleşmenin başlaması dolayısıyla davul zurna çaldırıp, kurban keserek iş yerini açtı.
Yayın Tarihi: 01-06-2020 12:19
Adanalı kebapçı 1,5 ton et ile '2020' yazarak lokantasını süsledi
Adana'nın her yıl 1 sene ileriden gittiğini öne süren bir kebapçı, yaklaşık 1,5 ton ağırlığındaki et ve yağlarla 'Hoş geldin 2020' yazısı yazarak lokantasını süsledi.
Yayın Tarihi: 30-12-2018 14:18
Restoranda kebapçı sahnede solist
Burdur'da yaşayan, Türk sanat müziğine ilgi duyan 22 yıllık kebapçı Barış Kaval, restoranında pişirdiği kebaplarla müşterilerinin damağına, seslendirdiği şarkılarla da ruhuna hitap ediyor - Özel günlerde arkadaşlarıyla kurdukları grupta solistlik de yapan Kaval, dinleyenleri adeta kendisine hayran bırakıyor - Kebapçı Barış Kaval: "Bu sayede müşterilerim bilinmeyen yönlerimi de görmüş oluyorlar. Barış, lokantada kebapçı, sahnede sanatçı oluyor. İnsanların hem damak tadına hem de ruhlarına dokunuyorum" - Müşterilerden Kezban Çevik "Burası hem kulağımıza hem de damak tadımıza hitap ediyor. Bir lokantacının Türk sanat müziğine bu denli ilgi duyması çok güzel bir şey"
Yayın Tarihi: 25-12-2018 12:31
Restoranda kebapçı sahnede solist
Burdur'da yaşayan, Türk sanat müziğine ilgi duyan 22 yıllık kebapçı Barış Kaval, restoranında pişirdiği kebaplarla müşterilerinin damağına, seslendirdiği şarkılarla da ruhuna hitap ediyor - Özel günlerde arkadaşlarıyla kurdukları grupta solistlik de yapan Kaval, dinleyenleri adeta kendisine hayran bırakıyor - Kebapçı Barış Kaval: "Bu sayede müşterilerim bilinmeyen yönlerimi de görmüş oluyorlar. Barış, lokantada kebapçı, sahnede sanatçı oluyor. İnsanların hem damak tadına hem de ruhlarına dokunuyorum" - Müşterilerden Kezban Çevik "Burası hem kulağımıza hem de damak tadımıza hitap ediyor. Bir lokantacının Türk sanat müziğine bu denli ilgi duyması çok güzel bir şey"
Yayın Tarihi: 25-12-2018 12:30
3 kuşaktır 5 metrekarede kebapçılık yapıyorlar
Kahramanmaraş'ın tarihi Kapalı Çarşısı'nda kebapçılık yapan 2 kardeş, dedelerinden kalan 5 metrekarelik dükkanda, babalarından öğrendikleri mesleği sürdürüyor - Yaklaşık 85-90 yıldır açık olan dükkanlarında sabahın ilk ışıklarıyla iş başı yapan Kadir ve Mustafa Çokyiğit, 3'üncü kuşak olarak Kahramanmaraşlıların ve turistlerin damaklarını lezzetlendiriyor - Kadir Çokyiğit: "Yerimiz 5 metrekare ama çok şükür yüreğimiz de gönlümüz de çok geniş"
Yayın Tarihi: 06-12-2018 11:44
Servis elemanının sipariş götürdüğü adreste bıçaklandığı iddiası
Tartıştığı kişi veya kişilerce bıçaklanan genç, kaldırıldığı hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı
Yayın Tarihi: 28-06-2018 12:05
Yemediklerini başkalarına da yedirmeyeceklerine yemin ettiler
Kayseri'de uygulamalı sınavı başarıyla tamamlayan kebapçılar, aşçı yemini ederek ustalık belgesi aldı
Yayın Tarihi: 03-05-2018 14:00
Kebapçıdaki son görüntü ortaya çıktı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 2'si polis 34 kişinin şehit edildiği olaylara ilişkin, hazırlanan iddianamenin detayları belli oldu. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün kapatılması ve kontrol altına alınması görevinin Kuleli Askeri Lisesi Komutanlığı'na verildiği anlatılan iddianamede, bazı şüphelilerin darbe girişimi günü saat 19.00 sıralarında ailece Üsküdar'daki bir kebap restoranına gittikleri ve gelen telefon üzerine acilen yemekten kalktıkları aktarıldı.
Yayın Tarihi: 26-07-2017 15:06
Ünlü kebapçıya şok... Tutuklandı
Adana'da ünlü kebapçı C.A., menfaat karşılığı suç örgütlerinin adliye ve emniyetteki işlerini takip edip bilgi aktardığı iddiasıyla tutuklandı. Başsavcılık'ta ifadeleri alınan 2 şüpheli, sevk edildikleri Adana 6’ncı Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak' suçundan tutuklandı.
Yayın Tarihi: 01-07-2017 14:35
Türk kebapçılara Tokyo'da gözaltı
Tokyo basınında yer alan haberlere göre Roppongi semtindeki kebapçının çalışanları hakkında iki ay içinde 27 şikâyet başvurusu üzerine polis harekete geçti. 24 yaşındaki Mehmet Isi ve 20 yaşındaki kardeşi Cengiz Isi gözaltına alındı. Tokyo Reporter'ın haberine göre, Tokyo polisi iki Türk vatandaşının eğlence ve yiyecek işyerlerini düzenleyen kanun çerçevesinde gözaltına alındığını bildirdi.
Yayın Tarihi: 25-06-2017 10:54
FETÖ'den aranan FEM Dershanesi ortağı kebapçıda paketçilik yaparken yakalandı
İzmir'de FEM Dershaneleri'nin ortağı iken mal varlığına el konulan ve aranan A.D. isimli şahıs, Eskişehir'deki bir kebapçıda paketçilik yaparken yakalandı.
Yayın Tarihi: 03-02-2017 21:18
İki kadın kebapçıda saç saça baş başa birbirine girdi
İskoçya'nın Aberdeen kentinde bir kebapçıda birbirine giren iki genç kadının amansızca kavga edişi internette fenomen oldu.
Yayın Tarihi: 12-01-2016 09:03
Turist kafilesi kebapçıda zehirlendi
Bursa'da, kebapçıda yemek yiyen turist kafilesinden bir grup zehirlendi.
Yayın Tarihi: 27-07-2015 08:53