17 Haziran Otobusler Ucretsiz Mi Haberleri

Merkez Bankası açıklaması sonrası milyonlar yeni maaşlarını hesaplıyor! 'Makas kapanacak' dedi, 17 bin TL'ye mi yaklaşacak? En düşük emekli maaşı için dikkat çeken rakam!

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan dünkü enflasyon raporu sunumunda yıl sonu enflasyon beklentilerini revize etti. Karahan'ın açıklamasının ardından emekli ve memurun da zam hesabı değişti. Milyonlar yeni maaşlarını hesaplamaya başladı. Enflasyondaki 2 puanlık artış beklentisi maaşlara nasıl yansıyacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Finans 2024-05-10 07:58:06

Emekli zammında hesapları değiştirecek ayrıntı! Net zam oranını verdi, en düşük emekli maaşı için bu rakam ilk kez ortaya çıktı!

Emekli ve memur gözünü temmuz ayına dikti. Zam için mayıs ve haziran enflasyonu bekleniyor. Haziranda enflasyonun açıklanmasıyla emekli, memur ve memur emeklilerinin yılın ikinci yarısında alacağı zam oranı belli olacak. Zam oranı tahmini ne, emekli zammında refah payı gelecek mi, en düşük emekli maaşı ne kadar olur? İşte ayrıntılar...

Finans 2024-05-09 07:46:58

Enflasyon 17 ayın zirvesinde, milyonlar ara zam bekliyor! Uzman isim sinyalleri değerlendirdi: Masadaki diğer ihtimal...

Milyonlarca çalışan 'Asgari ücrete ara zam gelecek mi?' sorusunun yanıtını arıyor. TÜİK'in açıkladığı nisan ayı verilerinde enflasyon 17 ayın zirvesini gördü. Enflasyriondaki yükselişin ardından asgari ücrete ara zam beklentileri arttı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı temmuzda ara zamma kapıları kapattı ama ekonomi yönetiminin sinyalleri ne diyor? Yeni bir formül bulunabilir mi?

Finans 2024-05-05 11:18:12

Erzurum'da bir kişinin öldüğü arazi anlaşmazlığı kavgasıyla ilgili davaya devam edildi

Erzurum'un Aziziye ilçesinde, hazineye ait arazi kullanımı anlaşmazlığı nedeniyle komşu iki ailenin 17 Haziran 2022'de bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgasıyla ilgili 6 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 2024-04-26 11:45:35

Diğer Haber Etiketleri

emekli maaşı Merkez Bankası Enflasyon tahmin en düşük emekli maaşı emekli Zam asgari ücret arazi bıçak dava duruşma Erzurum Altın ssk Bağ-Kur Yerel seçim Yaralama Fatih yeni yıl fatih portakal maçı maçın son karar süper li verildi İstanbulspor Trabzonspor kandilli rasathanesi afad Son depremler son dakika deprem az önce deprem mi oldu uçak seferleri iptal uçak seferleri thy Pegasus Anadolujet Bolu köy yangın Oyuncu turu Netflix ele yemekteyiz deprem deprem mi oldu son dakika emekli zammı yks ek tercih sonuclari ÖSYM yks yks ek tercih safer ayı safer ayı ne zaman bitiyor safer ayı ne zaman diyanet sosyal medya ünlü oyuncu kayıp yks tercih yks tercih sonuçları yks sonuçları ne zaman açıklanacak 2021 Hacettepe Üniversitesi hacettepe üniversitesi taban puanları taban puanları yks taban puanları orta doğu teknik üniversitesi ODTÜ maltepe üniversitesi yeditepe üniversitesi yeditepe üniversitesi taban puanları beykent üniversitesi bahçeşehir üniversitesi bahçeşehir üniversitesi sıralama bahçeşehir üniversitesi taban puanları Yıldız Teknik Üniversitesi yıldız teknik üniversitesi taban puanları Marmara Üniversitesi marmara üniversitesi taban puanları Galatasaray Üniversitesi galatasaray üniversitesi bölümleri Boğaziçi Üniversitesi boğaziçi üniversitesi taban puanları istanbul üniversitesi taban puanları Üniversite sınavı YKS sonuçları yks sınav sonuçları aöl sınavları aol sınavları ne zaman dolar seyyanen zam Mehmet Şimşek yks sonuçları ne zaman açıklanacak? yks sınav sonuçları ne zaman açıklanacak Alina Boz Mithat Can Özer Umut Evirgen

Altın fiyatı tahminleri alt üst oldu! En kötü senaryoda bile yükseliyor: Süre 1 ay daha uzadı (17 Nisan Çarşamba gram, çeyrek altın fiyatları)

Ons altın fiyatları rekor seviyelere yakın seyrederken yurt içinde gram altın fiyatı da 2600 liraya doğru ilerliyor. Peki gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını bugün ne kadar, kaç TL? Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Uzmanlar altın fiyatları için kötü senaryoyu açıklayarak yeni tahminde bulundu. Ünlü ekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, geçtiğimiz hafta tüm beklentilerin değiştiğini belirtti.

Finans 17-04-24 07:55

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine seçim öncesi ara zam sürprizi gelir mi? Canlı yayında kendisini tutamadı: Böyle şey olur mu!

Asgari ücretin 17 bin TL'ye yükseltilmesi emekli zammı için büyük bir umut ışığı olmuştu. Milyonlarca emekli Ocak ayında açıklanacak zammı bekliyordu, en düşük emekli maaşı 10 bin TL olarak açıklandı. Duyurulan bu zam emekliyi çok memnun etmedi. Temmuz'da emekliler için ek zam gündeme gelecek mi? Seçim süreciyle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi.

Finans 22-01-24 08:05

Yeni yıla girerken korkunç olay! 'Seni mi vurayım? Yoksa seni mi?' 17 yaşındaki Melek Nur'u hastane önüne bırakıp kaçtı

Fatih'te iddiaya göre; E.D., yılbaşı gecesi otomobilin içinde, yanındakilere silah doğrultarak, "Seni mi vurayım? Yoksa seni mi?" dediği 17 yaşındaki Melek Nur Özgener'i başından vurarak ağır yaraladı. Ailesinin iddiasına göre, Özgener'i hastanenin önüne bırakan şüpheli, kayıplara karıştı. Baba Bülent Özgener, "İki kız, bir erkek varmış arabada. Erkek, 'Hanginize sıkayım' demiş. Benim kızımın kafasında patlıyor" dedi.

Haber 03-01-24 09:47

Fatih Portakal, Erdoğan'ı işaret etti bir anda gündem oldu! Asgari ücrete yeni zam gelir mi? Tarih verdi: 'Hep birlikte göreceğiz'

Sadece asgari ücretle çalışanların değil aynı zamanda özel sektördekilerin de büyük bir merakla beklediği 2024 asgari ücret zammı dün akşam açıklandı. Bakan Işıkhan, işçi ve işveren temsilcilerini yanına alarak Ocak 2024 asgari ücretinin 17 bin 2 TL olduğunu duyurdu. Yapılan yüzde 49'luk asgari ücret zammının ardından gazeteci Fatih Portakal'dan ilginç bir çıkış geldi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı işaret etti. Fatih Portakal, sosyal medyada gündem olan '2 TL' detayına da takıldı.

Finans 28-12-23 09:58

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti?

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi sorusu futbolseverler tarafından sorgulanmaya başladı. İstanbulspor Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u konuk edecekti. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti. Bu gelişmenin ardından konuya dair detaylı bilgiler sorgulanmaya başladı. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti? İşte detaylar...

Spor 19-12-23 22:17

SON DEPREMLER LİSTESİ 17 ARALIK 2023: Az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? Kandilli Rasathanesi ve AFAD açıkladı!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 17 Aralık pazar günü bulundukları yerde sarsıntı hisseden vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Peki, az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? İşte Kandilli Rasathanesi ve AFAD güncel deprem listesi...

Haber 17-12-23 14:13

THY, Pegasus, AnadoluJet uçak seferleri iptal mi? Uçak seferleri iptal mi edildi? Diyarbakır seferleri iptal mi oldu?

Uçak seferleri iptal durumu araştırılıyor. Diyarbakır'da ulaşıma sis engeli sonrasında uçak seferleri merak edildi. THY, AnadoluJet ve Pegasus seferleri hakkında detaylar sorgulanıyor. Peki, Uçak seferleri iptal mi edildi? THY, Pegasus, AnadoluJet uçak seferleri iptal mi? 17 Aralık Diyarbakır seferleri iptal mi oldu?

Haber 17-12-23 10:53

Köyde esrarengiz olaylar! Hep gece geç saatlerde oluyor... 21 günde 5 kez yaşandı 'Herkes korkmaya başladı'

Bolu merkeze bağlı Muratlar köyünde son dönemde esrarengiz olaylar yaşanıyor. Köyde 17 Kasım'dan beri çıkan 5 farklı yangında 2 ev ile samanlık, kuruluk ve odunluklar yandı. Özellikle gece geç saatlerde çıkan yangınlar, köylüleri tedirgin etti. Köy muhtarı Nihat Dinç, "21 günde 5 yer yandı, az değil. Herkes korkmaya başladı" derken, jandarma yangınların çıkış nedenini araştırıyor. Evi yanan bir kişi ise "Herkes şu an, 'Yarın akşam acaba benim evim mi yanacak' diye düşünüyor" dedi.

Haber 08-12-23 14:05

SON DAKİKA: Bakan Işıkhan asgari ücretle ilgili tarihi ilk kez verdi! Resmi Gazete'yi işaret etti, zamlı asgari ücret ne kadar olacak?

Asgari ücretle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de yaşayan milyonlarca vatandaş kadar Anadolu'nun farklı bölgelerinde yaşayan çalışanlar ve aileleri de asgari ücret zammını yakından takip ediyor. Asgari ücrete yapılacak zammın iki kez mi yoksa tek seferlik mi yapılacağı konusuna Bakan Işıkhan tarih vererek noktayı koydu. Işıkhan 'Asgari ücret 17 bin 500 TL olur mu?' sorusuna da yanıt verdi. İşte 2024 asgari ücret zammıyla ilgili son gelişmeler...

Finans 07-12-23 15:54

Squid Game: The Challenge gerçek mi? Netflix Squid Game: The Challenge nerede çekiliyor, ne kadar ödül verecek?

Squid Game: The Challenge bugün (22 Kasım 2023 Çarşamba) itibarıyla Netflix'te yerini aldı. Bu reality show 17 Eylül 2021 tarihinde dünya çapında yayınlanan Güney Kore yapımı Squid Game dizisinin ana teması baz alınarak hazırlandı. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Squid Game: The Challenge gerçek mi? Netflix Squid Game: The Challenge nerede çekiliyor, ne kadar ödül verecek?

Magazin 22-11-23 13:40

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 17 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 17 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 17 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 17-11-23 20:48

SON DEPREMLER LİSTESİ 17 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli Rasathanesi ve AFAD açıkladı!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 17 Kasım 2023 Cuma günü sarsıntı gerçekleşen illerde yaşayan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Birçok kişi internette "17 Kasım 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 17 Kasım 2023 günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 17-11-23 16:36

SON DEPREMLER LİSTESİ 17 EKİM 2023: Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları bugün sarsıntı gerçekleşen illerde yaşayan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Birçok kişi internette "17 Ekim 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 17 Ekim 2023 Salı günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 17-10-23 15:51

Emekli maaşı zammı için 2’li formül ortaya çıktı: Herkes için farklı hesap! ‘10 bin liranın biraz üzerine çıkarılacak…’

Emekliye ek zam gelecek mi? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 17 milyon kişinin gündeminde bulunan bu iki kritik soru 1 Ekim’de Meclis’in açılması ile netleşecek. Ancak emekli maaşı zammı için bakanlıklar bu hafta kritik bir toplantı gerçekleştirecek. Emekli maaşı ek zam için formülü ise Cevdet Yılmaz duyurdu. Emekli maaşı ek zam için kök aylıklarda düzenlemenin sinyalleri geldi. Peki maaşlara zamlar ne zaman yansıyacak? İşte detaylar…

Finans 27-09-23 12:07

YKS ek tercih ne zaman açıklanacak 2023? ÖSYM ek yerleştirmeler için tarih verdi mi? Sonuc.osym.gov.tr YKS ek tercih sonuç sorgulama

YKS ek tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarına göre 2023-2024 öğretim yılı için 12 Eylül tarihinde başlayan yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemleri 17 Eylül Pazar günü sona erdi. YKS ikinci tercih işlemlerini tamamlayan adaylar ek yerleştirme sonuçları için araştırmalarına hız verdi. Peki, YKS ek tercih ne zaman açıklanacak 2023? ÖSYM ek yerleştirmeler için tarih verdi mi? İşte, sonuc.osym.gov.tr YKS ek tercih sonuçları ekranı...

Egitim 21-09-23 10:35

YKS EK TERCİH SONUÇLARI 2023 ne zaman açıklanacak, ÖSYM tarih verdi mi? Sonuc.osym.gov.tr YKS ek tercih sonuçları ekranı

YKS ek tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu olurken birçok öğrenci ÖSYM tarafından yayımlanan duyuruları incelemeye devam ediyor. Bilindiği üzere 12 Eylül itibarıyla başlayan 2023-2024 öğretim yılı için yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemleri 17 Eylül tarihinde sona erdi. Peki, 2023 YKS ek tercihler ne zaman açıklanacak, hangi tarihte? İşte, sonuc.osym.gov.tr YKS ek tercih sonuçları ekranı...

Egitim 21-09-23 10:20

YKS EK TERCİH SONUÇLARI 2023: ÖSYM ile YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, tarih belli mi? Sonuc.osym.gov.tr ekranı!

YKS ek tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. 12 Eylül itibarıyla başlayan 2023-2024 öğretim yılı için yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemleri 17 Eylül tarihinde sona erdi. Şimdi gözler ÖSYM'den gelecek açıklamaya çevrildi. Peki, YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, ÖSYM tarih verdi mi? İşte, sonuc.osym.gov.tr YKS ek tercih sonuçları ekranı...

Egitim 20-09-23 08:05

YKS EK TERCİH SONUÇLARI 2023: ÖSYM ile YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte?

YKS ek tercih sonuçları ile ilgili ÖSYM'nin ne zaman açıklama yapacağı merak konusu oldu. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre 2023-2024 öğretim yılı için yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemleri 12 Eylül tarihinde başladı. Süreç dün (17 Eylül 2023 Pazar) saat 23.59'da sona erdi. Peki, YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, ÖSYM tarih verdi mi? İşte, sonuc.osym.gov.tr YKS ek tercih sonuçları sorgulama ekranı...

Egitim 18-09-23 07:37

SON DAKİKA DEPREM haberleri: 17 Eylül 2023 deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? Kandilli Rasathanesi ve AFAD açıkladı

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 17 Eylül 2023 Pazar günü de yakından takip ediliyor. Bulundukları yerde sarsıntı hisseden vatandaşlar deprem haberlerini arama motorlarında sorguluyorlar. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Peki, az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? İşte, 17 Eylül 2023 Pazar günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 17-09-23 13:25

SEFER AYI bitti mi, ne zaman bitiyor? Sefer ayı son çarşambası ne zaman? 2023 Diyanet takvimi

Safer ayının ne zaman biteceği merak ediliyor. 17 Ağustos 2023 Perşembe günü başlayan safer ayı ibadetler eşliğinde geçiyor. Peki, safer ayı bitti mi, ne zaman bitiyor? Sefer ayı son çarşambası ne zaman? İşte detaylar...

Haber 07-09-23 15:23

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç'tan müjdeli paylaşım! Yetmedi mi artık

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti izleyicisiyle tekrar kavuşmak için gün sayıyor. 29. Bölüm ile haziran ayında sezon finali yapan fenomen dizi ile ilgili hayranlarını heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı.

Magazin 30-08-23 16:45

Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? 17 Ağustos 2023 AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

Son depremler listesi ve AFAD ile Kandilli Rasathanesi'nden yapılan son dakika açıklamaları yaşadıkları şehirde sarsıntı hisseden kişiler tarafından merak konusu oldu. Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yayımlanan son depremler listesini inceliyor. Peki, az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? İşte, 17 Ağustos 2023 Perşembe günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 17-08-23 13:11

Köpeğini gezintiye çıkarmıştı, sırra kadem bastı... 2 aydır aranıyor: Eşinden Korhan Berzeg'i bulana dev ödül!

Balıkesir'in Gönen ilçesinde Doberman cinsi köpeğini 17 Haziran tarihinde yürüyüşe çıkardıktan sonra sırra kadem basan 83 yaşındaki Korhan Berzeg, 2 aydır aranıyor. 240 kilometrelik bölgede aranan Berzeg'in izine hiç rastlanılmadı. Eşi Berzeg'i bulana 1 milyon lira ödül vereceğini açıklamasına rağmen yeni bir ihbar da gelmedi...

Haber 17-08-23 11:33

YKS TERCİH SONUÇLARI 2023: YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün açıklanır mı? ÖSYM sonuc.osym.gov.tr ekranı

YKS sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu olurken milyonlarca aday ÖSYM'den gelecek son dakika açıklamasına kilitlendi. 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen üniversite sınav sonuçlarının açıklamasının ardından, tercih başvuruları 27 Temmuz- 8 Ağustos tarihleri arasında alındı. Peki, 2023 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte? İşte sonuc.osym.gov.tr YKS tercih sonuçları ekranı ve ayrıntılar...

Egitim 16-08-23 07:34

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! 2 ve 4 yıllık Hacettepe Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları

Hacettepe Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası Hacettepe Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte Hacettepe Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 11:03

ODTÜ TABAN PUANLARI 2023 YÖK ATLAS! 2 ve 4 yıllık bölümler ile ODTÜ taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları

Orta Doğu Teknik Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası Orta Doğu Teknik Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte Orta Doğu Teknik Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 11:03

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! 2 ve 4 yıllık Maltepe Üniversitesi bölümleri taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanlar

Maltepe Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası Maltepe Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte Maltepe Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 11:01

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! 2 ve 4 yıllık Yeditepe Üniversitesi bölümleri taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanlar

Yeditepe Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası Yeditepe Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte Yeditepe Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 11:00

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! 2 ve 4 yıllık Beykent Üniversitesi bölümleri taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanlar

Beykent Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası Beykent Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte Beykent Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 10:59

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! 2 ve 4 yıllık Bahçeşehir Üniversitesi bölümleri taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanlar

Bahçeşehir Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası Bahçeşehir Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte Bahçeşehir Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 10:58

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! 2 ve 4 yıllık YTÜ bölümleri taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanlar

Yıldız Teknik Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası Yıldız Teknik Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte Yıldız Teknik Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 10:58

MARMARA ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! 2 ve 4 yıllık Marmara Üniversitesi bölümleri taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanlar

Marmara Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası Marmara Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte Marmara Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 10:57

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! 2 ve 4 yıllık Galatasaray Üniversitesi bölümleri taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanlar

Galatasaray Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası Galatasaray Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte Galatasaray Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 10:55

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! 2 ve 4 yıllık Boğaziçi Üniversitesi bölümleri taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanlar

Boğaziçi Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası Boğaziçi Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte Boğaziçi Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 10:55

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! 2 ve 4 yıllık İstanbul Üniversitesi bölümleri taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanlar

İstanbul Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası İstanbul Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte İstanbul Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 10:53

YKS TABAN PUANLARI 2023: 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite taban puanları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? YKS sonuçları için gözler ÖSYM'de

YKS taban puanları 2023 ile ilgili araştırmalar ÖSYM tarafından yapılacak olan üniversite sınavı sonuçları öncesi merak konusu oldu. 17-18 Haziran tarihlerinde AYT, TYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilen sınava giren kişiler, en düşük ve en yüksek puanla alım yapan bölümleri araştırıyor. Üniversite sınav sonuçları 20 Temmuz 2023 tarihinde açıklanacak. Peki, 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite taban puanları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte YKS taban puanları ile ilgili detaylar..

Egitim 19-07-23 09:11

YKS SONUÇLARI 2023 ne zaman açıklanacak, hangi tarihte? 'YKS sonuçları açıklandı' duyurusu için gözler ÖSYM'de

YKS sınav sonuçları ile ilgili ÖSYM'den gelecek son dakika açıklaması üniversite sınava giren kişiler tarafından heyecanla bekleniyor. Üniversite sınavına giren öğrenciler heyecanla sonuç açıklamasını bekliyorlar. Sınav oturumları 17 Haziran ve 18 Haziran'da yapıldı. ÖSYM tarafından yayımlanan takvime göre YKS sonuçları için geri sayım sürüyor. Peki, 2023 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı?

Egitim 19-07-23 07:04

YKS TABAN PUANLARI 2023 ne zaman açıklanacak? ÖSYM YKS taban puanları açıklaması yaptı mı? En düşük puanla alan bölümler!

YKS taban puanları ve başarı sıralaması 2023 için araştırmalar hız kazandı. 17-18 Haziran tarihlerinde AYT, TYT ve YDT olamk üzere 3 oturumda gerçekleştirilen sınava giren kişiler, en düşük ve en yüksek puanla alım yapan bölümleri araştırıyor. YKS sonuçları 20 Temmuz 2023 tarihinde açıklanacak. Adaylar, taban puanları, başarı sıralaması, kontenjan gibi unsurları baz alarak tercih yapacaklar. Peki, 2023 YKS taban puanları ne zaman açıklanacak? İşte, YKS taban puanları ile ilgili detaylar...

Egitim 18-07-23 07:40

AÖL SINAV TARİHLERİ 2023: 3. dönem AÖL sınavları ne zaman, online mı, yüz yüze mi? MEB açıkladı

AÖL 3. dönem sınavlarının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Kayıt yenileme sürecini 16 Mayıs-23 Haziran tarihleri arasında tamamlayan öğrenciler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. MEB'den konuya dair açıklamada bulunuldu. Peki, 3. dönem AÖL sınavları ne zaman? AÖL sınavları online mı, yüz yüze mi?

Egitim 17-07-23 13:22

‘Dolar nereye gram altın oraya…’ İslam memiş yeni hedefleri tek tek açıkladı: Piyasaların yeni sınavı 26 Temmuz’da…

Dolar yükselişini sürdürecek mi? Altın fiyatları ne olur? Tüm bu sorular yatırımcıların gündemindeki sıcaklığını korumaya devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yılın ikinci yarısı için gram altın fiyatı, dolar/TL kuru, ons altın ve paritelerde beklentilerini tek tek paylaştı. Altının gram fiyatı için yıl sonuna kadar 1770-1800, dolar/TL kurunda ise 25,50-27,70 lira aralığının önemli olduğuna dikkat çekti. İşte 17 Temmuz 2023 Pazartesi güncel altın ve döviz fiyatları…

Finans 17-07-23 09:08

SON DEPREMLER: 17 Temmuz 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli ve AFAD açıkladı

Son depremler listesi 17 Temmuz 2023 Pazartesi günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bulundukları ilde sarsıntı hisseden kişiler AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yayımlanan verileri incelemek için arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, bugün deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde? İşte, 17 Temmuz 2023 Pazartesi günü paylaşılan Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi...

Haber 17-07-23 06:39

Seyyanen zam ne zaman verilecek, bir aylık mı her ay mı? Memura seyyanen zam vergiye tabi mi? İşte zam oranı

'Memura seyyanen zam ne zaman verilecek' konusu en çok merak edilen konular arasında yerini aldı. Memurlar bu yıl enflasyon farkının yanında seyyanen zam da alacaklar. Açıklanan zam oranıyla birlikte memur maaşlarında 8 bin 77 TL artış yaşanacak. En düşük memur maaşı da 22 bin 17 TL’ye yükseltilmişti. Peki, Seyyanen zam ne zaman verilecek, bir aylık mı her ay mı? Memura seyyanen zam vergiye tabi mi? İşte zam oranı

Finans 15-07-23 21:00

Üniversite sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? YKS 2023 sonuçları için gözler sonuc.osym.gov.tr'de

Üniversite sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen YKS sınavı için 17 Haziran Cumartesi günü TYT, 18 Haziran Pazar günü ise AYT oturumu tamamlanmıştı. Sınava katılım sağlayan üniversite adayı öğrencilerin gözü kulağı sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki, Üniversite sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? YKS sonuçları nasıl öğrenilir?

Egitim 14-07-23 11:07

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak, ÖSYM ile tercihler ne zaman? 2023 YKS sonuçları için gözler sonuc.osym.gov.tr ekranında

YKS sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bilgi edinmek isteyen kişiler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. "YKS sınav sonuçları açıklandı" duyurusu için geri sayım başladı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere üç oturum halinde düzenlenen sınavın sonuçları açıklanınca tercih süreci de başlayacak. Birçok kişi internette "2023 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusuna yanıt arıyor. İşte sonuc.osym.gov.tr ile 2023 YKS sonuç sorgulama ekranı...

Egitim 14-07-23 11:00

YKS TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMALARI 2023: Hangi üniversite hangi bölüme kaç puanla alıyor?

YKS taban puanları ve başarı sıralamaları 20 Temmuz yaklaşırken vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. "YKS sınav sonuçları açıklandı" duyurusu için geri sayım başladı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere üç oturum halinde düzenlenen sınavın sonuçları açıklanınca tercih süreci de başlayacak. Birçok kişi internette "2023 YKS taban puanları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?" sorusuna yanıt arıyor. İşte YKS taban puanları ile ilgili detaylar...

Egitim 14-07-23 10:54