Adh Haberleri

Yürüyüşte, koşuda, arkadaş buluşmasında rahatlık ve tarz sunacak spor tayt modelleri

Baharla birlikte açık havada geçireceğiniz vakitlerde rahat hissetmenizi sağlayacak bir tayt arıyorsanız içeriğimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Çünkü ister yoga matında poz verin ister parkta koşu yapın ister spor salonunda antrenmanlarınıza odaklanın, doğru taytla her anı konforlu geçirmek mümkün. Kombinlerinizi canlandıracak, hareket özgürlüğünüzü artıracak ve gün boyu konfor sağlayacak spor tayt modellerinden oluşan seçkimizle dolu dolu bir sezon geçirmeye hazır olun!

Kadin 25-03-2024 23:34

Çocuk ve ergenlerde 4 kat arttı! Dünya genelinde 1 milyardan fazla insan obeziteyle yaşıyor

Dünya genelinde 1 milyardan fazla kişinin obeziteyle yaşadığı, 1990-2022 arasında çocuk ve ergenlerde obezitenin görülme oranının 4 kat arttığı bildirildi.

Kadin 01-03-2024 17:50

ADH hormonu görevi ve özellikleri nelerdir, hangi besinlerde bulunur? ADH hormonu nedir, eksikliği nasıl giderilir?

ADH hormonu antidiüretik hormon olarak da bilinir ve böbreklerin su emilimini kontrol etmek için önemli bir rol oynayan bir peptid hormondur. Hipotalamustaki özel hücreler tarafından üretilir ve ardından hipofiz bezinde depolanır ve salgılanır. ADH hormonu vücudun su dengesini korumak için kan basıncını ve sıvı seviyelerini düzenleyen karmaşık bir sistemde yer alır.

Haber 10-04-2023 11:39

Adh

Adh Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Adh Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.