5 Yaş Haberleri

Dudak kalemiyle nasıl 10 yaş daha genç görünebileceğinizi anlattı! Basit numarası sosyal medyayı şaşkına çevirdi 'Denedim ve işe yaradı'

Genç kalmak ve genç görünmek hemen hemen herkesin hayali. Bu yüzden gençleşme yöntemleri ile ilgili pek çok tüyo paylaşılıyor. Ancak 47 yaşındaki makyöz Erika Taylor'ın verdiği tüyo, gerçekten şaşırttı. Taylor, dudak kalemi uygulama şeklini daha çekici olacak şekilde değiştirerek kendisini en az 10 yıl daha genç gösterebileceğini iddia etti ve bunu takipçileriyle paylaştı.

Kadin 17-04-2024 13:14

Uzman isim üstüne basa basa uyardı! “Erken teşhis için endoskopi şart”

Endoskopi ve kolonoskopi gibi işlemlerin erken teşhis ve bazen de tedavi için kullanıldığına dikkati çeken Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Esin Korkut “Erken teşhis amaçlı endoskopi ve kolonoskopi yapılması önerilir. Kolonoskopi, kolon kanseri tanısında en güvenilir yöntemdir. Ayrıca polip ve benzeri kanser öncesi lezyonların saptanıp alınmasını sağlayarak hastaları kanserden korur. Kolon kanserinden korunmak için 45 yaşını aşmış herkese kolonoskopi önerilir” dedi.

Kadin 16-04-2024 15:55

Çocuğunuzda bu belirtiler varsa hemen harekete geçin! Bebeklik döneminde görülmeye başlıyor

Çocuk-Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğretim üyesi Canan İnce Börekci, ‘Otizm Farkındalık Ayı’ dolayısıyla yaptığı açıklamada otizmin sosyal-iletişimsel alanlarda yetersizlikler, sınırlı ilgi alanları ve tekrarlayan davranışlar ile seyreden bir bozukluk olduğunu belirtti.

Kadin 01-04-2024 14:52

Şiddetli baş ağrıları ve dejavu yaşayan kadın soluğu hastanede aldı! Hayatının şokunu yaşadı

39 yaşındaki Kirsty Connell, korkunç baş ağrıları ve sık sık dejavu (sanki daha önce bir durum yaşamışsınız gibi hissetme olgusu) vakaları yaşadıktan sonra doktoruna başvurdu.

Kadin 29-03-2024 11:47

Diğer Haber Etiketleri

barbie bbl bilek beslenme Aktris Güzellik uzmanı Jinekolog Oyuncu Fizik hindistan cevizi yağı alkol bal domates e vitamini ısırgan otu limon yaban mersini cinsel ilişki karın kası şeker yıldız Tütün bebek büyük beden Cameron Diaz dudak kalemi retinol Fitness saç ekimi hastalık takı saç spreyi pantolon yaşlanma karşıtı krem saç kremi maskara hindi genetik Twitter libido Güneş Akciğer‎ Kalp‎ Göz Cardi b Kim Kardashian Michelle Pfeiffer Gümüşhane Pamela Anderson Taylor Swift botoks cinsel terapi OnlyFans cilt bakımı karantina Cinsellik sigara oje hastane ameliyat güneş kremi Zoe Kravitz tartışma çocuk iç çamaşırı Hollywood Yürüyüş makyaj sütyen sağlıklı beslenme Harry Styles evlilik kaş pudra bikini tiktok anemi baş ağrısı baş dönmesi cinsel hastalık egzama enfeksiyon erken menopoz infertilite inme (beyin krizi) ishal kısırlık kolon kanseri Meme kanseri menopoz obezite orgazm otizm stres yaşlılık yemek borusu Almanya Amerika Brezilya Japonya Türkiye Angelina Jolie alara aile aşık çorap çocuk hastalıkları cilt cinsel çirkin çiftler değişim bakım botox burun estetik etiket endoskopi erkek erkek arkadaş farkındalık evli güzel güzellik g string hamile göğüs genç gençleşme yöntemleri hata ibni sina hücre ilik iğne anahtar anemi belirtileri anemi hastalığı anne ayak elektronik sigara eleştiri emekli dış görünüş dolgu doğum dudak egzama neden olur egzamaya ne iyi gelir egzersiz ipucu kalça eritme hareketleri yaş yaşlı moa mobilya mon mor mps lisa bonet liste melisa menopoz ağrıları nelerdir menopoz belirtileri menopoz belirtileri nelerdir menopoz belirtileri nelerdir kaç yaşında başlar menopoz dönemi menopoz nedir menopoz yaşı menopoza girerken adet kanamaları nasıl olur menopozda adet kanaması kaç gün sürer mastektomi mastektomi nedir saç saç boyama pembe rekonstrüksiyon retinol krem pipet sıcaklık semen sağlıklı yaşam sevgi sevgili popo stil string talep kadın kadın hastalıkları kadın sağlığı kızıl koca kolonoskopi öneri otizm farkındalık günü ünlü ürün trend usta tıraş toka vücut seksolog anhedoni nedir dm balıklar tüyo tüp bebek tedavisi yüz yıkama vazektomi nedir vegan eo hemoraji sinirli zihin hücreler metabolik hastalıklar ense saç stili sağlıklı yiyecek damarlar 1 mil adh sırt spektrum seks yapmak menopoza kaç yaşında girilir sütyensiz ateş basması çabuk yorulma menopoz öncesi adet kanamaları nasıl olur sosyal medya

5 Yaş

5 Yaş Hakkındaki Haberler Mynet'Te. 5 Yaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Uzman isimden menopozda sıcak basmasına karşı önemli tavsiye! İşte faydalı olan o vitamin

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Oğuz Özdemir, menopoz sürecinde nasıl beslenilmesi gerektiğine değinerek, “E vitamini sıcak basmalarını önlemekte faydalıdır” dedi.

Kadin 21-03-2024 17:41

Kritik yaş 45! Profesör o hastalığa karşı uyardı 'En çok bu gıdalar sebep oluyor'

Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Prof. Dr. Bünyamin Kaplan, kolon kanserinde beslenmenin çok önemli olduğunu söyleyerek, “Paketlenmiş ve tütsülenmiş hazır gıdalar, içerisinde birçok katkı maddesi bulunan gıdalar kansere en çok sebep olan gıdalardır. Bunlardan uzak durun” dedi.

Kadin 21-03-2024 17:27

Uzman jinekologdan kadınlar için önemli uyarı: Normal saymayın

Kadınlar için önemli bir dönüm noktası olan menopoz bazı zorluklar getirebilir. Jinekolog Elifnur Özak, menopoz sonrası görülen vajinal kanamalara dikkat çekti. Bu dönemde görülen kanamaların genellikle iyi huylu nedenlere bağlı olduğunu belirten Uzm. Dr. Özak, “Ancak bazı kötü huylu hastalıklar ve kanserler kendilerini vajinal kanamalar ile belli edebilirler. Menopoza girildikten sonra, artık vajinal kanamalar ‘normalimiz’ olmaktan çıkar, göz ardı edilmemelidir.” diyerek kadınları uyardı.

Kadin 19-03-2024 08:45

'55 yaşındayım ama 25 yaşında bir adamın midesine sahibim' İşte karın kaslarına nasıl sahip olduğunun sırrı

Karın kaslarıyla dikkat çeken 55 yaşındaki kadın 25 yaşında bir gencin midesine sahip olduğunu söylüyor. Fit kadın bazı basit ve evde kolaylıkla yapılabilen egzersizler ile karın kaslarına sahip olduğunu söylüyor.

Kadin 18-03-2024 16:09

Ellerinde fotoğrafla geliyorlar 'Bu kadar büyük olsun' diyorlar Uygunsuz 'Botoks uygulamaları'na dikkat: Oldukça tehlikeli bir tablo

Estetik uygulamalara ilgi artarken Dermatoloji Uzmanı Dr. Duygu Yamen “Kişiler, ellerinde resimle başvurabiliyorlar, ’Dudaklarımın bu kadar büyük olmasını istiyorum’ gibi. Uygun olmayan ürünler kullanıldığında olumsuz tablolarla karşılaşıyoruz. Son günlerde en çok gündeme gelen botulismus vakaları. Bu çok yüksek dozda botoks uygulaması sonucu gelişen, oldukça tehlikeli bir tablo, yaşamı tehdit edebileceği için yoğun bakımda tedavi gerektiren bir durum” dedi.

Kadin 18-03-2024 13:12

Eşine yardım olsun diye başladı... Almanya'dan bile talep yağıyor! Kendini işin ortasında buldu, usta oldu

Ordu’da yaşayan 3 çocuk annesi Saliha Öztürk, eşine yardım için gittiği atölyede mesleği öğrenmesi ile başladığı koltuk tamiri ve döşemeciliğini 26 yıldır sürdürüyor. Öztürk, Almanya’dan da sipariş alıyor. Öztürk, “Ben burada atölyede tamirat diye başladım ancak 26 yıldır epey aşama kat ettiğimi gördüm. Sosyal medya ve müşteri potansiyeli derken güzel yerlere geldik. Şu anda Almanya’ya mal gönderiyorum." dedi.

Kadin 07-03-2024 10:23

İbn-i Sina'dan yüz yıllık şifa reçetesi: Kalbi yeniden doğmuş gibi yapıyor! Limon ve balla karıştırınca mucizevi etki ediyor

İbn-i Sina'nın yüzlerce yıl önce kaleme aldığı Tıp Kanunu kitabında verdiği öneriler ve reçeteler günümüze kadar gelmeyi başarmıştır. Kalp sağlığına oldukça faydalı olan karışımın tarifini yazan İbn-i Sina'nın tarifleri dünyada da birçok ülkede uygulanıyor. Otlarla yapılan bu karışım limon kabuğu rendesi ve bal ile birleştiğinde ortaya muhteşem bir şifa kaynağı çıkıyor.

Kadin 05-03-2024 11:05

Çocuk ve ergenlerde 4 kat arttı! Dünya genelinde 1 milyardan fazla insan obeziteyle yaşıyor

Dünya genelinde 1 milyardan fazla kişinin obeziteyle yaşadığı, 1990-2022 arasında çocuk ve ergenlerde obezitenin görülme oranının 4 kat arttığı bildirildi.

Kadin 01-03-2024 17:50

Emekli olup köye yerleşti 15 yaşını göremez demişlerdi! Kızları şimdi 28 yaşında, doğal ürünlerle besliyorlar 'Çok işe yaradı'

Gümüşhane’de yaşayan 25 yıllık öğretmen Yaşar Temel Başer, doktorların "15 yaşını göremez" dediği engelli kızı Nur Hilal Başer’in daha uzun bir hayat sürmesi için 2007 yılında emekli olarak köye yerleşti. Tamamen doğal besinlerle beslenen Nur Hilal Başer, 28 yaşına ulaştı.

Kadin 29-02-2024 11:14

Ani baş dönmesi o tehlikenin işareti olabilir! 'Kadınlarda daha fazla...'

Nöroloji Uzmanı Dr. Hikmet Dolu, ani baş dönmesinin inme işareti olabileceğini söyledi. Uzm. Dr. Dolu, “Erkeklerdeki felç ihtimali, kadınlara kıyasla daha yüksek olsa da kadınlarda felçten dolayı gerçekleşen ölüm oranları erkeklere kıyasla daha fazladır" dedi.

Kadin 22-02-2024 16:03

Uzman isim uyardı! Ani sıcaklık değişimleri hastalıkları tetikliyor

Mevsimsel sıcaklıkların bu dönemde çok fazla değişim gösterdiğini belirten İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Özkan Akyol, “Şubat ayı olmasına rağmen sıcaklık yükseliyor akşamları ise düşüyor. Sabah evden çıkarken çok soğuk başlayan günlerde hava sıcaklığı öğleden sonra artabiliyor ya da bir gün hava güneşli iken sonraki gün aniden çok soğuyabiliyor. Bu ani sıcaklık değişimleri kişilerin sağlığını olumsuz etkileyebiliyor" dedi.

Kadin 12-02-2024 17:49

Tüm dünyada azalıyor, Türkiye'de artıyor! Üzücü tablo 'Aslında yasak, buna rağmen...'

Sağlığı Geliştirme ve Sigara ile Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada dünya genelinde tütün kullanımında azalma yaşanmasına rağmen Türkiye’de artış görüldüğüne dikkat çekti.

Kadin 08-02-2024 16:43

'En çok kadınlarda görülüyor' Çabuk yorulanlar dikkat! Reçeteyi verdi: Kuru üzüm, bezelye, ton balığı...

Genelde kadınlarda daha sık görülen anemi hakkında bilgilendirmelerde bulunan Dahiliye Uzmanı Abdulvahap Doğan, rahatsızlığın en yaygın sebebinin demir eksikliği olduğunu söyledi. Anemi belirtilerini ve tedavi yöntemlerini anlatan Doğan, önemli olanın tedavinin yanı sıra düzenli takibin de yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Kadin 05-02-2024 13:55

Her 10 çiftten birinde görülüyor! Sebepsiz de ortaya çıkabilir '6 ay içinde olmazsa...'

Anne-baba olmak isteyen çiftlerin karşısına çıkan en önemli problemlerden bir tanesi kısırlık... Her 10 çiftten birinde infertilite görülebildiğini belirten Doç. Dr. Gonca Yetkin Yıldırım, “Kısırlık nedenleri kadına, erkeğe bağlı ve her ikisi kaynaklı olabileceği gibi, bazen de hiçbir sebep olmaksızın görülebilir. İnfertilite tanısı alan çiftlere uygulanan en etkili teknik ise tüp bebektir. Tüp bebek tedavisine başlarken, çiftler için en uygun olan tedavi şekli belirlenir” dedi.

Kadin 18-01-2024 12:59

Pazardan kapış kapış alacaksınız! Kırışıklıklara veda... Gençleştiren 5 altın besin! Kimse bu etkisini bilmiyordu, doktorlar her gün yiyor

Ciltten beyin sağlığına ve DNA onarımına kadar, iyi yaşlanmanız hatta yaşlanma etkilerini önleyip kırışıklıkları engellemeniz mümkün mü? Uzmanlara göre yanıtı bazı sağlıklı yiyeceklerde saklı. Pek çokları, sağlık üzerindeki büyük etkilerinden dolayı doğru ve besleyici seçimler yapmaya özen gösteriyor. Yaşlanma karşıtı besinler de bunlardan. Doktorların her gün tükettiği 5 altın besinle sağlıklı yaş almaya ve yaşlanma etkilerini azaltmaya hazır olun. Öğrenince pazardan kapış kapış alacaksınız.

Kadin 18-01-2024 10:39

Menopoz belirtileri - Menopoz nedir, erken menopoz neden olur?

Menopozla birlikte, bazı kadınlarda sıcak basmaları, terleme, uyku problemleri, cilt değişiklikleri ve ruh hali dalgalanmaları gibi semptomlar görülebilir. Menopoz, kadınların yaşamında önemli bir dönüm noktasıdır ve fiziksel ve duygusal açıdan bazı zorluklar getirebilir. Bu süreçte kadınların sağlıklı yaşam tarzı ve doktorun önerileriyle yakından ilgilenmesi, menopozun etkilerini hafifletmek ve sağlıklı bir yaşam sürdürmek için önemlidir.

Kadin 31-07-2023 16:36

Güzellik uzmanı olgun kadınların pürüzsüz ve genç gözüken cilt için yapmaları gereken bakımı paylaştı

Herkes pürüzsüz ve sıkı görünen cildin hayalini kuruyor. Bu cilde sahip olmak için yaşam alışkanlıklarına ve cilt bakımına dikkat etmek gerekiyor. Güzellik uzmanı özellikle olgun kadınların cilt bakımında uygulaması gereken doğru cilt bakımı yöntemini paylaştı.

Kadin 15-06-2023 14:13

Kendinden 25 yaş büyük biriyle evlenen kadın yaşadığı pişmanlığı anlattı! 15 yıl sonra...

Çiftler arasındaki yaş, statü, görünüm farklılık toplum tarafından eleştirilen konular arasında yer alıyor. Ancak birçok çift bu farklılıkların yarattığı problemlere rağmen yaşadıkları mutlu bir ilişki yürütebiliyor. Kendisinden 25 yaş büyük biriyle evlenen kadın 15 yıl sonra yaşadıklarını anlatarak öneri istedi.

Kadin 14-06-2023 10:34

Kadınların hayatını kolaylaştıran 15 yaşam tüyosu

Günlük sorumluluklarımız oldukça yorulmamıza neden olabiliyor. Bu nedenle hayatı kolaylaştıran ufak tüyolar hem zamandan hem de beden yorgunluğundan kazanmamızı sağlıyor. Kadınların hayatını kolaylaştıran 15 yaşam tüyosu etkili sonuçlar sağlıyor.

Kadin 12-06-2023 15:31

Gerçek yaşına inanmıyorlar! 60 yaşında genç görünmesini sağlayan basit yaşlanma karşıtı tüyoları

Yaşına göre daha genç gösteren kişilerin yaşam alışkanlıkları ve cilt bakımları oldukça merak ediliyor. Yaşlanma etkilerini yok etmek ve genç görünmek için botoksun etkili sonuçlar sağladığı bilinse de botoks yaptırmadan da genç görünmek mümkün olabiliyor. 60 yaşındaki bir kadın genç görünümünün sırlarını paylaştı.

Kadin 06-06-2023 11:08

55 yaşındaki Lisa Bonet kızıyla yaşıt görünmesini sağlayan yöntemini paylaştı

55 yaşındaki oyuncu Lisa Bonet, genç ve asil görünümüyle dikkat çekiyor. Lisa'nın 34 yaşındaki Zoe Kravitz'le yaşıt gibi durmasını sağlayan güzellik bakımları bulunuyor. Kusursuz cildi ve ışıltısının altında yatan sır özel cilt bakımından ve yaşam tarzından geçiyor. İşte genç gözükmesini sağlayan bakım sırları...

Kadin 01-06-2023 15:37

Makyajla yaşadığı değişimler herkesi şaşırtıyor! Bir anda başka bir insana dönüşüyor

Makyaj yeteneklerini kullanarak bambaşka görünümlere kavuşan kişiler izleyenleri oldukça şaşırtıyor. TikTok'ta istediği ünlüye dönüştüğünü gösteren bir kadın yaşadığı değişimlerle viral oluyor. Angelina Jolie, Harry Styles gibi ünlülere dönüşen kadının videoları milyonlarca kişi tarafından izleniyor.

Kadin 31-05-2023 11:44

Büyük bedenli kadın yeterince seksi olmadığı için eleştiriliyor! Erkek arkadaşıyla beraber olduğuna inanmıyorlar

Büyük bedenli kadınlar hem görünüşleri hem özel hayatlarıyla ilgili rahatsız edici yorumlara maruz kalabiliyor. 25 yaşındaki Michelle Nayla, TikTok'ta yayınladığı videoda erkek arkadaşının ona yakışmadığını düşünenleri şaşırtacak açıklamalarda bulundu.

Kadin 25-05-2023 14:47

52 yaşındaki kadın uyguladığı makyaj trendiyle yıllara meydan okuyor! Bu trend en az 20 yaş gençleştiriyor

Yapılan makyajlarla çok daha genç ve dinamik görünmek mümkün olabiliyor. Doğru makyaj adımları bambaşka bir görünüm kazanmamızı sağlayabiliyor. TikTok'ta 52 yaşındaki bir kadın uyguladığı makyaj trendiyle yıllara meydan okuduğunu gösterdi. İşte anında gençleştiren makyaj tüyosu...

Kadin 25-05-2023 13:03

Yaptığı egzersizler sayesinde arabada doğum yaptı! Her şey bir saat içinde oldu

Doğum yapmak hamile kadınlar için oldukça gergin olabiliyor. Doğumu kolaylaştıran egzersizler aranıyor. 35 yaşındaki Jade Mead, arabada hızlı doğum yapmasını sağlayan egzersizlerini paylaşarak yaşadığı anları anlattı.

Kadin 24-05-2023 16:06

Cameron Diaz'ın zarif bir şekilde yaşlanmasını sağlayan doğal güzellik sırları! Yüzümü asla yıkamam

Başarılı oyuncu ve model Cameron Diaz, 50 yaşında olmasına rağmen çok daha genç ve dinç gözüküyor. Hayranları güzel oyuncunun cilt bakımında uyguladığı uygulamaları merak ediyor. Kadınlara dayatılan genç kalma baskısı ve zarif bir şekilde yaşlanmasını sağlayan yöntemleri hakkında konuşan Diaz'ın yüz yıkamama itirafı birçok kişiyi şaşırttı.

Kadin 23-05-2023 09:11

Güzellik uzmanı en az 15 yıl yaşlı gösteren hataları paylaştı! Para harcamadan genç görünmek mümkün

Görünüşümüzde yaptığımız ufak değişiklikler yaşımızın çok daha genç veya yaşlı görünmesine neden olabiliyor. 45 yaşındaki güzellik uzmanı yeni tanıştığı kişilerin oldukça genç gözüktüğünü söylediğini belirterek genç görünümünün sırlarını paylaştı. Güzellik uzmanı yaşınıza yaş katan ufak hataları açıkladı.

Kadin 16-05-2023 14:08

15 yaş genç gözükmesini sağlayan gizli formülünü açıkladı! Yıllara meydan okuyor

Genç gözükmenin genetikle ilgili olduğu düşünülse de bu eksik bilinen yanlışlar arasında yer alıyor. Doğru cilt bakımı, beslenme ve ufak müdahalelerle yıllara savaş açmak mümkün olabiliyor. TikTok'ta 49 yaşındaki bir kadın 15 yaş genç gözükmesini sağlayan yaşlanma karşıtı gizli formülünü açıkladı.

Kadin 10-05-2023 13:54

45 yaşında genç kız gibi görünmesini sağlayan yaşlanma karşıtı bakımı açıkladı! Kimse gerçek yaşına inanamıyor

Genç ve dinamik bir görünüme sahip olmak her kadının hayalleri arasında yer alıyor. Bazı kadınların yaşlandıkça daha genç gözüktüğü görülüyor. Yaşına göre daha küçük gösteren kadınların yaşlanma karşıtı bakımları merak ediliyor. TikTok'ta 45 yaşındaki bir kadın yaşlanma karşıtı bakım sırrını açıkladı.

Kadin 07-05-2023 13:50

Geniş alnı yüzünden yıllarca zorbalığa uğradı! Saç ekimi yaptırarak yaşadığı değişimi gösterdi

Saç ekimi genellikle erkeklerin yaptırdığı bir uygulama olsa da saç çizgisi gerileyen ve geniş alnını gizlemek isteyen kadınlar arasında da giderek popülerleşen bir işlem haline geldi. Geniş alnı yüzünden yıllarca zorbalığa uğrayan bir kadın saç ekimiyle yaşadığı değişimi gösterdi.

Kadin 07-05-2023 10:18

Erkek arkadaşlarından istediklerinin listesi sosyal medyayı karıştırdı! Zorunlu vazektomi yaptırması gerekiyor...

Herkesin sevgililikten beklentisi değişim gösteriyor. Erkek arkadaşlarında aradığı kriterleri bir liste haline getiren kadın 54 maddelik özellikleri yayınladıktan sosyal medyada tartışma yarattı. 54 talebinin içerisinde sosyal medya takipçi yönetimi ve vazektomi isteği de bulunan genç kadın birçok kişiyi kızdırdı.

Kadin 05-05-2023 16:35

65 yaşındaki Michelle Pfeiffer, genç gözükmesini sağlayan güzellik sırrını paylaştı! Yaşlanmaktan korkmuyor çünkü...

Başarılı oyuncu Michelle Pfeiffer, 65 yaşında olmasına rağmen kusursuz cildini yıllardır korumayı başarıyor. Güzel aktris yıllara meydan okuyan görünümünün sırlarını paylaşarak genç gözükmesini sağlayan bakımını açıkladı. Basit yaşlanma karşıtı bakımı kadınlara ilham oldu.

Kadin 02-05-2023 16:14

74 yaşında fiziğiyle gençlere taş çıkartıyor! Yıllara meydan okuyan kadın gençlik sırrını açıkladı

Yaşlandıkça genç görünüm sağlayan kolajen üretimi giderek azalıyor. Bu nedenle genç görünmek isteyenler kadınlar güzellikleri için yaşlanma karşıtı ürünler arıyor. Ancak genç görünüm sadece cilt bakımı ile yeterli olmuyor. 74 yaşındaki model Norma Williams, yabancıların durdurup yaşını sorduğunu ve ona inanmadığını söyleyerek genç gözükmesinin sırrını anlattı.

Kadin 19-04-2023 13:58

Kocasıyla yaşadığı cinsel ilişki sırrını ifşaladı! 7 yıldır kaybettiğimiz kıvılcımı kazandırdı

Evlilikte hem sosyal hem psikolojik açıdan birçok problem yaşanabiliyor. Cinsel ilişkide görülen problemler de evliliklerde çatırdamalara neden oluyor. Evliliğini kurtarmak isteyenler cinsel ilişki sorunları gidermek için çeşitli yöntemler arıyor. Emma Reid, kocasıyla yaşadığı cinsel problemleri ifşalayarak bulduğu çözümü paylaştı.

Kadin 12-04-2023 13:50

İnsanların göğüsleri hakkındaki düşüncelerini umursamıyor! Artık sütyen takmadığım için mutluyum

Kadınlar hem erkekler hem de hemcinsleri tarafından kıyafet ve görünüm baskısı yaşıyor. En sık karşılaşılan durumlar arasında sütyen baskısı yer alıyor. İnsanların rahatsız edici bakışlarına ve tacize varan yorumlarına maruz kalan kadınlar bu duruma karşı direniş gösteriyor. Sosyal medyada sütyen takmadan mutlu olduğunu paylaşan Stephanie Germino, yaşadığı ameliyatı anlattı.

Kadin 07-04-2023 11:04

Dünyanın en büyük kalçalarına sahip olmak için yaptırdığı ameliyat hüsrana uğrattı! Ateşli görünmeyi sevdiğim için...

Kim Kardashian'ı örnek alarak onun gibi büyük kalçalara sahip olmak isteyen birçok kadın kalça büyütme ameliyatı oluyor. Juju Ferrari, idolünün Kim Kardashian olduğunu söyleyerek dünyanın en büyük kalçalarına sahip olmak istedi. Bu sebeple ameliyat olan Juju, ameliyatın ardından yaşadığı problemleri anlattı.

Kadin 03-04-2023 15:33

Doğal güzellik savunucusu olduğunu belirterek botoksa karşı çıktı! Erkekler beni hiç bu kadar seksi bulmadı

Sosyal medya ile birlikte giderek artan güzellik standartları botoksa ve estetiğe olan ilginin artmasına neden oluyor. Artık sadece yaşlanmış cildi olan kadınlar değil genç kadınlar da botoks uygulamalarını tercih ediyor. Ancak bazı ünlüler var ki doğal güzelliği savunarak botoksa karşı çıkıyor. Doğal güzelliği seçen kadınlar erkeklerin hiç olmadığı seksi olduğunu söylediklerini belirterek botoksa meydan okuyor.

Kadin 30-03-2023 16:32

Kimse gerçek yaşını bilemiyor! Minik bikinisiyle vücudunu sergileyen kadının gençlik sırrı merak ediliyor

Sağlıksız beslenme ve hareketsiz yaşam nedeniyle vücudun fit ve kıvrımlı görünümünü korumak oldukça zorlu olabiliyor. Özellikle 20'li yaşların bitiminden sonra fit vücudu korumak çok daha zorlu hale geliyor. TikTok'ta yaptığı bikinili paylaşımıyla vücudunu sergileyen bir kadının gerçek yaşını duyanlar fiziğine hayran kalıyor.

Kadin 30-03-2023 11:05

Seks terapisi nedir, ne işe yarar? Seks terapisinin faydaları nelerdir, neden ve nasıl yapılır?

İngilizcede "sex therapy" ve "sexual therapy" olarak adlandırılan seks terapisi, günümüzde cinsel terapi ismiyle yaygınlaşmaya devam eden tedavi yöntemlerindendir. Cinsel terapi sayesinde cinsel bozuklukların belirtilerinin giderilmesi ve cinselliğe yönelik işlevsiz inanışların aşılması mümkündür. Ruh sağlığı uzmanlarının farklı yöntemleri tercih ederek uygulayabildikleri cinsel terapi seanslarının planı, danışmanların ihtiyaçlarına göre şekillenir. Cinsel terapi faydaları nedir?

Kadin 24-03-2023 17:33

Cinsel hastalıklar nelerdir, nasıl bulaşır? Cinsel hastalık belirtileri nelerdir, test nerede yaptırılır, idrar ve kan tahlilinde belli olur mu?

Düzenli ve sağlıklı bir cinsel yaşam her bireyin hakkıdır. Ancak ilk cinsel ilişki tecrübesinden itibaren bilinmesi ve dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur. İstenmeyen gebelik durumunun oluşmaması, hastalık, virüs, enfeksiyon gibi ciddi sorunlara sebebiyet verebilecek olasılıkların en aza indirgenebilmesi için alınacak önlemler de bu noktalar arasında yer alır. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar ne zaman belli olur, teşhis nasıl koyulur?

Kadin 24-03-2023 17:28

Bebeklerde egzama neden olur, nasıl geçer? Bebeklerde egzama belirtileri nelerdir?

Bebeklerin derisi fazlasıyla hassas olduğu için pek çok cilt problemlerine daha yatkın olurlar. Egzama hastalığı da bunlardan biridir. Bebeklerde egzama çok yaygın görülen bir cilt sorunudur. Yalnızca bebeklerde değil her yaştan insanda görülme olasılığı vardır. Bebeklerde görülen egzama sorunu çoğunlukla ciddi bir hastalığa işaret etmez. Peki, bebeklerde egzama neden olur, nasıl geçer?

Kadin 24-03-2023 16:58

15 yaş genç görünmenin kolay formülünü paylaştı! Adeta gençlik iksiri etkisi yaratıyor

Genç ve dinamik bir görünüm için çeşitli yöntemler aranıyor. Ancak yaşlılık karşıtı yöntemler oldukça pahalı veya zararlı olabiliyor. Bu nedenle bu yöntemler hakkında bilinçli olmak ve daha önce yaptıran kişilerin deneyimlerine dikkat etmek gerekiyor. Gerçek yaşından 15 yaş genç gösteren bir kadın gençlik sırrını paylaştı.

Kadin 16-03-2023 14:25

İç çamaşırıyla kıvrımlı vücudunu paylaşan fit büyükannenin gerçek yaşını duyanlar şok oluyor! En az 20 yaş genç görünüyor

Yaşıtlarına göre daha genç gösteren kadınların gençlik sırları en merak edilen konular arasında yer alıyor. Zaman geçtikçe ciltte ve vücutta yaşanan değişimler can sıkıcı durumlara sebep olabiliyor. TikTok'ta fit vücudunu paylaşarak seksi olduğunu söyleyen bir büyükanne genç erkekler ve kadınlardan aldığı yorumlarla viral oldu. Büyükannenin yaşını öğrenen herkes şaşkınlığını gizleyemedi.

Kadin 15-03-2023 16:25

Kocasıyla arasında 37 yaş farkı olan 62 yaşındaki kadın 8. çocuğu istediğini açıkladı! Canlı yayında evliliklerini anlattı

62 yaşındaki Cheryl McGregor, 2021 yılında 25 yaşındaki Kuran McCain ile evlenerek tüm dünyada oldukça fazla ilgi çekmişti. Kocasıyla arasında 37 yaş farkı olmasına rağmen evliliklerinin çok iyi gittiğini paylaşan Cheryl, 8. çocuğa sahip olmak için uyguladıkları adımları açıkladı.

Kadin 08-03-2023 16:01

Türkiye'de olduğu ameliyatla tüm görünümünü değiştirdi! İnsanlar 20 yaş genç gözüktüğünü söylüyor

Yüze ve vücuda yapılan cerrahi müdahaleler tüm görünüm değişmesini sağlayabiliyor. Türkiye'de yapılan estetik operasyonların başarısı dünya üzerinden birçok kişinin ülkemizi tercih etmesini sağlıyor. TikTok'ta Türkiye'de yaptırdığı ameliyatla yaşadığı değişimi gösteren bir kadın oldukça fazla etkileşim aldı.

Kadin 06-03-2023 16:43