Koton Haberleri

Yürüyüşte, koşuda, arkadaş buluşmasında rahatlık ve tarz sunacak spor tayt modelleri

Baharla birlikte açık havada geçireceğiniz vakitlerde rahat hissetmenizi sağlayacak bir tayt arıyorsanız içeriğimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Çünkü ister yoga matında poz verin ister parkta koşu yapın ister spor salonunda antrenmanlarınıza odaklanın, doğru taytla her anı konforlu geçirmek mümkün. Kombinlerinizi canlandıracak, hareket özgürlüğünüzü artıracak ve gün boyu konfor sağlayacak spor tayt modellerinden oluşan seçkimizle dolu dolu bir sezon geçirmeye hazır olun!

Kadin 25-03-2024 23:34

İz yok, rahatlık var! Kullanan kadınların favorisi haline gelen lazer kesim iç çamaşırları

Günümüzde teknolojinin iç giyim dünyasına getirdiği en yenilikçi ürünlerden biri olan lazer kesim iç çamaşırları, kombinlerimizde ve rahatlık açısından büyük bir konfor sağlıyor. Adeta bir kurtarıcı olan bu ürünler gün boyu rahatlık ve şıklık sunuyor. Pierre Cardin'den Under Armour'a çeşitli markaların lazer kesim iç çamaşırlarını içeren seçkimiz, her zevke ve ihtiyaca hitap ediyor. Kaliteli kumaşlarıyla günün her anında size eşlik edecek olan lazer kesim iç çamaşırlarına birlikte bakalım.

Kadin 04-03-2024 02:14

Koton’a Türkiye’nin Altın Liderleri Büyük Ödülü

Üst düzey yönetim, finans, pazarlama ve insan kaynakları alanlarındaki başarı çalışmalarıyla Koton’un CEO’su, CFO’su, CMO’su ve CHRO’su Altın Lider ödülüne layık görüldü. Koton, hem 4 ana kategoride birden ödüllendirildi hem de bu başarısı nedeniyle ‘Türkiye’nin Altın Liderleri Büyük Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Finans 22-12-2023 17:49

Bu sezon mutlaka denemeniz gereken 5 trend 5 elbise!

Yıl boyu ışıldamak ve kendini özel hissetmek isteyenler kombinlerinde elbise tasarımlarından ilham alıyor! Bazen konforlu bazen feminen ve iddialı bir görünüm yaratmak istiyor ve her daim şık, zarif, dinamik görünmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için sezonun yıldızı 5 trendi ve 5 elbiseyi bir araya getirdik.

Kadin 27-11-2023 14:12

Camper, Levi's ve dahası... Prime Day indirimlerinden kaçırmamanız gereken moda ürünleri

Moda dünyasının en sevilen markalarında Prime Day'e özel indirimler devam ediyor. Alışveriş tutkunlarının ve moda severlerin yüzünü güldürecek bu indirimlerle tarzınızı güçlendirecek parçalara yarı fiyatına sahip olabilirsiniz. O halde sizin için seçtiğimiz markalardaki fırsatları görmeye ne dersiniz?

Haber 10-07-2023 18:01

Yaz aylarında deniz kum güneş üçlüsünü karşılayabileceğiniz son moda, tasarım mayo ve bikini önerileri

Modayı yakından takip eden kadınlardan mısınız? Eğer öyleyseniz dolabınızı şenlendirecek parçalar burada! 2022 senesinin yaz aylarını kasıp kavuracak, plajlara damgasını vuracak bikini ve mayo modellerini sizler için derledik. Deniz, kum ve güneş üçlüsünün keyfini çıkarırken tarz görünmek ve birbirinden güzel mayo modelleri hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız listemizi sonuna kadar incelemeye devam edin!

Kadin 21-06-2023 10:48

Sezonun son büyük indirimleri! Modadan kozmetiğe ünlü markalardaki fırsatları kaçırmayın

Hemen hemen herkesin bildiği üzere, dünya genelinde birçok tanınmış marka kişisel bakım, ev yaşamı, moda ve kozmetik ürünleriyle adından söz ettiriyor. Fakat bu ürünlerin fiyatları genellikle yüksek oluyor ve bütçemizi zorlayabiliyor. Neyse ki, şimdi birçok ünlü markada %50'ye varan indirimler başladı ve siz alışveriş severleri bekliyor. Ünlü markaların kaliteli ürünlerine cazip fiyatlarla sahip olmak için acele edin.

Haber 27-04-2023 14:15

Gardırobunuzu yenilemenin şimdi tam zamanı! Moda ürünlerinde %50'ye varan indirim

Moda tutkunları buraya! Sezon sonu fırsatları en trend moda ürünlerinde %50'ye varan indirimler sunuyor. Hemen şimdi keşfedin, kombinlerinizi tamamlayacak parçalara çok uygun fiyatlarla sahip olun. Sizin için seçtiğimiz indirimli ürünlerle sadece gardırobunuzu yenilemekle kalmayacak, aynı zamanda tarzınızı da yükselteceksiniz. Tarz sahibi ve şık görünmek isteyenlerin kaçırmaması gereken bu büyük fırsat için acele edin.

Haber 13-03-2023 11:53

Girdiği her ortamda havalı görünmek isteyenler için en iyi erkek gömlek markaları

Moda trendlerini takip etmeyi sevenler için en iyi gömlek markalarını incelemek son derece önemli oluyor. 2023 yılında vitrinlerden eksik olmayan en kaliteli erkek gömlekleri ise tarzınıza özgünlük katmayı başarıyor. Sizler için seçtiğimiz ön plana çıkan en iyi erkek gömlek modelleri sayesinde kendi stilinizi baştan yaratmanız mümkün olacak. En popüler ve ilgi çekici erkek gömlek markalarını keşfetmek istiyorsanız yazımızın detaylarına göz atmak isteyebilirsiniz.

Haber 02-02-2023 16:50

Girdiğiniz yerlerde dikkatleri üstünüze çekeceğiniz ve göz kamaştıracağınız mini boy elbise modelleri

Girdiğiniz her ortamda dikkatleri üstünüzde toplamak ve büyüleyici şıklığınızla göz kamaştırmak istiyor olabilirsiniz. Öyleyse çok şanslısınız. Bazı elbiseler o kadar şahane ki sizi şıklığınızın zirvesine taşıyabilir. Özellikle iddialı bir stil ikonu gibi görünmek istediğiniz zamanlarda mini elbiseleri giyebilirsiniz. Peki, en şık mini elbiseleri keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 24-06-2022 11:31

Koton, LC Waikiki, Defacto indirimleri ne zaman? Koton, LC Waikiki, Defacto indirim var mı?

Kasım ayının sonlarına gelinmesiyle birçok kategoride birçok üründe indirimler yapılmaya başlandı. Koton, LC Waikiki, Defacto gibi dev giyim markalarında, kasım ayının sonlarına gelinmesiyle yüzde 50'ye varan indirim söz konusu. İşte Koton, LC Waikiki, Defacto indirimleri ve detaylar...

Finans 19-11-2021 22:07

Amazon Prime'da dev indirim günleri başladı: Birbirinden şık kadın moda ürünlerinde yüzde 70'e varan indirimler

Kadınları kendisine hayran bırakan moda ürünleri, Amazon ayrıcalıklarıyla sizlerle…

Kadin 11-08-2021 11:22

Koton müşteri hizmetleri, çağrı merkezi, şikayet hattı

Türkiye’nin önde gelen giyim markası Koton, 1988 yılından bu yana modanın nabzını tutuyor. Kadın, erkek ve çocuk giyiminde ürün yelpazesini giderek genişletiyor. Koton, dünyasına adım atan herkesin memnuniyetini oldukça önemsiyor ve aynı memnuniyetin müşteri hizmetlerinde de devam etmesi için çalışıyor. Bu yazıda Koton iletişim bilgileri ve müşteri hizmetlerine dair detayları bulabilirsiniz.

Haber 05-01-2021 15:10

Çok sayıda işçiyi işten çıkartan giyim sektörünün devi Koton'a protesto

Giyim sektörünün önde gelen firmalarından olan ve Türkiye çapında onlarca mağazası bulunan Koton, Türkiye genelinde çok sayıda işçiyi işten çıkartırken, işten çıkartılan işçiler İzmir'deki mağaza önünde durumu protesto etti.

Finans 19-11-2019 15:27

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Türk Büyükelçi Turgut Kural'ın hayatını kaybettiğini duyurdu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin Kotonu Büyükelçisi Turgut Kural'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Çavuşoğlu, "Üzüntümüz büyük. Allah rahmet eylesin. Ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum." ifadelerini kullandı. Kural'ın babasıyla aynı kaderi paylaştığı ortaya çıktı.

Haber 18-04-2018 10:43

Fahriye Evcen kışı getirdi

Bir giyim firmasının marka yüzü olan Fahriye Evcen üçüncü reklam filmini yeni sezonun trendi kumaş kabanla çekti.

Magazin 10-11-2016 05:14

Fahriye Evcen podyuma çıktı

Dizileri peş peşe ekrana veda eden Fahriye Evcen, son dönemde dizi ve film projeleriyle değil, reklam filmleriyle gündemde.

Magazin 07-09-2016 02:59