Slazenger Haberleri

Yürüyüşte, koşuda, arkadaş buluşmasında rahatlık ve tarz sunacak spor tayt modelleri

Baharla birlikte açık havada geçireceğiniz vakitlerde rahat hissetmenizi sağlayacak bir tayt arıyorsanız içeriğimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Çünkü ister yoga matında poz verin ister parkta koşu yapın ister spor salonunda antrenmanlarınıza odaklanın, doğru taytla her anı konforlu geçirmek mümkün. Kombinlerinizi canlandıracak, hareket özgürlüğünüzü artıracak ve gün boyu konfor sağlayacak spor tayt modellerinden oluşan seçkimizle dolu dolu bir sezon geçirmeye hazır olun!

Kadin 25-03-2024 23:34

Puma, Adidas, Reebok ve dahası... İndirimdeki ayakkabıları keşfedin, ayağınıza konforu getirin

Kıyafetlerin en güzel tamamlayıcısı, tarzınıza ve ayağınıza uygun bir çift ayakkabı... Siz de "Baharlık, yazlık kombinlerimi tamamlayacak ve gün boyu ayaklarımın içinde rahat edeceği, hemen yıpranmayacak kaliteli bir ayakkabı istiyorum!" diyenlerdenseniz doğru adrestesiniz. Uzun ömürlü bir ayakkabıya %35'e varan indirimlerle sahip olabilirsiniz, nasıl mı? Sizin için seçtiğimiz ünlü markalardaki indirimlere göz atarak, tabii ki! İşte detaylar!

Haber 16-05-2023 00:32

Spor ve şıklığın birleştiği nokta: En iyi Slazenger parfüm çeşitleri ve yorumları

Sporun ve şıklığın buluştuğu nokta artık daha yakınınızda! Slazenger, sportif tarzınızı yansıtan, ferahlatıcı ve enerjik kokularıyla sizlere yeni bir seçenek sunuyor. Slazenger parfümleri spor hayatınızın yanı sıra günlük yaşamınızda da size eşlik edecek, sportif karakterinizi yansıtan harika seçenekler sunuyor. Slazenger parfümleri kaliteli ve dayanıklı spor ekipmanlarıyla bilinen bir marka olan Slazenger'ın imzasını taşıyor. Yazımızda sizin için en iyi Slazenger parfüm çeşitlerini inceledik.

Haber 24-03-2023 07:09