Tayt Haberleri

Yürüyüşte, koşuda, arkadaş buluşmasında rahatlık ve tarz sunacak spor tayt modelleri

Baharla birlikte açık havada geçireceğiniz vakitlerde rahat hissetmenizi sağlayacak bir tayt arıyorsanız içeriğimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Çünkü ister yoga matında poz verin ister parkta koşu yapın ister spor salonunda antrenmanlarınıza odaklanın, doğru taytla her anı konforlu geçirmek mümkün. Kombinlerinizi canlandıracak, hareket özgürlüğünüzü artıracak ve gün boyu konfor sağlayacak spor tayt modellerinden oluşan seçkimizle dolu dolu bir sezon geçirmeye hazır olun!

Kadin

Sokak röportajında sosyal medyayı sallayan 'tayt' çıkışı: İmamoğlu'nu savunurken sıraladığı gerekçeler ilgi çekti

Dün akşam, İBB Başkanlığı için yeniden aday olacağı resmileşen Ekrem İmamoğlu son olarak bir sokak röportajında ilginç bir şekilde gündeme geldi. İmamoğlu'nu hararetle savunan ve kendi ifadesiyle Türkiye İşçi Partili olan kadın, dışarıda taytla gezilebilmesiyle Ekrem İmamoğlu arasında bağlantı kurunca sosyal medya adeta yıkıldı.

Haber

Spor salonunda tercih ettiği kıyafet şaşkına çevirdi! Görenler çıplak zannedince sosyal medyada çok konuşuldu

TikTok'tan paylaşılan bir spor videosu kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. Mavi tişörtüyle spor salonunda antrenman yapan bir kadının belden aşağısının çıplak olduğunun zannedilmesi kullanıcıların ilgisini çekti. Paylaşım sosyal medyanın gündemine yerleşirken bir gören bir daha baktı.

Trend

Havaların serinlemesiyle gardırobunuza mutlaka eklemeniz gereken parçalar

Kavurucu sıcakların ardından yavaş yavaş serinlemeye başlayan hava, kombinlerde de gözle görülür değişikliklerin yapılmasına neden oluyor. Özellikle akşam saatlerinde serinleyen havadan etkilenmemek için kendinize yeni kıyafetler almayı düşünüyorsanız doğru yerdesiniz! Birbirinden şık ve rahat baharlık giyim parçalarını sizler için bir araya getirdik, incelemeye hazır mısınız?

Haber

Tayt

Tayt Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tayt Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Spor giyim ürünlerinde Marka Günü'ne özel %40'a varan indirimler

Sporcu sütyenlerinden eşofman altlarına, taytlardan dikişsiz boxerlara birçok spor giyim ürününde Marka Günü'ne özel indirimler başladı. Yalnızca bugüne özel geçerli fırsatlardan yararlanmanın şimdi tam zamanı! Artık spor yaparken çok daha rahat olabilir ve stilinizi konuşturabilirsiniz. Tarzınıza uygun parçalara indirimli fiyatlarla sahip olmanın keyfini çıkarmaya ne dersiniz? İşte detaylar!

Kadin

Uzak durmanız gereken 5 giyim hatası! Yaşlı görünmenize sebep oluyor

Saç stili ve kesimi, makyaj, cilt bakımı gibi etkenler görünüşümüzü doğrudan etkileyebiliyor. Bu etkenlerin arasında yer alan moda hataları çok daha yaşlı görünmemize sebep olabiliyor. Uzmanlar yaşlı görünüme sebep olan uzak durmanız gereken giyim hatalarını sıraladı.

Kadin

Şıklığıyla enerjisini yükseltmek isteyenlere özel spor giyim ürünleri

Günlük hayatınızda genellikle spor kıyafetler mi giymeyi tercih ediyorsunuz? Cevabınız "Evet" ise yaz sezonu öncesinde gardırobunuzu yenileyerek stilinizi güçlendirebilirsiniz. Eşofman takımları, tişörtler, taytlar ve daha fazlası sizleri bekliyor. Birbirinden ünlü markaların ürünlerini birlikte incelemeye var mısınız?

Haber

Taytları keserek yeni üst yapıyor! Külotlu çorap kraliçesi olarak biliniyorum

Taytlar kumaşları sayesinde vücudumuzu tam sararak çok daha fit görünmemizi sağlıyor. Ancak zamanla aşınan taytların birçoğu tamamen eskimeden çöpe gidiyor. TikTok'ta 'Külotlu çorap kraliçesi' olarak bilinen bir kadın taytlarını keserek yeni üstler yapıyor.

Kadin

Yılın trend giyim ürünlerinden biri olan en iyi deri tayt modelleri

Şık kombinlerin vazgeçilmez bir parçası olan deri taytlar, bu yılın en çok tercih edilen giyim ürünleri arasında yer alıyor. Gösterişli bir tarza sahip olan kadınlar, kombinlerinde birbirinden şık deri tayt modellerini kullanmaktan oldukça hoşlanıyor. Siz de bedeninize uygun, en iyi deri tayt modelleriyle her ortamda şık görünmeyi garanti edebilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz o modeller!

Kadin

Giydikten sonra bir daha üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz en şık tayt modelleri

Kadınların vazgeçilmez giyim ürünleri arasında bulunan taytlar, hareket özgürlüğü vadeden esnek dokuları ve konforlu yapılarıyla günlük giyimin vazgeçilmez bir parçası. Eğer siz de tayt giymeyi seviyor ve farklı modellere göz atmak istiyorsanız harika ürünlerle karşınızdayız! Tüm kışı sıcak ve konforlu geçirmenizi sağlayacak, birbirinden şık modeller için yazımızı okumaya devam edin!

Kadin

Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına şarkıcı Aydilge'den tepki: Kadınların ne giyeceğinin söylenmesine...

Şarkıcı Nükher Duru kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu ifade ederek, "Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum" dedi. Nükhet Duru'nun sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Ünlü şarkıcı Aydilge ise Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına tepki gösterdi. Aydilge, "Kadınların göze hoş görünmekten çok daha başka meseleleri var" ifadelerini kullandı.

Magazin

Nükhet Duru'dan tayt isyanı! Ne olur bu tayt olayına bir, 'Dur!' deyin

Şarkıcı Nükhet Duru, kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu dile getirdi. Yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyen Nüket Duru'nun sözleri sosyal medyada tepki çekti. "Ne olur bu tayt olayına bir, 'Dur!' deyin" diyen Nükhet Duru'ya "Sen giyme" yorumları yağdı.

Magazin

Prenses Diana'nın unutulmaz anları ve yıllar sonra bile devam eden eşsiz kombinleri

Bazı kadınlar var ki yaşadıkları dönemlerde oluşturdukları kombinler ile günümüzde bile konuşulmaya devam ediyorlar. Zarafet denilince akla gelen Prenses Diana'da bu kadınlar arasında yer alıyor. Prenses Diana'nın akıllara kazınan eşsiz stilinden örnek alarak kendi kombinlerinizi değiştirebilirsiniz.

Kadin

Vücut tipinize göre seçebileceğiniz size en çok yakışacak tayt modelleri

Taytlar, son dönemin en sevilen giyim ürünlerinden biri. Rahatlığıyla gönlümüzü fetheden, her ortama uyarak zamansız bir şıklık yaratan bu ürünlerin farklı vücut tiplerine uygun birçok modeli bulunuyor. Hemen aklınıza “Acaba benim vücut tipime hangi tayt daha uygun?” sorusu geldiyse, sizi böyle alalım. Hangi tayt modelinin hangi vücut tipine daha uygun olduğunu keşfedeceğimiz bu yolculuğa hoş geldiniz.

Kadin

Instagram hesabından paylaştı! Saçını şekillendirmek için taytını kullandı: Sonuç inanılmaz

Birçok kadın saçının doğal dalgalara sahip olmasını istiyor. Isıl işlemleri kullanmadan saçı şekillendirmek için birçok yöntem bulunuyor. Instagram kullanan bir kullanıcı saçını şekillendirmek için kullandığı yöntemi paylaştı. Sonucun güzelliği hayran bıraktı.

Kadin

Uygun fiyatıyla sizi şaşırtacak ve gardırobunuzun kalitesini yükseltecek parçalar

Alışveriş tutkunları için hem uygun fiyatlı hem şık parçalardan oluşan bir listeyle geldik! Gardırobunuzun kurtarıcısı olmaya aday birbirinden şık ürünlerle tarzınıza yön verebilir, üstelik bunu bütçe dostu seçeneklerle yapabilirsiniz. Basic parçalardan şık elbiselere, aksesuarlardan ayakkabılara uzanan listemize mutlaka göz atın.

Kadin

Telefonunuzu rahatlıkla sığdırabileceğiniz cepli tayt modelleri

Uzun yıllardır kadınların en çok tercih ettiği alt giyim ürünleri arasında yer alan taytlar, rahat yapıları ile günlük ve spor kombinler için tercih ediliyor. Her yaştan kadının favori parçalarından olan cepli taytlar ise cep telefonu gibi kişisel aksesuarları taşımaya da olanak verdiği için farklı renk ve model seçenekleri ile son zamanların en çok tercih edilen tasarımları arasında listeleniyor. Siz de kaliteli bir cepli tayt arıyorsanız okumaya devam edin!

Kadin

Üstünüzde olduğunu rahatlığıyla hissettiremeyecek yüksek bel egzersiz taytları

Sağlıklı yaşam için gerekli olan spor aktivitelerini gerçekleştirirken rahat etmenizi sağlayan kıyafetleri tercih etmeniz gerekir. Örneğin, vücudu saran sıkıca toparlayan sporcu taytı bu kıyafetlerden biri. Yüksek bel kesimi sayesinde fazlalıklarınızı toparlayarak daha fit bir görünüme kavuşmanızı sağlayan sporcu taytları hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ister misiniz? Eğer istiyorsanız sizler için seçtiğimiz ürünlere göz atabilirsiniz.

Kadin

Diyanet TV'de tepki çeken 'pantolon ve tayt' açıklaması! Sosyal medyada gündem oldu

Diyanet'in televizyon kanalı Diyanet TV'de kadınların giydiği pantolon ve taytlarla ilgili Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi İdris Bozkurt'un sözleri sosyal medyada gündem oldu. Bozkurt, “Pantolon dediğimiz şeyler daracık oluyor. Hele ki kadınlarda” dedi. Bozkurt'un bu sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu. İşte detaylar...

Haber

Bu Ağustos'un modası olacak biker tayt modelleri

Hem rahat hem şık biker taytlara bakıyor ama ne istediğinize bir türlü karar veremiyorsanız doğru yerdesiniz. Piyasada renginden boyuna, deseninden kumaşına kadar birçok biker tayt modeli bulunuyor. Hangisinin size daha uygun olduğu konusunda zorlanıyorsanız sizin için derlediğimiz en rahat ve bir o kadar da şık biker tayt modellerine göz atabilirsiniz. İşte, bu ağustos ayının gözdesi biker taytlar!

Kadin

Hem normal hayatınızda hem de yoga yaparken giyebileceğiniz ekstra rahat tayt modelleri

Son zamanların en vazgeçilmez ve en rahat parçaları arasındaki taytlar hem spor yaparken hem gündelik hayatımızda büyük bir yer edinmeyi başarıyor. Renkli, desenli, kısa veya uzun olarak tasarlanan bu ürünler herkesin tarzına hitap ediyor. Sizler için birbirinden kaliteli, rahat ve stil sahibi tayt modellerini bir araya getirdik. İşte detaylar!

Kadin

Sıcak yaz günleri için TikTok onaylı harika kombinler

Sosyal medya platformları moda ve makyaj gibi konulardaki içerikleriyle birçok kadının dikkatini çekiyor. Milyonlarca kullanıcısı olan TikTok da moda konusunda ilham veren sosyal medya platformlarından biri. Bu nedenle TikTok onaylı rahat kombinleri modaseverler için derledik! Eğer yaz için kullanışlı kıyafetlere ihtiyaç duruyorsanız listelediğimiz ürünleri inceleyebilirsiniz. Rahat olurken feminen hissetmeyi elden bırakmak istemiyorsanız bu kıyafetler tam size göre!

Kadin

Hem günlük giyime hem de sporda giymeye uygun tayt modeli önerileri

Şık olmak istediğinizde rahatınızdan ödün vermeniz gereken zamanlar artık geride kaldı. Birbirinden şık, yepyeni tayt modelleri ile hem gösterişli hem rahat kombinler yapabilirsiniz. Termal, basic, toparlayıcı ve spor gibi pek çok modeli bulunan taytlar, her çeşit bütçeye konforu ve şıklığı sunmayı amaçlar. Çeşitli şekilde üretilen en iyi tayt modellerini sizler için araştırdık. Gelin, hem sporda hem günlük yaşamda şıklığınızı tamamlayacak olan tayt modellerine yakından bakalım.

Kadin

Sporcular için sağlıklı ve şık en iyi spor taytları modelleri

Spor, fit ve sağlıklı olmak için hayatın ayrılmaz bir parçası olmalı. Hem rahat hem sağlıklı spor yapmak için tercih edeceğiniz kıyafetlerin spora uygun olması önem taşıyor. Bu nedenle giysilerinizin sizi terletmemesine ve hareketinizi kısıtlamamasına dikkat etmelisiniz. "Spor taytı ne işe yarar?" diye merak ediyorsanız kısaca bahsedelim. Spor taytı, spor yaparken daha rahat hareket etmenizi sağlayarak konforlu spor deneyimi sunuyor.

Haber

Tayt sapığının görüntüleri mide bulandırmıştı! Akılalmaz itiraf: '60 kadın çamaşırı çaldım'

Ankara'da lise öğrencisinin taytını çalıp kokladığı mide bulandıran anların ortaya çıkmasından sonra yakalanan N. T. adlı kişi savcılıkta ifade verdi. Kadın çamaşırlarına zaafı olduğunu, bugüne dek 60 kadın çamaşırı çaldığını söyleyen N. T., kameralara yansıyan olayda taytını çaldığı Y. Ç.'nin daha önce de 3 kez taytını çaldığını itiraf edip "Ondan başka hiç kimse şikayetçi olmadı" diye konuştu.

Haber

Koklamak için bin takla attı! Tayt sapığının görüntüleri ortaya çıktı

Ankara'da bir öğrenci taytlarının çalınması üzerine kuşkuya düştü. Güvenlik kameraları incelendiğinde 17 yaşındaki öğrenci Y. Ç. ile ailesi şoka girdi. Görüntülerde Y. Ç.'nin taytını çalan kişinin tayta ulaşmak için kullandığı yöntem ve harcadığı çabanın ardından taytı kokladığı görüldü.

Haber

Koşu yapmadan duramayan kadınlar için hem şık hem rahat üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz kısa tayt modelleri

Vücudu saran, her kombinle kolayca uyum sağlayan, hareket özgürlüğü sunan ve fiziği ortaya çıkaran taytlar hem spor yaparken hem günlük giyimde çok seviliyor. Son yılların modası haline gelen ve sık tercih edilen kısa taytlar, günlük kombinlerde kullanıldığı gibi spor sırasında da özgür hissettiriyor. Birbirinden güzel kısa tayt modellerini sizler için seçtik. İncelemeye ne dersiniz?

Kadin

Vücudunuzu şekillendirecek ve rahatlığıyla sizi şaşırtacak en iyi toparlayıcı taytlar

Günlük giyimin vazgeçilmez parçalarından taytlar, rahatlığıyla hemen herkesin favorisi. Spor yaparken ve günlük kombinlerde kullanılan joker bir ürün. Peki, hem şıklığınızı tamamlayacak hem vücudunuzu şekillendirecek tayt modellerine göz atmaya ne dersiniz? Rahatlığıyla üzerinizden hiç çıkarmak istemeyeceğiniz, kalitesiyle uzun yıllar kullanabileceğiniz, fazlalıklarınızı saklayacak en iyi toparlayıcı tayt modellerini sizler için listeledik. Haydi, birlikte inceleyelim!

Kadin

Rahatlığı ve şıklığıyla üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz en iyi tayt markaları

Çeşit çeşit taytlar, özellikle son yıllarda günlük giyimde sıkça kullanılıyor. Siz de farklı tayt modellerini, geniş kumaş seçenekleri ve birbirinden farklı kesimleriyle günlük stilinizde, antrenmanlarınızda ve özel günlerinizde gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Tayt nasıl giyilir ve nasıl kombinlenir sorularına da pek çok farklı yanıt bulmak mümkün. Siz de tarzınızla bir adım daha öteye geçmek istiyorsanız en iyi tayt markaları ve modellerine mutlaka göz atın.

Kadin

Kış aylarının vazgeçilmez tercihi, en iyi erkek ve kadın termal tayt çeşitleri

Kış aylarında vücudun ısı dengesini koruyarak üşümeye engel olan termal taytlar, soğuğa karşı en etkili giyim parçaları arasında yer alır. Kıyafetlerin içine giyebileceğiniz termal taytları tek başına da kullanarak en soğuk havalarda bile gönül rahatlığıyla yürüyüşe çıkabilirsiniz. Hem kadınlar hem erkekler için kış aylarının vazgeçilmez tercihi arasında yer alan en iyi termal tayt çeşitlerini sizler için inceledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber

90'lardan sonra bugünlerde yeniden moda olan füzo taytlarla kombin önerileri

Hem sporda hem günlük giyimde büyük rahatlık sağlayan taytlar, sportif kombinlerin de vazgeçilmez parçaları. Peki, 90'ları kasıp kavuran füzo taytlara ne dersiniz? Ayak tabanına geçirilen bandıyla konforlu bir kullanım vadeden taytlarla şık kombinlere imza atabilirsiniz. Eğer füzo taytları seviyor ya da denemek istiyorsanız en iyi ürünlerin yer aldığı yazımızı incelemeye davetlisiniz!

Kadin

Taytsız yapamayanlar için şık gece kombinlerinden spor kıyafetlere birbirinden güzel ve kullanışlı tayt modelleri

Temel işlevi spor aktivitelerinde rahatlık sağlamak ve performansı arttırmak olsa da taytlar günlük giyimimizde de geniş bir yere sahip. En çok da rahatlıklarıyla kalbimizi çalan taytları birçoğumuz farklı kombinlerde kullanmayı seviyoruz. Taytsız yapamayanlar için şık gece kombinlerinden spor kıyafetlere birbirinden güzel ve kullanışlı tayt modellerini derledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Kadin

Gardırobunu indirimli ürünlerle donatmak isteyenlere kadın giyim modelleri

Ayakkabıdan tayta, sweatshirtten terliğe birçok ürüne mi ihtiyacınız var? Öyleyse gardırobunuzu yenilemenin tam zamanı! Sadece 1 gün için indirimde kalacak, her kadının ihtiyacı en güzel ürünleri sizler için seçtik.

Kadin

Uymadığı yer yok! Son yılların vazgeçilmezi deri tayt ve pantolonlar nasıl kombinlenir?

Deri ürünler, dolaplarımızda daimi kurtarıcı olarak yerini alıyor. Modası kolay kolay geçmeyen ve zamansız parçalardan oluşan deri kıyafetlere sahip olmak hayatınızı kolaylaştırıyor. Kolay kombinlenebilen ürünler olan deri kıyafetler, her zaman modunuzu yükseltiyor. Deri hakkındaki bütün ön yargılarınızı bir kenara bırakın ve vereceğimiz tüyolara kulak verin...

Kadin

Sizi olduğunuzdan bir beden ince gösterecek, en etkili toparlayıcı ürünler

Yaz aylarına yaklaşırken zorlayıcı sporlar ve nefsimizi var gücümüzle tuttuğumuz diyetler yaparak verdiğimiz kiloları kış aylarına girerken yavaş yavaş geri almaya başladığımız maalesef hepimizce bilinen bir gerçek. "Peki yok mu bu kiloları saklamanın kolay bir yolu?" diyorsanız, gelin sizi olduğunuzdan daha ince gösterecek, mucizevi şekilde toparlayıcı kadın giyim harikalarını birlikte keşfedelim.

Kadin

Her kadının bilmesi gerekiyor! Tayt giyerken dikkat edilmesi gereken noktalar

Tayt, son dönemde moda dünyasının en kurtarıcı parçası olarak kabul ediliyor. Kullanışlı bir giysi olarak tayt, hem her şeye uyuyor hem de çok rahatlar. Üstelik bazı modelleri en ciddi ortamda sırıtmayacak kadar şık. Ancak her kıyafette olduğu gibi tayt kombinlerinin göze hitap edebilmesi için bazı kurallara uygun olması gerekiyor.

Kadin