Alper Kul Haberleri Ve Son Dakika Alper Kul Haberleri

Alper Kul Haberleri Ve Son Dakika Alper Kul Haberleri

Kendisi gibi tiyatro oyuncusu olan Aylin Kontente ile evli olan oyuncu Alper Kul, 1975 yılında İstanbul Süleymaniye’de doğdu.

Aslen Trabzon’lu olan Kul, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim aldıktan sonra Indiana Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun oldu. Broadway tiyatrosunda sergilenen tek kişilik oyun olan Mağara Adamı’nı sahneye taşıyan oyuncu olarak da adını duyurdu.

Güldür Güldür adlı komedi programında da performans sergileyen Kul, aynı zamanda tiyatro oyunları da yazdı. Kul’un imzasını taşıyan Babamın Oğlu adlı oyun 3 yıl boyunca sahnelendi. AUT adlı oyunuyla Yılın Yazarı ödülüne layık görülen oyuncunun Barselo adındaki bir başka oyunu da tiyatro severlerle buluştu. Edebiyat alanında da eseri bulunan Alper Kul’un Dışarıdakiler adlı bir romanı da bulunur.

Alper Kul Haberleri

Mahalleden Arkadaşlar oyuncuları kimdir, konusu nedir? Mahalleden Arkadaşlar nerede ve ne zaman çekildi?

Mahalleden Arkadaşlar konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Başrollerinde Alper Kul, Nurgül Yeşilçay, Murat Akkoyunlu'nun olduğu Mahalleden Arkadaşlar filmi TV'de ilk kez yayınlanacak. Mahalleden Arkadaşlar filmini seyretmek isteyen sinema severler film hakkında detaylı bilgiye ulaşmak istiyor. Peki, Mahalleden Arkadaşlar oyuncuları kimdir, konusu nedir? Mahalleden Arkadaşlar nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 02-10-2023 21:40

Günlerdir enkaz bölgesindeydi! Alper Kul paylaştı: Fiziken ve psikolojik açıdan çok yorulduk...

Oyuncu Alper Kul iki büyük depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş'a gitti. Alper Kul Kahramanmaraş'a koşmuştu. SAR Arama Kurtarma Acil Yardım Derneği ile ortak hareket eden ve günlerdir afet bölgesinde olan Kul paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 13-02-2023 08:43

Deprem bölgesinde olan oyuncu Alper Kul sitem etti! Yarım saat enkaz aradılar ama...

Oyuncu Alper Kul da pek çok ünlü isim gibi soluğu deprem bölgesinde aldı. Kurtarma ekipleriyle birlikte bir ses duymak için büyük çaba harcayan Alper Kul bir konuda rahatsızlığını sosyal medyada paylaştı ve sitem etti.

Magazin 10-02-2023 10:31

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 7 film birden vizyona girdi (4 Kasım 2022)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3’ü yerli 7 film sinemaseverlerle buluştu. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 04-11-2022 12:00

Güldür Güldür'ün Feridun'u Giray Altınok'un eşi güzelliğiyle parmak ısırttı! O da oyuncu çıktı

Ali Sunal'ın sunumuyla ekrana gelen Güldür Güldür programı, cumartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Aylin Kontente, Alper Kul, Açelya Topaloğlu, Aziz Aslan gibi isimler, izleyiciyi kahkahalara boğmaya devam ediyor. Güldür Güldür'de 'Feridun' karakterini canlandıran Giray Altınok'un yaşamına dair detaylar merak ediliyor. İşte Güldür Güldür'ün Feridun'u Giray Altınok'un güzelliğiyle kendine hayran bırakan eşi...

Magazin 04-10-2022 12:45

Güldür Güldür'ün Fikri'si Aziz Aslan'ın eşine bakın! Güzelliğiyle parmak ısırttı

Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür programı, cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımları arasında yer alıyor. Ali Sunal'ın sunumuyla ekrana gelen Güldür Güldür'ün kadrosunda Onur Buldu, Onur Atilla, Alper Kul, Aylin Kontente, Doğa Rutkay gibi isimler yer alıyor. Sevilen programda 'Fikri' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Aziz Aslan'ın eşi, güzelliğiyle görenleri büyüledi.

Magazin 01-10-2022 11:31

Alper Kul ve Aylin Kontente'nin zor günü! Çocukları virüs kapıp 8 saat...

Güldür Güldür Show ile tanınan Alper Kul ve Aylin Kontente Londra'da zor bir gün geçirdi. Çiftin çocukları bir virüs kaptı ve 8 saat boyunca acı çekti. Alper Kul ve Aylin Kontente'nin çocuklarına Londra’daki doktorlar müdahale edemeyince yardım Türk doktorlardan geldi.

Magazin 19-04-2022 07:39

Güldür Güldür'ün İsmail'i Alper Kul hakkında şoke eden gerçek! Meğer Aşk-ı Memnu'nun güzel oyuncusuyla...

Kadrosunda Aziz Aslan, Açelya Topaloğlu, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Açelya Topaloğlu, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Onur Atilla, Uğur Bilgin ve Mahir İpek gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür programı, uzun yıllardır izleyiciyi kahkahaya boğmaya devam ediyor. Güldür Güldür'ün yönetmenliğini Meltem Bozoflu, senaristliğini ise Murat Kepez üstleniyor. Sevilen programda 'İsmail' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Alper Kul hakkında şaşkına çeviren bir detay ortaya çıktı.

Magazin 13-02-2022 11:13

Dedemin Fişi nerede ve ne zaman çekildi? Dedemin Fişi filminin oyuncuları kimler?

Oyuncu kadrosunda Ali Sunal, Onur Buldu, Meltem Yılmazkaya, Alper Kul gibi isimlerin yer aldığı Dedemin Fişi filminin yönetmenliği Meltem Bozoflu'ya ait. Dedemin Fişi filmi Murat Kepez, Eray Akyamaner, Sıla Çetindağ, Uğur Güvercin tarafından kaleme alındı.

Trend 26-12-2021 19:18

Ünlü isimlerin büyük aşklarına çok şaşıracaksınız! İşte yaşadıkları aşk ile ağızları açık bırakan ünlüler

Sanat ve televizyon camiasının önde gelen isimlerinin bir zamanlar kiminle sevgili olduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız. Kabarık listede kim yok ki! Özellikle 1990'lı yıllardan günümüze kadar gelen bazı isimler var ki yaşadıkları fırtınalı aşk ile hayranlarını halen şaşırtıyor. Peki Ünlü isimlerin eski sevgilileri kimler? İşte merak edilen ayrıntılar...

Magazin 15-06-2021 12:54

Ölümlü Dünya filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Ölümlü Dünya filminin oyuncuları...

Dikkat çeken oyuncu kadrosuyla Ölümlü Dünya filmi "Yeni nesil komedi” sloganıyla yola çıkıyor ve lokanta işletmeciliği yapan mütevazi bir ailenin sırlarla dolu hayatını anlatıyor. Ölümlü Dünya, fragmanlarının gösterilmesinden sonra izleyicilerin ilgisini topladı. Son dönemlerin en beğenilen komedilerinden biri olan Ölümlü Dünya filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Ölümlü Dünya filminin oyuncuları...

Trend 04-04-2021 13:26

Ölümlü Dünya nerede çekildi? Ölümlü Dünya konusu ve oyuncuları!

Dikkat çeken oyuncu kadrosuyla Ölümlü Dünya filmi 10 Temmuz akşamı ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. “Yeni nesil komedi” sloganıyla yola çıkan film lokanta işletmeciliği yapan mütevazi bir ailenin sırlarla dolu hayatını anlatıyor. Filmin fragmanlarının gösterilmesinden sonra izleyicilerin Ölümlü Dünya’ya olan ilgisi arttı. Ölümlü Dünya konusu nedir? Oyuncu kadrosunda yer alan isimler kimlerdir?

Magazin 10-07-2020 17:41

Aylin Kontente ve Alper Kul’dan güldüren 'Hangimiz…' paylaşımı

Güldür Güldür ekibinin başarılı oyuncuları Aylin Kontente ve Alper Kul, paylaştıkları sosyal medya videoları ile karantina günlerini takipçileri için keyifli bir hale getiriyor.

Magazin 07-05-2020 11:02

Alper Kul ile Aylin Kontente'nin 'hayat müşterek' paylaşımı...

Aylin Kontente-Alper Kul çifti, sosyal medya hesaplarından yaptıkları eğlenceli paylaşımlarına devam ediyor.

Magazin 25-04-2020 10:24

Alper Kul saçlı fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı

Güldür Güldür adlı komedi programının oyuncusu Alper Kul, ev karantinası günlerinde yaptığı esprili paylaşımlarla dikkat çekiyor. Kul, bu defa da TBT gününe özel bir paylaşımda bulundu ve takipçilerini Kınalı Kar dizisine götürdü.

Magazin 16-04-2020 13:47

Alper Kul: Baskı altındayım, kurtarın beni

Güldür Güldür Show programında İsmail karakteri ile uzun süredir ekranlarda ve sahnelerde yer alan Alper Kul, herkesin aynı modda olduğunu ve destek olmak amaçlı olarak video mesajı paylaşmak istediğini belirtti.

Magazin 13-04-2020 16:37

Olur Olur Bal Gibi Olur konusu nedir? Olur Olur Bal Gibi Olur filmi oyuncuları kimler?

Olur Olur: Bal Gibi Olur filmi bu akşam izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatacak. Olur Olur: Bal Gibi Olur filmini merak eden izleyiciler Olur Olur Bal Gibi Olur konusu nedir? Olur Olur Bal Gibi Olur filmi oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtlarını arıyor. Kerem Çakıroğlu'nun yönetmenliğinde çekilen, Alper Kul’un başrolünü üstlendiği Olur Olur: Bal Gibi Olur filmiyle ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde.

Trend 20-11-2019 16:42

Mahalleden Arkadaşlar filminin çocuk oyuncusu kameradan önce aynaya bakıyor

Başrolünü Nurgül Yeşilçay ve Alper Kul’un paylaştığı “Mahalleden Arkadaşlar”da, Selçuk Aydemir’in çocukluğunu canlandıran Esat Polat Güler de performansıyla dikkat çekiyor.

Trend 22-10-2019 15:36

Fırıncının Karısı filminden kahkaha dolu fragman

Büşra Pekin ile Alper Kul’un başrollerini paylaştığı Fırıncının Karısı filminden kahkaha dolu fragman yayınlandı.

Trend 04-09-2019 12:37

Alper Kul, Fırıncının Karısı filmi ile seyircisiyle buluşacak!

Komedi filmlerinin sevilen oyuncusu Alper Kul, başrolünü üstlendiği 'Fırıncının Karısı' ile 27 Eylül’de seyircisiyle buluşuyor.

Trend 02-09-2019 14:17

Fırıncının Karısı vizyon için gün sayıyor

Büşra Pekin ile Alper Kul’un başrollerini paylaştığı Fırıncının Karısı filminin çekimleri tamamlandı.

Trend 27-08-2019 09:48

Alper Kul ile Aylin Kontante'nin romantik pozu

Güldür Güldür Show'un iki başarılı oyuncusu Alper Kul ile Aylin Kontante şu sıralar tatilde. Ünlü çift yaptıkları paylaşımla beğeni topladı.

Magazin 04-08-2019 12:58

Nurgül Yeşilçay'ın inanılmaz değişimi!

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, Mahalleden Arkadaşlar filmi için bambaşka bir imaja büründü.

Trend 02-08-2019 08:35

Fırıncının Karısı filminin çekimleri başladı

Yapımcılığını Mahmut Kayımtu ve Ertuğrul Fındık'ın yürüttüğü, başrollerini Alper Kul, Büşra Pekin ve Korhan Herduran'ın paylaştığı komedi filmi "Fırıncının Karısı"nın çekimleri başladı - Alper Kul: - "Çok kıskanç bir adamı oynuyorum, günün birinde bu adamın huyu değişmeye başlıyor ve aksi bir adam oluyor. Karısı da doğal olarak 'ne oldu benim kocama' diyor ve hikaye başlıyor" - Büşra Pekin: - "Keyifli ve güzel bir ekibiz, çok iyi anlaşıyoruz. Çok güzel bir iş çıkacak inşallah, seyircinin de gerçekten güleceği ve kendisinden bir şeyler bulabileceği bir film olacak"

Haber 06-05-2019 10:45

Aylin Kontente'den doğum sonrası duygusal paylaşım

Oyuncu Aylin Kontente geçtiğimiz günlerde ikinci bebekleri Leo'yu kucağına almıştı. Kontente doğum sonrası eşi Alper Kul'a ithafen duygusal bir paylaşımda bulundu

Magazin 15-12-2018 11:31

Aylin Kontente ve Alper Kul çifti ikinci kez bebek mutluluğu yaşadı

İlk bebeklerini 2013 yılında kucaklarına alan Aylin Kontente ve Alper Kul çifti ikinci kez bu mutluluğu yaşadı.

Magazin 11-12-2018 16:44

Alper Kul-Aylin Kontante çifti ikinci bebeklerini bekliyor

'Güldür Güldür' adlı programda gösterdikleri başarılı performansla geniş bir hayran kitlesine sahip olanoyuncu çift Alper Kul ve Aylin Kontente, ikinci bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Güzel haberi Kontente, sosyal medya hesabından duyurdu

Magazin 15-07-2018 20:02

Alper Kul'dan komik itiraf: Beni Hasan Şaş sandılar!

Oyuncu Alper Kul yıllar sonra başından geçen bir anıyı sevenleriyle paylaştı.

Magazin 22-02-2018 16:34