Altin Fiyatlari 27 Temmuz 2023 Haberleri

İngiltere'de işsizlik 2023 döneminden beri en yüksek seviyesinde: Yüzde 4,3'e yükseldi

İngiltere'de işsizlik ocak-mart döneminde yüzde 4,3'e yükseldi. Ülkede işsizlik, Mayıs-Temmuz 2023 döneminden beri en yüksek seviyesini gördü. İngiltere'de çalışanların ikramiyeler hariç tutulan düzenli maaşlarındaki yıllık artış bu dönemde yüzde 6, ikramiyeler dahil maaşlarda yüzde 5,7 olarak hesaplandı.

Finans 2024-05-14 11:09:22

Esra Akpınar ile Nişantaşı'nda görüntülenen Bülent Şakrak ihanet iddialarıyla ilgili konuştu! Haberi yapan...

2015 yılında dünyaevine giren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti 10 Temmuz 2023’te tek celsede boşanmıştı. Ünlü çiftin ayrılığı büyük yankı uyandırırken boşanma sebebi olarak da ihanet iddiaları gündeme gelmişti. Esra Akpınar ile Bülent Şakrak son olarak Nişantaşı'nda görüntülendi. Şakrak'a ihanet iddiaları sorulunca "Yalan, deli saçması..." dedi.

Magazin 2024-05-08 12:37:03

Bülent Şakrak ile boşanmasıyla gündemdeydi! Ceyda Düvenci Pınar Sabancı'ya konuk oldu! 'Regl' yorumu sosyal medyayı salladı

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılığı uzun süre konuşuldu. Boşanmanın ardından yeni bir aşka yelken açan Ceyda Düvenci son dönemde özel hayatıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her adımı olay olan ünlü isim bu defa Pınar Sabancı'nın YouTube programına konuk oldu. Düvenci'nin 'regl' yorumu sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-05-04 12:06:02

Ceyda Düvenci'den onun için boşandığı söylenmişti! Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkının ilk karesini Zeynep Bastık paylaştı

2015 yılında dünyaevine giren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti 10 Temmuz 2023’te tek celsede boşanmıştı. Ünlü çiftin ayrılığı büyük yankı uyandırırken boşanma sebebi olarak da ihanet iddiaları gündeme gelmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı söylenmişti. Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkının ilk karesi geldi. Ünlü çiftin aşk pozunu Zeynep Bastık paylaştı.

Magazin 2024-05-02 09:25:28

Diğer Haber Etiketleri

İngiltere işsizlik Ceyda Düvenci Bülent Şakrak evlilik sevgilisi Düzce istedi Akaryakıt ÖTV seyyanen zam Merkez Bankası Çanakkale Altın togg ocak elektrikli araba otomotiv Otomobil sektör kara kutu Avrupa Birliği hava yastığı hız ele Oyuncu ünlü oyuncu Mazhar Alanson asgari ücret net asgari ücret brüt sosyal medya Artvin memur zammı milli piyango bilet fiyatları milli piyango bilet sorgulama milli piyango bileti reyting Masterchef deprem Son depremler deprem mi oldu afad kandilli rasathanesi Malatya malatya deprem Kabine Toplantısı kabine toplantısı ne zaman asgari ücret cumhurbaşkanı erdoğan emekli maaşı memur maaşı altın fiyatları gram altın ons altın çeyrek altın dolar dolar ne kadar dolar alış dolar satış Euro döviz magazin sinema oyuncusu ünlü şarkıcı yaşında Yalçın Dümer 2. sayfa Müge Dağıstanlı Gülşen Yüksel Amerikan Doları Fed atan da, fenerbahçe fenerbahçe galatasara maçı maçın spor to spor toto süper li verildi yapılan açıklama yayınlanacak galatasaray Süper Lig bilet fiyatları Milli Piyango milli piyango online Merkez Bankası faiz kararı spor tot son dakika tam altın Asgari ücret zammı Asgari ücret toplantısı Asgari Ücret Tespit Komisyonu benzin benzin fiyatı motorin LPG akaryakıt fiyatları biler hakemlik uz Mehmet Büyükekşi Ali Palabıyık fed faiz kararı altın fed faiz kararı altını nasıl etkiler FED faiz kararı yılbaşı bileti yılbaşı bilet sorgulama altın fiyatları ne kadar evde bakım maaşı evde bakım maaşı (engelli maaşı) evde bakım maaşı ne kadar evde bakım maaşı yatan iller Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kira artış hesaplama Kira artış oranı Enflasyon Enflasyon oranı tefe tüfe tüik kelebe kelebek altın kelebek kimler aldı Altın Kelebek Ödülleri altın kelebek ödül sahipleri altın kelebek ödülleri sahipleri altın kelebek ödülleri sonuçları altın kelebek ödüllerini kimler aldı Apple anne gününde Müge Anlı Müge Anlı ile Tatlı Sert müge anlı canlı müge anlı canlı yayın doğu ekspresi bilet fiyatları doğu ekspresi bilet doğu ekspresi bilet al

Ceyda Düvenci'den boşanma sebebi o gösterilmişti! Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkı belgelendi! Yeni sevgilisiyle...

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılık sebebi ihanet olarak gösterilmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkı belgelendi. Ünlü isim yeni sevgilisi ile görüntülendi.

Magazin 26-04-24 10:52

Öldürüp yol kenarına atılmıştı, failleri yakalandı

Düzce’de 27 Aralık 2023 tarihinde öldürülüp yol kenarına atılan Resul Kaplan’ın cinayet zanlıları polis ekiplerinin 5 bin saatlik kamera incelemesinin ardından yakalandı.

Yurthaber 19-04-24 14:22

Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci'nin boşanma sebebi o gösterilmişti! Esra Akpınar sessizliğini bozdu

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılık sebebi ihanet olarak gösterilmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı söylenmişti. Akpınar tüm bu iddialar karşısında sessizliğini bozdu.

Magazin 03-04-24 15:42

Şampiyon motorin, onu benzin takip ediyor! Hazine ve Maliye Bakanlığı verisinde ortaya çıktı: ‘ÖTV’de yeni artış olmayacak’ denilmişti, en yüksek aylık tahsilat…

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında ÖTV oranlarının artması ile hem benzin fiyatı hem de (mazot) motorin fiyatları rekor seviyelere yükselmişti. Hazine ve Maliye Bakanlığı yeni ÖTV artışının olmayacağını yinelese de o dönemden bugüne kadar olan karne ortaya çıktı. Maliye verilerine göre Şubat 2023-Şubat 2024 arasındaki fiyat artışı benzinde yüzde 97,5, dizel yakıtta yüzde 103,7, (otogaz) LPG’de yüzde 74,5 ve doğal gazda yüzde 18 olarak hesaplandı.

Finans 18-03-24 08:35

Emekli maaşına seyyanen zam beklerken SGK rakam açıkladı: EYT’de korkulan olmadı! Emekli aylığı ödemeleri 1,4 trilyon lirayı aştı

EYT’den kaynaklı 2,1 milyon artan emekli sayısına rağmen Sosyal Güvenlik Kurumu’nda (SGK) korkulan etkiyi yaratmadı. Asgari ücrete 2023 yılında yapılan zamlar Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) prim gelirlerinin aynı oranda artmasını sağladı. Hem emekli sayısındaki yaklaşık 2,1 milyon kişilik artış, hem de ocak ve temmuz aylarında normal artışın üzerine ilave zam yapılması nedeniyle 2023 yılı emekli aylığı ödemeleri 1 trilyon 408,6 milyar liraya ulaştı.

Finans 07-03-24 11:20

Merkez Bankası'ndan bankalara telefon! 8 ay sonra döviz için karar almıştı: Seçim öncesi 'gereksiz' psikolojik talep...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB), 2023 yılı Temmuz ayından bu yana ilk kez Türk lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım işlemi gerçekleştirdi. Öte yandan Reuters, Merkez Bankası'nın dün, artan döviz talebinin kaynağını anlamak ve piyasadaki "gereksiz volatiliteyi engellemek" için bankalarla telefonda görüştüğünü duyurdu.

Finans 06-03-24 08:52

Orman yangınlarında zarar gören üreticilere 9 bin zeytin fidanı dağıtıldı

Çanakkale’de 16-17 Temmuz ve 22-23 Ağustos 2023 tarihlerinde meydana gelen orman yangınlarında zarar gören 12 köydeki 120 üreticiye 9 bin zeytin fidanı dağıtıldı.

Yurthaber 23-02-24 14:38

ALTIN FİYATLARI VE DOLAR/TL’DE SON DURUM | Uzman isimler rakamları birer birer açıkladı: Yarından itibaren her şey değişecek! ‘Bu fırsatlar yıl içerisinde sık sık gelmeyebilir’

Altın fiyatları yeniden yükselişe geçerken, dolar/TL kuru serbest piyasada 31 lirayı aşarak rekor kırdı. Altında yaşanan hareketlilik sonrası uzmanlardan çifte rekor için rakam geldi. Ons altın fiyatı için kademeli olarak 2.150 dolar tahmini yapılırken, gram altın fiyatı içinse 3 aşamalı rekor rakamını İslam Memiş açıkladı. Memiş, “Bu fırsatlar yıl içerisinde sık sık gelmeyebilir” diyerek yatırımcıya seslendi. İşte 15 Şubat Perşembe Kapalıçarşı ile gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatı.

Finans 15-02-24 08:54

Yükseliş devam etti: Ocak ayında satılan her 2 elektrikli otomobilden biri Togg

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneğinden (ODMD) derlediği verilere göre, Türkiye'de en az bir elektrikli model satan marka sayısı 2012'de birken, 2023 Ekim'de 27'ye yükseldi. Ocak ayında satılan her 2 elektrikli otomobilden biri Togg oldu.

Finans 08-02-24 14:39

Otomobillerde yeni dönem: Kara kutu zorunluluğu geliyor, 27 ülkede geçerli olacak!

Avrupa Birliği ülkelerinde satılacak tüm yeni otomobillerde zorunlu “kara kutu” olacak. Kara kutu zorunluluğu 2024 Temmuz ayından itibaren geçerli olacak.

Finans 30-01-24 12:22

Mazhar Alanson ile Fuat Güner sahnelere dönüyor! Buruk konser müjdesini 'Kaderde bu varmış' notuyla duyurdular

MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmişti. MFÖ grubunun üyeleri Mazhar Alanson ile Fuat Güner sosyal medyadan yeniden sahnelere döneceklerini duyurdu. 2023 yılının temmuz ayında dostları Özkan Uğur'u kaybeden Mazhar Alanson ile Fuat Güner duygusal bir mesaj yayınladı.

Magazin 20-01-24 13:15

2023 asgari ücreti: Asgari ücret 2023'te ne kadardı?

Temmuz 2023 öncesi ile sonrasında asgari ücrete zam yapıldığı bilinir. Bu zamlar ayrı olarak ele alındığı zaman asgari ücretin 2023 senesinin ilk ve ikinci yarısında kaç TL artırıldığı anlaşılır. Bununla beraber 2023 asgari ücret artış tutarları öğrenildiği zaman açıklanan maaş miktarının kaç TL olduğu da kolaylıkla açıklanabilir. Ardından 2023’te yapılan asgari ücret zammının SGK primi ve işsizlik sigortası gibi kesintilere nasıl yansıdığı da ele alınmalıdır.

Finans 19-01-24 21:34

Kendisi 36, sevgilisi 27 yaşında! Ben bir şeker anneyim diyerek anlattı... Sevgilisine haftalık verdiği harçlık dudak çok konuşuldu

36 yaşındaki Kara Miller isimli bir kadın, 27 yaşındaki erkek arkadaşı Daniel ile 2019 yılının Temmuz ayındaki bir flört uygulaması üzerinden tanıştı. İkili kısa sürede ilişki yaşamaya başladı. Miller kendisini 'şeker anne' olarak tanımlarken sevgilisini mutlu etmek için ona her hafta 1000 sterlin (yaklaşık 38 bin TL) verdiğini söyledi.

Trend 18-01-24 12:02

Hopa sahilinde karaya oturan geminin onarım çalışması 40 gündür sürüyor

Artvin’in Hopa ilçesi açıklarında 27 Kasım 2023 günü yaşanan fırtınada kıyıya sürüklenerek karaya oturan kuru yük gemisinin onarım çalışmaları 40 gündür devam ediyor.

Yurthaber 05-01-24 09:20

8.077 liraydı, net 12.055 liraya yükseldi! Memura seyyanen zamda yeni tutar belli oldu

Memur maaş zammı oranı Ocak 2024 için belli oldu. Yüzde 49,25’lik zammın ardından Temmuz 2023 döneminde memurlara yapılan 8.077 TL'lik seyyanen zammın devam edip etmeyeceği merak edilmeye başlandı. Kanun ‘devam edecek’ dedi, rakam 12 bin liranın üzerine yükseldi. Peki zamlı memur maaşı hesaplaması nasıl yapılacak? İşte haberin detayları…

Finans 04-01-24 07:52

2024 YILBAŞI MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI: Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar? Çeyrek, yarım, tam bilet kaç TL?

Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları Aralık ayının sonu yaklaşırken vatandaşlar tarafından merak edildi. Çekiliş 31 Aralık 2023 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilecek ve canlı olarak yayınlanacak. Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 Milyon TL. Dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL. İşte, 2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları...

Finans 29-12-23 15:05

Reyting sonuçları açıklandı! Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım 27 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 27 Aralık Çarşamba gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 27 Aralık reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım, MasterChef All Star ve Deliha 2 gibi yapımların ekrana geldiği 27 Aralık Çarşamba günü reyting sonuçları...

Magazin 28-12-23 10:56

MasterChef'te ceketi kim kazandı? 27 Aralık 2023 MasterChef All Star 3. ceketi kim aldı, 2. finalist hangi yarışmacı oldu?

MasterChef'te üçüncü ceketin sahibi merak konusu oldu. MasterChef All Star 2023 sezonunda büyük finale adım adım yaklaşılıyor. MasterChef'in dün yayınlanan bölümüne Şef Osman Sezener konuk oldu. Son 7'ye kalan yarışmacılar Esra, Hasan, Barbaros, Tahsin, Eren, Sergen ve Kıvanç olmuştu. Bu isimlerden Tahsin ve Barbaros ilk 2 ceketi almıştı. Peki, MasterChef 27 Aralık'ta 3. ceketi kim kazandı? İşte ceketin sahibi üçüncü finalist isim...

Magazin 28-12-23 07:58

SON DEPREMLER LİSTESİ 27 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? Malatya, Doğanşehir 4.3 ile sallandı

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 27 Aralık 2023 Çarşamba günü birçok vatandaş tarafından internette araştırılıyor. Malatya, Doğanşehir'de 4.3 şiddetinde sarsıntı gerçekleşti. Öte yandan gün içerisinde Kahramanmaraş, Hatay, Adana ve Sivas gibi illerde artçı sarsıntılar da meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan son depremler listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 27 Aralık 2023 Çarşamba günü yayımlanan son depremler listesi...

Haber 27-12-23 11:14

MALATYA'DA DEPREM! 27 Aralık 2023 Doğanşehir Malatya'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Kahramanmaraş ve Sivas'tan da hissedildi

Malatya'da 4.3 şiddetinde deprem meydana geldiği aktarıldı. Son dakika haberinin ardından birçok kişi AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yayımlanan son depremler listesini araştırıyor. Birçok kişi "27 Aralık 2023 nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte 27 Aralık 2023 Çarşamba günü yayımlanan son depremler listesi..

Haber 27-12-23 11:09

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? Asgari ücret, emekli maaşı ve memur zammı! Kabine Toplantısı bugün yapılacak mı?

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı ve saati vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere Kabine Toplantısı 2 haftada bir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleştiriliyor. Asgari ücret, emekli maaşı ve memur zammı gibi konuları yakından takip edenler arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü? 27 Aralık 2023 Kabine Toplantısı var mı, gündem maddeleri neler? İşte ayrıntılar...

Haber 27-12-23 11:06

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, BUGÜN mü? 27 Aralık 2023 Kabine Toplantısı yapılacak mı? Asgari ücret, emekli ve memur zammı!

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Kabine Toplantısı ile ilgili detaylar emekli ve memur zammı, asgari ücret, taşerona kadro gibi konuları yakından takip eden vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün yapılacak mı? İşte detaylar...

Haber 27-12-23 11:03

Altın fiyatları ne kadar, kaç TL? 27 Aralık 2023 tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri 27 Aralık 2023 Çarşamba günü vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı 29.3763 liradan, satış fiyatı ise 29.3828 liradan işlem görüyor. Bir önceki kapanışını 32.4638 TL'den yapan euro şu anda 32.3429 TL alış ve 32.4747 TL satış fiyatına sahip. Peki, bugün tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 27 Aralık 2023 Çarşamba günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 27-12-23 10:55

DOLAR / TL ALIŞ - SATIŞ FİYATI 27 ARALIK 2023: Dolar ne kadar, euro kaç TL?

Dolar ve euro alış satış fiyatlarında son durum haftanın üçüncü işlem gününde vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün döviz kurunda geçerli olan güncel rakamlar arama motorlarında sorgulanıyor. 27 Aralık 2023 Çarşamba günü dolar ile euroda son durum ve konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Finans 27-12-23 10:52

2. Sayfa konuğu Yalçın Dümer kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yalçın Dümer dizileri

Yalçın Dümer, 27 Aralık 2023 Çarşamba günü 2. Sayfa magazin programının konuğu oldu. Ünlü isim, Serpil Çakmaklı ile olan evliliğinin ardından ünlü şarkıcı Esra Balamir ile 1998 yılında evlenmiş ve bu evlilik 1999 yılında son bulmuştu. Peki, Yalçın Dümer kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Yalçın Dümer'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 27-12-23 09:43

27 Aralık 2023 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 27 Aralık Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 27 Aralık 2023 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 27 Aralık Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 27-12-23 09:20

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI BİLET FİYATLARI 2023! Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Derbi heyecanı!

Fenerbahçe Galatasaray maçının bilet fiyatları, tarihi ve yayınlanacağı kanal sporseverler tarafından araştırılıyor. Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak karşılaşmada biletler 1.100 TL'den başlıyor. Derbi biletleri yarın (23 Aralık 2023 Cumartesi) genel satışa açık olacak. Öte yandan Fenerbahçe Galatasaray derbisinin hakemi Arda Kardeşler oldu. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, Fenerbahçe Galatasaray maçının bilet fiyatları...

Spor 22-12-23 15:11

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLET FİYATLARI 2024: Milli Piyango yılbaşı tam, yarım, çeyrek bilet fiyatları ne kadar? Büyük ikramiye 400 milyon TL

Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları 2024 listesi, yeni yıla zengin olarak girmek isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 31 Aralık 2023 tarihinde canlı yayında noter huzurunda gerçekleştirilecek çekiliş için tam, yarım veya çeyrek bilet almayı düşünen konuya ilişkin yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Büyük ikramiye 400 milyon TL olarak açıklandı. Peki, Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar? Milli piyango tam, yarım, çeyrek bilet fiyatları kaç TL?

Finans 22-12-23 13:25

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SONRASI ALTIN FİYATLARI 21 ARALIK 2023: Tam, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar, kaç TL?

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatlarında son durum vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Merkez Bankası faiz kararı Hafize Gaye Erkan liderliğinde gerçekleştirilen 2023 Aralık ayı PPK Toplantısı sonrası açıklandı. Peki, tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 21 Aralık 2023 Perşembe günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 21-12-23 15:37

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI BİLET FİYATLARI 2023: Fenerbahçe Galatasaray maçı bilet fiyatları ne kadar kaç TL? 1.100 TL'den başlıyor

Fenerbahçe Galatasaray maçı bilet fiyatları, 24 Aralık 2023 Pazar günü oynanacak olan derbi için geri sayım devam ederken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Fenerbahçe Galatasaray maçı bilet fiyatları bugün satışa çıkıyor. Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak karşılaşmada biletler 1.100 TL'den başlıyor. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı bilet fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Süper Lig’in 18. haftasında 21 Aralık 2023 Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray maçı bilet fiyatları!

Spor 21-12-23 07:27

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI ÖNCESİ ALTIN FİYATLARI 20 ARALIK 2023! Tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? Gözler yarınki toplantıda

Altın fiyatları 20 Aralık 2023 Çarşamba günü vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Aralık ayı Merkez Bankası faiz kararı yarın açıklanacak. Peki, tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, 20 Aralık 2023 Çarşamba günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 20-12-23 15:08

Geçen sene asgari ücret ne zaman açıklandı? 2024 asgari ücret ne zaman açıklanacak, ne kadar olacak?

Asgari ücret Ocak zammı ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Asgari ücret bilindiği üzere 1 Temmuz itibarıyla yüzde 34'lük zamla net 11.402 TL'ye yükseldi. TİSK, TÜRK-İŞ ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında düzenlenen ilk toplantının ardından 2024 asgari ücret zammı ikinci toplantısı bugün (18 Aralık 2023) saat 13.30'da yapıldı. Peki geçen sene asgari ücret ne zaman açıklandı? 2024 asgari ücret ne zaman ne kadar olacak?

Finans 18-12-23 15:20

BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI 15 ARALIK 2023: Akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek mi? LPG, motorin, benzin fiyatları...

Geçtiğimiz hafta akaryakıt fiyatları için indirimler peş peşe geldi. Brent petrolün varili, 15 Aralık 2023 Cuma günü uluslararası piyasalarda 74,64​​​​​​​ dolardan işlem görüyor. Bu kapsamda birçok kişi arama motorlarında akaryakıt fiyatlarına dair araştırma yapıyor. Peki, akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek mi? İşte, 15 Aralık 2023 Cuma günü LPG, motorin ve benzin fiyatları...

Finans 15-12-23 14:58

İKİNCİ ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI NE ZAMAN? 2024 asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? Masadaki rakamlar ve kuvvetli senaryolar

Asgari ücret toplantısının ilki 11 Aralık 2023 Pazartesi günü gerçekleştirdi. Ocak 2024 asgari ücret zammı için toplantıda rakam dile getirilmedi. Şimdi gözler ikincisi gerçekleştirilecek olan kritik toplantıya çevrildi. Bilindiği üzere Temmuz ayında yapılan zamla bir işçi için aylık brüt 13 bin 414 TL 50 kuruş, vergiler ve kesintiler düştüğünde net 11 bin 402 TL 32 kuruş olarak uygulanıyor. Peki, 2. asgari ücret toplantısı ne zaman, saat kaçta? 2024 asgari ücret ne kadar olacak? İşte detaylar..

Finans 15-12-23 07:58

Mehmet Büyükekşi için olay yaratan iddia! ''Beni koltuğumdan etmek istiyorsunuz'' dedi!

25 Temmuz 2023'te kariyerini sonlandıran FIFA kokartlı eski hakem Ali Palabıyık, mevcut TFF başkanı Mehmet Büyükekşi için olay yaratacak bir iddiada bulundu.

Spor 14-12-23 18:22

FED FAİZ KARARI SONRASI ALTIN FİYATLARI 13 ARALIK 2023: Altın fiyatları ne kadar? İşte tam, yarım, çeyrek, cumhuriyet, gram altın fiyatları!

Altın fiyatları, 2023 Aralık ayı FED faiz kararı sonrası yakından takip ediliyor. Bilindiği üzere bankadan kasım ayında yapılan açıklamada, faiz oranının sabit tutulması kararının oy birliğiyle alındığı vurgulanmıştı. Peki, bugün tam, yarım, çeyrek, cumhuriyet ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte FED faiz kararı öncesi 13 Aralık 2023 Çarşamba gününün altın fiyatlarında son durum...

Finans 13-12-23 22:34

YILBAŞI BİLETİ FİYATLARI 2024: Tam, yarım, çeyrek yılbaşı bileti ne kadar, satışlar başladı mı? 2024 Milli Piyango büyük ikramiye ne kadar?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi 31 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Büyük bir heyecanla beklenen büyük ikramiye öncesi Milli Piyango yılbaşı bileti fiyatları araştırmaları hız kazandı. Geçen yıl 200 milyon TL olarak açıklanan Milli Piyango büyük ikramiyesi 2024 yılı için 400 milyon Tl olarak açıklandı. 400 milyon TL'nin sahibi olmak isteyen vatandaşlar yılbaşı bileti satın alımına başladılar. Peki, yılbaşı biletleri kaç TL oldu? Bu sene Milli Piyango bilet fiyatları ne kadar?

Finans 07-12-23 08:08

ALTIN FİYATLARI 6 ARALIK 2023! Tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL?

Altın fiyatları 6 Aralık 2023 Çarşamba günü vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Öte yandan dolar/TL kuru alış fiyatı 28.9167 liradan, satış fiyatı ise 28.9493 liradan işlem görüyor. Peki, tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, 6 Aralık 2023 Çarşamba günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 06-12-23 10:06

MOTORİN FİYATLARI SON DAKİKA: Petroldeki 4 günlük düşüş mazota indirim getiriyor! Bu gece yarısı akaryakıt tabelası değişecek (6 Aralık Çarşamba güncel benzin-motorin fiyatları)

Uzun süredir sessizliğini koruyan benzin ve motorin fiyatları araç sahipleri tarafından yakından takip edilirken son dakika gelişmesi yaşandı. Akaryakıt fiyatları, brent petrol fiyatının 4 gündür geri çekilmesi ile bu gece yarısı değişecek. Peki 6 Aralık 2023 Çarşamba güncel benzin-mazot fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, İzmir, Ankara akaryakıt litre fiyatları…

Finans 06-12-23 09:53

ARALIK 2023 AYI EVDE BAKIM MAAŞI: Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sorgulama ekranı

Evde bakım maaşı ile ilgili araştırmalar Aralık ayında hız kazandı. Bilindiği üzere Temmuz ayında yapılan zamla yaşlı, engelliler için destek ödemesi tutarı 5 bin 98 lira olmuştu. Yüzde 40-69 engeli olan vatandaşlara ödenen tutar aylık 1.875 TL'ye, yüzde 70 ve üzeri engeli olan kişilere 2.811 TL'ye yükselmişti. Peki, evde bakım maaşı ne zaman yatacak? İşte 2023 Aralık ayı evde bakım maaşı ödemeleri ile ilgili detaylar...

Finans 04-12-23 15:05

ARALIK AYI 2023 KİRA ARTIŞ ORANI! TEFE TÜFE ile kira artış oranı ne oldu?

Kira artış oranı TÜİK enflasyon oranı açıklaması sonrası merak konusu oldu. Yüzde 25 kira sınırlaması da Temmuz 2024'e kadar devam edecek. Bahsi geçen rakamlar kira kontratı dolan kiracıları ve ev sahipleri için büyük önem arz ediyor. Peki, TEFE TÜFE ile kira artış oranı ne oldu, yüzde kaç? İşte 2023 Aralık ayı Kira artış oranı...

Finans 04-12-23 10:18

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA: 2000 lira ufukta görüldü: Gram altın ve ons altın bir anda sıçradı! ‘Kasisler kalkacak, önü açılacak…’

Son dakika: Ons altın, Fed'in Mart ayında faiz indirimine gideceğine dair artan beklentileri ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü ve 2.148 doların üzerine tırmandı. Dolar ve ons altından destek bulan gram altın fiyatı da 2000 liraya sadece 3 TL uzaklığa kadar yaklaştı. Uzmanlar yükselişin 2024 yılında hız kazanacağına dikkat çekti. Gram altın al-sat fiyat farkına ilişkinse dengenin 2024 yılı ikinci yarısından sonra kurulacağına işaret ettiler.

Finans 04-12-23 09:09

ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ 2023 KAZANANLAR LİSTESİ: 49. Altın Kelebek ödülleri kimler kazandı?

49. Altın Kelebek ödülleri kazananları merak konusu oldu. Televizyon ve müzik sektörünün enleri geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ödül töreninde açıklandı. En iyi Erkek Sunucu 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasıyla ekrana gelen Kenan İmirzalıoğlu'nun, Müge Anlı ise En İyi Kadın Sunucu ödülünü aldı. Yılın en iyi erkek şarkıcısı ödülü ise Edis'in oldu. Birçok kişi internette "49. Altın Kelebek ödülleri kimler kazandı?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 2023 Altın Kelebek ödülleri kazananlar listesi...

Magazin 04-12-23 08:00

ZAMLI İPHONE FİYATLARI 2023: Apple iPhone, MacBook, iPad ve airpods ne kadar, kaç TL oldu? Güncel fiyat listesi

Zamlı iPhone fiyatları merak ediliyor. Son dakika zam kararı alan Apple, iPhone’lar başta olmak üzere, Türkiye'de sattığı birçok ürünün fiyatına zam yaptı. Bu gelişmenin ardından zamlı iPhone, MacBook, iPad ve airpods gibi ürünlerin fiyatları araştırılmaya başladı. Peki, iPhone'lara ne kadar zam geldi? En ucuz ve en pahalı iPhone ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Finans 01-12-23 16:48

Müge Anlı Size çok önemli bir gelişme aktaracağım diyerek duyurdu! Bedriye Kılıç cinayetinde kan donduran gelişme! Meğer o da suçluymuş

Müge Anlı, Konya'nın Akşehir ilçesinde, 6 Temmuz 2023 tarihinde kaybolan evli ve 3 çocuk annesi 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'ın ölümüne ilişkin flaş gelişmeyi duyurdu. Müge Anlı, "Size çok önemli bir gelişme aktaracağım." dedi. Daha önce gözaltına alınan ve ardından serbest bırakılan kayınpeder Adem Kılıç'a dair yapılan bu açıklama stüdyodaki seyircileri şaşırttı.

Magazin 01-12-23 14:09