Ilik Haberleri

Sıkıldığınızda burcunuza göre yapabileceğiniz aktiviteler!

Günlük hayatta zaman zaman sıkılmak kaçınılmaz bir durumdur. Bu durumu aşmak için farklı aktivitelerden faydalanabilirsiniz. Tam da bu noktada sıkıldığınızda burcunuza göre yapabileceğiniz aktiviteler devreye giriyor. İster yalnız başınıza ister arkadaşlarınızla birlikte olsun, burcunuza uygun aktivitelerle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Kadin 16-03-2024 11:29

Kadın vakalarda artış yaşanıyor! 'Dünyada ölümlerin en büyük nedeni' O alışkanlık hastalığı tetikliyor

Kadınlarda son dönemde akciğer kanseri vakalarında ciddi artış yaşandığı ve bunun da en büyük nedeninin kadınlarda artan sigara alışkanlığı olduğu belirtildi. Öte yandan dünyadaki kanser ölümlerinin en büyük nedenlerinden birinin de akciğer kanserinden kaynaklandığının altı çizildi.

Kadin 16-03-2024 10:14

Her zaman doğruyu söylerler: Kalbindeki dilinde olan burçlar!

Astroloji, insanların kişilik özelliklerini ve davranışlarını anlamak için sıklıkla başvurulan bir kaynaktır. Bazı burçlar var ki içi neyse dışı da odur. Kalbindeki dilinde olan bu burçlar yalan söylemeyi hiç sevmezler. Bu burçları tanıyarak, insanların niyetlerini ve duygularını daha iyi anlayabilirsiniz.

Kadin 09-03-2024 11:06

O mesleğin tek kadın ustası 'En fazla 3 ay çalışırsın dediler, 12. yılıma girdim'

Gaziantep’te, erkek mesleği olarak bilinen sedef kakma sanatının tek kadın ustası olan Nurgül Türkmen, kadın olarak karşılaştığı tüm zorluklara rağmen mesleğinin inceliklerini ustalıkla sürdürüyor.

Kadin 08-03-2024 14:59

Diğer Haber Etiketleri

bebek arabası markaları bebek arabası oyuncak bebek arabası pusetli bebek arabası tavsiye bebek ayakkabısı bebek bakım çantası bebek banyo seti bebek battaniye modelleri bebek battaniyesi bebek beşik modelleri bebek beşikleri bebek bezi 5 numara bebek bisikleti bebek bornoz seti Astrolog Psikolog Adidas Koton philips karbonat kemik suyu lahana limon sarımsak sirke soğan Akrep burcu Aslan burcu Balık burcu Başak burcu Boğa burcu İkizler burcu Koç burcu Kova burcu Oğlak burcu Terazi burcu Yay burcu Yengeç burcu Sevgililer Günü Canan Karatay Tütün bebek bezi bebek gelinlik motivasyon Narsistik kişilik bozukluğu hobi kokina (yılbaşı çiçeği) retinol Bebek bakımı su hastalık saç bakım yağı aseton empati moka pot bebek arabası saç bakımı boşanma Akciğer‎ Kalp‎ Göz Gaziantep Victoria's Secret Aldatma Cinsellik sigara banyo para antik kent Astroloji Aşk çocuk Optik illüzyon aslan mezar Z kuşağı nikah düğün ilişki sorunları tuz evlilik basen akrep tırnak kişilik testi define gelinlik modelleri akciğer kanseri baş dönmesi boğaz ağrısı eklem ağrısı inme (beyin krizi) kanser nöroloji reflü yemek borusu alara adidas ayakkabı kadın arzum blender aşk uyumu dagi dagi iç giyim cerave dermoskin çiftler böbrekler bombshell parfüm buharlı ütü burç burçlar faydaları estetik evde lazer epilasyon evde saç bakımı güzellik gelinlik fiyatları ghosting flört huysuz hücre hangi burç ilişkiler iki yüzlü ikizler elma sirkesi dış görünüş doğum dudak elek karakter testi isim isim analizi yeni yıl yılbaşı çiçeği kazı keratin bakım mon mor neutrogena narsist narsist nedir narsist özellikleri nazik mutfak tartısı mutfak terazisi levis loreal paris la roche posay serum lahana turşusu saç bakım maskesi philips epilasyon philips epilasyon aleti philips lazer epilasyon aleti philips lumea protez tırnak refleks pierre cardin silikon şişeler sedef serum sevgi sevgili terazi test smoothie blender stanley termos kadın kadın hastalıkları kadın iç çamaşırı kokina under armour vaka bebek battaniye vichy yalan the purest solutions akrilik eo hemoraji sant sinirli zihin hücreler ense karakter özellikleri polyamid vf balıkları damarlar dsa sırt 5 yaş ayaklar posa 4 mart 22 ocak en çok aldatan burçlar sosyal medya

Ilik

İlik Hakkındaki Haberler Mynet'te. İlik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kurumsal hayatı sorguladığı dönemde hobisini işe dönüştürdü! Hepsini atıklardan yapıyor 'Sosyal medyada gören getiriyor'

Genç kadın girişimci Tuğçe Uzgören Şahin, atık şişelerden, bardak, mumluk, vazo, küllük, kürdanlık yaparak, kendi markasını oluşturdu.

Kadin 08-03-2024 13:18

İsminin baş harfi kişiliğin hakkında ne söylüyor? İşte harfe göre karakter analizi

İsimler, kişilerin kimlikleri hakkında önemli ipuçları taşır. İsminizin baş harfi, kişiliğiniz hakkında çok şey söyler. İsim harflerine göre kişilik özellikleri birçok kişinin merak konusu. Harfe göre karakter özelliklerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 05-03-2024 15:52

Kadınlar Günü'nde sevdiklerinizin kalbine dokunacak hediye önerileri

Kadınlar Günü; sevgi, saygı ve takdiri en güzel şekilde ifade etmemizi sağlayan özel bir fırsat. Kadınların hayatımızdaki değerini hatırlatan, onların gücünü ve zarafetini kutlamamızı sağlayan bu özel günde sevdiklerinize unutulmaz bir hediye vermek istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Kadınlar Günü'nde, sevdiklerinizin kalbine dokunacak harika hediye önerilerini sizin için seçtik. Her beğeniye hitap edecek listemize gelin, birlikte göz atalım.

Kadin 04-03-2024 22:16

Submarining nedir, submarining ne demek? İlişkide submarining ne anlama gelir?

Günümüz modern ilişkilerini doğru anlayabilmek için neredeyse bir sözlüğe ihtiyaç duyulmaktadır. Zira, modern ilişki terimlerine her geçen gün bir yenisi eklenmektedir. Sosyal medyanın iletişiminden etkilenen bu kelimeler Z ve Y kuşağı arasında oldukça popüler hâle gelmiştir. İnsan ilişkilerinde ne yaşadığını anlamak ve ortak bir deneyim olduğunu fark edebilmek için bu kelimeleri öğrenmek önemlidir. Modern ilişki terimlerinden biri de submarining’dir. Peki submarining nedir?

Kadin 04-03-2024 17:22

Zombieing nedir, zombieing ne demek? İlişkide zombieing ne anlama gelir?

İçinde bulunulan dönemde ilişkileri doğru tanımlamak için adeta bir sözlüğe ihtiyaç duyulmaktadır. Bunun sebebi, modern ilişki terimlerinin her geçen gün artmasıdır. Sosyal medyadan bir hayli etkilenen bu kavramlar Z ve Y kuşağı arasında oldukça popülerdir. İlişkilerin içerisinde neye maruz kalındığını anlamak ve ortak bir deneyim olduğunu fark edebilmek için bu kelimeleri öğrenmek önemlidir. Modern ilişki terimlerinden biri de zombieing’dir. Peki zombieing nedir?

Kadin 04-03-2024 17:21

İz yok, rahatlık var! Kullanan kadınların favorisi haline gelen lazer kesim iç çamaşırları

Günümüzde teknolojinin iç giyim dünyasına getirdiği en yenilikçi ürünlerden biri olan lazer kesim iç çamaşırları, kombinlerimizde ve rahatlık açısından büyük bir konfor sağlıyor. Adeta bir kurtarıcı olan bu ürünler gün boyu rahatlık ve şıklık sunuyor. Pierre Cardin'den Under Armour'a çeşitli markaların lazer kesim iç çamaşırlarını içeren seçkimiz, her zevke ve ihtiyaca hitap ediyor. Kaliteli kumaşlarıyla günün her anında size eşlik edecek olan lazer kesim iç çamaşırlarına birlikte bakalım.

Kadin 04-03-2024 02:14

Tenedos Antik Kenti kazılarında çocuk mezarlığı keşfedildi! Yaklaşık 2 bin 700 yıllık... Ölü hediyeleriyle birlikte gömülü haldeler

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’nde her yıl 50 bine yakın yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği turizm merkezi Bozcaada ilçesinde antik kentin nekropolis alanında 2023 yılı sonunda yapılan kazı çalışmaları sırasında çok sayıda çocuk mezarı tespit edildi. Kazılar sırasında erken yaşta ölen çocukların hem küp mezar hem amfora mezar hem de taş örme mezarlarda ölü hediyeleriyle birlikte gömüldüğü belirlendi.

Kadin 02-03-2024 10:57

Kadınların ilgilenmediği tek uğraş! İlginç tespiti ilk kez o yaptı 'Bu kadar net! Kadınlar tavırlarını koymuş durumda'

Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma (ÇEKÜL) Vakfı Kayseri Temsilcisi Prof. Dr. Osman Özsoy; kadınların anne olarak bir şefkat boyutu, ölüye saygıda daha ön planda olduğu ve korumacı bir ruh tarafının bulunduğunu belirterek, kadınların dünyada sadece definecilikle uğraşmadığını söyledi.

Kadin 01-03-2024 13:24

'Türkiye’de her 16 kişiden 1'inde nadir hastalık görülüyor' Uzman isimden dikkat çeken açıklama 'Sıklığı yüksek'

Nöroloji Uzmanı Doç. Dr. Yakup Türkel, Türkiye’de her 16 kişiden 1’inde nadir hastalık görüldüğünü söyledi.

Kadin 29-02-2024 17:52

Şans eseri seçtiler, sonradan fark ettiler! '4 yılın bedeli ağır olur tabii'

Konya’da şans eseri seçtikleri 29 Şubat tarihinde nikahları kıyılan ve evlilik yıl dönümlerini 4 yılda bir kutlayacaklarını sonradan fark eden Şerife Nur ve Fatih Kara çifti, nikah tarihlerinin planlı olmadığını belirterek, evlilik yıl dönümlerini nikah tarihinde olmasa da düğün tarihinde kutlayabileceklerini söyledi.

Kadin 29-02-2024 13:31

Daha aydınlık ve pürüzsüz bir cilt için en iyi retinol serum markaları

Ciltte mucizevi bir dönüşüm sağlayan retinol, cilde sayısız fayda sunan bir bileşen. Şimdiye kadar belki de retinolün kırışıklıklarla savaşmak için en etkili bileşen olduğunu duymuş olabilirsiniz ancak bu sadece hikayenin bir kısmı. Çünkü retinol lekelerin azaltılması, cildin parlaklığının artırılması ve daha sağlıklı bir cilt görünümü için de önemli bir rol oynuyor. Sizler için en iyi retinol serum markalarından oluşan bir seçki hazırladık. Daha fazlası için gelin, içerimize bir göz atalım!

Kadin 26-02-2024 02:18

Astrologlar açıkladı! Mart ayında yüzü gülmeyecek 3 burç

Astroloji, birçok insanın hayatında önemli bir rol oynar. 2024 Mart ayında bazı burçların zorlu bir dönem geçirebileceğini belirten astrolojik tahminler bulunuyor. İşte astrologlara göre mart ayının en şanssız 3 burcu...

Kadin 23-02-2024 12:13

Ani baş dönmesi o tehlikenin işareti olabilir! 'Kadınlarda daha fazla...'

Nöroloji Uzmanı Dr. Hikmet Dolu, ani baş dönmesinin inme işareti olabileceğini söyledi. Uzm. Dr. Dolu, “Erkeklerdeki felç ihtimali, kadınlara kıyasla daha yüksek olsa da kadınlarda felçten dolayı gerçekleşen ölüm oranları erkeklere kıyasla daha fazladır" dedi.

Kadin 22-02-2024 16:03

'Ağrısız hareket etmek için en basit önlem' diyerek açıkladı! Eklem ağrılarınızın sebebi bu olabilir

Suyun insan sağlığı için önemi ve faydaları hakkında uyarılarda bulunan Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Betül Yurdakul, “Eklem aralıklarında kayganlığı sağlayan sıvı bileşeninde de su bulunur. Yeterince su içmediğimizde eklem arası sıvılarla birlikte eklem kayganlığı da azalır. Bu da eklem ağrılarına, hareket sırasında eklemlerden ses gelmesine neden olur. Tedavi edilmezse eklem yüzeyleri aşınıp kalıcı eklem bozuklukları oluşabilir. Ağrısız hareket etmek için su içmek en basit önlem” dedi.

Kadin 21-02-2024 17:31

Skolyoz hastası çocuklar için umut olan tedavi! 'Devrim niteliğinde' diyerek anlattı

Ortopedi ve Tramvatoloji Uzmanı Doç. Dr. Tuna Pehlivanoğlu, çocuk hastalar için umut olan ipli skolyoz ameliyatını anlattı. "Bu teknik devrim niteliğinde, çocukların büyümesine ve gelişmesine izin veren bir yöntem. Burada yaptığımız, klasik ameliyattaki gibi sırttan büyük bir kesik yapmak değil. Göğüs boşluğuna kenardan ufak kesik yaparak vidaları kamerayla koyuyoruz. Araya da bir ip gerdiriyoruz. Gerdirmeyle skolyozu düzeltiyoruz. Sonrasında çocuk büyüyerek kendi kendisini de düzeltiyor" dedi.

Kadin 16-02-2024 16:57

Dışarda lazere tonlarca para dökmeye son! Çok satan Philips Lumea Lazer Epilasyon Cihazı'nı sizin için inceledik

Eşsiz teknolojisi ve etkileyici sonuçlarıyla pek çok kullanıcının gözdesi haline gelen Philips Lumea lazer epilasyon cihazları, son zamanların en çok satan kişisel bakım cihazları arasında yer alıyor. Sizin için hem zaman hem de maliyet açısından tasarruf sağlayan Philips Lumea serisi epilasyon cihazlarını inceledik. Epilasyon keyfini acısız ve güvenle yaşamak istiyorsanız, içeriğimize göz atabilirsiniz.

Kadin 16-02-2024 13:55

'Günlük bin TL'ye eleman bulamıyoruz' Mesleğin ölmesinden korkuyorlar! Günde 400 adet yapıyorduk, şimdi 1 adet bile yapamaz haldeyiz

Gaziantep’te elekçilik işi yapan ustalar günlük bin TL’ye çalışacak eleman bulamadıkları için mesleğin ölmesinden korkuyor.

Kadin 16-02-2024 11:45

Hem duruşu hem de konuşmasıyla etkiliyor! En nazik 3 burç

Astroloji, insan kişiliklerini ve davranışlarını anlamak için kullanılan yaygın bir araçtır. Burçlar, birçok insanın hayatlarında önemli bir rol oynar ve bazı burçların nazik ve kibar doğasıyla tanınır. Hem duruşu hem de konuşmasıyla karşısındaki insanı etkileyen en nazik üç burcu haberimizde derledik.

Kadin 16-02-2024 11:09

En sevilmeyen 4 burç belli oldu! Gördüğünüz an uzaklaşın

Astroloji ve kişilik özellikleri arasındaki ilişki, insanların ilgisini her zaman çekmiştir. Hangi burçların daha az sevildiği ve nedenleri, astroloji meraklılarını derinden etkiliyor. Bazı burçlar var ki onlardan koşarak uzaklaşılıyor. Astrolojiye göre en sevilmeyen burçlar ve özelliklerini haberimizde derledik.

Kadin 14-02-2024 15:53

En çok boşanan burçlar belli oldu! 'Evet' demeden önce bir kez daha düşünün

Astroloji, ilişkilerde bazı burçların daha fazla boşanma eğiliminde olduğunu öne sürüyor. Bu bilgiler, ilişkilerde daha dikkatli olmanın önemini vurguluyor. Boşanma hem partnerleri hem de yakın çevresini derinden etkileyebiliyor. Astrolojiye göre en çok boşanan burçlar listesi haberimizde.

Kadin 13-02-2024 11:58

14 Şubat Sevgililer Günü'nün hikâyesi nedir? Sevgililer Günü'nün anlamı ve tarihçesi

Sevgililer Günü, dünyanın pek çok bölgesinde her sene coşkuyla kutlanır. Kutlandığı gün olan 14 Şubat, eski çağlardan günümüze kadar devam eden bu geleneği temsil eden bir anlamlara sahiptir. Türkiye’de Sevgililer Günü olarak bilinen 14 Şubat, aslında Papa Gelasius tarafından ilan edilen Aziz Valentine Günü’dür ve bu gün de Aziz Valentine anılır. Ancak Türkiye ve dünyanın pek çok bölgesinde, 14 Şubat Sevgililer Günü olarak kutlanır. İşte Sevgililer Günü'nün anlamı ve tarihçesi...

Kadin 12-02-2024 18:56

'Üreme sağlığı açısından olumsuz etkileri daha yüksek' diyerek uyardı: Pasif içicilerin yüzde 64'ünü kadın

Pasif içicilerin yüzde 64'ünü kadınların oluşturduğu ve dumana maruz kalmanın da üreme fonksiyonlarını bozduğu belirtildi.

Kadin 12-02-2024 17:58

Bu burçlar öfkelendiğinde bambaşka birine dönüyor! İşte en sinir küpü 6 burç...

Sinirli insanlarla uğraşmak bazen zorlayıcı olabiliyor. Burçların karakterlerle yakından ilgisi vardır. Bazı burçlar diğerler burçlara göre daha sinirli bir yapıya sahiptir. İşte öfkelendiğinde bambaşka birine dönüşen en sinirli 6 burç...

Kadin 06-02-2024 12:08

Optik illüzyon: Resimde gördüğünüz ilk şey karakter özelliklerinizi söylüyor

Kendi kişiliği hakkında bilinmeyenleri düşünen ve gizli özelliklerini çözmek isteyen kişiler optik illüzyon testlerinden yararlanabilir. Bu optik illüzyon resmi, bazen çevrenizdeki insanları rahatsız edebilecek kişilik özellikleriniz hakkında her şeyi bilmenize olanak sağlıyor. İşte karakter özelliklerinizi ortaya çıkaran kişilik testi...

Kadin 05-02-2024 08:51

Bu burçlar ihanetin kitabını yazar! Astrolojiye göre en çok aldatan burçlar belli oldu

Astroloji, insanların kişilik özellikleri üzerinde etkisi olduğuna inanan birçok kişi için bir rehberdir. Astrolojiye göre bazı burçlar diğerlerine göre daha çok aldatmaya meyilli olabiliyor. İşte en çok aldatan burçlar ve özellikleri...

Kadin 03-02-2024 12:04

Philips Avent, Prima, Chicco... Anne ve Bebek Ayına Özel Fırsatlar başladı

Anne adayları, çiçeği burnunda ebeveynler buraya! Philips Avent, Prima ve Chicco gibi markaların ürünlerini indirimli fiyatlarla sizlerle buluşturan Amazon'un Anne ve Bebek Ayına Özel Fırsatlar kampanyası başladı. Hem kendiniz hem de bebekleriniz için ihtiyaç duyduğunuz ürünleri uygun fiyatlarla satın almak isterseniz, sizin için seçtiğimiz indirimlere mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Kadin 02-02-2024 11:53

Gece mi yoksa gündüz mü doğdunuz? Doğum vaktinin hayata olan etkilerini duyan çok şaşırdı

Astrolojiye göre doğum vakti bireyin hayatına farklı etkiler bırakabilir. Kimi kişiler güneşin doğduğu anlarda dünyaya gelirken, kimisi de geceleyin bu dünyaya adım atar. Peki, doğum vaktinin hayata olan etkileri nelerdir? Doğduğunuz doğum vaktinin kişilik, enerji seviyeleri ve günlük rutin üzerindeki etkilerini haberimizde derledik.

Kadin 27-01-2024 07:25

Çok daha ucuza fiyatından bile şık bir gelinlik bulmanın 5 yolu

Yaz gelinleri şimdiden düğünleri için gelinlik arayışına başladı. Ancak elbette gelinlik fiyatları da evlilik sürecinde pek çok kişinin belini bükebiliyor. Herkes, hem bütçesini zorlamak istemiyor hem de çok para verilen gelinlikler gibi şık bir gelinlikle bu en özel gününde arz-ı endam etmek istiyor. Uygun fiyata kusursuz bir görünüm sağlamak bazıları için imkansız gibi görünebilir ancak bunu sağlamanın aslında 5 yolu var.

Kadin 24-01-2024 17:57

Prof. Dr. Canan Karatay listesini açıkladı: İçinde yok yok! Yiyenlerin demir gibi kuvvetleneceği besinler

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık alanında yaptığı değerli önerilerine bir yenisini daha ekledi. Karatay, yiyenlerin demir gibi kuvvetleneceği besinlerin listesini paylaştı. İşte ünlü profesörün tavsiye ettiği o besinler ve faydaları...

Haber 23-01-2024 07:32

Protez tırnak nasıl yapılır, nasıl çıkar? Protez tırnak ömrü ne kadar?

Kadınlar için her daim bakımlı ve güzel görünmek son derece önemli bir konudur. Cilt bakımından saç bakımına kadar birçok bakıma önem veren kadınlar, güzel ve şık bir tırnak görünümü elde etmek için de pek çok uygulamadan faydalanmaktadır. Bu uygulamalardan biri de protez tırnak denilen ve tırnakların daha dikkat çekici görünmesini sağlayan uygulamadır. Peki, protez tırnak nasıl yapılır, nasıl çıkar ve ömrü ne kadardır?

Kadin 19-01-2024 18:22

O sihirli cümleyi mutlaka kurun! 5 maddede mutlu bir evliliğin sırrı... Cinsellik sandığınızdan daha etkili, hem de her yaşta

Evliliği uzun süre sürdürmek bazıları için çok kolay olmayabiliyor. Özellikle de monotonluk bazı çiftlerin en önemli problemlerinden. Peki, hemen hemen herkesin merak ettiği 'Mutlu bir evliliğin sırrı ne?' sorusunun yanıtı nedir? Bu sorunun tek bir mucize cevabı olmasa da harika formüller, ömür boyu sürecek mutlu bir evliliğin kapılarını aralayabiliyor.

Kadin 19-01-2024 12:00

Bu kişilerle sevgili olurken iki kez düşünün! İlişkide en zor 4 burç

Duygusal ilişkilerde, çiftler arasında yaşanan bazı sorunlar sonrasında büyüyerek ilişkiyi zedeleyebiliyor. Bazen siz ne kadar çabalarsanız da karşı tarafın değişmeyen özellikleri yüzünden bir sonuca varmayabilirsiniz. Bazı çiftler çok iyi anlaşırken bazı çiftler uyumsuzluk içerisinde hiç anlaşamıyorlar. Bu noktada astrolojiden yararlanarak kişinin burç özelliklerine bakmak fayda sağlayabiliyor. İşte ilişkide en zor 4 burç ve özellikleri...

Kadin 17-01-2024 12:21

Silikon kararmalarını tek seferde yok eden yöntem! Yılların kirini bembeyaz yapıyor

Evlerimizde sıklıkla karşılaştığımız sorunlardan biri olan silikon kararmalar, estetik açıdan rahatsız edici olabilir. Özellikle banyolarda can sıkan silikon kararmalarını bu yeni yöntem sayesinde tek seferde yok etmek artık çok daha kolay. Yılların biriktirdiği kiri bembeyaz bir temizliğe dönüştüren bu pratik çözümü öğrenmek ve evinizdeki silikon yüzeyleri yenilemek istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 17-01-2024 11:42

Gizlenmiş kişilik testi: Gördüğünüz ilk şey mantıksal mı yoksa duygusal mı olduğunuzu söylüyor!

Görsel testlerle yapılan kişilik analizleri oldukça popüler. Bu gizlenmiş kişilik testinde gördüğünüz ilk şey sizin sağ beyniniz olan duygusal zekanızın mı yoksa sol beyniniz olan mantıksal zekanızın mı daha baskın olduğunu söylüyor. Resimli karakter analizi testine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 16-01-2024 14:13

Saçlarınıza kaybettiği canlılığını geri kazandıracak saç bakım ürünleri

Soğuk havaların yıprattığı saçlarınıza eski canlılığını geri kazandırmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Saçlarınıza ihtiyaç duyduğu bakımı sunan ve harika sonuçlar elde etmenize yardımcı olan saç bakım ürünlerini sizin için seçtik.

Kadin 15-01-2024 15:38

Partneriniz o burcu taşıyorsa yandınız! İlişkilerde en zor 3 erkek burcu

Astroloji, birçok kişi için kişilik özelliklerini anlama ve ilişkilerdeki dinamikleri keşfetme konusunda ilgi çekici bir araçtır. İlişkilerde zorluk yaşamak, bazen partnerimizin burcunun etkisinden dolayı olabilir. İşte astrolojiye göre ilişkilerde zorlayıcı olabileceği düşünülen 3 erkek burcu ve özellikleri...

Kadin 13-01-2024 12:33

Karakter testi: Resimde ilk gördüğünüz şey bilinçaltınızı okuyor!

Optik illüzyon görselleri bazen bilinçaltımızın derinliklerinde saklı olan şeyleri ortaya çıkarabiliyor. Son dönemlerde popüler olan optik illüzyon resimleri ile dikkat ve kişilik testleri yapılıyor. Aşağıda yer alan görselde gördüğünüz ilk nesne veya figür ile karakter özellikleriniz hakkında ipuçlarına ulaşabilirsiniz.

Kadin 10-01-2024 11:31

Ocak ayı astrolojik takvimi belli oldu! O tarihleri sakın kaçırmayın! Plan yapmadan önce mutlaka bilmelisiniz

Astroloji günlük yaşamımızın her alanını yakından ilgilendiriyor. Kasım ayının gelmesi ile beraber her ay yakından takip edilen astrolojik takvim de gündeme geldi. "Bu ay hangi gün nelere dikkat etmeliyiz, hangi tarihlerde planımızı gerçekleştirmeliyiz?" diye soruyorsanız cevabı haberimizde.

Kadin 10-01-2024 10:56

Onlara bulaşmadan önce bir kez daha düşünün! En huysuz burçlar

Astroloji, insanların kişilik özelliklerini ve davranışlarını anlamaya yardımcı oluyor. Bu bağlamda, burçlar insanların davranışları ve tutumları hakkında bazı ipuçları verebilir. Astrolojiye göre bazı burçlar diğerlerine göre daha huysuz ve onlarla iletişimde olmak bazen zorlayıcı olabiliyor. İşte en huysuz 7 burç...

Kadin 09-01-2024 14:38

Arkadaş olmadan önce bir kez daha düşünün! En iki yüzlü 3 burç

Astroloji, insanların kişilik özellikleri ve eğilimleri üzerinde derin bir etkiye sahiptir. Astrolojiye göre belirli burçlar, iki yüzlülük konusuna daha eğilimli olabilirler. İki yüzlü insanlar zor fark edilse de tüm hayatı etkileyen zorlu durumlar yaşamanıza yol açabilirler. İşte en iki yüzlü 3 burç...

Kadin 31-12-2023 10:01

2024'e girmeden bilmelisiniz: Uzmanından yeni yılda motivasyonu artıracak 7 öneri!

Yeni yıla yönelik planların sürdürülebilir olmasına dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Uzman Klinik Psikolog Sinem Duman, “Yeni yıla girerken gerçekçi hedefler koyarak, gerçekçi planlar yapmamız gerekmektedir. Bu şekilde motivasyonumuzu daha yüksek tutabiliriz. Yeni yıldan beklentilerimizi gerçekçi planlamazsak, hayal kırıklıklarına uğrayabiliriz. Hatta bu durum depresyona kadar gidebilir” dedi.

Kadin 31-12-2023 09:30

Yılbaşı çiçeği nedir? Yılbaşı çiçeğine ne ad verilir?

Yılbaşının vazgeçilmez objelerinden, aralık ayında tezgahlarda görülen ve "yılbaşı çiçeği" olarak da bilinen kokina çiçeğine yılın son günlerinde ilgi artar. Yılbaşı ruhuna en çok yakışan çiçekler arasında olan kokina, 31 Aralık gecesine kadar evleri süslemeye devam eder. Peki yılbaşı çiçeği nedir?

Kadin 29-12-2023 00:45

Kalbinizi tam 12’den vuracak! 2024'te aşkta yüzü gülecek burçlar açıklandı

Astrologlara göre bazı burçlar; 2024'te aşkı bulup pozitif bir enerjiyle çevrilecekler. Onlar önümüzdeki yıl tutku ve romantizm dolu anların keyfini çıkaracaklar. İşte, 2024'te aşktan yana yüzü gülecek burçlar...

Kadin 26-12-2023 13:13

Keratin bakımı faydaları nelerdir? Evde keratin bakımı nasıl yapılır?

Kadınlar için cilt bakımı kadar saç bakımı da oldukça önemlidir. Saçların canlılığını kaybetmesi, dökülmeye başlaması veya en ufak bir işlemde kırılması, saç sağlığının bozulmasına işaret eden unsurlar arasındadır. Saç bakımında çok sık tercih edilen uygulamalardan biri keratin bakımıdır. Keratin, saçlar için oldukça önemli bir proteindir. Bu yüzden belirli aralıklarda saçlara bakım yapılması gerekir. Peki, keratin bakımı faydaları nelerdir?

Kadin 19-12-2023 17:45

Bir insan narsist olduğunu nasıl anlar? Narsist testi nasıl yapılır?

Günümüzde narsisizmin ne olduğu ve nasıl anlaşıldığı oldukça merak edilen konulardan biridir. Narsistik kişilik bozukluğu ruh sağlığı alanında tanınmış bir kişilik bozukluğudur. Narsisizm belirtileri genellikle ergenlik döneminde ortaya çıkar. Bu etkiler, bireyin iş hayatı, arkadaşlıkları, ilişkileri, gündelik hayatında fark edilebilir boyuttadır. Ancak, öz güveni yüksek olan her kişinin narsist olduğunu söylemek doğru bir yaklaşım değildir. Peki, bir insan narsist olduğunu nasıl anlar?

Kadin 16-12-2023 20:24