Ayşen Cansev kimdir?

Ayşen Cansev kimdir?

1 Ocak 1955 doğumlu Yeşilçam film yıldızıdır. Asıl adı Nergis Cansevdi olup Kemal Sunal'la başrolde oynadığı Şark Bülbülü filminde canlandırdığı Hatice karakteri ile tanınmış ve Yeşilçam'da birçok filmde rol almıştır. 1974 yılında dönemin magazin dergisi olan SES mecmuası tarafından düzenlenen güzellik yarışmasında 3. seçilmiştir. Sanatçının en bilinen filmleri Gökhan Güney ile başrolü paylaştığı Garibin Çilesi Ölünce Biter, Tarık Akan ve Perihan Savaş ile oynadığı Bebek Yüzlü ve Kemal Sunal’ın nişanlısı rolü ile akıllara kazınan Şark Bülbülü filmidir. Sanatçının oynadığı son film ise 31 Mayıs 1989’da gösterime giren yönetmenliğini ve senaristliğini Mehmet Aydın’ın üstlendiği, genç bir üniversiteli ile evli bir kadının kesişen hayatlarının anlatıldığı Leke filmidir.

Ayşen Cansev Haberleri

Şark Bülbülü'nün yıldızıydı! 68 yaşındaki ünlü oyuncu Ayşen Cansev'in son hali şaşırttı

Yeşilçam'ın utangaç güzeli olarak bilinen Ayşen Cansev sosyal medyada gündem oldu. Şark Bülbülü'nde Şaban'ın gönlünü kaptırdığı Hatice rolünü canlandıran ünlü oyuncu şimdilerde 68 yaşında. Gerçek adı Nergis Cansevdi olan ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimi görenlerin ağzını açık bıraktı.

Magazin 26-11-2023 15:10

Şark Bülbülü'nün Hatçe'si Ayşen Cansev'e yıllar acımadı! Yeşilçam'ın utangaç güzelinin son hali şaşırttı

Yeşilçam'ın utangaç güzeli olarak tanınan Ayşen Cansev'in son hali görenleri şaşırtıyor. Şark Bülbülü filmiyle yıldızı parlayan Ayşen Canev filmde, Şaban'ın gönlünü kaptırdığı Hatice rolünü canlandırmıştı. Şimdilerde 68 yaşında olan ünlü oyuncunun son hali "Yıllar acımasız" dedirtti.

Magazin 31-08-2023 12:14

Şark Bülbülü ile yıldızı parladı! Yeşilçam’ın utangaç güzelinin son hali şaşırttı

Şark Bülbülü filminde Kemal Sunal’la birlikte rol alan Ayşen Cansev’in son hali görenleri şaşırttı. Cansev filmde, Şaban'ın gönlünü kaptırdığı Hatice rolünü canlandırmıştı.

Trend 05-11-2020 16:02