Bbl Haberleri

Estetik ameliyatlara servet harcayarak bambaşka biri oldu! Kalçasını büyütmek için yasadışı iğneler... “Öldürebilirler ama durmayacağım”

Sosyal medya fenomeni Rudy Villalobos, bir dizi estetik operasyona 40 bin sterlin (yaklaşık 968 bin 135 TL) harcadıktan sonra fiziksel görüntüsünü tamamen değiştirdi. Sosyal medyada kısa sürede estetik operasyonları sayesinde popüler olmayı başaran Villalobos, kendisini sahte olmak suçlayanları umursamadığını söyleyerek prosedürlerine devam edeceğini dile getirdi. Özellikle kalçasını büyütmek için daha fazla işlem yaptıracağını söyleyen Villalobos, “Öldürebilirler ama durmayacağım” dedi.

Trend 26-04-2023 10:59

Dünyanın en büyük kalçalarına sahip olmak için yaptırdığı ameliyat hüsrana uğrattı! Ateşli görünmeyi sevdiğim için...

Kim Kardashian'ı örnek alarak onun gibi büyük kalçalara sahip olmak isteyen birçok kadın kalça büyütme ameliyatı oluyor. Juju Ferrari, idolünün Kim Kardashian olduğunu söyleyerek dünyanın en büyük kalçalarına sahip olmak istedi. Bu sebeple ameliyat olan Juju, ameliyatın ardından yaşadığı problemleri anlattı.

Kadin 03-04-2023 15:33

Dünyanın en büyük kalçasına sahip olmak için sayısız estetik ameliyat oldu! “10 bowling topu ağırlığında”

İsveçli sosyal medya fenomeni Natasha Crown dünyanın en büyük kalçasına sahip olmak için 5 kez estetik ameliyat oldu. 6. ameliyatı için hazırlıklara başlayan Crown, kalçasının boyutunun günlük hayatında sorunlara yol açtığını dile getirdi. Uçak yolculuğu sırasında iki koltuk satın almak zorunda olduğunu itiraf eden Crown kalçasının boyutunu büyütme görevinden vazgeçmeyeceğini söyledi.

Trend 19-10-2022 15:07

Bbl

Bbl Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bbl Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.