Vücut Haberleri

Hiçbiri tesadüf değil! Vücudunuzdaki benlerin ruhsal ve bedensel anlamları

Vücudumuzdaki benler, fiziksel özelliklerimizin bir parçasıdır. Birçok kişi bunların aynı zamanda ruhsal ve bedensel anlamlar taşıdığına inanır. Benlerin konumları bazı inanışlara göre kişisel ve spiritüel anlamlar taşıyabilir.

Kadin 22-03-2024 16:00

Vücut nasıl yazılır, vücut yazımı nasıl olmalıdır? Vücut mu vucut mu, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Farklı dillerden gelip Türkçe dağarcığına yerleşmiş olan birçok kelime zaman içinde halk arasındaki söyleniş biçimleri ile ya da aldıkları ekler ile değişime uğramış ve Türkçeleşmiştir. Bu tür kelimelerin yazımında ya da telaffuzlarında sık olarak hataya düşülür. Türkçe Yazım Kuralları bu hataların yapılmaması için geliştirilmiş kurallardır. Peki, Arapça kökenli olan vücut yazımı nasıl olmalı?

Egitim 16-08-2023 11:05

Sevgilisi duyurdu! Ünlü vücut geliştirmeci Jo Lindner odasında ölü bulundu...

Ünlü vücut geliştirmeci Joesthetics lakaplı Jo Lindner'in sevgilisi sosyal medyadan yaptığı açıklamada 30 yaşındaki sporcunun odasında ölü olarak bulunduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Spor 03-07-2023 14:33

Büyük beden model Olivia Messina vücuduna gelen eleştirilere karşı çıktı! Kadınlara destek olmak için...

Büyük beden model Olivia Messina, vücuduna gelen yorumlara karşı gelerek sosyal medya hesapları üzerinden kendi gibi büyük beden kadınlara destek olmak adına iç çamaşırlarıyla bedenini sergiliyor. Bu yöntemin bedeninden memnun olmayan kadınlara ilham verdiğini belirten Olivia, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Kadin 28-05-2023 20:04

Diğer Haber Etiketleri

belirti beyaz Doktor Hemşire Model Bale Dans Fizik Seramik ıspanak tere cinsel ilişki karın kası şeker boyun ağrısı yıldız Canan Karatay hirsutizm bebek kıskançlık Tammy Hembrow kraliçe son dakika Sebze ben korku ter kokusu su hastalık 15 15 uyku Lazer korse elbise mutfak Deodorant empati tıraş bıçağı yapay zeka genetik Twitter Instagram Bakteri doğum kontrol Güneş mikropenis Kalp‎ Karaciğer‎ Testis Göz Defne Samyeli Deren Talu Derin Talu Lady Gaga Penélope Cruz Rachel McAdams botoks hamilelik OnlyFans Madonna Vücut geliştirme banyo ameliyat baharat Aşk reçete fenomen çocuk tanga iç çamaşırı Anaokulu moda bulaşık makinesi sütyen Selülit doğum kontrol hapı meme büyütme zeka ağda bıyık basen Playboy Dünya Frikik seks penis bikini tiktok depresyon diyabet kanser polikistik over sendromu sedef hastalığı şeker hastalığı Yumurtalık Brezilya Hindistan Leke dizisi alara acı açık açıklama darülaceze crop crop bluz crop hırka crop top cesaret cesur cilt destek dekolte bacak bağ bakım böbrek böbrek hastalıkları boy çekici büyük beden model büyük göğüs büyük kalça büyük moda bitki faydaları fetüs nedir estetik erkek erkek arkadaş güzellik hamile gizli göğüs genç havlu ibni sina ideal hücre ince bel insan ilham ikiz anne at kılı fırçası araştırma eleştiri diyabet belirtileri doğum dudak egzersiz karaciğer hastalığı belirtileri isim kalça eritme hareketleri yıllar yapışık ikizler yapıştırıcı yaş yaşında yaşlı yemek mon mücadele nasıl yapılır nasıl yazılır kötü latin lazer epilasyon saç protein şişman siyah sedef sahil sevgi sevgili sezeryan doğum şifa polikistik over popo stil ten rengi teşhis krem küçük göğüs kabak lifi kadın kilo kimyasal kullanımı itiraf kızıl koca koku kayla olgun ölüm operasyon ünlü transparan trend tıraş toplum torun dm da, balıklar zarar video viral yağ genital bölge dermatolog nedir eo kum saati vücut yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde zihin hücreler ense armut vücut tipi balıkları galon sırt sendrom seks yapmak 5 yaş fit vücut sütyensiz sosyal medya

Vücut

Vücut Hakkındaki Haberler Mynet'te. Vücut Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İbn-i Sina'nın şifa kaynağı önerisi! Vücudu baştan aşağı yenileyerek temizliyor

İbn-i Sina binlerce yıl önce kaleme aldığı Tıp Kanunu kitabında verdiği önerilerle günümüze ışık tutuyor. Yaptığı çalışmalarda hastalıklara, yorgunluğa karşı doğal ilaçları öneren İbn-i Sina, vücudu temizlediğini söylediği bitkileri sıralamış. İşte her derde deva olan o bitkiler...

Haber 25-05-2023 11:55

Bale sanatçısı belini inceltmek için yaptıklarını anlattı! Neredeyse bir soda şişesi kadar...

Kadınlar ince bele sahip olmak için yapılması gerekenleri araştırıyorlar. İnce bel için egzersiz yapmak oldukça etkili sonuçlar alınmasını sağlasa da bazı durumlarda beli inceltmek çok daha kolay olabiliyor. 24 yaşındaki Ruth Lujan, hastalığı nedeniyle taktığı korsenin etkilerini paylaştı.

Kadin 25-05-2023 10:45

Gerçek yaşını duyanlar şaşkınlığını gizleyemiyor! En az 25 yaş genç gösteriyor

Yaş ilerledikçe cildimizde ve saçlarımızda meydana gelen değişiklerin yanı sıra stilimizde uyguladığımız bazı hatalar da çok daha yaşlı görünmemize neden oluyor. TikTok'ta dekolteli üstü ve üzerine tam oturan pantolonuyla gerçek yaşını açıklayan bir kadın sosyal medyayı ikiye böldü. Birçok kullanıcı Latin kadının gerçek yaşına inanamadı.

Kadin 23-05-2023 10:24

Yapay zekayla ideal kadın ve erkeğin özellikleri çizildi! İşte 'mükemmel' kadın ve erkek...

Güzellik anlayışları kişiden kişiye göre değişse de sosyal medya kullanımının artmasıyla birlikte tek tip güzellikler artmaya başlıyor. Sosyal medyadaki filtreler, modellerle güzellik standartları da değişime uğradı. Sosyal medyadaki veriler kullanılarak yapay zekayla ideal kadın ve erkeğin resmi çizildi.

Kadin 18-05-2023 10:19

49 yaşındaki Penélope Cruz'un yaşlanmamak için uyguladığı güzellik bakımı! Her gece yatmadan önce...

Penélope Cruz, karakteristik güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. 49 yaşındaki başarılı oyuncunun yıllara meydan okuyan görünüşü için uyguladığı basit güzellik adımları bulunuyor. Hayranları Penélope Cruz'un yaşlılık karşıtı güzellik sırlarını merak ediyor.

Kadin 15-05-2023 15:54

Sekiz çocuk doğurduktan sonra kalçaları iki katına çıktı! Kalçalarımdan çok utanıyorum

Kadınlar hamilelik sürecinde ve doğumdan sonra hem psikolojik hem de fiziksel olarak değişimler yaşayabiliyor. 39 yaşındaki Rubi dört çocuk doğurduktan sonra vücudunda başlayan değişimlerin sekizinci çocuğunda gözle görülür hale geldiğini açıkladı. Kalçaları iki katına çıkan Rubi, bu problem hakkında düşüncelerini paylaştı.

Kadin 08-05-2023 11:01

Göğüslerini örtmek için vücut bandı kullanarak kıvrımlarını sergiledi! Bu trend görenleri şaşırtıyor

Vücut bandı trendi daha çok kostüm olarak algılanıp dansçılar ve sanatçılar tarafından uygulanıyordu. Göğüsleri kapatmak için dekolteli elbiselerde kurtarıcı olarak görülen vücut bantlarını iç çamaşırı amacıyla kullanan Playboy modeli Iryna Ivanova, bu trendi çırılçıplak vücuduna uygulayarak poz verdi.

Kadin 07-05-2023 09:40

Dekolteli elbisesiyle frikik vermemek için öyle bir şey kullandı ki... Göğüslerine sürdüğü ürünle görenleri şaşırttı

Dekolteli kıyafetlerle hareket ederken frikik verilmesi zor anlara sebep olabiliyor. Kadınlar dekolteli kıyafetleri sütyensiz giyerken frikik vermemek için yapışkanlı göğüs ucu kapatıcı ped gibi çözümler başvuruyor. TikTok'ta bir kadın dekolteli kıyafetlerini rahatça giyebilmek için göğüslerine uyguladığı yöntemi paylaştı.

Kadin 03-05-2023 14:30

Cinsel ilişkilerini ifşaladı! Mikropenisim var ama kadınlara...

Penis boyları cinsel ilişkilerde erkeklerin gerginlik yaşamasına neden olabiliyor. Bu konuda yapılan araştırmalar penis boyunun erkeklerin düşündüğü kadar önemli olmadığını belirtse de birçok kişi bu sebeple psikolojik problemler yaşıyor. İnternette küçük penisi olduğunu itiraf eden bir adam cinsel ilişkilerde kadınlara olan yaklaşımını açıkladı.

Kadin 02-05-2023 09:51

Sosyal medya fenomeni Karina Irby, verdiği kiloları transparan tanga iç çamaşırıyla sergiledi! Doğal kıvrımlarına övgü yağdı

Kadın vücudu üzerine yaratılan baskılar birçok kişinin günlük hayatta ve sosyal medyada problemler yaşamasına neden oluyor. Yaz yaklaşırken kilo vermek için çeşitli uygulamalara başlayan kadınlar bu süreçte zorlu anlar yaşayabiliyor. Vücut pozitifliğini savunan Karina Irby, transparan tanga iç çamaşırıyla doğal kıvrımlarını sergileyerek kilo verme sürecinde olan kadınlara destek verdi.

Kadin 01-05-2023 09:35

Hamileyken kocasının başka kadınlarla çıkmasına izin verdi! Eleştiri hedefi olan kadın açık ilişkinin şartlarını açıkladı

Cinsel ilişkilere bakış açısı kişiden kişiye değişim gösteriyor. Kadınlar dönem dönem yoğunluk ve hormonlar nedeniyle cinsel arzularında azalma yaşayabiliyor. Hamileyken seks yapmaktan uzak durarak kocasının başka kadınlarla olmasına izin verdiğini açıklayan bir kadın eleştirilerin hedefi oldu. Bu kararını alırken açık ilişki için düşündüğü şartları belirtti.

Kadin 27-04-2023 16:28

Yıllardır tıraş olmayan kadın tüyleriyle milyonlar kazanıyor! Erkek arkadaşım buna bayılıyor

Vücudunda çıkan tüyleri yıllardır almadığını açıklayan bir kadın bu durumun aşk hayatına iyi geldiğini belirterek vücut kılları sebebiyle milyonlar kazandığını söyledi. TikTok'ta aldığı kötü yorumlara cevap veren Calita, tıraş bıçağını bırakmaya karar veren kadınlara ilham oldu.

Kadin 27-04-2023 12:03

58 yaşındaki model Paulina Porizkova yeni yaşını çırılçıplak soyunarak kutladı! Yaş ayrımcılığına karşı gelerek yıllara meydan okudu

Kadınlara gençliklerinden itibaren her yaşta farklı baskılar yaşatılıyor. İleri yaşlarda kadınların istedikleri gibi mini, bikini, dekolte giymesine karşı çıkan düşünceler birçok kadının özgürlüğünü kısıtlıyor. 58 yaşındaki model Paulina Porizkova, yeni yaşında çırılçıplak soyunarak bu yaş ayrımcılığı hakkında düşündüklerini paylaştı.

Kadin 24-04-2023 12:07

Deren Talu sere serpe uzandı! Minik bikinili pozuna beğeni yağdı

Defne Samyeli ve kızları güzellikleri ve özel hayatları ile sosyal medyada oldukça ilgi görüyorlar. Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu gittiği tatilden yaptığı bikinili paylaşımıyla kısa süre içerisinde birçok beğeni ve yorum aldı. Deren Talu'nun bahar aylarında kıvrımlı vücuduyla paylaştığı gönderi takipçilerini hayran bıraktı.

Magazin 23-04-2023 14:20

Vücut tipinize göre kıyafet nasıl seçebilirsiniz? Daha ince görünmek için püf noktalar

Vücut tipine uygun giyinmeye özen gösteren kadınlar, kapatmak ya da dikkat çekmesini istedikleri bölgelerine uygun kıyafetler seçerek çok şık görünebilir. Dolayısıyla sizin de alışverişe çıkmadan önce vücudunuzu tanımanız ve bu doğrultuda parçalar seçmeniz gerekiyor. Peki, hangi kıyafetler hangi vücut tipine uygun öğrenmek istiyor musunuz? Haydi gelin, bu konuyu birlikte irdeleyelim.

Kadin 20-04-2023 16:23

Vücut kılları yüzünden yıllarca zorbalığa uğradı! Şimdi kraliçe ilan edildim

Erkeklerin vücudunda çıkan tüylere karşı herhangi bir baskı yaratılmasa bile kadınların vücudundaki tüyler üzerine oldukça rahatsız edici yorumlar yapılabiliyor. TikTok'ta vücudundaki tüyleri cesurca paylaşan bir kadın çocukluğunda yaşadığı zorbalıkları anlattı.

Kadin 14-04-2023 11:11

Üzerine küçük gelen bikinisiyle büyük göğüslü kadınların yaşadığı problemi açıkladı

Büyük göğüslere sahip olan kişiler frikik vermeden giyebilecekleri bikini ve mayoları bulmakta zorluk çekiyorlar. Küçük göğüslü kadınlarda normal duran kıyafetler büyük göğüslülerde oldukça dekolteli olabiliyor. Bir TikToker, yayınladığı videoda büyük göğüs dekoltesine sahip kadınlar hakkında yapılan yaygın varsayımları eleştirdi.

Kadin 14-04-2023 10:29

Yıllardır tıraş olmayan kadın insanların göğüs kıllarına inanmadığını açıkladı! Videosuna acımasız yorumlar yapıldı

Kadınların vücudu üzerine dayatılan güzellik baskıları birçok kişinin psikolojik problemler yaşamasına ve öz güvensiz olmasına neden olabiliyor. Özellikle sosyal medyadan gelen ağır eleştiriler kısa süre içerisinde çığ gibi büyüyor. Vücudunda çıkan kılları paylaşan Esie, göğüslerindeki kılları tıraş etmediği için eleştirildi.

Kadin 11-04-2023 11:44

Büyük beden model en büyük korkusunu yenerek ipli bikinisiyle kıvrımlı vücudunu sergiledi! Güçlü ve değerlisiniz

Büyük beden modeller sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarda kendi bedenleri üzerine yaşadıkları sorunları ve bu sorunları nasıl aştıklarını anlatıyorlar. 1.80 boyundaki büyük beden model kendini "şişman ve ateşli" olarak tanımlıyor. En büyük korkusunu yenen Sel, ipli bikinisiyle cesurca vücudunu sergilediğini açıkladı.

Kadin 10-04-2023 10:01

Doktorların yaşamaz dediği yapışık ikizler hayata tutundu! Tek bedende iki farklı karakter

Nadiren görülen yapışık ikizlik döllenmiş yumurtanın organ gelişimi başladıktan sonra birbirinden tam olarak ayrılamamasıyla oluşmaktadır. Daha çok kızlarda görülen bu durumu yaşayan çeşitli vakalar vardır. Amerika'da yaşayan altı yaşındaki Callie ve Carter yapışık ikiz olarak dünyaya geldi. Anneleri Chelsea Torres, kızlarının yaşadıklarını ve günlük hayatlarını anlattı.

Haber 06-04-2023 09:14

Büyük beden kadın bikini giyerek vücudunu sevdiğini paylaştı! Şişmanım ve mutluyum

Sosyal medyada büyük beden kadınlara yapılan güzellik dayatmaları rahatsız edici boyutlara gelebiliyor. Vücudunu özgürce paylaşmak isteyen kadınlar bu eleştirilere karşı gelerek diğer kadınlara destek oluyor. Bikini giyerek yaptığı paylaşıma gelen yorumlara cevap veren kadın büyük ses uyandırdı.

Kadin 03-04-2023 11:00

Kimse gerçek yaşını bilemiyor! Minik bikinisiyle vücudunu sergileyen kadının gençlik sırrı merak ediliyor

Sağlıksız beslenme ve hareketsiz yaşam nedeniyle vücudun fit ve kıvrımlı görünümünü korumak oldukça zorlu olabiliyor. Özellikle 20'li yaşların bitiminden sonra fit vücudu korumak çok daha zorlu hale geliyor. TikTok'ta yaptığı bikinili paylaşımıyla vücudunu sergileyen bir kadının gerçek yaşını duyanlar fiziğine hayran kalıyor.

Kadin 30-03-2023 11:05

Erkek arkadaşı aylarca vücudundaki sırrı sakladı! Gerçekleri öğrenen kadın yaşadıklarını sosyal medyadan anlattı

İlişki içerisinde partnerlerin birbirlerinden özel hayatları hakkında önemli detayları saklamaları geri dönülmez sonuçlara yol açabiliyor. Dürüstlük en az saygı ve sevgi kadar önem taşıyor. Erkek arkadaşının vücudunda olan durumu aylarca sakladığını belirten bir kadın yaşadıklarını TikTok hesabından paylaşarak bu durumu nasıl aştığını anlattı.

Kadin 30-03-2023 08:37

Mutfak kapısından içeri sokmayın! Vücutta yıllarca kalıyor... Kansere neden oluyor

Kanser çağımızın en tehlikeli hastalıkları arasında yer alıyor. Kansere ve üreme sağlığına neden olan birçok etken bulunuyor. Sağlıksız beslenmenin ve zararlı alışkanlıkların çeşitli hastalıklara sebep olduğu biliniyor. Bunların yanı sıra günlük hayatta kullandığımız birçok eşya da riskli hastalıklara neden olabiliyor. Uzmanı kullanılan PFAS maddeleri açıklayarak tehlikeye karşı uyarılarda bulundu.

Haber 28-03-2023 12:51

Büyük beden model bikini giydiği için göğüslerini örtmesini istediler! Uygunsuz olduğunu söylüyorlar ama umurumda değil

Büyük beden modeller birçok kıyafet ve iç çamaşırı markaları tarafından tercih ediliyor. Kıyafetleri tanıtırken sadece 0 bedenlerin değil farklı vücut ölçülerinin de gösterilmesi kadınlar tarafından büyük destek görüyor. Ancak bu desteklere rağmen büyük bedenli modeller ve kişiler sosyal medyada büyük tepki alıyor. TikTok'ta bikinili paylaşım yapan büyük beden modeli kötü yorumlara cevap verdi.

Kadin 17-03-2023 15:13

Vücudunu yargılayanlara inat bikinili cesur paylaşımı dikkat çekti! İlham kaynağımsın...

Sosyal medya kullanımının artmasıyla birlikte internette oldukça hızlı yayılan linç kültürü birçok sosyal medya kullanıcısının kadınların vücutları hakkında acımasızca yorumlar yapmasına neden oluyor. TikTok'ta göbeği olduğunu gösteren bir kadın string bikinisini giyerek yaptığı paylaşımda güzellik algılarına meydan okudu.

Kadin 17-03-2023 11:07

İç çamaşırıyla kıvrımlı vücudunu paylaşan fit büyükannenin gerçek yaşını duyanlar şok oluyor! En az 20 yaş genç görünüyor

Yaşıtlarına göre daha genç gösteren kadınların gençlik sırları en merak edilen konular arasında yer alıyor. Zaman geçtikçe ciltte ve vücutta yaşanan değişimler can sıkıcı durumlara sebep olabiliyor. TikTok'ta fit vücudunu paylaşarak seksi olduğunu söyleyen bir büyükanne genç erkekler ve kadınlardan aldığı yorumlarla viral oldu. Büyükannenin yaşını öğrenen herkes şaşkınlığını gizleyemedi.

Kadin 15-03-2023 16:25

Dermatolog paylaştı: Kırışıklık karşıtı kremi bu bölgelere asla sürmeyin

Yaşlandıkça ortaya çıkan yaşlılık belirtilerini azaltmak adına çeşitli bakım ürünleri uygulanıyor. Kırışıklık karşıtı kremler ciltte meydana gelen kırışıkların azalmasına yardımcı oluyor. Ancak kırışıklık karşıtı kremlerin etkilerini daha iyi görebilmek için kullanılan bir yer oldukça risk oluşturuyor. Dermatolog kırışıklık karşıtı kremlerin asla kullanılmaması gereken bölgeyi açıkladı.

Kadin 14-03-2023 15:55

Torunu olan 54 yaşındaki büyükanne kıvrımlı vücuduyla herkesi büyüledi! Her zaman soyunmaya cesaret ederim

Toplumda hem genç hem de yaşlı kadınlar için farklı farklı kıyafet baskıları bulunuyor. Belirli bir yaştan sonra kadınların vücutlarının kapatılması gerektiği düşüncesi olgun kadınların rahatsız olduğu konular arasında yer alıyor. 54 yaşındaki bir büyükanne "Her zaman soyunmaya cesaret ederim" diyerek yaşına rağmen oldukça kıvrımlı olan vücudunu paylaştı.

Kadin 14-03-2023 11:38

54 yaşındaki kadın bikinisiyle vücudunu cesurca paylaşarak gençlere meydan okudu! Erkekler yaşımı öğrenince hayal kırıklığına uğruyor

Olgun kadınların vücutlarını cesurca paylaşması birçok kişi tarafından yargılanıyor. Bu sebeple kadınlar yaşları ilerledikçe daha resmi ve sıkıcı giyinmeye başlıyor. Ancak 54 yaşındaki Gina, TikTok hesabında yaptığı bikinili paylaşımıyla vücut hatlarını gizlemeden gençlere meydan okudu. Kıvrımlı fiziğiyle dikkat çeken Gina, çok sayıda övgü aldı.

Kadin 09-03-2023 09:48

Yaptırdığı kalça estetiği yüzünden hayatı karardı! Vücudumun her yeri yanmış gibi

Brezilya popo estetiği(BBL) giderek popüler olan estetik işlemler arasında yer alıyor. Liposuction ve BBL yaptıran Kanadalı bir TikToker yaşadığı acı dolu beş ayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Kadin 02-03-2023 14:52

Göğüslerine kötü bakanlara inat bikinisini giyerek vücudunu sergiliyor

Kadınlar göğüslerini büyütmek için çeşitli operasyonlar yaptırıyorlar. Göğüs büyütme ameliyatları oldukça pahalı olabiliyor. Göğüslerini büyütmek için binlerce lira veren Jessy Jordynn, maruz kaldığı kötü bakışlara ve yorumlara inat vücudunu sergiliyor.

Kadin 01-02-2023 15:53

Prof. Dr. Canan Karatay'dan ezber bozan açıklama! Suyu sakın böyle içmeyin

Su içmek sağlığımız için büyük önem taşıyor. Uzmanlar gün içerisinde içilen başka sıvıların suyun yerini tutmadığını ve düzenli olarak su içilmesi gerektiğini belirtiyor. Ancak düzenli su içmek kadar içtiğimiz suyun yapısına da dikkat etmek gerekiyor. Konuşmalarıyla sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Canan Karatay'ın su hakkında yaptığı açıklama duyanları şaşırttı.

Haber 19-01-2023 10:10

Doğum sonrası gerçek vücudunu paylaştığı için nefret yorumları alıyor! İnsanlar internette çok korkunç olabiliyor

Kadın vücudu hamilelikte ve hamilelikten sonraki süreçte çok kısa zamanda oldukça farklılaşabiliyor. Sosyal medyada kadınların vücutlarının hep güzel olarak gösterilmesi birçok kadının kendini kötü hissetmesine neden oluyor. Diğer annelere destek olmak için TikTok hesabında doğum sonrası gerçek vücudunu paylaşan bir kadına çok sayıda kötü yorum yapıldı.

Kadin 18-01-2023 15:12

İstenmeyen tüylerini almayı bırakarak vücudunu sergileyen 16 cesur kadın

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemler deneniyor. Ancak lazer epilasyon, ağda gibi yöntemler oldukça pahalı veya can acıtıcı olabiliyor. Toplumda erkeklerin istenmeyen tüylerine hiçbir baskı yaratılmazken kadınlara yapılan baskılar özel yaşamı ve psikolojiyi derinden etkiliyor. Vücut tüylerini almayı bırakan 17 kadın internette vücutlarını ve yüzlerini paylaşarak diğer kadınlara ilham oluyor.

Kadin 18-01-2023 11:33

Hindistan'da dünyaya gelen bebek doktorları hayrete düşürdü! Vücudunun yarısı kılla kaplı

Hastalıkların sonradan çeşitli etkenlerle ortaya çıktığı bilinse de doğuştan gelen birçok sağlık sorunu da bulunabiliyor. Hindistan'da yeni doğan bir bebek doktorları bile şaşırttı. Vücudunun yarısı kıllarla kaplı olan bu bebek dünyada gündem oldu.

Haber 30-12-2022 09:05

Her şey vücudunda çıkan tüylerle başladı! Önemsiz görülüyor ama kanserin belirtisi olabilir

İstenmeyen tüyler birçok kadının ve erkeğin rahatsız olduğu durumlar arasında yer alıyor. Vücudun farklı yerlerinde çıkan olağandışı tüyler çeşitli hastalıkların belirtisi olabiliyor. 62 yaşındaki bir kadın vücudunun 4 farklı yerinde çıkan tüylerin ardından kanser olduğunu öğrendi.

Haber 26-12-2022 12:05

Darülaceze hemşiresi ölümden birkaç saat önce yaşananları teker teker açıkladı! Her şey böyle başlıyor...

Ölüm en korkulan konular arasında yer alıyor. İnsanlar ölüm anında acı çekip çekilmediğini merak ediyor. Gizli kutu olarak bilinen ölüm hakkında çok çeşitli bilgiler bulunuyor. Darülaceze hemşiresi sosyal medya hesabından yayınladığı videoda ölen hastaların benzer durumları yaşadığını açıkladı. İşte ölümden önce yaşananlar...

Haber 23-12-2022 16:33

Hemen bırakın: İki haftada vücudunuzda gerçekleşecek değişimlere inanamayacaksınız

Yaşanan birçok sağlık sorunu yediğimiz yiyeceklerden kaynaklanıyor. Lezzetli olduğunu düşünerek yediğimiz birçok gıda ufak sorunlarla başlayıp ciddi hastalıkların gelişmesinde büyük rol oynuyor. Şeker de en tehlikeli gıdalar arasında yer alıyor. Uzmanlar iki hafta şekersiz kaldığınızda vücudunuzda gerçekleşecek değişimleri açıklıyor.

Haber 20-12-2022 10:35

Kadınların vücutları hakkında bilinmeyenler! Sürekli değişim halindeler...

Kadınların ve erkeklerin vücut yapıları aynı gibi görünse de detaylara bakıldığın birbirinden oldukça farklı oldukları anlaşılıyor. Ancak bu farklılıklar sadece fiziksel olarak değil zihinsel ve psikolojik olarak da yaşanıyor. Kadın vücudu hakkında bilinmeyen birçok bilgi bulunuyor. İşte o ilginç bilgiler...

Kadin 19-12-2022 11:39

Hastalığı nedeniyle vücudunun yüzde 90'ı lekeyle kaplı! Genç kadın hastalığa yol açan nedenin yaygın kullanılan ilaç olduğunu düşünüyor

Hastalıklar tüm hayatımızın değişmesine sebep olabiliyor. Sedef hastalığı cildin değişmesine sebep olan hastalıklar arasında bulunuyor. Ciltte ortaya çıkan pul pul görünümler sedef hastalığını işaret ediyor. Vücudunun yüzde 90'ından fazlasının sedef hastalığıyla kaplandığı belirten genç kadın bu hastalıkla nasıl mücadele ettiğini anlattı.

Kadin 09-11-2022 15:45

Prof. Dr. Canan Karatay kullananları uyarmıştı! Bakteri yuvası bulaşık süngerlerini çöpe atın: Kabak lifi etkili sonuçlar sağlıyor

Bulaşık süngerlerinin zararları bugüne kadar tam anlamıyla bilinmiyordu. Yapılan açıklamalar bulaşık süngerlerinin bakteri yuvası olduğunu belirtiyor. Prof. Dr. Canan Karatay'ın bulaşık süngeri hakkındaki çarpıcı açıklamalarının ardından alternatif ürünler aranıyor. Doğal kabak lifi hem sağlığınız hem de doğa için doğru tercih olarak görülüyor. Üstelik kabak lifi sadece mutfakta değil birçok alanda fayda sağlıyor. İşte kabak lifi faydaları...

Kadin 09-11-2022 09:21

Vücut kokunuz sağlığınız hakkında uyarıyor! Dört ölümcül hastalığın belirtisi

Vücut kokuları kişiden kişiye göre değişiyor. Herkes terliyor ancak bazı kişiler çok daha uzun süre kokmazken bazıları duştan çıktığı an kokmaya başlıyor. Genellikle önemsiz görülen vücut kokuları hem kişinin sağlığını hem de çevresini etkiliyor. Araştırmalar vücut kokularının ölümcül hastalıklar hakkında uyardığı belirtiyor.

Haber 10-10-2022 14:52

Vücut kokusu sadece çevrenizi değil sağlığınızı da etkiliyor! Diyabet ve böbrek hastalığı hakkında uyarı veriyor

İnsanların vücut kokuları yediklerine ve giydikleri kıyafetlere göre değişim gösteriyor. Bazı kişiler oldukça fazla terlediği için ağır kokabiliyor. Ter kokusu hem kişiyi hem de çevresini etkisi altına alıyor. Ancak yarattığı problemler bununla bitmiyor. Vücut kokusu çeşitli hastalıklardan kaynaklanıyor olabiliyor.

Haber 30-09-2022 12:21

Bacaklarınız pürüzsüz olacak! At kılı fırçası kullanarak batık, selülit sorunuzu çözebilirsiniz, at kılı fırçası faydaları nelerdir? Nasıl kullanılır?

Genellikle bacaklarda ve kalçalarda görülen batık ve selülit sorunu oldukça rahatsız edici olabiliyor. Kadınlar bu sorunlara çözüm önerileri arıyor. Son yıllarda popüler olan at kılı fırçasıyla kuru fırçalama yapmak bacaklarınızı pürüzsüz hale getirebilir. Batık nasıl düzelir? Selülit nasıl giderilir? Gibi soruları merak ediyorsanız at kılı fırçası tam size göre bir tercih olacak!

Kadin 18-08-2022 09:55