Berguzar Korel Oglu Han Haberleri

Halit Ergenç'in panik anlar! Çocuklar var, çekmeyin

Ali, Han ve Leyla adında üç çocukları bulunan Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti, önceki gün Etiler'deydi. Basın mensuplarının kendilerini görüntülendiklerini fark eden Ergenç, "Çocuklar var, çekmeyin!" diyerek, ricada bulundu.

Magazin 2022-09-05 10:45:58

Bergüzar Korel'in son halini gören inanamadı! 'Neden saçların beyazlamış' deyip paylaştı!

Meslektaşı Halit Ergenç ile 2009 yılının Ağustos ayında nikah masasına oturan Bergüzar Korel'in bu evlilikten Ali, Han ve Leyla adında üç evladı oldu. Hamilelik süreçlerinde ve doğum sonrasında yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündeminde yer alan Korel, Instagram'da yayınladığı son görüntülerle yine adından söz ettirdi. Ünlü oyuncunun "Neden saçların beyazlamış Bergüzar" notunu eklediği paylaşımını gören inanamadı.

Magazin 2022-07-06 10:47:51

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç aşka geldi! İlk yorum Esra Erol'dan geldi

2009 yılında nikah masasına oturan Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in bu evlilikten Ali, Han ve Leyla adlarında üç evladı oldu. Oyuncu çiftten Bergüzar Korel, ailesiyle yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Sosyal medyada eski fotoğrafların yayınlandığı Perşembe gününü es geçmeyen Korel, o paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 2022-03-25 09:21:29

Halit Ergenç, söylentilere önce şaşırdı sonra noktayı koydu

Başarılı oyuncu Halit Ergenç, önceki günlerde bir etkinlikte görüntülendi. Ali ve Han isimli iki oğullarından sonra kızları Leyla’yı kucaklayan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel ikilisi mutluluklarını her fırsatta dile getiriyor.

Magazin 2021-11-30 08:09:53

Diğer Haber Etiketleri

Bergüzar Korel üçüncü kez anne oldu

Bergüzar Korel üçüncü kez anne oldu. Özel bir hastanede gerçekleşen doğum sonrasında anne Bergüzar Korel ve kızı Leyla’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin, Ali ve Han isimli iki oğlu daha bulunuyor.

Magazin 03-11-21 15:07

Sıkıntılar başladı! Bergüzar Korel'den yaz hamilesi isyanı: Neden tüm...

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, tam oğlu Han büyüdüğü için setlere dönecekken tekrar hamile olduğunu öğrendi. Bu sürprizin ardından eve çekilen oyuncu, sıkıntılarını Instagram'da paylaşmaya başladı.

Magazin 13-06-21 15:29

Bergüzar Korel üçüncü kez hamile! Bergüzar Korel kimdir? Bergüzar Korel kaç yaşında?

Bergüzar Korel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile hamile olduğunu ve hamilelik sebebiyle dizi çekimlerinin ertelendiği haberini verdi. Halt Ergenç ile evli olan Korel'in Ali Ergenç ve Han Ergenç isimli iki erkek çocuğu var. Bergüzar Korel bir süredir ekranlardan uzak kalarak dizi çekmek istemediği yönünde açıklamalarda bulunuyordu. Ekranlara dönmeye karar veren Korel, Kanlı Yayın isimli bir diziyle tekrar izleyici karşısına çıkacaktı.

Magazin 02-04-21 13:52

Bergüzar Korel: Çok zor bir dünyaya geldin

Oyuncu Bergüzar Korel-Halit Ergenç çiftinin çocukları Han, 1 yaşına bastı. Sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulunan Korel, oğlunun doğum gününü, "Çok zor bir dünyaya geldin. Dilerim hayatın bu hasret dolu ilk yılının aksine; özgür, kalabalıklar içinde, neşeyle, sağlıkla, mutlulukla, tüm sevdiklerin yanı başında tüm güzelliklere dokunarak, sarılarak geçsin. Seni bu hayatta her koşulda çok seven, koruyan, sana hep inanacak bir ailen var" sözleriyle kutladı.

Magazin 09-03-21 10:30

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in oğlu Han'dan ilk fotoğraf!

Oyuncu çift Halit Ergenç ile Bergüzar Korel, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. İkilinin mart ayında dünyaya gelen oğulları Han, ilk kez görüntülendi. Kameralar ile tanışan bebeğin, babasına olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 03-07-20 09:12