Bim Airfryer Fiyati Haberleri

BİM'e şarjlı dikey süpürge, çay makinesi, airfryer geliyor! 3 Mayıs 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun 3 Mayıs Cuma tarihli yeni sayısını merak edenler buraya! Sizin için BİM raflarında bir hafta boyunca yer alacak indirimli ürünleri içeren BİM Cuma Aktüel Kataloğu'na bu içeriğimizde yer verdik. Gelin bakalım Bim'de bu hafta neler var? İşte detaylar!

Haber 2024-05-02 17:15:46

BİM'e airfryer ve elektrikli süpürge geliyor! İşte 26 Nisan 2024 BİM Aktüel Kataloğu

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun 26 Nisan Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Bugünden itibaren BİM raflarında bir hafta boyunca yer alacak indirimli ürünleri içeren BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 2024-04-25 17:09:20

BİM'e Fakir Türk kahve makinesi geliyor! İşte 19 Nisan 2024 tarihli BİM Aktüel Kataloğu

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun 19 Nisan Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Bugünden itibaren BİM raflarında bir hafta boyunca yer alacak indirimli ürünleri içeren BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 2024-04-19 11:10:05

BİM'e 3D yazıcı geliyor! 12 Nisan 2024 tarihli BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun yeni sayısı yayınlandı. 12 Nisan Cuma gününden itibaren BİM raflarında yer alacak indirimli ürünleri merak ediyorsanız, BİM cuma aktüel kataloğu içeriğimizde, işte detaylar...

Haber 2024-04-11 14:37:56

BİM'e katlanabilir elektrikli bisiklet geliyor! 5 Nisan 2024 tarihli BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun bu haftaki sayısı yayınlandı. Alışveriş severlerin heyecanla beklediği 5 Nisan 2024 tarihli katalogta katlanabilir elektrikli bisikletten kömürlü barbeküye, ev yaşam ve yapı market ürünlerinden airfryera yok yok! Uygum fiyatlarıyla öne çıkan ürünlerin yer aldığı BİM cuma aktüel kataloğunu merak ediyorsanız, detaylar yazımızda!

Haber 05-04-24 10:17

Airfryer kabak dolması tarifi: Airfryer'da kabak dolması nasıl yapılır?

Son yılların en gözde mutfak aleti olan Airfryer ile tüm yiyecekler hem daha az yağlı hem de çok daha kısa süreler içinde hazırlanır. Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden biri haline gelmiş olan kabak dolmasını da Airfryer ile kolaylıkla yapmanız mümkün. İşte Airfryer kabak dolması tarifi.

Yemek 13-03-24 21:20

BİM'e Magsafe şarj aleti geliyor! İşte 8 Mart 2024 tarihli BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nu heyecanla bekleyen alışveriş severler buraya! 8 Mart 2024 tarihli BİM Aktüel Kataloğu yayınlandı. Bu hafta da uygun fiyatlı pek çok ürünün yer aldığı Katalog'u merak ediyorsanız, detaylar yazımızda!

Haber 08-03-24 12:30

Airfryer milföy simit tarifi: Airfryer'da milföy simit nasıl yapılır?

Airfryer mutfakların baş köşesindeki yerini almış durumda. Çeşit çeşit yemekler, tatlılar ve hatta atıştırmalıklar Airfyer ile çok kısa süre içinde hazırlanabiliyor. Farklı tarifleri de Airfryer ile denemek mümkün, örneğin: Airfryer'da milföy simit tarifi gibi... Çeşitli öğünlerde servis etmek ya da açlık krizlerinizi dindirmek için Airfryer milföy simit tarifimize mutlaka göz atın! Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 08-03-24 00:21

Airfryer makarna pizza tarifi: Airfryer'da makarna pizza nasıl yapılır?

Airfryer son zamanlarda tüm mutfaklarda yerini almaya başlayan bir alettir. Airfryer ile hem çok kısa süreler içinde çeşit çeşit yiyecekler pişirebilir, hem de çok daha lezzetli ve çok daha sağlıklı yemekler, atıştırmalıklar, tatlılar yapılabilir. Airfryer ile makarna pizza da yapabilir! Airfryer'da makarna pizza tarif için ise gerekli adımları ve malzemeleri aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 07-03-24 23:51

BİM'e Stanley termos geliyor! 1 Mart 2024 BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri burada

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu yayınlandı. Bu hafta da dolu dolu olan Katalog'ta uygun fiyatlarıyla dikkat çeken robot süpürgeden airfryera pek çok ürün bulunuyor. İşte alışveriş severlerin heyecanla beklediği 1 Mart Cuma tarihli BİM Aktüel Kataloğu!

Haber 01-03-24 11:23

Fiyatı 3 bin 899 TL'ye düştü! Karaca Air Pro Cook 3 in 1 XL Airfryer'ı sizin için inceledik

Sağlık dolu leziz mi leziz yemekler yapmanızı sağlayacak, kaliteli bir airfryer arayışındaysanız Karaca Air Pro Cook'taki indirimi kaçırmamalısınız. Günün fırsat ürünü olan, çoklu pişirme işleviyle öne çıkan airfryerı sizin için inceledik.

Haber 26-02-24 15:09

BİM'e Philips airfryer geliyor! Uygun fiyatıyla dikkat çeken cihazı inceledik

Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden biri olan BİM'in bugün yayınlanan 16 Şubat 2024 tarihli Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nda en çok dikkat çeken ürünlerden biri Philips airfryer oldu. 16 Şubat Cuma gününden itibaren BİM'de satışa sunulan cihazın öne çıkan özellikleri de airfryer satın almayı düşünenler tarafından merak konusu. Biz de sizin için bu içeriğimizde uygun fiyatıyla öne çıkan cihazın özelliklerine yer verdik."Philips airfryer alınır mı?" diye düşünüyorsanız, yanıtı burada!

Haber 16-02-24 14:39

BİM'e Philips airfryer geliyor! 16 Şubat BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri burada

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu yayınlandı. Bu hafta da dolu dolu olan Katalog'ta uygun fiyatlarıyla dikkat çeken robot süpürgeden airfryera pek çok ürün bulunuyor. İşte alışveriş severlerin heyecanla beklediği 16 Şubat Cuma tarihli BİM Aktüel Kataloğu!

Haber 16-02-24 11:17

BİM'e tıraş makinesi, şarjlı diş fırçası geliyor! 9 Şubat BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri

BİM'in 9 Şubat 2024 tarihli Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu yayınlandı. Alışveriş tutkunlarının heyecanla beklediği BİM'in aktüel indirim kataloğunda bu hafta da her ihtiyaca uygun ürünler yer alıyor ve bu ürünler indirimli fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte 9 Şubat Cuma tarihli BİM Aktüel Kataloğu!

Haber 09-02-24 12:10

BİM'e airfryer ve robot süpürge geliyor! İşte 2 Şubat Cuma BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu yayınlandı. Bu hafta da dolu dolu olan Katalog'ta uygun fiyatlarıyla dikkat çeken robot süpürgeden airfryera pek çok ürün bulunuyor. İşte alışveriş severlerin heyecanla beklediği 2 Şubat Cuma tarihli BİM Aktüel Kataloğu!

Haber 01-02-24 18:37

Nostaljik radyodan dans eden kaktüse 25 Ocak BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri

BİM'in 25 Ocak 2024 tarihli Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu yayınlandı. Alışveriş tutkunlarının heyecanla beklediği BİM'in aktüel indirim kataloğunda bu hafta da her ihtiyaca uygun ürünler yer alıyor ve bu ürünler indirimli fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte 25 Ocak Cuma tarihli BİM Aktüel Kataloğu!

Haber 25-01-24 16:32

Airfryer fırın sütlaç tarifi: Airfryer'da fırın sütlaç nasıl yapılır?

Airfryer sayesinde birçok yiyecek, atıştırmalık, tatlı veya birkaç aşamalı zor görünen yemekler kısa sürelerde yapılabilir. Yüzyıllardır bilinen, tüketilen ve sevilen sütlaç da son yılların en gözde mutfak aletlerinden biri olan Airfryer ile kolaylıkla yapabileceğiniz geleneksel Türk tatlıları arasında yer alır.

Yemek 19-01-24 17:24

Airfryer Kilis tava tarifi: Airfryer'da Kilis tava nasıl yapılır?

Airfryer, kısa sürelerde pişirme özelliği, diğer pişirme yöntemlerine göre çok daha az kalorilerde yemekler hazırlaması ve pratikliği ile son yılların en gözde mutfak aleti hâline geldi. Dünyaca ünlü mutfakların yemeklerini de, Türk mutfağına has nadide lezzetleri de Airfryer ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Adını doğum yeri kabul edilen Kilis’ten alan Kilis Tava yemeğini de Airfyer ile pişirebilirsiniz.

Yemek 19-01-24 17:16

Airfryer tost tarifi: Airfryer'da tost nasıl yapılır?

Airfryer ile çok çeşit atıştırmalığı, kahvaltı ürününü, tatlıyı ve daha birçok aşamalı tarifleri son derece kısa süreler içinde hazırlayıp servis edebilirsiniz. Hem pratik olması hem de diğer pişirme yöntemlerine göre çok daha az kaloride yiyecekler hazırlaması sayesinde mutfakların başköşesinde yerini alan Airfryer ile tercihinize göre istediğiniz peyniri kullanıp tost da yapabilirsiniz.

Yemek 19-01-24 17:04

Airfryer menemen tarifi: Airfryer'da menemen nasıl yapılır?

Birçok farklı yiyeceği, atıştırmalığı, yemeği veya tatlıyı Airfryer ile kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Airfryer ile hem daha az kalorilerde hem de çok daha sağlıklı olacak şekilde yemekleri kısa süreler içinde pişirebilirsiniz. Uzun pazar kahvaltı sofralarınızı da Airfryer’da hazırlayacağınız çeşitli lezzetlerle renklendirebilirsiniz. Türk mutfağında kahvaltıların ve hatta diğer öğünlerin gözdelerinden biri olan menemeni de Airfryer ile kısa sürede yapabilirsiniz.

Yemek 19-01-24 16:55

Airfryer kandil simidi tarifi: Airfryer'da kandil simidi nasıl yapılır?

Türk mutfağında, inanışlar doğrultusunda özel günler için de hazırlanan, dağıtılan, yapılan ve tüketilen çok sayıda lezzet yer alır. Kimi zaman tatlı, kimi zaman tuzlu olan bu lezzetlerden biri de kandil günlerinde yapıldığı için adını buradan alan kandil simitleridir. Airfryer ile birçok tarifi çok kısa süreler içinde ve oldukça az kalorili şekilde yapabileceğiniz gibi kandil simidini de hazırlayıp servis edebilirsiniz.

Yemek 19-01-24 16:42

Airfryer Adana kebap tarifi: Airfryer'da Adana kebap nasıl yapılır?

Airfryer son zamanlarda tüm mutfakların gözde aleti hâline gelmiştir. Airfryer'a olan bu yoğun ilginin nedeni yemekleri, tatlıları, atıştırmalıkları hem çok daha kısa süreler içinde hem de daha az kalorili ve çok sağlıklı olarak pişirebilmesidir. Türk mutfağına has lezzetlerin, kebapların da pişirilebildiği Airfryer’da Adana kebap da yapabilir ve servis edebilirsiniz.

Yemek 19-01-24 16:32

Airfryer baklava tarifi: Airfryer'da baklava nasıl yapılır?

Türk mutfağına has olan ve tarihi çok eski yüzyıllara dayanan çok sayıda tatlı vardır. Osmanlı saraylarından günümüze kadar gelmeyi başaran bu lezzetli tatlılardan biri de özellikle bayram günlerinin baş tacı baklavadır. Birçok farklı biçimde servis edilebilen baklava, tüm yiyecekleri, atıştırmalıkları, yemekleri ve tatlıları çok kısa süreler içinde ve daha az kalorili olarak pişirebilen Airfryer ile kolaylıkla yapılabilir.

Yemek 19-01-24 16:26

Airfryer Selanik gevreği tarifi: Airfryer'da Selanik gevreği nasıl yapılır?

Dünya çapında bilinen birçok yemek ve tatlı, Türkiye’deki mutfaklarda da yerini almıştır. Selanik gevreği de bu lezzetlerden biridir. Airfryer ile birçok yemek, atıştırmalık ya da tatlı hem çok kısa süreler içinde hem de daha az kalori ile pişirilebilir. Selanik gevreği de Airfryer sayesinde kolaylıkla yapabileceğiniz yiyecekler arasında yer alır.

Yemek 19-01-24 16:13

Notebook, akıllı saat, kahve makinesi ve dahası! 19 Ocak BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri

Sevilen markaların kaliteli ürünlerine uygun fiyatlarla ulaşmak isterseniz BİM'in 19 Ocak 2024 tarihli Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'na mutlaka göz atmalısınız. BİM'in bu haftaki aktüel indirim kataloğunda herkesin ihtiyacına uygun ürünler yer alıyor ve indirimli fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte 19 Ocak BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri!

Haber 18-01-24 17:12

Az yağ ile çok lezzetli yemekler yapmanızı sağlayacak 4000 TL altı airfryer modelleri

Evinizde sağlıklı yemekler yapmanın ve atıştırmalıkları daha hafif, daha az yağlı bir şekilde hazırlamanın en pratik yolu olan airfryerlar sağlıklı yaşam tarzınıza uygun alternatifler sunuyor. 4000 TL'nin altında uygun fiyatlarla sunduğumuz bu derlemede, lezzetli yemekleri kolayca hazırlamanızı sağlayacak en popüler airfryer modellerini sizler için bir araya getirdik. Hem bütçenize dost hem de mutfakta size keyifli bir deneyim sunacak airfyerlara gelin, göz atalım.

Yemek 11-01-24 16:26

BİM'e Türk kahve makinesi geliyor! BİM 12 Ocak 2024 Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu burada!

BİM 12 Ocak 2024 tarihli Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu yayınlandı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da elektronik, moda, ev yaşam ve daha pek çok kategoride uygun fiyatlı ürünlerin yer aldığı katalog, alışveriş severlerin radarına çoktan girdi. BİM Aktüel Ürünler Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız işte detaylar!

Haber 11-01-24 15:50

BİM'e Stanley termos geliyor! İşte BİM'in 5 Ocak 2024 tarihli Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu

Alışveriş severlerin ilgiyle beklediği BİM, 5 Ocak 2024 tarihli Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu burada! Yeni yılın ilk haftasına yakışır şekilde dolu dolu olan katalogta elektronikten modaya birçok ürün dikkat çekiyor. O ürünler nedir, diye merak ediyorsanız işte detaylar!

Haber 04-01-24 17:35

Fiyatı 2 bin 699 TL'ye düştü! Çok satan Cosori airfryer Bahar Fırsatları kapsamında indirimde

Son yılların gözde mutfak ürünlerinden airfryerlar, sağlıklı beslenmeye adım atanların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Az miktardayağ ile sağlıklı ve lezzetli yiyecekler hazırlamayı sağlayan airfryerlar arasında bazı modeller kullanıcı dostu özellikleriyle ön plana çıkıyor. Cosori markasının airfryerı, çok satan modellerden biri olduğu gibi kullanıcılarından da tam not alıyor. Özellikleri saymakla bitmeyen Cosori airfyer Bahar Fırsatları kapsamında indirimde, işte detaylar...

Haber 02-01-24 09:56

BİM AKTÜEL KATALOĞU 29 ARALIK 2023 CUMA! BİM aktüelde neler indirimde? Android TV 5, 699 TL, buharlı ütü 599 TL!

BİM aktüel ürünler kataloğu ile haftanın indirime giren ürünleri belli oluyor. Her hafta paylaşılan BİM aktüel afişlerinde evinizin ihtiyaçlarından hobi ürünlerine kadar birçok ürün çeşidi yerini alıyor. BİM aktüelde bu cuma teknolojik ürünler, mutfak ürünleri ve oyuncak çeşitleri geliyor. Peki, 29 Aralık Cuma BİM'de neler var, hangi ürünler indirimde? İşte 29 Aralık 2023 Cuma gününün BİM aktüel ürünler afişi ile ilgili detaylar...

Finans 29-12-23 12:32

Airfryer'da makarna tarifi: Airfryer'da makarna nasıl yapılır?

Airfryer özellikle son yıllarda mutfaklarda önemli bir yere sahip. Yumurta haşlamadan en iddialı yemek tariflerine kadar birçok yemeği, atıştırmalıkları ya da tatlıları Airfryer’da pişirebilirsiniz. Genel olarak tencerede pişirilen makarnayı da Airfryer ile çok kısa süre içinde ve tencereye göre çok daha lezzetli ve sağlıklı olarak hazırlayıp servis edebilirsiniz.

Yemek 28-12-23 23:16

Airfryer’da hindi tarifi: Airfryer'da hindi nasıl yapılır?

Kalabalık yemek sofralarındaki çeşit çeşit yemeklerin ve tatlıların, davetlerinizde ikram edebileceğiniz atıştırmalıkların çoğunu Airfryer ile hazırlayabilirsiniz. Yılbaşını evde vereceğiniz yemek daveti ile sevdikleriniz ile birlikte kutlamak istiyorsanız en lezzetli sofralar için yine Aifryer kullanabilirsiniz. Özellikle yılbaşı yemeklerinin vazgeçilmez lezzeti olan hindiyi de Airfryer ile çok kısa sürede ve çok daha lezzetli olarak hazırlayabilirsiniz.

Yemek 28-12-23 23:04

Airfryer'da palamut tarifi: Airfryer'da palamut nasıl yapılır?

Birçok yemek çeşidinin yer aldığı lezzetli ana yemeklerin ve tatlıların sunulduğu sofralar hazırlamak için Airfryer kullanabilirsiniz. Son zamanların gözde mutfak aletleri arasında yerini alan Airfryer ile kırmızı etten balığa, sebze yemeklerinden tavuk yemeklerine birçok lezzeti kısa süreler içinde ve çok daha az miktarda yağ ile pişirebilirsiniz. Balık menüsü için farklı tarifleri de Airfryer ile deneyebilirsiniz.

Yemek 28-12-23 22:30

Airfryer'da pirinç pilavı tarifi: Airfryer'da pirinç pilavı nasıl yapılır?

Airfryer son birkaç yıldır mutfakların baş köşesinde.Airfryer ile tüm tariflerinizi hem daha az kalorili hem de daha lezzetli olarak kısa süreler içinde hazırlayabilirsiniz. Türk sofralarının vazgeçilmezlerinden pilavı da çok kısa sürede ve çok daha sağlıklı olarak Airfryer ile pişirebilirsiniz.

Yemek 28-12-23 22:17

Airfryer'da belen tava tarifi: Airfryer'da belen tava nasıl yapılır?

Airfryer son zamanların en çok kullanılan mutfak eşyaları arasında yerini aldı. Birçok atıştırmalık ve tatlının yanı sıra hem dünya mutfağından hem de Türk mutfağı lezzetlerinden çeşitli yemekleri Airfryer ile çok kısa süreler içinde yapabilmeniz mümkün. Türk mutfağının eşsiz yemeklerinden biri olan belen tavayı da Airfryer sayesinde çok daha sağlıklı ve çok daha lezzetli olarak pişirerek servis edebilirisiniz.

Yemek 28-12-23 21:57

Airfryer'da biber közleme: Airfryer'da nasıl biber közlenir?

Airfryer son zamanların en çok kullanılan mutfak gereçlerinden biri haline geldi. Bu tercihin çok sayıda nedeni var. Birçok ana yemek, tatlı, ara sıcak ya da atıştırmalık Airfryer sayesinde çok kısa sürelerde ve çok az miktarda yağ kullanarak hazırlanıp servis edilebiliyor. Hazırlanan yiyeceklerin tüm aşamalarında kullanılabilen Airfryer sayesinde mutfaklarda çok daha sağlıklı yiyecekler hazırlamak mümkün oluyor.

Yemek 28-12-23 21:10

Airfryer'da mısır patlatma: Airfryer'da nasıl mısır patlatılır?

Airfryer ile birçok yemek ve tatlı gibi, lezzetli atıştırmalıkları da çok kısa süreler içinde ve çok daha sağlıklı olarak hazırlayıp servis edebilirsiniz. Sinema ya da dizi günlerinin vazgeçilmez atıştırmalıkları arasında yer alan patlamış mısırlarınızı da Airfryer ile yağsız ve çok daha lezzetli bir şekilde pişirebilirsiniz.

Yemek 28-12-23 20:51

DOLAR / TL FİYATI 28 ARALIK 2023: Dolar ne kadar, euro kaç TL? Döviz kuru anlık takip ekranı

Dolar ve euro alış satış fiyatlarında son durum haftanın dördüncü işlem gününde vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün döviz kurunda geçerli olan güncel rakamlar arama motorlarında sorgulanıyor. İşte, 28 Aralık 2023 Perşembe günü dolar ile euroda son durum ve döviz kuru anlık takip ekranı...

Finans 28-12-23 12:08

EHLİYET FİYATI 2024: Ehliyet yenileme fiyatı ne kadar oldu, kaç TL? Ehliyet yenileme son tarih

Ehliyet fiyatı 2024 ile ilgili ayrıntılar 28 Aralık 2023 Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ sonrası merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında "2024 ehliyet fiyatı ne kadar? Ehliyet yenileme fiyatı ne kadar oldu?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, ehliyet yenileme son tarih ne zaman? İşte detaylar...

Finans 28-12-23 11:58

T.C. KİMLİK KARTI FİYATI 2024: Kimlik kartı ne kadar oldu, kaç TL? Kimlik değişimi randevu ekranı...

Kimlik belgesi yenileme fiyatı 2024 ile ilgili ayrıntılar 28 Aralık 2023 Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ sonrası merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında "2024 kimlik belgesi fiyatı ne kadar? Kimlik belgesi yenileme fiyatı ne kadar oldu?" sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

Finans 28-12-23 11:57

BİM'e Kumtel airfryer geliyor! Uygun fiyatıyla dikkat çeken cihazı sizin için inceledik

BİM'in bu hafta yayınlanan 26 - 29 Aralık 2023 Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nda en çok dikkat çeken ürünlerden biri de Kumtel airfryer oldu. 29 Aralık Cuma gününden itibaren BİM mağazalarında satışa sunulacak ürünün öne çıkan özelliklerini ve kullanıcılarının yorumlarını sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. "Kumtel airfryer alınır mı?" diye düşünüyorsanız, yanıtı burada! İşte detaylar!

Haber 27-12-23 15:15

DOLAR / TL ALIŞ - SATIŞ FİYATI 27 ARALIK 2023: Dolar ne kadar, euro kaç TL?

Dolar ve euro alış satış fiyatlarında son durum haftanın üçüncü işlem gününde vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün döviz kurunda geçerli olan güncel rakamlar arama motorlarında sorgulanıyor. 27 Aralık 2023 Çarşamba günü dolar ile euroda son durum ve konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Finans 27-12-23 10:52

İç pilavlı tavuk dolma tarifi: İç pilavlı tavuk dolma nasıl yapılır?

Tüm yemek davetlerinizde, tatlıları ve yemekleri, çay kahve sohbetlerinize eşlik edecek atıştırmalıkları Airfryer’da çok kısa süreler içinde ve daha sağlıklı bir şekilde pişirebilirsiniz. Tariflerinizi hızlıca Airfryer ile hazırlayarak servis edebilirsiniz. Özel yemek davetleri için kurulan sofralara eşlik eden en lezzetli yemeklerden biri olan iç pilavlı tavuk dolmayı da Airfryer’da hazırlayabilirsiniz.

Yemek 26-12-23 16:15

Airfryer kestane tarifi: Airfryer'da kestane nasıl yapılır?

Günümüzün en gözde mutfak aletleri arasında yer alan Airfryer'da çeşitli yemekler ve tatlılar hazırlayıp sunabildiğiniz gibi lezzetli atıştırmalıklar da pişirebilirsiniz. Sebze haşlama, kızartma, közleme gibi işlemleri de Airfryer sayesinde çok kısa süreler içinde hazırlayıp sunabilirsiniz. Kış aylarının en sevilen atıştırmalıklarından biri olan kestaneyi de Airfryer’da birkaç dakika içinde pişirip servis edebilirsiniz.

Yemek 26-12-23 15:45

Airfryer patlıcan közleme: Airfryer'da patlıcan közleme nasıl yapılır, Airfryer'da patlıcan nasıl közlenir?

Özel günlerinizde, sevdiklerinize, ailenize ya da dostlarınıza vereceğiniz yemek ziyafetlerinde sunmak istediğiniz tüm tatlıları ve yemekleri Airfryer ile birkaç dakika içinde ve diğer pişirme yöntemlerine oranla çok daha sağlıklı bir şekilde hazırlayıp sunabilirsiniz. Kızartma, közleme ya da haşlama işlemlerini de Airfryer kullanarak kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 26-12-23 15:30

Airfryer patates kızartması tarifi: Airfryer'da patates kızartması nasıl yapılır?

Son yıllarda mutfakların gözde cihazı hâline gelen Airfriyer ile türlü türlü yemeklerin sunulduğu eşsiz lezzetlerde sofralar kurabilir, çok kısa süreler içerisinde hem lezzetli hem sağlıklı tatlılar ve yemekler hazırlayabilirsiniz. Patates kızartmasını da Airfryer kullanarak çok az yağ ile ve sağlıklı bir şekilde pişirebilirsiniz.

Yemek 26-12-23 15:17

BİM'e Fakir Toz Torbasız Elektrikli Süpürge geliyor! İşte 26-29 Aralık BİM Aktüel Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan BİM, 26 - 29 Aralık 2023 tarihli Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nu yayınladı. Bu hafta da dolu dolu olan indirim kataloğunun detaylarını sizin için bir araya getirdik. Gelin, keşfedelim.

Haber 25-12-23 15:26

MİLLİ PİYANGO FİYATI 2023: Milli Piyango çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatı ne kadar? İşte yılbaşı çekilişi büyük ikramiye tutarı

2024 Milli Piyango büyük ikramiye miktarı merak edildi. 31 Aralık 2023 gecesi yapılacak büyük çekiliş ile ilgili aramalar sıklaştı. Yılbaşı gecesi şansını denemek isteyen vatandaşlar millipiyangoonline.com sitesi üzerinden sonuçlara ulaşabilecekler. 'Milli Piyango fiyatı 2023 ve 2024 Milli Piyango büyük ikramiye ne kadar' sorularına yanıt aranıyor. Peki, Milli Piyango çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatı ne kadar? İşte yılbaşı çekilişi büyük ikramiye tutarı

Haber 22-12-23 23:36

BİM AKTÜEL KATALOĞU 22 ARALIK 2023 CUMA! BİM aktüelde neler indirimde? Air Fryer 5,499 TL, süpürge 3, 999 TL!

BİM aktüel ürünler kataloğu haftanın indirime giren ürünlerini incelemek isteyen vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. BİM aktüelde bu cuma teknolojik ürünler, mutfak ürünleri ve oyuncak çeşitleri geliyor. Peki, 22 Aralık Cuma BİM'de neler var, hangi ürünler indirimde? İşte 22 Aralık 2023 Cuma gününün BİM aktüel ürünler afişi ile ilgili detaylar...

Finans 22-12-23 12:33