Bournemouth Haberleri

Enes Ünal İngiltere'de de durdurulamıyor! Bournemouth'un kaderini değiştiren isim oldu

İngiltere Premier Lig'de milli futbolcu Enes Ünal'ın formasını giydiği Bournemouth, Luton Town'ı 3-0 geriden gelerek 4-3 mağlup etti. Bournemouth kariyerine hızlı bir giriş yapan Enes Ünal galibiyet golünde asisti yapan isim oldu.

Spor 14-03-2024 07:47

Enes Ünal fırtınası İngiltere'yi de sardı! Bournemouth formasıyla 90+1'de stadyumu yıktı geçti...

İngiltere Premier Lig'de milli futbolcu Enes Ünal'ın uzatma dakikalarında gol attığı maçta Bournemouth, Sheffield United ile 2-2 berabere kaldı.

Spor 09-03-2024 20:59

O plajda şoke eden saldırılar! Bir ülke bu olaylarla çalkalanıyor... Denizin ortasında cinsel taciz isyan ettirdi

İngiltere, ülkenin popüler plajlarından birinde meydana gelen cinsel saldırı olaylarıyla çalkalanıyor. Dorset, Bournemouth'ta, küçük yaştaki çocukların denizde cinsel saldırı ve tacize uğradığı yönündeki haberlerin ardından çok sayıda kişi endişelerini dile getirirken yetkililere bu olayların önlenmesi için önemli değişiklikler yapmaları yönünde çağrıda bulunuyor.

Trend 29-06-2023 16:04

Premier Lig'de lider Arsenal, Bournemouth'u uzatma dakikalarında attığı golle yendi

İngiltere Premier Lig'de lider Arsenal, sahasında Bournemouth'u 2-0 geriden gelerek 3-2 yendi. Şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyet alan Arsenal'da maç sonunda müthiş bir sevinç yaşandı.

Spor 04-03-2023 21:10

Bournemouth

Bournemouth Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bournemouth Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yok böyle maç! Liverpool Bournemouth'u 9-0 mağlup etti, tarihe geçti

Son dakika... İngiltere Premier Lig'in 4. haftası çok konuşulacak bir mücadeleye sahne oldu. 4. hafta karşılaşmasında Liverpool sahasında Bournemouth ile karşı karşıya geldi. Mücadelede ev sahibi ekip gol olup yağarken rakibini 9-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Bu skorla kırmızılar kendi rekorunu egale ederken, tarihe geçti. İşte detaylar...

Spor 27-08-2022 19:46