Buruk Haberleri

Galatasaray kamp kadrosunu açıkladı! Okan Buruk 3 ismi liste dışı bıraktı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Avusturya kampının ikinci etabının kadrosu belli oldu. Buruk 3 ismi kamp kadrosuna dahil etmedi.

Spor

Fatih Terim'in prensiydi! Okan Buruk Taylan Antalyalı'ya kapıyı gösterdi... Kendine kulüp bul

Galatasaray'da Fatih Terim döneminin vazgeçilmez isimlerinden olan Taylan Antalyalı takıma geri dönerken, Okan Buruk kendisine kulüp bulmasını istedi. İşte detaylar...

Spor

Okan Buruk, Galatasaray'ın iki yıldızının üstünü çizdi! Takımdan gönderiliyorlar...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımdan gidecek oyuncuları belirledi. Yeni sezonda yedek kulübesinde dahil mutsuz oyuncu istemeyen Okan Buruk, performanslarını yeterli bulmayan oyuncuların listesini yönetime verdi.

Spor

Arda ile kıyaslanan Galatasaray'ın genç yıldızı takımsız kaldı!

Real Madrid'de forma giyen Arda Güler ile bir dönem kıyaslanan Galatasaray'ın genç yıldızı Hamza Akman kulüpsüz kaldı. Sözleşmesi sona eren genç isme kontrat önermeyen sarı-kırmızılılar yollarını ayırdı.

Spor

Buruk

Buruk Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Buruk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Galatasaray, sağ bek transferinde mutlu sona ulaştı! Rennes forması giyen Guéla Doué'nin sözleşmesi hazırlanıyor...

Galatasaray transferde gaza bastı. Sağ bek pozisyonu için görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılılar, Rennes forması giyen Guéla Doué ile anlaşmaya vardı.

Spor

Galatasaray'da ayrılık! Okan Buruk görüştü, eşyalarını toplayıp kampı terk etti

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, genç oyuncu Baran Aksaka ile görüşmesinin ardından 21 yaşındaki oyuncu eşyalarını toplayıp kamptan ayrıldı. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe'de ayrılıp Galatasaray'a imza atmıştı... Batshuayi'den eski hocası İsmail Kartal'a gönderme

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Michy Batshuayi yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdürürken, verdiği bir röportajda eski hocası İsmail Kartal'a bir göndermede bulundu. İşte o sözler...

Spor

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'nin yeni transferi Oğuz Aydın için itiraf geldi!

Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına varan milli futbolcu Oğuz Aydın, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini sürdürmek için İstanbul’a geldi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Oğuz Aydın hakkında konuştu.

Spor

Galatasaray'da transfer krizi! Okan Buruk 'acil' olarak istedi

Galatasaray'ın Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer çalışmalarının ağırdan alınmasına isyan etti. Sacha Boey'un takımdan ayrılmasının üstünden epey süre geçmesinin ardından hala istediği sağ bekin alınmaması tecrübeli çalıştırıcıyı endişelendiriyor.

Spor

Okan Buruk'tan Süper Kupa maçına stadyum tepkisi! ''Beşiktaş’ın istediği de Olimpiyat Stadı’ydı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Güzel bir karşılaşma oldu. Zor bir takıma karşı oynadık. Onların 4’üncü hazırlık maçı. İlk hazırlık maçımız olmasına rağmen oyuncularımızın temposunu beğendik. Rakibimizi tebrik ediyorum” dedi.

Spor

Galatasaray'da 5 ayrılık birden! Okan Buruk, oyuncu isimlerini yönetimle paylaştı

Galatasaray'da yeni sezon öncesi ayrılık kararı verildi. Takımda forma şansı bulamayacak oyuncuları rapor eden Okan Buruk, isimleri paylaştı ve bu isimlerin gönderilmesini talep etti.

Spor

Şimdi Galatasaray tribünlerini coşturacak! Batshuayi'nin ardından Sarı-Kırmızılılar ikinci Fenerbahçeli... Çok sürpriz transfer

Galatasaray'da yeni sezon çalışmaları hız kesmeden devam ederken, Fenerbahçeli Batshuayi transferi oldukça ses getirmişti. Sarı-Kırmızılılar'ın bu ismin ardından Fenerbahçeli bir oyuncu ile de ilgilendiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray'da ilk ayrılık kapıda! Halil Dervişoğlu, Trabzonspor'la anlaşmak üzere...

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da ilk ayrılık gerçekleşiyor. Maaş dengesini ayarlayabilmek için forma giymeyen futbolcularla yollarını ayırmaya hazırlanan sarı-kırmızılılarda görüşmeler başladı.

Spor

Galatasaray'ın da istediği Batshuayi imzayı atıyor! İşte yıllık kazanacağı ücret...

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Batshuayi, Galatasaray ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Okan Buruk'un çok istediği yıldız oyuncunun sarı-kırmızılılardan istediği maaş sonrası pazarlıklar durma noktasına gelmiş ve beklemeye geçilmişti. Sarı-lacivertli takım Batshuayi için hamlesini yaptı.

Spor

Galatasaray'da ilk ayrılık kesinleşti! Okan Buruk'ın ısrarlarına rağmen takımdan gidiyor...

Galatasaray'da yeni sezon öncesi ilk ayrılık kesinleşti. Sarı-kırmızılılara kiralıktan dönen Emin Bayram, Okan Buruk'un ısrarlarına rağmen takımdan ayrılmayı kafasına koydu.

Spor

Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi müjdesi! Dünyaca ünlü oyuncu ile masaya oturacaklar...

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'a yeni hedef Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilmek. Bu bağlamda kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar rotasını dünyaca ünlü oyuncuya çevirdi.

Spor

Batshuayi'nin Galatasaray'dan istediği maaş dudak uçuklattı! Sarı-kırmızılılar masadan hemen kalktı...

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Batshuayi, Galatasaray ile bir görüşme gerçekleştirdi. Okan Buruk'un çok istediği yıldız oyununun sarı-kırmızılılardan istediği maaş yönetimi şoke etti.

Spor

'Şinanay' tartışması bitmiyor! Bu sefer de Fenerbahçeli basketbolcudan küfür geldi! Şampiyonluk kutlarken söyledi

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un şampiyonluk kutlamaları sırasında Sezen Aksu'nun 'Şinanay' şarkısını küfürlü biçimde söylemesi Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı taraftarların tepkisini çekmişti. Dün akşam Anadolu Efes'i geçerek şampiyon olan Fenerbahçe Beko'nun 23 yaşındaki basketbolcusu Tarık Biberovic, Galatasaray'a küfür etti.

Spor

Okan Buruk, Fenerbahçe'nin eski golcüsünü kiralamak istiyor!

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray transfer çalışmalarına hemen başladı. Birçok mevki için görüşmeler yapan sarı-kırmızılılarda Okan Buruk'un raporu doğrultusunda Fenerbahçe'nin eski golcüsü radara girdi.

Spor

Dursun Özbek, Galatasaray'ın transfer yapacağı mevkileri açık açık söyledi! ''Sağ bek, orta saha ve...''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özbek, "Sağ bek, orta saha ve Mertens'i yedekleyecek bir oyuncu bakıyoruz. Fırsat transferi olabilecek oyunculara bakıyoruz. Çok dinamik bir şey bu. Her şey kağıt üzerinde kalmaya bilir. Ben çok başarılı bir 2024-25 sezonu geçireceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Spor

Okan Buruk, Fenerbahçe'nin yeni hocası Jose Mourinho'ya meydan okudu!

Süper Lig'i şampiyon tamamlayarak kupayı müzesine götüren Galatasaray'da yeni sezon çalışmaları hız kesmeden devam ederken, Sarı-Kırmızılılar'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk, verdiği bir röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Buruk açıklamasında Jose Mourinho'ya dair de konuştu. İşte o sözler...

Spor

SON DAKİKA: Galatasaray'dan KAP açıklaması geldi! İşte Okan Buruk'un yeni maaşı

Son dakika... Galatasaray geçtiğimiz günlerde 2 yıllık yeni sözleşme imzaladığı Okan Buruk'un sözleşmesinin detaylarını duyurdu. İşte detaylar...

Spor

Okan Buruk'tan Batshuayi ve Sacha Boey sorularına net cevap! ''Görüşmelerimiz oluyor...''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi ile ilgili açıklama yaparak dedikodulara son noktayı koydu. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho'nun takımda tutulmasını istediği Belçikalı oyuncu için Galatasaray iddiası ortaya atılmıştı.

Spor

Dursun Özbek'ten Erden Timur'a cevap! ''Transferleri ben yaptım, tutunacak dal ararsan mutlaka bulursun''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için imza töreni düzenlendi. Sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek, kendisine sorulan Erden Timur sorusuna flaş bir cevap verdi.

Spor

Okan Buruk'un Jose Mourinho sözleri sosyal medyada gündeme oturdu! ''Görüşmede ben yoktum''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı kırmızılı kulüple yeni sözleşme imzaladı. Basın toplantısında konuşan Okan Buruk, kendisine sorulan Jose Mourinho sorusuna esprili bir dille cevap verdi.

Spor

Galatasaray, Okan Buruk'a imza töreni düzenlendi! Tecrübeli çalıştırıcı 2 yıllık sözleşme imzaladı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için imza töreni düzenledi. Sarı-kırmızılıların başarılı çalıştırıcısı şampiyonluğun ardından sözleşmesini uzattı. Basın toplantısında konuşan başkan Dursun Özbek, "Okan Buruk yine rakam konuşmadı, boş sözleşmeye imza attı. Biz kendisini mağdur etmeyiz, yönetim gerekeni yapacak." dedi.

Spor

Galatasaray, Okan Buruk ile sözleşme imzalıyor! Tecrübeli çalıştırıcının maaşı da belli oldu

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Okan Buruk bugün saat 11:00'de yeni mukavele imzalayacak. Sarı-kırmızılıların teklifini düşünmeden kabul eden başarılı çalıştırıcın maaşı da belli oldu.

Spor

Galatasaray'dan resmi açıklama geldi! Okan Buruk imzayı atıyor... İşte o tarih

Galatasaray'ın başarılı çalıştırıcısı Okan Buruk için Sarı-Kırmızılılar'dan bir açıklama geldi. Kulüpten yapılan açıklamada tecrübeli hocanın yeni sözleşmesi için bir imza töreni yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray’ın şampiyon takımlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şampiyonluğa ulaşan Galatasaray futbol erkek ve kadın takımı ile sutopu takımını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.

Spor

1905 GSYİAD 24. Şampiyonluk Kutlaması, Galatasaray Adası'nda düzenlendi

Galatasaray'ın 24. Şampiyonluk Kutlaması, Galatasaray Ada’sında gerçekleşti. Şampiyonluk kutlamasında konuşan 1905 GSYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kemal Sarıöz, "Değerli başkanımızın göreve geldiği günden itibaren dile getirdiği birlik ve beraberlik mesajı camiamızın başarısı ve yeni hedeflere ulaşması için çok mühimdir" ifadelerini kullandı.

Spor

Galatasaray'da ayrılık zamanı! Görüşmeler başladı, hedef İngiltere...

Lig şampiyonluğunun ardından hemen çalışmalara başlayan Galatasaray yönetimi takımdan ayrılacak oyuncuları belirledi. Önümüzdeki yıl daha güçlü bir kadro oluşturmak isteyen sarı-kırmızılılar kulüpte mutsuz olan oyuncularla yolları ayıracak.

Spor

Galatasaray, Fenerbahçe'nin golcü oyuncusunu istiyor! Yılın transfer bombası...

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla beğeni toplayan Michy Batshuayi için Galatasaray'ın devrede olduğu öne sürüldü. Oynadığı maçlarda 24 gole imza atan Belçikalı oyuncu için sarı-kırmızılıların araştırma yaptığı iddia edildi.

Spor

Okan Buruk'un gündem olan küfürlü tezahüratına Mahmut Uslu'dan çok sert cevap! O şarkıyı...

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde bulunan Mahmut Uslu, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Florya'daki şampiyonluk kutlamalarında küfürlü 'şinanay' bestesine eşlik etmesi hakkında çok sert sözler söyledi.

Spor

Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği'nden Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk hakkın suç duyurusu!

Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk hakkında "küfürlü tezahürat yaptığı" gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulduklarını açıkladı.

Spor

Galatasaray'da Dursun Özbek'in ilk hamlesi Okan Buruk! İmzalar atılıyor... 2 yıllık sözleşme

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde yapılan seçimli genel kurulda tekrar başkan seçilen Dursun Özbek'in ilk hamlesi belli oldu. Özbek, başarılı teknik adam Okan Buruk'un yeni sözleşmesini önüne koymaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor

Okan Buruk'un görüntüleri sosyal medyada infial yarattı! Fenerbahçeli taraftarlar tepki gösteriyor...

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, taraftarıyla buluştu. Florya'da yapılan coşkulu kutlamaya Okan Buruk damga vurdu. Taraftarların hep bir ağızdan argo kullandığı anlara Okan Buruk'un da eşlik etmesi sosyal medyada gündem oldu.

Spor

Florya'daki şampiyonluk kutlamasında Icardi şov! Ali Koç yazan formayı giydi, 'Fener ağlama' tezahüratı yaptı

Galatasaray, Süper Lig'de 102 puanla şampiyonluğa ulaştı. Konyaspor deplasmanından 3 puanla dönen Okan Buruk'un öğrencilerini Florya'da sarı-kırmızılı taraftarlar karşıladı. Şampiyonluk kutlamalarına yıldız futbolcu Mauro Icardi damga vurdu. Icardi; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yazan formayı giydi, 'Fener ağlama' tezahüratı yaptı.

Spor

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye olay gönderme! ''Hedefimiz 5. yıldız, gerçek 5. yıldız, bunun altını çizmek lazım''

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, şampiyonluk sonrasında açıklamalar yaparak Fenerbahçe'ye 5. yıldız göndermesinde bulundu. Buruk, ""Hedefimiz 5. yıldız, gerçek 5. yıldız, bunun altını çizmek lazım. Bizde her şeyin gerçeği var. Şampiyonluğun da, yıldızın da gerçeği." dedi.

Spor

Galatasaray'da Okan Buruk'tan taraftarlara mesaj var!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kariyerinde 3. kez Süper Lig’de şampiyonluk sevincini yaşadı. Buruk’un bunların 2’sini sarı-kırmızılılarla, 1’ini de Başakşehir ile kazandı. Okan Buruk, şampiyonluk sonrasında açıklamalarda bulundu.

Spor

SON DAKİKA: Trendyol Süper Lig'de 2023/2024 sezonu şampiyonu Galatasaray!

Son dakika... Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar aldığı skorla birlikte şampiyonluğa ulaştı. Ligin son haftasında bu mutluluğu yaşayan Galatasaray toplamda 24. şampiyonluğunu elde etti. Müthiş bir sezona sahne olan 2024 yılında uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak bir şampiyonluk yarışı yaşandı. Okan Buruk'un rekorları teker teker kırdığı Galatasaray'da Konyaspor maçının ardından büyük mutluluk yaşandı.

Spor

Okan Buruk'tan kritik Konyaspor maçı öncesi iki sakatlık açıklaması!

Galatasaray'ın Konyaspor mücadelesi öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Okan Buruk, Nelsson ve Kerem Demirbay'ın son durumunu açıkladı. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray'da Konyaspor maçına az bir süre kala sakatlık şoku!

Galatasaray'da sezonun son maçında sakatlık depremi yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların tecrübeli stoperi Victor Nelsson'un Konyaspor maçı öncesi sakatlandığı ve kadroya alınmadığı açıklandı.

Spor

Ergin Ataman'dan Galatasaray'a ve teknik direktör Okan Buruk'a Konyaspor maçı öncesi mesaj

Basketbolda THY EuroLeague Final Four organizasyonunda pazar günü finalde Real Madrid ile karşılaşacak Panathinaikos AKTOR'da başantrenör Ergin Ataman, kupayı yedinci kez kazanmak istediklerini söyledi. Ataman, taraftarı olduğu Galatasaray ve teknik direktör Okan Buruk'a da Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

Spor

Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası Fatih Terim'den Okan Buruk'a sürpriz telefon!

Galatasaray'ın 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği maçta Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olması camiada büyük üzüntü yaratırken, Sarı-Kırmızılılar'ın efsanelerinden Fatih Terim derbi karşılaşması sonrası Okan Buruk'a telefon açtığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray Teknik direktörü Okan Buruk 10 kişilik Fenerbahçe'ye yenilen takımına soyunma odasında söyledikleri ortaya çıktı!

Galatasaray'da Fenerbahçe karşısında alınan beklenmedik mağlubiyet sonrası şampiyonluk şansı kaçarken teknik direktör Okan Buruk'un karşılaşmanın ardından oyuncularına soyunma odasındaki tepkisi ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe derbisi öncesi Okan Buruk'tan kavga açıklaması!

Kritik mücadelede sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'da başarılı teknik adama Okan Buruk mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.

Spor

Galatasaray'da Dursun Özbek ile Erden Timur arasında gergin dakikalar! ''Rol çalma, rol çalma!''

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Yönetim Kurulu, kulübün eski başkanları, Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk ve üyelerin yüksek katılım gösterdiği etkinlikte Sarı-kırmızılı camia bir araya geldi. Erden Timur'un konuşma yaptığı sırada araya giren Dursun Özbek'in sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Spor

Dursun Özbek'ten Adnan Polat'a esprili yanıt: Önünde yazıyor görmüyor musun?''

Galatasaray Kulübü, futbolda 17 Mayıs 2000'de kazanılan UEFA Kupası'nın 24'üncü yıl dönümünü düzenlenen etkinlikle kutladı. Sarı-kırmızılıların eski başkanı Adnan Polat ile Dursun Özbek arasında esprili bir diyalog yaşandı.

Spor

Galatasaray'dan Fenerbahçe maçı öncesi şaşırtan şampiyonluk kutlaması gelişmesi!

Galatasaray, pazar günü oynayacağı Fenerbahçe derbisinde şampiyonluk kutlamayı planlıyor. Sarı-kırmızılıların olası şampiyonluk senaryosu için TFF'ye kupa talebi için başvuruda bulunmadığı ortaya çıktı. Bu kararın Okan Buruk ve Dursun Özbek'in yaptığı toplantıdan çıktığı ifade edildi.

Spor