Cansu Dere Haberleri Ve Son Dakika Cansu Dere Haberleri

Cansu Dere Haberleri Ve Son Dakika Cansu Dere Haberleri

Türkiye'nin en başarılı mankenlerinden biri sayılan Cansu Dere, 14 Ekim 1980 yılında Ankara'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamlayan manken, İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nde eğitim aldı. 2000 yılında katıldığı Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda 3. olduktan sonra yıldızı parlayan Dere, Hakan Yıldırım, Arzu Kaprol, Cengiz Abazoğlu gibi önemli isimlerle çalıştı. 2000 yılında TV programlarına adım atan manken, birçok yarışma dizide rol aldı ve sunuculuk yaptı. 2009 yılında yayımlanan Ezel dizisinde Eyşan rolü ile yıldızı parlayan oyuncu, 2010 yılında "Yahşi Batı" filminde, 2011 yılında Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm" filminde ve 2012 yılında ise Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol aldı. 2016 yılında "Anne" dizisi, 2018'de Şahsiyet ve 2019 yılında da "Ferhat ile Şirin" dizisinde rol alan manken, "Sadakatsiz" adlı dizide de başrol oynamıştır.

Cansu Dere Haberleri

Cansu Dere Pavyon bu sistemin bir parçası dedi sözleri sosyal medyayı salladı

Yılmaz Erdoğan’ın “İnci Taneleri” dizisi gündemden düşmüyor. Dizinin özellikle pavyon dansı sahnesi kısa sürede çok konuşulanlar arasında yerini aldı. Pavyon dansıyla ilgili birçok ünlü isimden yorum geldi. Konuyla ilgili yorum yapanlardan biri de ünlü oyuncu Cansu Dere oldu. Dere, son dönemlerin gündemi olan Dilber dansı ve pavyonlarla ilgili eleştiri yapanlar hakkında konuştu.

Magazin 03-02-2024 09:26

Marka yüzü olup milyonlar kazandı! Cansu Dere kazancını Boğaz manzaralı eve yatırdı

Ezel dizisinde canlandırdığı 'Eyşan' karakteriyle hafızalara kazınan Cansu Dere son olarak Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği 'Asya' rolüyle ekranlarda yer aldı. Şimdilerde bir parfüm markasının yüzü olduğu söyleyen ünlü oyuncu Cansu Dere'nin bu anlaşmasından 10 milyon TL kazandığı öğrenildi. Ünlü isim bu kazancıyla Anadolu yakasından Avrupa yakasına taşınarak Boğaz manzaralı bir ev tuttu.

Magazin 23-12-2023 10:10

Bir döneme damgasını vurmuştu! Ezel'in Eyşan'ı aslında bakın kim olacakmış! Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

Türk televizyonlarının kült dizisi Ezel yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle çok beğenilen dizi 2009 yılında yayınlanmaya başladı ve 2011 yılında da final yaptı. Dizide Ezel'in büyük aşkı 'Eyşan' karakterine Cansu Dere hayat vermişti. Fenomen dizide Eyşan karakterine hayat vermesi için Cansu Dere'den önce bakın hangi ünlü isme teklif gitmiş..

Magazin 08-12-2023 10:37

Muhteşem Yüzyıl'in yıldızları bir araya geldi! O kareye yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan Cansu Dere (Firuze), Selma Ergeç (Hatice) ve Nur Fettahoğlu (Mahidevran) geçtiğimiz akşam bir araya geldi. Üç oyuncunun fotoğrafını Nur Fettahoğlu takipçileriyle paylaştı. Ünlü ismin bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 28-11-2023 12:59

Cansu Dere milyonluk anlaşmaya imza attı! Bakın ne kadar kazanacak

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği 'Asya Arslan' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Cansu Dere son olarak Şahsiyet dizisindeki başarısı ile adından söz ettirdi. Duru güzelliğiyle de dikkat çeken ünlü isim şimdi de milyonluk reklam anlaşması ile gündeme geldi. Ünlü oyuncu bir kozmetik markasının yüzü olduğu ve bakın ne kadar kazanacak.

Magazin 27-11-2023 17:26

Cansu Dere, Şahsiyet dizisinin galasında iddialı tarzıyla dikkat çekti! Mimikleri gözden kaçmadı

Son olarak Sadakatsiz dizisiyle ekranda olan Cansu Dere, Şahsiyet dizisindeki oyunculuğuyla da dikkat çeken bir isim. Şahsiyet'in galasında iddialı mini elbisesiyle boy gösteren Cansu Dere mimikleriyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-11-2023 07:16

Sıla'nın Kevser Ana'sıydı! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatoş Tez son haliyle yürek burktu!

Türk sinemasının usta isimleri zaman zaman gündem olmaya devam ediyor. Sinemanın kötü kadınlarından Fatoş Tez de yıllar sonra son görüntüsüyle gündem oldu. Görenler tanıyamadı.

Magazin 15-10-2023 20:36

Hande Erçel'den Afra Saraçoğlu'na sevilen ünlülerin bu yaz seçtikleri bikinilere alternatifler

"Sahilde ve havuzda çok şık olmak istiyorum." diyorsanız doğru yerdesiniz. Birbirinden güzel ve yetenekli ünlü isimlerin plaj kombinlerine alternatif ürünleri bir araya getirdik. Ebru Şahin'den Fahriye Evcen'e, Hande Erçel'den İrem Derici'ye kadar birçok ünlünün plaj stilini inceleyebilir ve onlardan ilham alarak alternatif seçeneklerle göz alıcı kombinler yapabilirsiniz. Hazırsanız başlayalım.

Magazin 14-08-2023 16:40

Melis Sezen'in sevgilisi Atilla Bingöl kimdir, nereli, kaç yaşında? Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in yeni aşkı Atilla Bingöl'ün hayatı

Melis Sezen'in ünlü iş adamı Atilla Bingöl ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile başrolleri paylaştığı Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncunun gizli aşkını Erol Köse ifşa etti. Peki, Melis Sezen'in sevgilisi Atilla Bingöl kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in yeni aşkı Atilla Bingöl hakkında merak edilenler...

Magazin 30-04-2023 09:09

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen ünlü iş adamıyla yakalandı! Ünlü oyuncunun gizli aşkı bakın nasıl ortaya çıktı

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin Güçlü karakteriyle hafızalara kazınan Melis Sezen'in gizli aşkı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu iş adamı Atilla Bingöl ile eğlenirken görüntülendi. Çiftin yakınlaştığı anları sosyal medya hesabında paylaşan Erol Köse, Melis Sezen ile Atilla Bingöl'ün büyük aşk yaşadığını vurguladı.

Magazin 30-04-2023 08:17

Cansu Dere'nin sessizliği gündem oldu! Evinde kaza geçirmiş

Son olarak Sadakatsiz dizisinde yer alan oyuncu Cansu Dere depremden sonra hiç paylaşım yapmayınca merak konusu oldu. Oyuncunun yabancı hayranları öyle ki eski paylaşımlara "İyi misin, yaralandın mı?" yorumları yağdırdı. Cansu Dere'nin neden sessiz kaldığını ise ortaya çıktı.

Magazin 05-03-2023 12:13

Cansu Dere'nin evinde yangın çıktı! Aklı kedilerinde...

Son olarak Sadakatsiz dizisinde rol alan Cansu Dere büyük panik yaşadı. Evinde yangın çıkan ünlü oyuncu, yaşadığı korku dolu anlardan sonra içeride kalan kedilerinden haber alamayınca üzüldü.

Magazin 27-01-2023 09:42

Cansu Dere'den korkutan haber! Hastaneye kaldırıldı

Ünlü oyuncu Cansu Dere, Melis Sezen'le ödül almak için İspanya'ya gitmeye hazırlanıyordu. Dere, uçağın kalkmasına dakikalar kala fenalaşınca seyahatini iptal etmek zorunda kaldı.

Magazin 13-01-2023 12:04

Şahsiyet dizisi 2. sezonuyla geliyor! Agâh Beyoğlu'nun yeni hikayesi Disney Plus'ta yayınlanacak

En iyi Türk dizilerinden biri olarak gösterilen, IMDb'de 9 puana sahip olan Şahsiye dizisi yeni sezonuyla dönüyor. Başrol oyuncusu Haluk Bilginer'e Emmy Ödülü kazandıran Şahsiyet dizisinin 2. sezon çekimleri başlıyor. Alzheimer hastası olan Agâh Beyoğlu'nun geçmişinde kötülükler yapan insanları öldürerek seri katile dönüşmesini anlatan Şahsiyet dizisinin yeni bölümleri Disney Plus'ta yayınlanacak.

Magazin 12-12-2022 20:31

Sadakatsiz'in yıldızları Cansu Dere ile Melis Sezen'in Miami tatili! Volkan'ı şutlayıp tatile gitmişler

Sadakatsiz dizisinde canlandırdıkları Asya ve Derin karakteriyle son olarak sevenlerinin karşısına çıkan Cansu Dere ile Melis Sezen'in Instagram paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Miami tatilinden paylaştıkları fotoğraflarla gündeme gelen ikiliye sosyal medyada, "Volkan'ı şutlayıp tatile gitmişler" yorumları yağdı.

Magazin 28-11-2022 13:39

Melis Sezen bikinili pozuyla akılları baştan aldı! Fiziğine yorum yağdı 'Sıcak kış'

Sadakatsiz dizisinden sonra herhangi bir projede rol almayan güzel oyuncu Melis Sezen, Instagram hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla takipçilerini büyüledi. Melis Sezen'in düzgün fiziğine sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 26-11-2022 23:28

Filmlerde ve dizilerde göründükten sonra trend haline gelen şeyler

Filmler, diziler birkaç saatliğine de olsa gerçek hayattan kopmamızı ve sorunlarımızı unutmamızı sağlayabiliyor. Filmlerde görülen bazı elbiseler, eşyalar, bakım önerileri, yiyecekler hayatımızda yer edinebiliyor. İşte filmlerde görüldükten sonra popüler olan şeyler...

Kadin 01-11-2022 12:32

Milli voleybolcu Simge Aköz'ün sevgilisi ünlü oyuncu çıktı! Görenler şaşkına döndü

Türkiye Milli Voleybol Takımı'ndaki başarılarıyla göğüs kabartan ünlü voleybolcu Simge Aköz, yalnızca kariyeriyle değil, özel yaşamıyla da merak uyandırıyor. Simge Aköz'ün sevgilisi kendisinden de ünlü bir isim çıktı.

Magazin 23-10-2022 10:12

Cansu Dere'nin tatilde bikinili pozlarına bir yenisi! Takipçileri yorum yağmuruna tuttu

Cansu Dere'nin tatil pozları ardı ardına gelmeye devam ediyor. Ekranların sevilen ve güzel oyuncusu Cansu Dere, son olarak Sadakatsiz dizisinde Asya rolüyle karşımıza gelmişti. Sezonu kapatıp tatile çıkan Dere, tatilden nefes kesen pozlarını instagram hesabında paylaşıyor.

Magazin 14-08-2022 15:40

Paylaştığı fotoğraftaki fiziğiyle göz kamaştıran Cansu Dere'nin bikinisine alternatif öneriler

Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan Cansu Dere, sosyal medya yaptığı paylaşımlarla hayranlarını büyülemeye devam ediyor. En son Sadakatsiz dizisindeki Asya karakteriyle gördüğümüz yetenekli oyuncu, dizinin final yapmasıyla soluğu tatilde aldı. Eğer siz de Cansu Dere'nin şık bikinisine alternatif arıyorsanız yazımızla güzel oyuncunun stiline bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Birbirinden zarif modellere göz atarak tarzınıza en uygun takımı seçmeye ne dersiniz?

Magazin 08-08-2022 16:18

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere bikinili pozunu paylaştı! Bikini üstü büyük kalmış

Sadakatsiz dizisinde Asya rolüne hayat veren Cansu Dere şu sıralar sezonun yorgunluğunu tatilde atıyor. Cansu Dere son olarak Instagram hesabından bikinili bir fotoğrafını paylaştı. Gökkuşağı önünde poz veren Cansu Dere'nin fit görüntüsü beğeni çekersen bikini üstü ise gözlerden kaçmadı.

Magazin 02-08-2022 07:14

Cansu Dere'nin Disney galası için giydiği elbiseyi beğenenlere alternatif öneriler

Uzun yıllardır başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliği, zarafeti ve şıklığıyla da göz kamaştıran Cansu Dere, Disney Plus galasında giydiği elbise ile hayran bakışları üzerinde topladı. Güzel oyuncunun galadaki zarif ve şık görünümünü beğendiyseniz sizin için hazırladığımız elbise alternatiflerine göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 19-07-2022 16:55

Disney Plus galasında göz kamaştıran Cansu Dere'nin kombinini benimsemek isteyenlere alternatif öneriler

Başarılı oyunculuğunun yanında her daim sergilediği asil ve havalı duruşu ile herkesi kendine hayran bırakan Cansu Dere, Disney Plus etkinliğinde giydiği derin yırtmaçlı beyaz elbisesi ile oldukça göz kamaştırdı. Toplu saçlar ve sade ayakkabısıyla kombinlediği elbisesi ile harika bir seçim yapan Cansu Dere'nin tarzına bayılıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için Cansu Dere'nin görünümüne alternatif ürünleri listeledik. Haydi gelin, vakit kaybetmeden seçtiğimiz modelleri incelemeye başlayalım!

Magazin 30-06-2022 13:33

Cansu Dere'den bikinili paylaşım! Dünya üzerinde bir yerde...

Sezonu açan Cansu Dere, tatil fotoğraflarını Instagram'dan, "Dünya üzerinde bir yerde..." notuyla paylaştı.

Magazin 11-06-2022 15:18

Cansu Dere'den iddialı paylaşım! Sadakatsiz bitti tatil başladı

Ekranların güzel isimlerinden biri olan Cansu Dere, Sadakatsiz dizisinin finali ardından tatil sezonunu açtı. Ünlü oyuncunun cesur paylaşımı ise sosyal medyada gündem oldu. İlk yorum rol arkadaşı Melis Sezen'den geldi.

Magazin 08-06-2022 09:25

Sadakatsiz dizisi neden final yaptı? Sadakatsiz dizisinde Derin öldü mü, intihar mı etti?

Sadakatsiz dizisinde beklenen final yayınlandı. Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz her hafta Çarşamba akşamları ekrana geliyordu ancak sevilen dizi final kararı almıştı. Peki Sadakatsiz dizisi neden final yaptı? Sadakatsiz dizisinde Derin öldü mü, intihar mı etti? İşte merak edilenler...

Magazin 26-05-2022 08:58

Cansu Dere ve Caner Cindoruk aşk mı yaşıyor? Duymamış olayım

Final yapmaya hazırlanan Sadakatsiz'in başrol oyuncuları Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yine aşk yaşadığı gündeme geldi. Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere aşk iddiaları kendisine sorulunca rahatsız oldu ve "Duymamış olayım" dedi.

Magazin 22-05-2022 09:40

Cansu Dere: Tanınmışlığın getirdiği farklı kimliklerim yok

Özel bir dergi çekimi için kamera karşısına geçen ve açıklamalar yapan Cansu Dere, "En çok evimde ve yaptığım seyahatlerde, yaşadığım yerden uzaklaştıkça kendimi rahat ve özgür hissederim" dedi.

Magazin 30-04-2022 15:43

SADAKATSİZ BİTTİ Mİ? Sadakatsiz bu hafta neden yayınlanmadı? Sadakatsiz bu hafta neden yok? Sadakatsiz ne zaman yayınlanacak?

Sadakatsiz dizisi geçtiğimiz gün hayranlarını korkuttu. Yeni bölümü izlemek için bekleyen sadakatsiz hayranları dizinin dün akşam yayında olmadığını gördü. Bunu üzerine Sadakatsiz dizisinin bitmiş olabileceği düşünüldü. İşte Sadakatsiz neden yayınlanmadı, sadakatsiz bitti mi sorularının yanıtları!

Magazin 28-04-2022 13:04

Sadakatsiz dizisi ekrana veda ediyor! Final tarihi belli oldu

Kanal D ekranlarında 2 sezondur yayınlanan Sadakatsiz dizisinin final tarihi belli oldu. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerini paylaştığı Sadakatsiz mayıs sonunda ekranlara veda ediyor.

Magazin 26-04-2022 00:49

Arka Sokaklar'ın Melek komiseri o rolü elinin tersiyle itmiş! Efsane olduktan sonra başını taşlara vurdu!

Zeynep Beşerler TV8'nin sevilen programı 2. sayfaya konuğu oldu. Arka Sokaklar dizisinde bir dönem Melek komiser rolüne hayat veren Zeynep Beşerler, yıllar önce elinin tersi ile ittiği o efsane rolü anlattı. İşte haberin detayları!

Magazin 11-04-2022 13:00

La Case de Papel oyuncusuna ödül veren Cansu Dere kimdir? Cansu Dere kaç yaşında, nereli? Cansu Dere evli mi?

Cansu Dere, La Case De Papel dizisinin yıldızı Najwa Nimri'ye ödül verdi. Türkiye'de La Case De Papel dizisi hatırı sayılır bir izleyici kitlesine sahip. Son zamanlarda da Sadakatsiz dizisi ile gündemden düşmeyen başarılı oyuncu Cansu Dere'nin La Case De Papel dizisinin yıldızı Najwa Nimri'ye ödül vermesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Cansu Dere'yi tanımayan yoktur ama biz yine de başarılı oyuncunun hayatına dair kısa bir özet geçelim dedik! İşte haberin detayları...

Magazin 06-04-2022 10:23

İspanya'da Cansu Dere rüzgarı! Dünya starlarıyla yan yana

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere, geniş bir hayran kitlesinin bulunduğu İspanya'da düzenlenen Fotogramas de Plata'da dizi dalında 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü sahibine takdim etti. Oyuncu, ülkede büyük bir ilgiyle karşılandı.

Magazin 05-04-2022 17:09

Sadakatsiz 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Asya'nın intikamı Volkan'ı yıkıyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz'de Volkan, Derin'in sözlerinden sonra Asya'nın onlara oyun oynadığını düşünüyor. Asya'nın intikam uğruna yaptıkları Volkan'ı büyük bir çaresizlik ve üzüntü içinde bırakıyor. Peki şimdi ne olacak?

Magazin 03-04-2022 23:15

Sadakatsiz 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Derin, Asya ve Volkan'ı yakalıyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz'de Asya ve Volkan arasında yaşananlar herkesi şoke ediyor. Asya'nın Volkan'a yakın davranması kafaları karıştırırken, bu duruma şahit olan Derin gördüğü manzara karşısında donup kalıyor! Peki tüm bu olanlar Asya'nın planının bir parçası mı?

Magazin 10-03-2022 02:27

Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz bu hafta neden yok? Sadakatsiz dizisi bitti mi?

Sadakatsiz neden yok şeklindeki aramalar hız kazandı. Sadakatsiz 9 Mart Çarşamba akşamı yeni bölümü ile yayınlanmadı. Hal böyle olunca diziye dair araştırmalar başladı. Sadakatsiz her hafta yeni bölümüyle ekranlara gelen sevilen bir dizidir. Ancak bu akşam fenomen yapı izleyicisinin karşısına çıkmadı. Kanal D'nin yayın akışında Sadakatsiz dizisini göremeyenler, neden sevilen dizisinin yayınlanmayacağını araştırmaya başladı. İşte Sadakatsiz dizisine dair merak edilenler!

Magazin 10-03-2022 00:38

Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz yeni bölümü ne zaman?

Yayınlandığı günden beri izlenme rekorları kıran fenomen dizi Sadakatsiz bu hafta yayınlanmayacak. Dizinin seyircileri, Sadakatsiz'in neden yayınlanmayacağını araştırıyor. Sadakatsiz dizisinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi popüler oyuncular yer alıyor. Peki Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz yeni bölümü ne zaman?

Magazin 07-03-2022 17:25

Sadakatsiz 51. yeni bölüm fragmanı! Asya ile Derin arasında Ali kavgası!

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz'de Asya, Volkan'ın evine oğlu Ali'yi görmek için gelmiştir. Derin ise, Asya'nın da içinde olduğu aile fotoğrafını gördükten sonra ona bilenmiştir. Ali'nin onun oğlu olması sebebiyle ilgisini bir anda Ali'den kesmiştir. Asya'nın Ali konusunda sorduğu soruyu sert bir şekilde yanıtlar. Volkan, Asya'ya şaşırtan bilgi verir.

Magazin 01-03-2022 02:41

Sadakatsiz dizisi final mi yapıyor? Flaş iddia! Sadakatsiz dizisi ne zaman final yapacak? Sadakatsiz oyuncuları bir bir ayrılmıştı...

Kanal D ekranlarında 2020 yılından bu yana yayınlanmaya devam eden Sadakatsiz dizisi hakkında ortaya flaş bir iddia atıldı. Sevilen diziden son olarak peş peşe ayrılık haberleri gelmiş ve pek çok önemli oyuncu ayrılmıştı. Ayrılıkların ardından ise dizinin final yapabileceği iddia edildi.

Magazin 26-02-2022 09:28

Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? Sadakatsiz bu akşam var mı?

Sadakatsiz ekranların sevilen dizileri arasında yer alıyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz'in 50. bölümü merakla bekleniyor. En son yayınlanan Sadakatsiz'in 49. bölümünde Haluk'un ölümü ile dengeler değişmişti. Bu ölüm sonrası birden çok kişinin hayatı tepetaklak olacak. Sadakatsiz'in yeni bölümünü izleyiciler büyük bir merakla bekliyor. Sadakatsiz bu akşam yayınlanacak mı işte detaylar!

Magazin 23-02-2022 14:40

Cansu Dere çileden çıktı! Mahkemeye koştu

Cansu Dere, sosyal medya platformu Instagram’da bulunan bir sayfanın kendi adına yorumlar yazdığını fark etti. Sayfada adına siyasi paylaşımlar yapıldığını ancak kendisinin böyle bir açıklama yapmadığını belirten Cansu Dere mahkemeye koştu.

Magazin 23-02-2022 14:04

Sadakatsiz 50. yeni bölüm fragmanı! Volkan ve Derin arasında Ali krizi!

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz'de Asya ve Aras evlendikten sonra yurtdışında yaşama kararı alınca Ali, seçimini yapıyor. Ancak Derin, Ali'nin Volkan'la yaşamasına asla sıcak bakmıyor. Volkan ne yapacak? Volkan, Ali'den vazgeçecek mi?

Magazin 21-02-2022 02:19

Sadakatsiz 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aras ve Asya Ali yüzünden ayrılacak mı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz 47. son bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz'in 48. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Ali'nin iftirası Asya ve Aras'ın yollarının ayrılmasına sebep oluyor.Ali, ısrarla Aras'ın ona vurduğunu söyleyince, Asya için işin rengi değişiyor. Aras ise ne dese kendine inandıramıyor. Aras içinde bulunduğu bu durumda daha fazla kalmak istemiyor. Asya ve Aras bu olay yüzünden ayrılacak mı?

Magazin 03-02-2022 02:20

Sadakatsiz 47. yeni bölüm fragmanı! Volkan'dan Aras'a Ali dayağı! Oğluma kaldırdığın o eli kırarım

Sadakatsiz dizisi ekrana verdiği bir haftalık aranın ardından 47. yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz'in yeni bölümünden de çarpıcı bir fragman yayınlandı. Volkan, oğlu Ali'yi dövdüğünü iddia ettiği Aras'a yumruk atıyor. Volkan'ın "Oğluma kaldırdığın o eli kırmaz mıyım" sözleri dikkat çekiyor. Volkan'ın Ali ve Aras hakkındaki sözlerini duyan Asya ise büyük bir şok yaşıyor.

Magazin 31-01-2022 02:45

Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Her hafta Çarşamba akşamları Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisi, bu akşamın yayın akışından çıkartıldı. Sadakatsiz dizisinin başrollerinden Cansu Dere ve Berkay Ateş’in koronavirüse yakalanması üzerine çekimlere ara verildi.

Magazin 26-01-2022 14:14

Cansu Dere, Beren Saat ve Tuba Büyüküstün aynı projede mi buluşuyor? Disney Plus'tan üç isme teklif!

Türkiye'ye adım atan Disney Plus dizi çalışmalarına devam ederken, yeni bir dizi haberi izleyicileri heyecanlandırdı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Fatih Aksoy’un yapımcısı olduğu şirket, oyuncu ve yazar Büşra Cebe’nin “Siyaha Bulaşan Kadınlar” kitabını diziye uyarlayacak. Dizinin kadrosu için ise Cansu Dere, Beren Saat ve Tuba Büyüküstün'e teklif götürüldü.

Magazin 25-01-2022 16:46

Serdar Ortaç Cansu Dere itirafı sonrasında gündemde! Nehir Erdoğan akıllara geldi

Serdar Ortaç'ın Cansu Dere ile ilgili itirafı akıllara Nehir Erdoğan'ı getirdi. Cansu Dere'ye platonik aşık olduğunu söyleyen Serdar Ortaç yıllar önce benzer bir açıklamayı Nehir Erdoğan için de yapmış. Hatta Ortaç yine bahsettiği Nehir Gözlüm şarkısını da Erdoğan'a yazdığını söylemiş...

Magazin 22-01-2022 07:27

Serdar Ortaç yıllar sonra itiraf etti: Cansu Dere’ye platonik aşıktım

Serdar Ortaç katıldığı bir programda bir itirafta bulundu. Serdar Ortaç son dönemde Sadakatsiz dizisiyle öne çıkan Cansu Dere'ye yıllar önce platonik aşık olduğunu söyledi. Serdar Ortaç 'Nehir Gözlüm'ü Cansu Dere’ye yazdığını da itiraf etti.

Magazin 21-01-2022 09:19

Sadakatsiz 46. son bölüm final sahnesi! Öfke patlaması yaşayan Aras, Asya, Volkan ve Derin'i korkuttu!

Sadakatsiz dizisi ekrana verdiği 2 haftalık aranın ardından 46. son bölümüyle seyirciyle buluştu. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz'in son bölümünde, Asya'nın evini izlediğini öğrenen Aras çılgına döndü. Öfke patlaması yaşayan Aras, soluğu Volkan'ın evinde aldı. Aras, kimsenin bilmediği bir yönüyle herkesi tanıştırdı. Volkan ve Derin ise Aras'ı durduramadı. Aras'ın o hallerini gören Asya ise dondu kaldı.

Magazin 20-01-2022 01:45