Cesur Filmler Haberleri

Yeşilçam'da fırtınalar estirmişti! Sibel Turnagöl son hali ve yeni mesleğiyle sosyal medyada gündem oldu! Bakın şimdi ne yapıyor

Yeşilçam'ın efsane isimleri arasında yer alan usta oyuncu Sibel Turnagöl 16 yaşında mankenlik yapmaya başlamış ve 'Mankenler Kraliçesi' olarak tanınmıştı. Uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam süren Turnagöl şimdi de son hali ve yeni mesleğiyle gündem oldu.

Magazin 03-02-2024 15:51

Yeşilçam'ın cesur kadınlarından Sibel Turnagöl ortaya çıktı! Yeni işi ve son hali gündem oldu

Yeşilçam sinemasında rol aldığı cesur filmlerle akıllara kazınan ünlü oyuncu ve manken Sibel Turnagöl gözlerden uzak yaşarken bir de mesleğini değiştirdi. Kerem Alışık'ın eski eşi olan Turnagöl açtığı restoranda hem yemek hem de servis yapıyor.

Magazin 05-11-2023 13:32

Yeşilçam'ın cesur kadınlarından Sibel Turnagöl'ün son hali şaşırttı! Yıllar acımamış

Yeşilçam sinemasında rol aldığı cesur filmlerle akıllara kazınan ünlü oyuncu ve manken Sibel Turnagöl artık gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Sosyal medyada zaman zaman aktif olan Turnagöl'ün son hali şaşırttı.

Magazin 03-10-2023 11:49

Yeşilçam'ın cesur kadını Sibel Turnagöl son haliyle şaşırttı! Gören hayret etti

Şöhret kapısını henüz 16 yaşındayken aralayan Yeşilçam'ın cesur kadını Sibel Turnagöl, şimdilerde 54 yaşında. Güzelliğiyle bir döneme damga vuran Sibel Turnagöl'ün son haline beğeni yağdı.

Magazin 20-01-2023 09:39

Cesur Filmler

Cesur Filmler Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Cesur Filmler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.