Cimrilik Haberleri

Gül Sunal'dan 'Kemal Sunal cimri' iddiasına yanıt! Boş çek imzalardı

Eşi Kemal Sunal'ı sürekli cimrilikle suçlayanlardan artık usandığını söyleyen Gül Sunal, usta oyuncuyu anlattı. YouTube kanalında çektiği bir video ile iddialara yanıt veren Gül Sunal, "Kemal'in yaptıklarını anlatayım. Siz karar verin cimri mi değil mi?" dedi.

Magazin 08-04-2022 10:30

Bu kadarı da inanılmaz! Para harcamaktan nefret eden Kate Hashimoto, kıyafetlerini duşta yıkıyor

Para harcamaktan nefret ettiğini ifade eden Kate Hashimoto, üç yıldır çamaşır yıkamadığını ve asla tuvalet kağıdı kullanmadığını itiraf etti. New York’ta yaşayan Hashimoto aylık olarak kendisine bir bütçe belirlediğini ve onun dışına çıkmadığını da söyledi.

Trend 23-08-2021 11:07

Böyle tasarruf görülmedi! Kar suyuyla yıkanıyor ve eşinden yemek parası alıyor

Tutumlu ve cimri olmak arasında ince bir çizgi vardır. Cimri kişiler çoğunlukla yaptıkları davranışları tutumlu oldukları için yaptıklarını söylerler. ‘Aşırı Pintiler’ programına katılan ve en tutumlu anne olduğu iddia edilen Beck Guiles tasarruf etme ve para biriktirme yöntemleriyle herkesi şaşırttı.

Trend 12-07-2021 16:16

Yargıtay'dan dikkat çeken karar! Cimri olmak boşanma sebebi

Bir boşanma davasının temyiz müracaatını değerlendiren Yargıtay, aşırı bencil ve cimri olmayı boşanma sebebi saydı. Yüksek Mahkeme, cimri kocanın hakaretine maruz kalan kadına manevi tazminat ödenmesi gerektiğine hükmetti.

Haber 01-04-2021 10:10

Yüksek testosteron, erkeklerde cimriliğe neden oluyor

Çinli bilim insanları, erkeklerde testosteron artışının onların daha az cömert olmasına ve maddiyata daha fazla düşkün olmalarına neden olduğunu keşfetti. Daha önceki araştırmalarda yüksek miktarlarda salgılanan erkeklik hormonunun erkeklerde karar verme güçlüğüne ve antisosyal davranışlarla ilişkili olduğunu göstermişti.

Haber 18-03-2021 10:59