Cinsel Organlar‎ Haberleri

Gelen ses yüzünden testislerini almak zorunda kaldılar!

Ohio’da yaşayan 72 yaşındaki bir adamın cinsel organından gelen sesler tedirgin olmasına neden oldu. Sesler nedeniyle endişelenerek doktora giden adama ıslık sktrotumu teşhisi konuldu. Islık sktrotumu nedeniyle hastaneye giden adamın iki testisi de alındı.

Haber

Sokak ortasında çırılçıplak koşarak dehşet saçtı! Önce korkuttu, sonra taciz etmeye çalıştı

İngiltere’nin Hanley kentinde 53 yaşındaki Philip Knott isimli bir adam sokakta tamamen çıplak dolaşarak çevredekilere dehşeti yaşattı. Şehir merkezindeki bir sokakta kıyafetlerini çıkartarak koşmaya başlayan Knott, cinsel organıyla tanımadığı insanları taciz etmeye çalıştı. Şikayetlerin üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Knott’u tutukladı.

Trend

Sosyal medya bunu konuşuyor! Yanlışlıkla uçaktaki tüm yolculara penisinin fotoğrafını gördü, ortalık karıştı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Detroit ve Denver eyaletleri arasında gerçekleşen bir uçak seferi ilginç anlara sahne oldu. TikTpk’ta kısa sürede viral olan gönderide ‘DaddyStrange333’ kullanıcı adını kullanan bir yolcu, sefer sırasında başka bir yolcunun uçaktaki herkese yanlışlıkla cinsel organının fotoğrafını gönderdiğini anlattı.

Trend

Ayakta tuvaletini yapan erkekleri bekleyen en büyük tehlike

Erkekler idrarını yaparken cinsel organlarının verdiği avantajı kullanarak, ayakta yapmayı tercih eder. Ancak idrar ayakta yapmak maalesef birçok sağlık sorununa davetiye çıkarır. Uzmanlar, idrarını ayakta yapan erkeklerin çoğunun prostata bağlı sağlık sorunları yaşayacağına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Prostata bağlı sağlık sorunları yaşamamak için ayakta yapmak yerine, oturarak yapılması gerekiyor.

Haber

Akılalmaz olay! Metal boncuklu kolyeyi cinsel organına soktu, doktorlar tek tek çıkartmak zorunda kaldı

Tayvan’da ismi açıklanmayan bir adam metal boncuklardan oluşan zincir bir kolyeyle mastürbasyon yaptı. Boncukların fark etmeden cinsel organına sıkışması üzerine şiddetli bir ağrıyla mücadele etmek zorunda kalan adam hastaneye zor yetişti. Yapılan cerrahi müdahalede doktorlar adamın cinsel organından boncukları tek tek çıkarttı.

Trend

Herkes bu sorunun cevabını arıyor! “Cinsel organı büyütebilir misiniz?

Cinsellik toplumsal normlar çerçevesinde tabu olarak kabul edilen bir konu olarak yerini alıyor. Cinselliğe dair merak edilen konular genellikle internetten araştırılıyor. “Penis büyümesi ne zaman durur, penis kas mı yoksa organ mıdır, penis nasıl büyütülür?” soruları kullanıcıların en çok araştırdığı soruların başında geliyor.

Trend

Evde uyguladığı yöntem şaşırttı! Cinsel organına soktuğu tel yüzünden…

64 yaşındaki Pakistanlı bir adam 2 aydır idrara çıkmakta zorluk çekiyordu. Bu sorununu evde çözeceğini düşünen adam penisine 18 cm’lik tel soktu. Soktuğu tel nedeniyle hastanelik olan adam uzun uğraşlar sonucunda sağlığına kavuştu.

Haber

Dünyanın en büyük penisine sahip adamını konuk ettiler! Cinsel organını gösterince sunucular şoke oldu

Dünyanın en büyük penisine sahip olduğunu iddia eden Jonah Falcon, İngiltere’nin en çok izlenen sabah programlarından biri olan Bu Sabah (This Morning) şovuna katıldı. Phillip Schofield ve Josei Gibson’un sunuculuğunu yaptığı programa katılan Falcon, telefonundan cinsel organını gösteren bir fotoğraf açtı. Sunucular adamın cinsel organını görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Trend

Uzmanlar banyo bombalarını cinsel organlara zarar vereceği yönünde uyarıyor

Son yıllarda banyo yaparken sıklıkla kullanılan suda eriyen banyo bombası olarak adlandırılan nemlendirici ürünlerin cinsel organlara zarar verdiği öne sürüldü. Uzmanlar, renkli ve kokulu efervesan tablet şeklinde suya bırakınca çözülen banyo bombalarını kullanırken dikkatli olunması yönünde uyarıda bulundu.

Haber

Sünnet facia ile bitti! 4 yaşındaki çocuğun cinsel organı kesildi…

Kahramanmaraş'ta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 4 yaşındayken sünnet olan çocuğun hayatı cinsel organının kesilmesi ile kabusa döndü, İstanbul'a sevk edilen küçük çocuk hakkında bilgi veren Doç. Dr. Çelebi “Penisinin duvarından tama yakın kesilmiş, tabi ki bunun etkisi olacak. Dudak iç duvarından bir doku alarak penis dokusu elde ettik" dedi.

Haber

Kadın ya da erkek olmak istemediğini söyleyen adam penisini kestirdi! “Cinsel hayatımda doruklardayım”

Erkek ya da kadın olarak bir cinsiyete mensup olmadığını ifade eden ve kendisini androjen olarak tanımlayan Trent Graes isimli bir adam, penisini kestirmek için bıçak altına yattı. Herhangi bir cinsiyete ait bir organı olmaması gerektiğini savunan Graes, bu şekilde kendisini daha mutlu hissettiğini söyledi.

Trend

Gördüklerinize inanın! Cinsel organıyla 9 kiloluk ağırlığı taşıdı

TikTok kullanıcıları her geçen gün sınırları zorlayan denemeler yaptıkları videoları platformdan paylaşarak kullanıcıları şaşırtıyor. Viral olan yeni bir videoda ise, fizyoterapist olduğunu söyleyen kadının cinsel organıyla 9 kilo ağırlığındaki kegel topunu taşıdığı şaşırtıcı anları gözler önüne serdi. Videoyu izleyen TikTok kullanıcıları hayrete düşerken, video şimdiye kadar 10 milyondan fazla bir izlenme oranına ulaştı.

Haber

“Erkek eskortum” diyerek evine zorla girdi! Defalarca tecavüze uğrayan kadın saldırganın penisini ısırdı

Manchester’da yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Evil Brian Brough isimli bir adam, komşusunun arkadaşı olduğunu söyleyerek bir kadının evine girdi. Komşunun evde olmadığını ve tuvalet ihtiyacını gidermek için eve girip giremeyeceğini soran adam, kadına cinsel saldırıda bulundu. İsmi açıklanmayan kadının saldırgandan kurtulmak için cinsel organını ısırdığı söylendi.

Trend

4 yıl bekledi! Cinsel organından çıkan şaşkınlık yarattı, görenler inanamadı

Tunus’ta 45 yaşındaki bir kadının başına gelen tuhaf olay dünya manşetlerindeki yerini aldı. Karın ağrısı ve idrar yapmama şikayetiyle hastaneye giden kadının cinsel organından 8 cm uzunluğunda bir bardak çıkartıldı. İsmi açıklanmayan kadın, utandığı için hastaneye gidemediğini ve ağrılarının artması üzerine mecbur kaldığını dile getirdi.

Trend

Fantezisinin bedeli ağır oldu! Günlerce hastanede kaldı

İdrar yolları enfeksiyonu şikayetiyle hastaneye başvuran kadının röntgen filmi çekildikten sonra ortaya çıkanlar görenlerin ağızlarını açık bıraktı. 45 yaşındaki Tunuslu kadının mesanesinden cam bardak çıktı. İçki bardağı olduğu tahmin edilen bardağın 4 yıldır kadının içinde olduğu öğrenildi.

Haber

Cinsel organınızdan kötü kokular geliyorsa hemen harekete geçmelisiniz

Vücudunuz tuhaf ve harika sürprizlerle doludur. Bazıları ne yazık ki kokulu olabilir. Duş saatinden hemen önce geçici bir koku alıyor olsanız da pantolonunuzdan koklayabileceğiniz kadar güçlü bir kokunun endişe verici nedenleri olabilir.

Haber

24 saat öyle bekledi: Cinsel organından çıkan şaşkınlık yarattı!

Cinsel organına pil sokan 49 yaşındaki adam, 24 saat o şekilde bekledikten sonra hastanenin yolunu tuttu. Hastaneye yatırılan adam a müdahale eden doktorlar pili çıkarmayı başardı. İdrar yolu zarar gören adam, idrarını düzgün yapamaz hale geldi.

Haber

Cinsel organına ip soktu! İşler ters gidince soluğu hastanede aldı

Kimliği açıklanmayan 37 yaşındaki Endonezyalı adam cinsel organına iki metre uzunluğunda naylon ip soktu. Akıllara durgunluk veren olay sonucu ipi cinsel organından çıkaramayan adam, soluğu hastanede aldı. Sağlık görevlileri cerrahi aletler kullanarak ip demetini çıkardı.

Haber

Torba koptu, olanlar oldu! Metal kanca cinsel organına saplandı

11 yaşındaki çocuğun başına gelen korkunç kaza sonucu metal kanca cinsel organına saplandı. Tavana bağlı boks torbasını tutan kancanın çocuğun cinsel organını delip geçmesi sonrasında endişeli ailesi hastaneye koştu. Doktorlar tarafından hızla operasyona alınan 11 yaşındaki genç çocuğun cinsel organına saplanan metal kanca başarıyla çıkarıldı.

Haber

Kan donduran vahşet! Kıskançlık yüzünden arkadaşını öldürüp cinsel organını kesti

Antalya'da yaşanan olay duyanların kanını donduran cinsten. Elvan Küçükaltun (48), birlikte yaşadığı Alman sevgilisi Nadia Angela Grosser'e (40) ilgi duyduğunu öne sürdüğü arkadaşı Kadir Demir'i (39), çıkan tartışmada öldürüp cinsel organını kesti. Cesedi gömmek için otel yakınındaki parkta çukur kazarken görülen Küçükaltun, jandarma tarafından yakalandı. Küçükaltun'un, yakalandığında jandarma ekiplerine, "Evde et kesmiştim, içim daraldı, hava almaya çıktım" dediği öğrenildi. İşte detaylar!

Haber

Efsanelere inanmayın! Cinsel organlar hakkında herkesin bilmesi gereken en önemli beş gerçek

Cinsellik ve cinsel sağlıkla ilgili her şey maalesef konuşulmaktan çekinilen ve doktora gitmek yerine kulaktan kulağa bilgilerin her yana yayıldığı bir durum haline geldi. Vücudunuzun bir parçası olan ve cinsel sağlığın en önemli noktası olan kadın cinsen organları ile ilgili doğru bilinen yanlışlar var. İşte bir uzmana göre kadın cinsel organı hakkında bilinmesi gereken beş önemli gerçek.

Haber

Cinsel organındaki şişlikten şikayetçi olan adam hayatının en büyük şokunu yaşadı! Kadın olduğunu öğrendi

Kosova’da yaşayan ve ismi açıklanmayan bir adam cinsel organındaki şişlik nedeniyle hastaneye başvurdu. 67 yaşındaki adam fıtık şüphesiyle gittiği hastanede hayatının en büyü şokunu yaşadı. Adamı muayene eden doktorlar, döl yatağının yanında rahim bulduklarını söyledi ve adamın aynı zamanda kadın cinsel organları taşıdığı tespit edildi.

Trend

Cinsel organın küçülmesinin tek nedeni Covid-19 değil! İşte cinsel organın küçülmesinin sebepleri

Geçtiğimiz gün dünya çapında yankı uyandıran Covid-19 geçiren adamın cinsel organının küçülmesi sonrasında cinsel organ boyutuyla ilgili yeni sorular ortaya çıktı. Bilim insanları cinsel organın küçülebilir olduğunu söyleyerek, bazı uyarılarda bulundu. Covid-19'un cinsel organ boyutunu küçülten tek unsur olmadığı başka nedenlerden dolayı da cinsel organın küçülebileceği konusunda uyardılar.

Haber

Neredeyse cinsel organından oluyordu! 3 gün boyunca penisine lastik bant dolayıp...

Demanstan muzdarip ABD'li bir adam, penisi çürümeye başlayana kadar cinsel organını lastik bantlarla bağladıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Üroloji cerrahı olan Dr. Fardod Kelly, tıp dergisine rapor edilen tüyler ürpertici vakayı ''Bu gibi vakalar neyse ki nadir görüyoruz'' dedi.

Haber

Peyroni hastalığı nedir? Bu belirtiler varsa vakit kaybetmeden doktora başvurun! İşte tedavisi

Peyroni hastalığı sonradan oluşan penis eğriliğidir. Hastalığı bulan kişi tarafından adını almıştır. Penisteki sert plak oluşmasıyla birlikte eğrilik oluşmaktadır. Zorlayıcı cinsel ilişki sonrasında kireçlenmeye bağlı olarak sertlik oluşmaktadır. Penis sertlik nedeniyle eğilmektedir.

Haber

Bu ifadelere dikkat edin! Çocuklara cinsellik konusu anlatılırken kullanılması gereken kelimeler nelerdir?

Toplumsal tabular içerisinde cinsellik konusu çok rahat konuşulabilen bir mevzu değildir. Özellikle ebeveynler çocuklarıyla cinsellik üzerine konuşmayı tercih etmez ve tedirgin olur. Çocuklar çevresindeki olayları gözlemleyerek keşfetmeye çalışır. Bu keşif kimi zaman cinsel kimlikle de ilgili olabilir. Bu konuda çocuklara bilgi vermek oldukça önemlidir. Bu ilk bilgilendirmenin anne ve baba tarafından yapılması sürecin gelişimi için daha yararlı olacaktır.

Kadin

Daha büyük penis isteği hastanede bitti! ''Aklı başında olan biri bunu yapmaz''

Alkolü fazla kaçıran iki Fransız arkadaş penislerine hemoroid kremi enjekte ederek, cinsel organlarına 'ekstra boyut' katmayı başardı ancak, ikilinin bu saçma macerası tahmin edileceği üzere hastanede bitti. Doktorlar, ''aklı başında olan hiçbir kişi bunu denemez'' diyor.

Haber

Kadın vücudunun acımasızca kullanıldığı dünyanın en trajik öyküsü: Sarah Baartman

İnsanlık tarihinin en barbar ve hüzünlü hikayelerinden biri Sarah Baartman’ın yaşam öyküsü olarak biliniyor. Fransız İhtilali ile aynı yılda 1789 yılında Güney Afrika’da dünyaya gelen Baartman’ın başına gelen trajik olaylar insanlığın karanlık ve kötü yönünü gözler önüne seriyor. Tek suçu ise Güney Afrika’nın bir kabilesinde doğmak ve geniş kalçalar ile büyük bir cinsel organa sahip olmaktır.

Trend

En doğal penis uzatma egzersizi: Penis boyu nasıl büyütülür? Kanadalı uzmanlar açıkladı!

Doğumdan bir süre sonra büyümeye başlayan ve ergenlik dönemi başladığında ereksiyon haline gelince iki kat uzunluğu artan penis boyunu uzatma yolları nedir sorusu merak konusu oldu. Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde uzun yıllar araştırma yapan Kanadalı araştırmacılar, evlerine döndüklerinde penis boylarındaki değişikliği eşlerine de gösterdi. Peki doğal penis büyütme yöntemi nedir? İşte Kanadalı araştırmacıların bulduğu en doğal penis uzatma yöntemi!

Haber

Kız çocuğuna cinsel organını gösterdi, 4 yıl 2 ay hapse çarptırıldı

Burdur'da 3 yıl önce kız çocuğuna cinsel organını gösterdiği iddiasıyla tutuklu yargılanan Osman Karaçoban (48), 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber

50 milyon yıllık cinsel organ, sahibinin türünü ortaya çıkardı

Bilim insanları, daha önce keşfedilen fakat talihsizlik sonucu ikiye ayrılan Eosen dönemine ait böceğin fosillerini bir araya getirip analiz etti. Bu sayede; yaklaşık 50 milyon yıl öncesine ait erkek böceğin son derece iyi korunmuş cinsel organı incelendi ve yeni bir suikastçı böcek türü olarak tanımladı.

Haber

Kocasının cinsel organını kesti

Amasya'nın Suluova İlçesi Saygılı Köyü'nde eşi ile tartışan kadın, eşinin cinsel organını kesti.

Haber

Çift cinsel organlı bebek

Siirt'in Baykan İlçesi'ne bağlı Ziyaret Beldesi'nde, çift penisli bir erkek bebek dünyaya geldi. Akraba evliliğinden doğan bebeğin, 4 de yumurtası var.

Haber