Çukurova Üniversitesi Haberleri

Dikkat! Damar yolu ile verilen serumda tespit edildi: Uzmanı, Artık yeniden düşünmemiz gerekiyor dedi

Adana Çukurova Üniversitesi ile Danimarka Roskilde Üniversitesi'nde görevli akademisyenler, ortak çalışma ile tıbbi tedavilerde kullanılan serumları inceledi. İncelemeyle 1 litrelik serumlarda 65 adet mikroplastik olduğu tespit edildi! Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıkarken, Prof. Dr. Sedat Gündoğdu, "Plastiğin insanlar ve diğer canlılar ile bu kadar yakın temasta bulunması konusunu artık yeniden düşünmemiz gerekiyor" dedi, cam serum kullanımına dikkat çekti.

Haber 17-03-2024 11:47

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! YKS ile 2 ve 4 yıllık Çukurova Üniversitesi taban puanları, kontenjan ve başarı sıralamaları

YKS 2023 sonuçları geçtiğimiz gün açıklandı. Tercih süreci öncesi taban puanları, başarı sıralamaları ve Üniversitelerin kontenjanları internette araştırılıyor. Çukurova Üniversitesi'ni hayal eden birçok aday tapan puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları ile ilgili detayları merak ediyor. ÖSYM her sene üniversite sınavının açıklanmasının ardından tercih kılavuzu yayımlıyor. Peki, 2023 Çukurova Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları açıklandı mı?

Egitim 21-07-2023 09:00

Adana'da kafedeki yangınla ilgili yakalanan zihinsel engelli zanlı salıverildi

Adana'da, Çukurova Üniversitesi yerleşkesindeki kafede bir hafta önce çıkan yangınla ilgili gözaltına alınan şüpheli, yüzde 90 zihinsel engelli olduğu ve cezai ehliyetinin bulunmadığı belirlenmesi üzerine ailesine teslim edildi.

Yurthaber 19-07-2023 10:19

33 farklı ton balığı markası incelendi! Konserve balıktan eldiven parçaları çıktı: Hormonları da bozuyor, kanser de yapıyor

Çukurova Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Temel Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sedat Gündoğdu, Türkiye pazarından 7 üreticiye ait 33 farklı ton balığı markasında yaptığı araştırmada, tüm örneklerde en az bir mikroplastik partikülüne rastladıklarını açıkladı. Gündoğdu, bazı örneklerin içerisinde çalışma esnasında kullanılan eldivenlerin parçalarına rastladıklarını, hormon bozucu ve kanserojen etki yapan kimyasallar içerdiğini ifade etti.

Haber 27-12-2022 10:46

Çukurova Üniversitesi

Çukurova Üniversitesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çukurova Üniversitesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

TSYD üyelerine sağlık taraması

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Yönetimi, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi ile yapılan işbirliği çerçevesinde tüm üyelerin sağlık taramasından geçirilmesini sağladı.

Haber 03-11-2022 11:03

Adana'da otluk alanda çıkan yangın söndürüldü

Adana'da otluk alanda çıkan yangın söndürüldü

Yurthaber 08-08-2022 21:24

Çukurova Üniversitesi taban puanları 2022: ÖSYM Çukurova Üniversitesi taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları için liste açıklandı mı?

Çukurova Üniversitesi taban puanları 2022 listesi için YKS tercih kılavuzunun yayınlanması bekleniyor. YKS tercih kılavuzunun bu hafta içinde yayınlanacağını açıklayan ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, tercih günleri için de ayrı bir duyuru yaptı. Tercih sıralamasının yapılması için geri sayımın başladığı şu günlerde adaylar ÖSYM Çukurova Üniversitesi taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Çukurova Üniversitesi taban puanları 2022 listesi...

Egitim 19-07-2022 12:15

Doğu Akdeniz Bölgesel Kariyer Fuarı başladı

Doğu Akdeniz Bölgesel Kariyer Fuarı başladı

Yurthaber 14-03-2022 14:56

Türk Profesör nadir görülen genetik bir hastalığı keşfetti! Literatüre 'Demirhan Sendromu' olarak girdi

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Osman Demirhan, araştırmasında gende bulunan bir mutasyonun, iskelet sistemi hasarlarına ve cinsel organ düzensizliklerine neden olduğunu keşfetti. Üniversiteden yapılan açıklamada, "Önemli bir hastalığı bularak tıp bilimine ve literatürüne 'Demirhan Sendromu' olarak kazandırmaktan dolayı gururluyuz" denildi.

Haber 02-02-2022 13:49

Dünyada 80 binde, Türkiye'de 7 binde bir görülüyor! Uzmanı uyardı: Ölüme yol açabiliyor

Prof. Dr. Neslihan Önenli Mungan, dünyada 80 binde bir görülen biotinidaz eksikliğinin, akraba evliliklerinin yoğun olarak yaşanması nedeniyle Türkiye'de 7 binde bir oranında görüldüğünü kaydetti. Prof. Dr. Mungan, bu durumun saç, kaş, kirpik dökülmesi, iyileşmeyen yaraların yanı sıra vücudun gevşekliği, denge bozukluğu, kazanılmış becerilerde gerileme, sinirsel tip sağırlık, körlük ve ölüme kadar gidebilen sonuçlar doğurduğunu söyledi.

Haber 12-07-2021 14:46

2 doz Sinovac aşısının oluşturduğu antikor oranı açıklandı

Çukurova Üniversitesi'nde (ÇÜ) yürütülen çalışmaya göre, iki doz Çin merkezli Sinovac şirketinin geliştirdiği CoronoVac aşısı uygulanan sağlık çalışanlarının antikoru yüzde 98.2 tespit edildi.

Haber 28-05-2021 09:26

Hayati uyarı! Kene ısırmasında, akrep ve yılan sokmasında bunları yapmayın

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Sebe, havaların ısınmasıyla kene ısırması, akrep ve yılan sokması gibi nedenlerle acil servislere başvuruların arttığını söyledi. Prof. Dr. Sebe, bu vakalara filmlerde görüldüğü gibi emme, kesme, buz koyma gibi bilim dışı müdahalelerde bulunulmasının sakat bırakma ya da ölümle sonuçlanabileceğini belirterek uyardı.

Haber 18-05-2021 10:52

'Yapışmaz' özellikteki tava ve tencereler yüksek ısıda zararlı gazlar yayıyor

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Başkanı Prof. Dr. Emel Yıldız, alüminyum ya da demir üzerine yapılan kaplama ile 'yapışmaz' özellikte tava ve tencereler üretildiğini belirterek, bu ürünlerin yüksek ısıya ulaşmalarıyla zararlı gazların açığa çıktığına dikkat çekti.

Haber 06-05-2021 10:58

Talk bebek pudralarında asbest maddesine rastlandı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Başkanı Prof. Dr. Emel Yıldız, talk içeren bebek pudralarında kansere neden olan asbest maddesine rastlanmasının, asbest ve talk madenlerinin aynı ortamda bulunmasından kaynaklandığını söyledi.

Haber 01-03-2021 08:39

Koronavirüs vakalarıyla ilgili endişelendiren açıklama: Yüzde 20'sinin şikayetleri geçmiyor

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmail Hanta, taburcu olan koronavirüs hastalarının yüzde 20’sinin çeşitli sebeplerden dolayı yeniden hastaneye başvurduklarını söyledi.

Haber 24-02-2021 10:17

Renk ve görüntüsüyle cezbediyor ama... Bu bitkiler zehirliyor!

Renk ve görüntüleriyle ilgi çeken hintyağı, gelinfeneri, abuzambak, eşek hıyarı gibi bitkiler, renk ve görüntüleri ile fazlaca dikkat çekiyor. Ancak Botanik Bahçesi Müdürü Prof. Dr. Halil Çakan, bu bitkilerin siyanürden 6 bin kat daha zehirli olduğunu hatırlatarak bitkilere bilinçsizce yaklaşmanın ve kullanmanın ölüme bile neden olacağını hatırlatarak, bulunan her bitkinin yenmemesi ve koklanmaması gerektiğini hatırlattı. İşte Çukurova Üniversitesi'ndeki botanik bahçesinde sergilenen o bitkiler

Haber 27-10-2020 10:22

1,5 Adanaya ikincilik ödülü

Çukurova Üniversitesi Elektromobil Takımı öğrencilerinin tasarladığı 1,5 Adana isimli elektrikli araç, Effıciency Challenge Yarışması'nda 30-35 kuruşluk yakıtla 60 kilometre giderek ikinci oldu - Prof. Dr. Hüseyin Akıllı: - "Kocaeli'de 60 kilometrelik bir parkuru aracımız 30-35 kuruş harcayarak tamamladı ve ikincilik ödülü aldı"

Yurthaber 28-09-2020 13:27

Koronavirüs tedavisinde umutlandıran gelişme! Etken madde geliştirildi

Çukurova Üniversitesindeki bilim insanlarının 2,5 aylık yoğun bir çalışma sonucu yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) tedavi sürecinde alternatif oluşturabilecek yeni bir etken madde geliştirmeyi başardıkları açıklandı.

Haber 16-04-2020 14:32

Ç.Ü, Kovid-19 tedavisinde alternatif yeni bir etken madde geliştirdi

Çukurova Üniversitesinden bilim insanlarının 2,5 aydır yoğun bir çalışma yürüterek Kovid-19'un tedavi sürecinde alternatif oluşturabilecek yeni bir etken madde geliştirmeyi başardığı duyuruldu - Elde edilen etken maddenin virüsün çoğalma imkanını ortadan kaldırdığının tespit edildiğini aktaran bilim insanları, hayvan deneylerine başlayarak hızla çözüm bulmayı hedefliyor

Yurthaber 16-04-2020 13:27

Çukurova Üniversitesinde sesli betimleme çalışması yapılacak

Çukurova Üniversitesinde sesli betimleme çalışması yapılacak

Yurthaber 09-03-2020 17:02

Adana'da diplomalı çobanlar yetişiyor

Adana'nın Kozan ilçesinde, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ile Tarım ve Ormancılık İl Müdürlüğü işbirliğiyle hayvan yetiştiricilerine bilimsel yöntemlerle sertifikalı sürü yönetimi eğitimi veriliyor.

Finans 29-11-2019 11:03

ÖSYM dördüncü e-Sınav merkezini Adana'da açacak

ÖSYM Başkanlığı ile Çukurova Üniversitesi arasında imzalanan iş birliği protokolüyle Ankara, İstanbul ve İzmir'den sonra Adana'da da 400 kişilik elektronik sınav merkezi kurulacak - ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün: - "Ankara, İstanbul ve İzmir'de toplam 5 bin 500 adayın sınava girebileceği e-Sınav merkezlerine bir yenisini Adana'da ekleyecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böylelikle toplamda dört e-Sınav merkezimiz olacak" - Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar: - "Merkezin hayata geçmesiyle birlikte birçok elektronik merkezi sınavın Adana'da yapılması sağlanarak bölgemize de büyük katkı sağlamış olacağız"

Haber 23-10-2019 15:50

ÖSYM dördüncü e-Sınav merkezini Adana'da açacak

ÖSYM Başkanlığı ile Çukurova Üniversitesi arasında imzalanan iş birliği protokolüyle Ankara, İstanbul ve İzmir'den sonra Adana'da da 400 kişilik elektronik sınav merkezi kurulacak - ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün: - "Ankara, İstanbul ve İzmir'de toplam 5 bin 500 adayın sınava girebileceği e-Sınav merkezlerine bir yenisini Adana'da ekleyecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böylelikle toplamda dört e-Sınav merkezimiz olacak" - Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar: - "Merkezin hayata geçmesiyle birlikte birçok elektronik merkezi sınavın Adana'da yapılması sağlanarak bölgemize de büyük katkı sağlamış olacağız"

Yurthaber 23-10-2019 15:49

Aynı bölümde okuyan anne-kız dereceyle mezun oldu

Adana'da Çukurova Üniversitesinde aynı bölümü kazanan anne ve kızı, okulu derecelerle bitirerek birlikte mezun oldu.

Trend 11-07-2019 09:11

Sanatını karda icra ediyor

Bitlis'te, Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu Sedat Özdemir, testere ve heykeltıraşların kullandığı aletlerle kardan heykeller yapıyor - Sedat Özdemir: - "Sabah erken kalkıp kar yığıyorum. Yöremizin insanlarını betimleyen ve içimden geçen doğaçlama heykeller yapıyorum. Bu şekilde insanları mutlu etmeye çalışıyorum. Gelip geçenler, heykelleri gördüğünde mutlu oluyor"

Haber 13-02-2019 11:34

Göbeğindeki 20 santimetre çapındaki fıtıktan Adana'da kurtuldu

Fransa'nın Paris kentinde yaşayan 68 yaşındaki Ömer Gök, ÇÜ Balcalı Hastanesinde gerçekleştirilen 2 saatlik operasyonla sağlığına kavuştu - Gök: "Fransa'daki doktorlar bu fıtığın alınamayacağını söyledi. Ben de Türkiye'deki doktorların çözüm üretebileceğini düşünerek Adana'ya, Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesine başvurdum"

Haber 31-01-2019 10:29

Bebek ağlaması önceden tespit edilecek! Çukurova Üniversitesi beyaz gürültü cihazı geliştirdi

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Şenay Çetinkaya, bebeklerin ağlamasını önceden tespit edip, beyaz gürültü dinleterek sakinleşmelerini sağlayan cihaz geliştirdi.

Trend 13-12-2018 10:09

ÇÜ öğretim üyesinden uluslararası dergide editörlük

Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Akkız, karaciğer kanseri konusunda bilim camiasının en saygın dergilerinden olan Canadian Journal of Gastroenterology and Hepatology'nin özel sayısına lider editörlük yaptı

Haber 01-11-2018 15:57

Çukurova Üniversitesindeki usulsüzlük davası

Mütalaasını veren savcı, 20 sanık için ikişer yıl hapis cezası, eski rektör Alper Akınoğlu'nun da arasında yer aldığı 28 sanığın ise beraatini talep etti

Haber 25-07-2018 14:50

Yarışçı öğrenciler param parça otomobille yola çıktı

ÇÜ öğrencilerinden oluşan Çukurova Racing takımı, İtalya'da 11-15 ve İspanya'da 18-22 Temmuz'da düzenlenecek "Formula Student" yarışlarına katılmak amacıyla tasarladığı otomobili, havayoluyla bu ülkelere götüremeyince parçalarına ayırarak otobüse yükledi - Otomotiv ve Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan takım, 20 kişilik ekiple gideceği İtalya'da otomobili tekrar kurarak yarışlarda derece elde etmeyi hedefliyor - Takım kaptanı Vural Kart: - "Aracımız şu an paramparça. Otobüse koyduk, gümrükten geçebilecek miyiz bilmiyorum"

Haber 08-07-2018 11:55

Kayıp öğrenci Yusuf Özcan'ın cesedi günler sonra bulundu

28 Mayıs’tan bu yana kendisinden haber alınamayan Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Makine Mühendisliği Fakültesi 3’üncü sınıf öğrencisi Yusuf Özcan’ın (23) bugün yapılan arama çalışmalarında ormanlık alanda cesedi bulundu.

Haber 02-07-2018 14:28

Kayıp üniversite öğrencisi için arama çalışması

Adana'da yaklaşık bir aydır haber alınamayan üniversite öğrencisi Yusuf Özcan için son görüldüğü ormanlık alanda polis ve jandarma ekiplerince arama çalışması yapılıyor - Mersin'de yaşayan anne Yelda Çelik: - "Ondan sadece bir ses, bir haber bekliyorum. Çıkıp sadece 'Anne ben buradayım' desin. Üzüldüğümüzün farkındadır"

Haber 02-07-2018 12:13

Uyuyabilmek için laboratuvara geliyorlar

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalında'ndaki iki yataklı uyku laboratuvarı, uyku apnesinin tedavisi için hastaları, ses izolasyonlu özel odalarda uyutarak izlemeye alıyor - Doç. Dr. Kuleci: "Hastaneye başvuran hastalarımıza, çeşitli tetkiklerin ardından uyku laboratuvarı için gün veriliyor. Laboratuvarda hastaya çeşitli sensörler içeren kablolar bağlanıyor ve gece boyunca teknisyen kontrolünde uyutuluyor. - "Uyku Apnesi Sendromu'nun toplumda görülme sıklığı yüzde 3 ile 7 arasında değişmektedir. Bu çok ciddi bir rakam"

Haber 16-03-2018 09:50

Bu halde doğdu! Doktorların müdahalesiyle sağlığına kavuştu!

Adana'da, belinde sıvı dolu kese ile doğan 15 günlük bebek, cerrahi operasyonla sağlığına kavuştu.

Haber 15-03-2018 11:32

Adana'da 15 günlük bebeğe ameliyat

Anne karnındayken bel ve kuyruk sokumu kısmında içi sıvı dolu keseyle doğan bebek, ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde ameliyat edildi

Haber 15-03-2018 10:23

Uluslararası Adana Veteran Masa Tenisi Turnuvası

Organizasyona 9 ülkeden ve Türkiye'nin 32 ilinden 331 sporcu katılacak

Haber 14-03-2018 15:48

Çukurova Üniversitesinde açılış ve temel atma töreni

AB Bakanı ve Başmüzakereci Çelik: - "Afrin'de, bu kadar zor şartlarda kahraman Mehmetçik ülkemizin etrafında kurulmak istenen terör koridorunu engellemeye çalışırken, BM şartlarına, uluslararası hukuk metinlerine ve çatışma hukukuna riayetle Türkiye Cumhuriyeti bu mücadeleyi sürdürmektedir. Şunu gururla söyleyebiliriz ki yeryüzünde hukuki meşruiyeti en yüksek mücadelelerden bir tanesi Zeytin Dalı Operasyonu'dur" - "15 Temmuz darbe girişiminde görüldü ki Türkiye'ye sapık bir ideolojiyi getirmek isteyen, demokrasiyi, hukuk devletini kaldırmak isteyen ve laik devleti ortadan kaldırmak isteyen bir girişime karşı bütün illerde ilk olarak hukukçularımız harekete geçti. Savcılarımız ve hakimlerimiz anayasal düzeni korumak için cesurca, kahramanca hukuk adamlarımız tavır almışlardır ve darbe girişimi hukukun gücüyle engellenmiştir"

Haber 20-02-2018 16:49

'Din dersinde öğrencilere çok günah kazananın ölmesi gerektiği anlatıldı' iddiası

İzmir’in Bayraklı ilçesi Manavkuyu Mahallesi’nde bulunan Nedret İlhan Ketenci İlkokulu’nda derslerde çocuklara “Allah ve anne sevgisi için ölünmesi gerektiği, sevgiyi göstermenin yolunun itaat etmekten geçtiği”nin anlatıldığı ortaya çıktı. Veliler çocuklarının, Anne ben günahkarım, çünkü küfür ediyorum. Çok günah kazanmadan ölmem lazım” dediğini aktardı. "

Haber 31-10-2017 10:05

Prof. Dr. İbrahim Bayram albüm çıkarıp klip çekti: Yalancı Sevgilim

Adana'daki Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda görevli öğretim üyesi Prof. Dr. İbrahim Bayram, arabesk fantezi türünde albüm çıkarıp şarkılarına klip çekti.

Haber 25-09-2017 11:13

Bir hayat böyle soldu! Ölüm hapı

Çukurova Üniversitesi'nde tekniker olarak çalışan Adanalı Mustafa Yiğit internetten aldığı Çin malı zayıflama hapını kullandıktan sonra kalp çırpıntısı ve yüksek ateş şikayetinde geldiği hastanede yaşamını yitirdi. Yiğit'in kullandığı zayıflama hapına bağlı olarak hayatını kaybettiğine dair rapor verildi.

Haber 19-08-2017 10:43

Profesörün arkasından davul çaldıran rektöre para cezası

Çukurova Üniversitesi'nde emekli olan profesörün arkasından davul çaldıran eski rektöre 5 bin lira para cezası verildi. Ziraat Fakültesi'ndeki öğretim üyeliği görevinden emekli olan Prof. Dr. Rıza Kanber'in arkasından davul çaldırdığı gerekçesiyle 5 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildi.

Haber 08-08-2017 12:03

Üniversite kavşağında fuhuş pazarlığı

Adana'da gündüz vakti üniversite yakınında fuhuş pazarlığında görüntülenen kadınlar büyük tepki çekti. Aynı zamanda ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nin de bulunduğu yerleşkenin giriş kavşağında bekleyen kadınlar, saatlerce el kaldırarak araçları durdurup pazarlık yaptı. İkna ettikleri sürücülerin araçlarına binen kadınların araç içindeki değerleri eşyaları çalıp tacize uğradıklarını iddia ederek kaçtıkları öğrenildi. Sürücülerin ise durumdan utandıkları için şikayetçi olmadıkları belirlendi.

Haber 02-06-2017 11:09

KHK ile ihraç edilen akademisyen intihar etti

Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde araştırma görevlisi olan ve sözleşmesi yenilenmeyerek KHK ile ihraç edilen Mehmet Fatih Tıraş'ın intihar ettiği öğrenildi.

Haber 25-02-2017 15:42

İlişki sırasında ereksiyon olamayınca cinsel organını kesti

Adana'da üniversite öğrencisi 24 yaşındaki K.O.K, cinsel ilişki sırasında ereksiyon olamayınca bıçakla cinsel organını kesti.

Haber 20-06-2016 14:39

Adana'da üniversiteli öğrencilere fuhuş tuzağı

Adana'da üniversite öğrencisi bir kızın, kendisi gibi öğrenci olan ve maddi durumu iyi olmayan öğrencileri iş adamlarına pazarladığı anlaşıldı.

Haber 11-06-2016 10:42

Otobüste yüksek sesle dini sohbete tepki

Adana'da bir grubun toplu taşımada yüksek sesle dini sohbet etmesi tepki çekti.

Haber 28-04-2016 10:02

Üniversiteli kadın öğrenciye dayak

Çukurova Üniversitesi'nde, öğrencilerin düzenlediği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerinde bir kız öğrenci, erkek öğrenci tarafından darp edildi.

Haber 08-03-2016 16:21

'Şekerli su' ile kas-iskelet tedavisi

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Fizik Tedavi Ana Bilim Dalı Kliniği’nde kas-iskelet hastalıklarının tedavisinde 'şekerli su' kullanılıyor.

Haber 14-12-2015 13:57

Üniversiteye kayıt yolunda kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Çukurova Üniversitesi Tufanbeyli Meslek Yüksekokuluna kayıt yaptırmak için yola çıktıkları öğrenilen ve içinde 5 kişinin bulunduğu otomobil kaza yaptı.

Haber 29-09-2015 09:28