Direk Dansı Haberleri

Perulu şarkıcı direk dansı yapmak isterken yüzüstü yere düştü! Hayatımın en büyük korkularından biri

Perulu sanatçı Leslie Shaw, hayranları için bir videoda direk dansı becerilerini göstermek isterken işler hesapladığı gibi gitmeyince hastanelik oldu. Kendi evine kurduğu direğin üzerinde dans figürlerini sergileyen Shaw bir anda ters bir hareket yapınca kendisini yüzüstü ahşap zeminde buldu. O anları kaydederek sosyal medyadan paylaşan Shaw daha sonrasında hayranlarını hastanedeki bir görüntüsüyle selamladı.

Trend 09-12-2023 13:55

Dünya mirası olarak korunan milli parkta direk dansı yaptı! Sosyal medyadan tepkilerin odağına yerleşti... Ne kadar cehalet...

Ada Bez isimli bir model dünya mirası olarak korunan bir milli parkta direk dansı yaptığı görüntüleri sosyal medyadan yayınlamasından sonra tepkilerin odağına yerleşti. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü Bez'in hareketini eleştirerek sert yorumlarda bulundu.

Trend 11-11-2023 15:01

Ünlü oyuncu direk dansı yaptı! Olay yarattı...

41 yaşındaki İngiliz oyuncu Sarah Jayne Dunn, siyah kesikli mayosuyla direk dansı becerilerini takipçileriyle paylaştı.

Magazin 22-10-2022 14:33

Büyük beden direk dansçısı performansıyla büyülüyor! “İzleyenlere özgüven vermek istiyorum”

TikTok’ta ‘Shesabadthang123’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan Carol ismindeki bir kadın büyük beden direk dansçısı olarak kısa sürede ünlendi. Direk dansı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Carol, büyük beden kadınlara ilham kaynağı olmak istediğini dile getirdi. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı performansını öven yorumlar yaparken diğer bir kısmı ise eleştiri oklarını Carol’a çevirdi.

Trend 19-10-2022 10:12

Direk Dansı

Direk Dansı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Direk Dansı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dansçı Embla Bergli, metroda birden direk dansı yapmaya başladı! O anlar sosyal medyada gündem oldu

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir metroda yaşanan olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Dansçı Embla Bergli, hareket halindeki bir metronun ortasındaki direğe tutunarak dans etmeye başladı. Diğer yolcuların şaşkın bakışları altında dans eden kadın o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 05-09-2022 13:34

Seda Bakan Zeytin Ağacı dizisindeki direk dansı sahneleriyle olay yarattı!

Netflix'te yayınlanmaya başlayan Zeytin Ağacı dizisinde Leyla karakterine hayat veren Seda Bakan, başarılı oyunculuğuyla herkes tarafından çok sevildi. Son dönemin parlayan yıldızları arasında yer alan güzel oyuncu, dizideki direk dansı sahneleriyle adeta olay yarattı.

Magazin 30-07-2022 14:21

Biri 55 diğeri 71 yaşında: Hayatlarındaki en büyük tutkuları direk dansı!

71 yaşındaki Dünya Şampiyonu Greta Pontarelli ile 55 yaşındaki Sabine Christine, yaşlarına rağmen dinç görünümleri ve direk dansına olan aşkları ile tanınıyor. İkisi de yaşadıkları sağlık sorunlarına rağmen direk dansı tutkularından kopmayarak hikayeleri ile herkesi şaşırtıyor. Sabine Christine geçirdiği organ nakli ameliyatı, Greta Pontarelli ise çift kalça protezi ameliyatına rağmen tutkularından vazgeçmedi.

Kadin 11-05-2022 11:09

Şeyma Subaşı gittiği barda direk görünce...

Direk dansına geri dönen Şeyma Subaşı her fırsatı değerlendiriyor. Gittiği bir barda direk gören Subaşı hemen direğe çıkıp dans etti.

Magazin 11-03-2021 09:50