Doğalgazcı Haberleri

Doğalgaz desteği yattı mı, ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne kadar? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na nasıl başvurulur?

Doğalgaz desteği yattı mı? sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Gözler, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılacak açıklamaya çevrilirken vatandaşlar Doğalgaz desteği yattı mı, ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne kadar? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na nasıl başvurulur? sorularının yanıtını öğrenmek için internette araştırma yapmaya başladı. Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Haber 23-03-2022 10:18

Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak, yattı mı? Doğalgaz yardımı ne kadar? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na nasıl başvurulur?

Doğalgaz desteği başvurusu gelen zamların ardından en çok araştırılan konular arasında bulunuyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre başvurular, e- Devlet üzerinden yapılacak. Peki Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak, yattı mı? Doğalgaz yardımı ne kadar? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na nasıl başvurulur? Konuya ilişkin ayrıntılar haberimizde...

Haber 21-03-2022 11:24

Üsküdar doğalgaz patlamasının nedeni ne? Doğalgaz sıkışması neden olur, neden patlar?

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen Üsküdar'daki doğalgaz patlamasının neden olduğu bu doğalgaz patlamasına neyin yol açtığı vatandaşlar tarafından merak konusu haline geldi. 4 kişinin yaralandığı Valide Atik Mahallesi Abacıdede Sokak'ta yaşanan doğalgaz patlamasında can kaybının olmaması derin bir nefes aldırdı. Yapılan açıklamada patlamanın sebebinin doğalgaz sıkışması olduğu aktarıldı. Peki Üsküdar doğalgaz patlamasının nedeni ne? Detaylar haberimizde!

Haber 08-02-2022 15:22

Doğalgaz ve elektrik kesintileri 1 milyar lira kayba sebep olacak

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Başkanı Adnan Aslan, doğalgaz ve elektrik kısıntısına bağlı olarak yaşanacak üretim kesintilerinin çelik sektöründe 1 milyar lira kayba neden olacağını söyledi.

Finans 25-01-2022 17:23

Doğalgaz faturası yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte e-Devlet üzerinden doğalgaz fatura yardımı başvurusu!

Artan faturalar ve soğuk kış ayları nedeniyle doğalgaz fatura yardımına talepler arttı. 3 Aralık Pazartesi günü gerçekleşen kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ailelere kömür yardımına alternatif olarak doğal gaz yardımının da yapılacağını açıkladı. Peki aile bütçesine büyük katkı sağlayacak olan doğalgaz fatura yardımı nasıl alınır?

Finans 18-01-2022 14:19

Doğalgaz desteği kimlere verilecek? Bakan Yanık açıkladı! Doğalgaz ve kömür destek başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Doğalgaz ve kömür desteğinin kimlere verileceği merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık bugün yapmış olduğu açıklama ile ihtiyaç sahiplerine doğalgaz ve kömür desteği müjdesini duyurdu. Peki doğalgaz desteği kimlere verilecek? Doğalgaz ve kömür destek başvurusu nereden ve nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Finans 27-12-2021 15:02

İstanbul'da bir fırında patlama! Çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika haberine göre İstanbul'da patlama meydana geldi. Ataşehir'deki bir fırında yaşanan patlamanın doğalgaz kaynaklı olduğu öğrenildi.

Haber 23-11-2021 07:32

EPGİS açıkladı: Bugünden itibaren otogaza zam geldi

Otogaza bugünden itibaren geçerli olmak üzere 17 kuruş zam geldi. EPGİS'ten yapılan açıklamaya göre zam, pompa satış fiyatlarına da yansıyacak.

Finans 10-08-2021 09:27

Doğalgaz’a ne kadar zam geldi? Elektrik Doğalgaz zamları ne kadar? Temmuz ayında yeni zamlar kapıda!

2021 yılı başından beri her ay yüzde 1 artış olarak getirilen zamlar sonrasında 1 Temmuz itibariyle Doğalgaza da yeni bir zam geldi. Konutlarda kullanılan doğalgaz için, 1 Temmuz itibariyle yeni zamlı tarife paylaşıldı. Boru Hatları ile Petrol Taşıma Aş’nin (BOTAŞ) internet sitesinde yer alan bilgiye göre Doğalgaza Temmuz 1 itibariyle yüzde 12 zam yapıldı.

Finans 01-07-2021 09:55

İsrail ile GKRY doğalgaz konusunda mutabakata vardı

İsrail ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY), birbirlerinin deniz yetki alanı sınırlarını ikiye ayıran doğalgaz rezervleri konusunda mutabakata vardı.

Haber 09-03-2021 15:53

Mısır, Akdeniz'de petrol ve doğalgaz arayacak

Mısır'dan Akdeniz'i de kapsayan bir alanda petrol ve doğalgaz arama haberi geldi. Mısırlı yetkililerin İngiliz şirketle görüştüğü iddia edildi.

Haber 18-02-2021 17:12

Rusya, Ukrayna'ya doğal gazı kesti

Rusya doğal gaz firması Gazprom, Ukrayna'ya doğal gazı tamamen kestiğini bildirdi.

Haber 30-11-1999 00:00