Domain Haberleri

Domain (alan adı) sorgulama: Domain (alan adı) nedir, domain (alan adı) sorgulama nasıl yapılır?

İnternet, kullanımının her geçen gün gelişen teknolojiyle biraz daha yaygınlaşması sayesinde sanal ve dijital hayat günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası hâline gelmiştir. Bu sebeple günlük konuşma diline de internet dünyasına ait birçok terim ve kavram dahil olmuştur. Bunlardan biri de domain yani alan adıdır.

Haber 23-04-2024 21:43

Domain nedir? Domain sorgulama nasıl yapılır?

Teknolojinin ilerlemesi ve hayatın her anına ulaşması ile günlük hayatta kullanılan birçok yeni terim, kavram ve kelime kullanılmaya başlanmıştır. Markalar ya da firmalar ürünlerini ya da hizmetlerini tanıtabilmek için internet sitelerine ihtiyaç duyarlar. Ancak internet sitesi oluştururken bilinmesi ve dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar vardır.

Haber 16-10-2023 15:42

İnternette bir devrin sonu geldi! Türkiye'de uygulanan bu değişiklik görenleri şaşırtacak: 'com.tr' uzantılı alan adları tarihe karışıyor

Türkiye'de internet kullanıcılarının dikkatini çekecek yeni düzenleme hayata geçiyor. Birçok internet sitesinde kullanılan 'com.tr' uzantılı alan adları (domain) tarihe karışıyor. Yeni düzenleme kullanıcıların karşısına üç aşamada çıkacak.

Haber 26-09-2023 12:24

75 bin liradan 100 bin liraya yükseltildi! Resmi Gazete’de yayımlandı: İnternet Alan Adları Tebliğinde değişiklik

Kayıt Kuruluşu (KK) olarak faaliyet göstermek isteyenler için teminat bedeli 100 bin lira olarak belirlendi. Konuya ilişkin karar Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Finans 10-06-2023 11:27

Domain

Domain Hakkındaki Haberler Mynet'te. Domain Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.