Dünyanın En Zenginleri Listesi Haberleri

Dünyanın en zengin ismi Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk oldu

Dünyanın en zengin 10 ismi 1,3 trilyon dolarlık net geliri ile dudak uçuklatırken, listenin birinci sırasında yer alan kişi belli oldu. Buna göre geçtiğimiz günlerde 44 milyar dolar vererek Twitter'ı satın alan Elon Musk dünyanın en zengin kişisi... İşte listede yer alan o isimler ve servetleri...

Finans 03-05-2022 16:15

Herkes cadı diyordu! 1800’lü yılların en zengin ve cimri kadını: Hetty Green

1834 yılında balina av filosu olan zengin bir ailenin kızı olarak Hetty Green dünyaya geldi. Tek erkek arkadaşı ölünce ailenin varisi konumuna geçti. Babası 6 yaşından itibaren ailenin mal varlığını yönetebilmesi için sert bir eğitim verdi. Bu eğitim bütün hayatını değiştirdi ve onun cadı olarak isimlendirilmesine neden oldu.

Trend 07-09-2021 11:15

Dünyanın gelmiş geçmiş en zengin insanı! Mansa Musa’nın serveti dudak uçuklattı

Tarih boyunca ‘Dünyanın en zenginleri’ listeleri mutlaka yapılır. Hatta bu listelerin daha ülkesel ve yerel formları da vardır. “Dünyanın gelmiş geçmiş en zengin insanı kimdir?” desek pek çoğunuzun aklına Rockefeller, Dubai Şeyhi Maktoum, Bill Gates gelir değil mi? İnsanlık tarihinin gelmiş geçmiş en zengin insanı Mali İmparatoru I. Mansa Musa olarak biliniyor.

Trend 20-07-2021 11:59

Tüm zamanların gelmiş geçmiş en zengin 10 insanı! Servetleri şaşkınlık yarattı

Para, hayatı idame ettirmek için gerekli olan en temel ihtiyaçlardan biridir. Tıpkı devletlerin para birimleri gibi dünya üzerindeki insanlardan bazılarının da servetleri arasında çekişme var. Birçok ülkenin hazinesinden daha fazla mal varlığına ve servetine sahip olan dünyanın en zengin insanlarını sizler için araştırdık.

Trend 01-06-2021 16:24

Dünyanın en zenginleri listesinde milyar dolarlık yarış: Bernard Arnault birkaç saat birinci oldu

Forbes dergisinin düzenli olarak verdiği Dünyanın En Zengin İnsanı unvanı, son dönemlerde Jeff Bezos ve Elon Musk arasında gidip geliyordu. Musk bir zamanlar listenin zirvesindeydi ancak sahibi olduğu şirket Tesla'nın hisse değeri kaybetmesi, Bezos'un yeniden Musk'ın önüne geçmesine sebep oldu.

Finans 25-05-2021 12:40

Altın klozetlerden at üzerinde yenen yemeklere! Yaldızlı Çağ’da zenginlik göstergesi olan tuhaf davranışlar

Yaldızlı Çağ’ın aristokratları birbirinden ilginç eğlenceli anlayışına sahipti. Bu eğlenceler beraberinde tuhaf zenginlik göstergelerini ortaya çıkarttı. Günümüzle kıyaslandığında bu zenginlik ifadeleri pek çok kişi tarafından garipsenecek. Sizler için Yaldızlı Çağ’ın zenginlik ifadelerini araştırdık.

Trend 28-04-2021 14:51

Servetlerini duyduğunuzda şaşkınlığınızı gizlemeyeceksiniz! Tarihin en zengin kadınları

Tarih sahnesinde pek çok zengin ve ünlü isim rol oynamıştır. Bu zengin insanların servetleri ise pek çok kişinin küçük dilini yutmasına neden olacak cinstendir. Kimileri ailesi tarafından mal varlığına doğuştan sahip olurken kimileri de kendi emekleriyle zirveye ulaşmıştır. Sizler için dünyanın en zengin kadınlarını araştırdık.

Trend 15-04-2021 09:28

Servetiyle dünya siyasetine yön verdi! Tarihin en zengin insanı: Jakob Fugger

Amerikan Wall Street Journal Gazetesi eski editörü Greg Steinmetz’in araştırmaları sonucunda oldukça ilginç bir hayat hikayesi ortaya çıktı. Alman bankacı ve tüccar olan Jakob Fugger tarihin gelmiş geçmiş en zengin insanı olarak karşımıza çıkıyor. Bugün yaşasaydı serveti Bill Gates, Warren Buffet, Carlos Slim ve Mark Zuckerberg’in servetinin toplamından fazla olurdu.

Trend 09-04-2021 09:30

Yeni dünya düzenini oluşturan ve hükümdarlığını ilan eden birbirinden ilginç 12 aile!

Tarih boyunca dünya düzeni üzerinde etkili olduğu düşünülen pek çok köklü aile olmuştur. Bu aileler dünyanın gelişimi içerisinde önemli bir yere sahiptir. Başta savaşlar olmak üzere birçok tarihi olayın arka yüzünde olduğu düşünülen ailelerin servetleri sizlere küçük çaplı bir şok yaşatacak.

Trend 26-03-2021 09:44

Rothschild ailesinin 1972 yılında verdiği ve aile hakkında komplo teorilerini güçlendiren garip daveti

Rothschild ailesinin ünü tüm dünyaya yayılmıştır. Özellikle komplo teorileriyle yakından ilgiliyseniz Rockefeller ailesiyle birlikte popüler olan bu aileyi de duymuşsunuzdur. Avrupa’nın en köklü ve zengin ailelerinden olan biri olan Rothschild dünyayı yöneten gizli güç veya 400 milyar dolarlık servetleri olduğuna dair pek çok iddia vardır.

Trend 25-03-2021 14:04

2021 dünyanın en zenginleri listesi yayınlandı: İlk sırada Elon Musk var!

2021 dünyanın en zenginleri listesi açıklandı. Hurun Report tarafından yayınlanan listede dünyada en fazla milyarderin olduğu ülke olarak Çin zirvede yer alırken ABD ikinci sırada yer aldı. Öte yandan dünyanın en zengin 3 ismi de listede yer aldı.

Finans 04-03-2021 11:14