Duygu Özaslan Haberleri Ve Son Dakika Duygu Özaslan Haberleri

Duygu Özaslan Haberleri Ve Son Dakika Duygu Özaslan Haberleri

Duygu Özaslan, 7 Nisan 1991 yılında İstanbul'da doğdu. Özaslan, İstanbul Üniversitesi İspanyol Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı ancak Youtube'da popülerlik kazandıktan sonra son sınıfta üniversiteyi bırakma kararı aldı.

Duygu Özaslan uzun yıllar Barış Taylan Demirige ile birlikteydi ancak çift ilişkilerini noktaladı. Bir dönem Serenay Sarıkaya ile 4 yıl birlikte olan Kerem Bürsin ile anılan Duygu Özaslan 1,66 metre boyunda, 48 kilo ve koç burcudur. Makyaj, yaşam tarzında videolar çeken Özaslan, Yozgatlıdır.

2017'de yapılan bir araştırmada Duygu Özaslan'ın takipçilerinin "hayranlar", "sevmeyenler" ve "doğrucular" olmak üzere üç ana gruptan oluştuğu rapor edilmiştir.

Duygu Özaslan'ın sahanda yumurtayı Türkçesini unutarak "sunny side up" şeklinde tanımlaması tepki çekmişti.

Duygu Özaslan Haberleri

Duygu Özaslan'ın son pozu sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı...

Çektiği makyaj ve moda videolarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa son pozuyla gündem oldu. Duygu Özaslan'ın kiraz emojisi ile paylaştığı karesine yorum yağdı.

Magazin 07-12-2023 15:38

Fenomen Duygu Özaslan dünya trendine uydu! Külotla defileye gitti

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık dile düşen fenomen Duygu Özaslan, Paris'te Düzenlenen Miu Miu defilesine sadece külot giyerek katıldı. Dünyaca ünlü modeller bir süredir devam eden bu trende uyarak ilginç tarzlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 06-10-2023 10:17

Fenomen Duygu Özaslan TikTok'ta ilişki tavsiyesi verdi, gündem oldu! Sözleri çalıntı mı çıktı?

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, TikTok paylaşımında kadınlara ilişki tavsiyeleri verdi. Özaslan'ın "Erkeklere ihtiyacınız yok, bonus gibi düşünün" sözleri sosyal medyayı salladı. Ünlü fenomenin ilişki tavsiyeleri gündem olurken sözlerinin çalıntı olduğu iddia edildi.

Magazin 09-09-2023 14:41

Ünlülerden ilham aldık! Afra Saraçoğlu'ndan Duygu Özaslan'a ünlülerin favori büstiyerlerine alternatifler

Modayı ve ünlülerin kombinlerini yakından takip edenlerin gardırobunda mutlaka bulunması gereken büstiyerler, trendler arasındaki yerini korumaya devam ediyor. Afra Saraçoğlu'ndan Duygu Özaslan'a, Serenay Sarıkaya'dan Demet Özdemir'e kadar pek çok ünlü isim yaz kombinlerinde büstiyer kullanıyor. Ünlülerin sıklıkla tercih ettiği yaratıcı ve şık tasarımlı büstiyerlere siz de sahip olmak istiyor olabilirsiniz. Birbirinden özel büstiyerlerden oluşturduğumuz listemize göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 14-08-2023 16:40

YouTube fenomeni Duygu Özaslan mesajları paylaştı!

Youtube'da çektiği makyaj videoları ile ünlenen Duygu Özaslan sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. WhatsApp konuşmasına yer veren Özaslan kendini spora verdiğini gösteren sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 23-07-2023 11:14

Fenomen Duygu Özaslan alkollü hallerini paylaştı! Sosyal medyanın diline düştü

Youtube'da çektiği makyaj videoları ile ünlenen Duygu Özaslan alkollü şekilde makyaj temizlerken kendini kayda aldı. Özaslan yarı uykulu haliyle yayınladığı video ile sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 20-03-2023 17:42

Yardım alanına koşan Duygu Özaslan koliden çıkanı görünce neye uğradığını şaşırdı

Türkiye'nin Güney Doğu bölgesinde binlerce can alan deprem faciası sonrası magazin basınından birçok isim depremzedelere yardım etmek için kolları sıvadı. Seferberliğe katılan isimlerden biri de sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'dı. Beşiktaş Belediyesi'nde yardım kolilerini paketleyen Duygu Özaslan, koliden çıkan bağışı görünce neye uğradığını şaşırdı.

Magazin 08-02-2023 09:43

ABD'li yıldız Selena Gomez Türk fenomene kayıtsız kalamadı

ABD'li yıldız Selena Gomez, Türk sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'ın TikTok paylaşımına kayıtsız kalamadı.

Magazin 30-01-2023 12:06

Duygu Özaslan'ın çok beğenilen o fotoğrafındaki beyaz çizmelere alternatif öneriler

Yaptığı paylaşımlarla etkileyici tarzını gözler önüne seren Duygu Özaslan, giydikleriyle büyük bir kesime ilham oluyor. Ünlü sosyal medya fenomeni, sıkı bir moda takipçisi olduğu için her giydiği büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğrafta giydiği çizmeleri de oldukça beğenilmişti. Eğer siz de Özaslan'ın tarzını beğeniyor ve benimsemek istiyorsanız giydiği beyaz çizmelere alternatif modelleri görmek için yazımızı okumaya devam edin.

Magazin 23-12-2022 15:23

Duygu Özaslan hem yandan hem alttan dekolte verdi! Takipçileri Gülşen Bubikoğlu'na benzetti

İddialı paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü YouTuber Duygu Özaslan, bel ve göğüs dekolteli mini elbisesiyle yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 06-12-2022 18:32

Duygu Özaslan'ın transparan tulumuna yorum yağdı! 'O poz şaka mı?'

Geçtiğimiz günlerde kocası Can Mutaf'ın kucağında verdiği pozla gündeme gelen Duygu Özaslan, bu defa transparan tulumuyla dikkatleri üzerine topladı. Özaslan'ın paylaşımına alev emojili yorumlar yağdı.

Magazin 01-12-2022 14:47

Duygu Özaslan'ın tavsiye ettiği zarif kokusuyla sizi kendine hayran bırakacak parfüm önerisi ve alternatif koku önerileri

Duygu Özaslan'ın Instagram'da paylaştığı Cacharel Noa, hoş kokusuyla Özaslan'ın takipçilerinin radarına girdi. Kaliteli bir parfümün bütün detaylarını taşıyan ürün, hemen herkesin beğenisini kazandı. Siz de bu parfümü merak edenlerdenseniz doğru yerdesiniz! Kendine hayran bırakan bu eşsiz kokuyu almayı düşünüyor ya da benzer alternatifler arıyorsanız okumaya devam edin!

Kadin 01-12-2022 10:54

Duygu Özaslan'ın göğüs dekolteli sokak stiline takipçileri sessiz kalamadı! 'Ruh emici kombinim...'

Cadılar Bayramı'nda kocası Can Maxim Mutaf'ın kucağında poz veren Duygu Özaslan, bu defa iddialı sokak stiliyle dikkat çekti. Duygu Özaslan, paylaşımına ''Ruh emici kombinim'' notunu düştü.

Magazin 25-11-2022 13:02

Duygu Özaslan'ın Hailey Bieber Vogue makyajını yaptığı videosundaki ürünleri bu listede bulabilirsiniz!

Türkiye'nin en popüler influencerları arasında yer alan Duygu Özaslan, geçtiğimiz günlerde Hailey Bieber'ın Vogue makyajını yapmış ve çektiği videoyu YouTube kanalı üzerinden takipçileriyle paylaşmıştı. Duygu Özaslan'ın kendisine çok yakışan bu makyajda hangi ürünleri kullanıldığını merak ediyorsanız yazımızın detaylarına göz atabilirsiniz.

Magazin 24-11-2022 14:27

Duygu Özaslan süper minisiyle basketbolcu eşinin kucağına oturdu! 'Çok zorsun ahir zaman' yorumu

Cadılar Bayramı paylaşımlarını hız kesmeden sürdüren Duygu Özaslan, basketbolcu eşi Can Maxim Mutaf'ın kucağında verdiği pozla dikkat çekti.

Magazin 18-11-2022 13:53

Duygu Özaslan'ın Madison Beer'ın Vogue makyajını yaptığı videosundaki ürünler listesi

Türkiye'nin en ünlü fenomenleri arasında yer alan Duygu Özaslan geçtiğimiz günlerde genç şarkıcı Madison Beer'ın vogue makyajını yapmış ve makyaj videosunu YouTube kanalı üzerinden takipçileriyle paylaşmıştı. Beer'in kullandığı ürünlere muadiller de öneren ve oldukça etkileyici bir makyaja imza atan Duygu Özaslan'ın bu makyajında kullandığı ürünleri sizin için derledik. Haydi detaylara geçelim.

Magazin 17-11-2022 17:26

Duygu Özaslan'ın kot sütyenine yorum yağdı! 'Bakarken üşüdüm'

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla adından söz ettiren fenomen Duygu Özaslan, kot tarzıyla ilgi odağı oldu. Duygu Özaslan'ın paylaşımına yorumlar yağmur gibi yağdı.

Magazin 16-11-2022 12:49

Duygu Özaslan'ın tarzını benimsemek isteyenler için gömlek önerileri

Sevilen influencerların başında gelen Duygu Özaslan, stiliyle birçok kişinin ilham kaynağı. Son dönemlerde pek çok davette boy gösteren Özaslan, sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor ve kombinlerini takipçileriyle paylaşıyor. Siz de Duygu Özaslan'ın paylaşımındaki beyaz gömleği çok beğendiyseniz gömleğin alternatif modellerine göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 15-11-2022 17:12

Duygu Özaslan'ın katıldığı Halloween partisindeki kombinine alternatif öneriler

Tarzıyla sık sık gündeme gelen Duygu Özaslan, bu sefer de Hallowen partisinde giydiği kostümle adından söz ettirmeyi başardı. Siyahlar içerisindeki gotik tarzı, yoğun ve zarif makyajıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Özaslan'ın parti tarzını sevdiyseniz harika bir listeyle karşınızdayız. İşte Özaslan'ın Hallowen stiline alternatif, birbirinden şık ve kaliteli parçalar!

Magazin 07-11-2022 18:05

Duygu Özaslan'ın tarzını benimsemek isteyenlere uygun ayakkabı önerileri

Son zamanların en popüler isimlerinden biri olan Duygu Özaslan, özellikle giyim tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Öyle ki Özaslan'ın giydiği kıyafetler ve kullandığı aksesuarlar, takipçileri tarafından sıklıkla araştırılıyor. Sevilen fenomenin Instagram gönderisinde göze çarpan loafer ayakkabı da onlardan biri! Siz de Duygu Özaslan'ın ayakkabısını beğendiyseniz gelin, ona alternatif olabilecek ürünleri beraber inceleyelim!

Magazin 03-11-2022 17:50

Duygu Özaslan'ın beğenilen kırmızı elbisesine alternatif ürün önerileri

Girdiği her ortamda görenleri kendine hayran bırakan Duygu Özaslan'ın tarzını beğeniyor musunuz? Cevabınız "Tabii ki evet!" ise yakın zamanda giydiği, omuzlarını açıkta bırakan ve vücuduna tam oturan kırmızı elbisesini de görmüş olmalısınız. Siz de Özaslan'ın elbisesini beğendiyseniz ve ona benzer modelleri keşfetmek istiyorsanız derlediğimiz alternatifleri incelemeyi unutmayın!

Magazin 01-11-2022 17:55

Duygu Özaslan Cadılar Bayramı tarzıyla nefes kesti! Göğüs dekolteli pozlarına yorum yağdı

Geçtiğimiz aylarda ünlü basketbolcu Can Maxim Mutaf ile evlenen sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, iddialı paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Duygu Özaslan'ın Cadılar Bayramı tarzına takipçileri kayıtsız kalamadı.

Magazin 27-10-2022 17:34

Duygu Özaslan göğüs dekolteli pozuyla yorum yağmuruna tutuldu! ''Esmerlik yakışacak''

Geçtiğimiz aylarda ünlü basketbolcu Can Maxim Mutaf ile dünyaevine giren fenomen Duygu Özaslan, cesur paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Duygu Özaslan, bu defa göğüs dekolteli pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 21-10-2022 11:49

Duygu Özaslan'ın çok sevilen çantasına alternatif öneriler

Günümüzde ünlü isimler ne giyse, hangi aksesuarı taksa popüler oluyor. Sevilen fenomen Duygu Özaslan'ın geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğraftaki çantası da onlardan biri! Saniyeler içerisinde binlerce beğeni alan fotoğraftaki çantayı siz de beğendiniz mi? Öyleyse çok şanslısınız. Duygu Özaslan'ın çantasına benzer modelleri bir araya getirdik!

Magazin 12-10-2022 16:01

Duygu Özaslan'ın çok beğenilen kırmızı çizmelerine alternatif öneriler

Bazı kombinler çarpıcı renkteki parçalarla göz alıcı hâle geliyor. Duygu Özaslan'ın oldukça sade kombini için tercih ettiği kırmızı çizmeler de yarattığı etkiyle göz doldurdu. Eğer siz de kırmızı renkli bir çizmeyle Özaslan'ın stilini yakalamak ve bulunacağınız ortamdaki tüm dikkatleri üzerinize çekmek isterseniz doğru yerdesiniz! İşte Duygu Özaslan'ın kırmızı çizmelerini çok beğenenler için alternatif öneriler!

Magazin 07-10-2022 14:40

Duygu Özaslan'ın beğeni yağan fotoğrafındaki stilini benimsemek isteyenlere uygun eşofman ve tişört modelleri

Çok konuşulan ve her hareketiyle olay yaratmayı başaran ünlü fenomen Duygu Özaslan, Instagram hesabından paylaştığı bu fotoğrafıyla binlerce beğeni toplamayı başardı. Sade ve günlük hayatta kullanılabilecek bu kombini beğendiyseniz doğru yerdesiniz. Hem spor hem şık gözüken bu kombine alternatif olabilecek eşofmanları listeledik. Gelin, bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Magazin 03-10-2022 14:58

Duygu Özaslan'ın çok beğenilen kombinini benimsemek isteyenlere uygun fiyatlı öneriler

Günümüzde moda anlayışına sosyal medya fenomenlerinin paylaşımları yön veriyor. Birçok ünlü ismin yaptığı kombinler herkese ilham oluyor. Duygu Özaslan'ın siyahlar içindeki şık kombini de çok beğenilenler arasında. Eğer siz de Duygu Özaslan'ın tarzını benimsemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte karşınızda Özaslan'ın seçtiği parçalara alternatif olabilecek birbirinden şık ve kaliteli ürünler!

Magazin 26-09-2022 14:03

Duygu Özaslan'ın çok konuşulan siyah tulumunu beğenenlere 300 TL altı alternatif öneriler

Kadınların gardırobundaki en kurtarıcı parçalar arasında yer alan tulumlar, her mevsimde kullanılmasıyla öne çıkıyor. Hem gece hem gündüz saatlerinde şık görünmek isteyenler, tulum tercihini genellikle siyah renkten yapıyor. Şıklığına önem veren birçok kadın gibi Duygu Özaslan da gardırobunda sık sık tulum modellerine yer veriyor. Ünlü ismin son giydiği siyah tuluma benzer modelleri derledik. İşte detaylar!

Magazin 15-09-2022 16:01

Duygu Özaslan'ın çok sevilen tarzını benimsemek isteyenlere güneş gözlüğü tavsiyeleri

Son zamanların en popüler fenomenlerinden biri olan Duygu Özaslan, son kullandığı güneş gözlüklerinden biri ile takipçilerinin yakın markajına takıldı. Kullandığı her parça ile dikkat çekmeyi başaran güzel fenomenin kullandığı güneş gözlüğü, büyük beğeni topladı. Biz de sizler için bu sezonun trend parçaları arasında yer alan güneş gözlüklerini Duygu Özaslan'dan ilham alarak inceledik. Gelin, bu modelleri birlikte inceleyelim.

Magazin 14-09-2022 14:16

Fenomen Duygu Özaslan havuz başından bikinili poz verdi!

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, tatil pozlarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda, evliliğiyle magazin gündeminde sık sık yer alan fenomen, havuz başından poz verdi.

Magazin 29-08-2022 13:59

Fenomen Duygu Özaslan'dan göğüs dekolteli poz!

YouTube platformu ile adını duyuran Duygu Özaslan, son zamanların dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Sosyal medyada oldukça aktif olan Özaslan, cesur pozuyla gündeme geldi.

Magazin 25-08-2022 00:55

Duygu Özaslan'ın çok sevilen bikinisine alternatif öneriler

En popüler sosyal medya fenomenleri arasında yer alan Duygu Özaslan, giydiği bikini takımlarıyla plajların tozunu attırmaya devam ediyor. Her giydiği ile olay olmayı başaran ünlü fenomenin leopar desenli bikini takımı takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum aldı. Siz de bu bikini takımını beğendiyseniz ve nereden satın alacağınızı bilemiyorsanız sizin için seçtiğimiz alternatiflerini inceleyebilirsiniz.

Magazin 23-08-2022 14:39

Çok sevilen moda ikonu ünlülerin giydiği alt üst takımlara alternatifler

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla modaya yön veren ünlülerin ve influencerların üzerinde bu yıl, alt üst takımları sıklıkla görür olduk. Yılın en trend kıyafetleri haline gelen bu takımlar, "Kombinimi nasıl tamamlasam?", derdine son verip bütüncül bir şıklık ve rahatlık sunduğu için çoğu kişi tarafından da tercih edilmeye başladı. Moda ikonu ünlülerin paylaşımlarında yer verdiği çok ses getiren alt üst takımları sizin için seçtik. Gelin hangi ünlü nasıl bir takım tercih etmiş, birlikte bakalım.

Magazin 18-08-2022 13:22

Duygu Özaslan'ın İtalya gezisinde giydiği elbiseyi sevenlere alternatif öneriler

Sezonun en trend parçalarından biri olan korsaj elbiseler, vitrinlerin yanı sıra online alışveriş sayfalarında da en çok listelenen elbise modelleri arasında geliyor. Dar kesimlerde üretilen bu elbiseler, giyim konusunda stil ikonu hâline gelenler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Duygu Özaslan da çıktığı İtalya gezisinde korsaj elbisesiyle takipçilerinin yoğun beğenisini aldı. Siz de Özaslan'ın elbisesine benzer elbise modellerine göz atmak ister misiniz? Haydi, detaylara geçelim.

Magazin 16-08-2022 15:53

Fenomen Duygu Özaslan mayosuyla kumlara uzanarak poz verdi! Yaktın be duygu abla

Fenomen Duygu Özaslan takipçileri için ürettiği içeriklerle magazin gündeminden düşmüyor. Keyifli anlarını paylaşmayı ihmal etmeyen fenomen, mayolu pozuyla beğeni topladı.

Magazin 04-08-2022 00:55

Duygu Özaslan'ın beğenilen sırt dekolteli elbisesine alternatif öneriler

Bu yazın trendi sırt dekolteli elbiseler! Uzun elbiselerde veya kısa elbiselerde sırt dekoltesi, elbiseyi çok daha zarif ve şık bir hâle getiriyor. Sırt dekolteleri ip askılarla tasarlandığında ise daha estetik görünüyor. Bu yaz Duygu Özaslan gibi birçok tanınmış kişi de bu elbiseleri tercih ediyor. Siz de Duygu Özaslan'ın derin sırt dekolteli elbisesini beğendiyseniz doğru yerdesiniz. Benzer elbise modellerine gelin, birlikte bakalım.

Magazin 03-08-2022 14:22

Duygu Özaslan'ın giydiği mor elbiseye 400 TL altı alternatif öneriler

Giyim tarzıyla herkesi kendine hayran bırakan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, ünlü bir markaya ait olan mor elbisesiyle binlerce beğeni toplamayı başardı. Sırtı açık boyundan bağlamalı elbiseyle iddiasını ortaya koyan fenomen, şıklığıyla âdeta göz kamaştırdı. Siz de bu elbiseyi çok beğendiyseniz ama orijinalini alacak bütçeye sahip değilseniz üzülmeyin. Sizler için bu elbiseye benzer modellerin uygun fiyatlılarını seçtik.

Magazin 01-08-2022 13:59

Moda ikonu ünlülerin yaz paylaşımlarında yer alan kıyafetlere alternatif öneriler

Instagram'da milyonlarca kişinin yakından takip ettiği, tüm paylaşımları ses getiren moda ikonu ünlülerin son paylaşımlarında giydikleri kıyafetleri merceğe aldık ve çok beğenilen o ürünlere alternatif olabilecek ürünleri sizin için bulduk! Gelin, seçtiklerimizi daha yakından inceleyelim!

Kadin 31-07-2022 23:06

Duygu Özaslan'ın beğeni yağmuruna tutulan fotoğrafındaki siyah elbiseyi beğenenlere alternatif niteliğinde uygun fiyatlı öneriler

Elbise giymeye düşkün olanlar için yaz mevsimi, harika zamanlardan biri. Geçtiğimiz günlerde Duygu Özaslan'ın giydiği siyah elbise, güzel ismin hayranları tarafından çok beğenildi. Deniz kenarında giydiği bu elbise ile Duygu Özaslan, şıklığına şıklık kattı. Hem kız kıza buluşmalarda hem düğünlerde siz de Duygu Özaslan gibi siyah renkli bir elbise giymek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Gelin, sizler için seçtiğimiz uygun fiyatlı modellere birlikte göz atalım.

Magazin 29-07-2022 13:49

Duygu Özaslan'ın beğeni yağmuruna tutulan bikinisini beğenenlere alternatif öneriler

Son yıllarda her giydiğiyle olay olan ve çok konuşulan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, giydiği kazayağı desenli kırmızı bikini takımıyla da bolca beğeni toplamayı başardı. Kilo verdikten sonra iddialı giyim tarzıyla dikkat çeken ünlü fenomen, kırmızılar içinde boy gösterdi. Çok beğenilen bikini takımının orijinalini almaya yetecek kadar bütçeniz yoksa sakın üzülmeyin, uygun fiyatlı alternatifleri sizin için derledik!

Magazin 22-07-2022 11:40

Fenomen Duygu Özaslan bikinili pozuyla Instagram'ı yaktı geçti!

Fenomen Duygu Özaslan paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Tatiline tam gaz devam eden Özaslan, bikinili pozuyla olay oldu.

Magazin 20-07-2022 23:49

Duygu Özaslan'ın çok beğenilen sarı bikinisine alternatif öneriler

Duygu Özaslan, hem giyimi hem özel hayatı ile son dönemin en çok koşulan isimlerinden biri. Güzel fenomen, gerek aşk hayatı gerek sosyal medyanın dilinde olan konuşma tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yaz aylarının gelmesiyle bikinili pozlar da vermeye başlayan Duygu Özaslan, geçtiğimiz günlerde sarı bikinisi ile büyük beğeni topladı. Gelin, bu harika bikiniyi aratmayacak modelleri birlikte inceleyelim.

Magazin 04-07-2022 17:13

Duygu Özaslan'ın sarılar içindeki takımı gibi kombinleyebileceğiniz alternatif takım önerileri

Son yılların ünlü Instagram fenomenlerinden biri olan ve gerek açıklamaları gerek paylaşımlarıyla adından sıkça bahsettiren Duygu Özaslan, kıyafet tercihleriyle de hayli dikkat çeken biri. Geçtiğimiz aylarda Coachella'da giydiği sarı renkli takımı epey beğenilen kombinler arasında. Yazın vazgeçilmez parçalarından olan alt üst takımlar, sizin de favorileriniz arasındaysa doğru yerdesiniz. Gelin, Duygu Özaslan'ın takımına alternatif olan birbirinden şık ürünlere birlikte göz atalım.

Magazin 30-06-2022 20:18

Duygu Özaslan'ın beğeni yağmuruna tutulan puantiyeli siyah elbisesine alternatif öneriler

Giyim tarzıyla en çok beğenilen fenomenler arasında bulunan Duygu Özaslan'ın Instagram'daki paylaşımı sonrasında beğeni yağmuruna tutulan elbisesini beğendiniz mi? Eğer beğendiyseniz ve puantiyeli siyah elbiseyi alacak kadar büyük bir bütçeye sahip değilseniz üzülmeyin. Sizin için seçtiğimiz uygun fiyatlı alternatifler sayesinde cebinizi zora sokmadan Duygu Özaslan'ın tarzını kendi üzerinizde yansıtabilirsiniz.

Magazin 29-06-2022 15:41

Duygu Özaslan 3 gün süren düğün yorgunluğunu güneşlenerek attı! O hali akla geldi

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan geçtiğimiz hafta Can Maxim Mutaf ile evlendi. Paris'te evlenen fenomen 3 gün 3 gece de düğün yaptı. Daha önce selülitli hali gündem olan Duygu Özaslan'ın o halinden eser kalmadı. Ünlü fenomen düğün yorgunluğunu güneşlenerek attı.

Magazin 28-06-2022 17:29

Fenomen Duygu Özaslan sarı bikinisiyle pozuyla yaktı geçti!

YouTube platformunda yayınladığı makyaj videoları ile tanınan fenomen Duygu Özaslan sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor. Can Maxim Mutaf ile hayatını birleştiren Özaslan bikinili pozuyla yaktı geçti.

Magazin 27-06-2022 22:52

Duygu Özaslan düğün paylaşımlarıyla olay oldu! Damatsız mı evlendin?

Çektiği makyaj videolarıyla şöhreti yakalayan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan Can Maxim Mutaf ile Paris'te evlendi. 3 gün 3 gece eğlence yapan Duygu Özaslan'ın paylaşımları sosyal medyayı salladı. Ayakkabısından elbisesine her şeyini sponsorlu alan fenomene "Damatsız mı evlendin?" yorumları yağdı.

Magazin 24-06-2022 11:26

Duygu Özaslan'ın olay olan düğün kombinini beğenenlere alternatif ayakkabı modelleri

Moda ve güzellik üzerine yaptığı paylaşımlarla herkesi kendine hayran bırakan Duygu Özaslan, geçtiğimiz günlerde Fransa'da dünyaevine girdi. Güzelliği ve zarif düğün stiliyle magazin gündemine damga vuran ünlü fenomenin nikâh ayakkabısı herkesten tam not aldı. Eğer Duygu Özaslan'ın ayakkabı tercihini beğendiyseniz alternatif modellere yer verdiğimiz listeye bayılacaksınız!

Magazin 24-06-2022 11:24

Duygu Özaslan'ın eşi Can Maxim Mutaf kimdir? Can Maxim Mutaf aslen nereli ve kaç yaşında?

Sosyal medyanın fenomen isimlerinden Duygu Özaslan'ın dünyaevine girdiği Can Maxim Mutaf'ın kim olduğu ve hayatı merak ediliyor. Özaslan'ın uzun süredir basketbolcu Can Maxim Mutaf ile aşk yaşadığı biliniyordu. Çift, Paris'te hayatlarını birleştirdi. Peki Duygu Özaslan'ın eşi Can Maxim Mutaf kimdir? Can Maxim Mutaf aslen nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 16-06-2022 09:09