Elbise Modelleri Haberleri

Sıcak günlerde rahat rahat giymek isteyenler için en kaliteli dokuma elbiseler

Yazın sıcak günlerinde giymek için aradığınız rahatlıkla bir elbise bulmakta zorlanıyor musunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Ferahlığın kapısını sonuna kadar aralayan dokuma elbiseler, model çeşitliliğiyle ihtiyacınızı karşılayacak türden. Hem şık hem rahat elbiseleri yaz sezonunu boyunca çıkarmak istemeyeceksiniz. İşte karşınızda en kaliteli dokuma elbiseler!

Kadin 23-08-2023 14:37

Gardırobunuzun yıldızlarını bulmaya ne dersiniz? Bu yazın vazgeçilmezi olacak en trend yazlık elbise modelleri

Yaz boyunca giymeye uygun göz alıcı elbiseler arayanlar için güzel bir haberimiz var! Çeşitli markalar tarafından piyasaya sürülen şık ve etkileyici elbiseleri sizin için derledik. Nefes alan kumaşlardan üretilen ve farklı ortamlarda giyilebilen kaliteli elbiseleri hem gece hem gündüz tercih edebilirsiniz. Gelin, yazın yüksek enerjisini yansıtan güzel parçaları beraber inceleyelim.

Kadin 14-08-2023 16:41

Dolapları yenilemenin vakti geldi! Bu sezon gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken şık parçalar

Havaların ısınması ile ilkbahar sezonu için gardıroplar da yenilenmeye başlandı. Peki siz de gardırobunuzu baharlık ürünlerle donatmaya ne dersiniz? Öyleyse hazırladığımız listedeki ayakkabıdan kabana, pantolondan elbiseye ilkbahar kombinlerinizi şekillendirecek birbirinden şık ürünleri keşfedebilirsiniz!

Kadin 24-04-2023 18:06

Dilan Çiçek Deniz'in yeni filminin çekimlerinde giydiği elbiseyi beğenenlere alternatif öneriler

Dilan Çiçek Deniz son dönemin en gözde oyuncularından biri. Hâliyle her hareketi ve hatta her kıyafeti büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Deniz'in yeni filminin çekimleri sırasında giydiği beyaz elbise de onlardan biri! Biz de Dilan Çiçek Deniz'i yakından takip edenler için ünlü oyuncunun çok beğenilen elbisesine alternatif modelleri bir araya getirdik. Hazırsanız başlayalım!

Magazin 07-11-2022 17:42

Duygu Özaslan'ın beğenilen kırmızı elbisesine alternatif ürün önerileri

Girdiği her ortamda görenleri kendine hayran bırakan Duygu Özaslan'ın tarzını beğeniyor musunuz? Cevabınız "Tabii ki evet!" ise yakın zamanda giydiği, omuzlarını açıkta bırakan ve vücuduna tam oturan kırmızı elbisesini de görmüş olmalısınız. Siz de Özaslan'ın elbisesini beğendiyseniz ve ona benzer modelleri keşfetmek istiyorsanız derlediğimiz alternatifleri incelemeyi unutmayın!

Magazin 01-11-2022 17:55

Hadise'nin doğum gününde giydiği elbiseye alternatif ürün önerileri

Attığı her adımla ve stil sahibi kombinleriyle olay yaratmayı başaran Hadise'nin doğum gününde giydiği vücuduna tam oturan midi boy elbise, Instagram'da binlerce beğeni almayı başardı. Son zamanlarda yaşadığı sansasyonel olaylar sonrasında mutluluk pozları vermeyi ihmal etmeyen ünlü sanatçının giydiği bu kıyafeti beğendiyseniz ve uygun fiyatlı alternatiflerini görmek istiyorsanız doğru yerdesiniz! İşte, Hadise'nin doğum gününde giydiği elbiseye alternatif ürün önerileri...

Magazin 25-10-2022 16:55

Alanların öve öve bitiremediği sonbahara en yakışan elbise modelleri

Yılın en güzel mevsimi geldi! Kavurucu yaz sıcaklarını geride bıraktığımız bu aylarda hava koşullarına ayak uyduracak kıyafetler tercih etmek, stiline özen gösterenler kadınlar için büyük önem taşıyor. Henüz alışveriş listenizi hazırlamadıysanız endişe etmeyin. Sonbahar renklerinin göz önünde olduğu trend elbiseleri keşfetmenin tam zamanı! Alanların çok beğendiği birbirinden şık elbiselere bayılacaksınız.

Kadin 20-10-2022 16:10

Seversin dizisinden Asya'nın giydiği mavi elbiseye 600 TL altı alternatif öneriler

Ekranların beğenilen dizisi "Seversin" ile hayranlarıyla buluşan ve duru güzelliğiyle gözlerimizden kalpler çıkmasını sağlayan İlayda Alişan'ın dizideki tarzı büyük beğeni topluyor. Giydiği tek omuzlu mavi elbiseyi de çok iyi taşımış. Siz de İlayda Alişan'ın hayat verdiği Asya karakterinin giydiği elbiseyi en az bizim kadar beğendiyseniz benzerlerine göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 11-10-2022 13:40

Parti ve davetlerde rahatça giyebileceğiniz göz alıcı elbise modelleri

Parti ve davetlere katılan kadınlar her zaman şıklığıyla etrafındaki insanları etkilemek ister. Eğer siz de gittiğiniz ortamlarda şıklığınızla konuşulmak istiyorsanız vücudunuza uyum sağlayan doğru kombinleri tercih etmelisiniz. Katılacağınız davetlerde ne giyeceğiniz konusunda kararsız kalıyor ve araştırma yapıyorsanız doğru yerdesiniz. Her kadının dolabında mutlaka bulunması gereken kurtarıcı elbiselerin yer aldığı listemize göz atmadan geçmeyin.

Kadin 28-09-2022 14:35

Hadise'nin olay olan konserinde giydiği elbiseye alternatif öneriler

Son zamanlarda hakkında çıkan haberlerle gündemden düşmeyen Hadise, geçen haftalarda giydiği mor elbiseyle çok konuşuldu. Güzel şarkıcının üzerindeki süper mini boydaki payetli elbise, tül detaylarıyla dikkat çekti. Elbisenin volanlı kısımları, mini yırtmacı ve cut out kesimlerin içindeki tül detayları, kadınların yakın markajına takıldı. En az Hadise kadar iddialı görünmek isteyenler için benzer tasarımları sizler için listeledik.

Magazin 23-09-2022 15:30

Sizi hem havalı hem çekici gösterecek cut out detaylı elbise modelleri

Her sezon farklı modeller göz önüne çıktığı gibi bu yıl ise cut out modelli elbiseler oldukça popüler. Sokaklardan kırmızı halıya kadar birçok insanın üzerinde gördüğünüz bu elbiseler, hem çok şık hem her ortama uyum sağlıyor. Siz de cut out modelli elbiseleri beğeniyorsanız ve üzerinizde görmek istiyorsanız sizler için seçtiğimiz bu ürünlere göz atabilirsiniz. İşte, birbirinden güzel elbiseler...

Kadin 22-09-2022 17:32

Vücut tipinize göre seçmeniz gereken size yakışacak elbise önerileri

Moda sayfalarında ya da cansız mankenlerin üzerinde görüp beğendiğiniz kıyafetler, sizin üzerinizde istediğiniz gibi durmuyor olabilir. Bu durum, pek çok insanın başına geliyor. Kendi vücut tipinizi tanımanız ve bu doğrultuda uygun kıyafet seçimi yapmanız sizi bu sorundan kurtarabilir. En doğru elbiseleri almanızı sağlayan gerekli bilgiler ve modelleri sizler için araştırdık. İşte detaylar!

Kadin 12-09-2022 14:33

Hem modaya uygun hem de rahat elbise modeli önerileri

Konfordan taviz vermeden de şık olunabileceğini biliyor muydunuz? Eğer cevabınız "Hayır." ise tekrar düşünmenizi öneririz! Her sezon güncelliğini kaybetmeden gönül rahatlığıyla giyebileceğiniz hem şık hem rahat birbirinden şahane elbiselerle istediğiniz konforu ve estetik görünümü aynı anda yakalayabilirsiniz. Eğer hangi ürünleri seçeceğinize bir türlü karar veremiyorsanız birbirinden kullanışlı ve zarif modellerin yer aldığı listemize mutlaka göz atın!

Kadin 06-09-2022 16:44

Amazon'da çok sevilen ve modaya uyan elbise önerileri

Son yıllarda online alışveriş platformları arasında moda dünyasından da binlerce farklı ürün kategorisiyle öne çıkan Amazon, kadınlara yönelik trend parçaları ile dikkat çekiyor. Özellikle dünya moda stillerini takip ederek listelerinde yer verdiği elbiseler, kadınların tarafından sıklıkla inceleniyor. Özel tasarımlardan seri üretim parçalara kadar her yaştan kadına hitap eden ürünler, listelerde bulunuyor. Sizlere modaya uygun tasarımlarıyla bütüncül bir stil yaratacağınız ürünleri seçtik.

Kadin 29-08-2022 17:13

Gülşen'in çok beğenilen pembe sahne kıyafetine alternatif öneriler

Her giydiği ve her yaptığı gündeme bomba gibi düşen şarkıcı Gülşen, iddialı sahne kıyafetleriyle de son zamanlarda oldukça konuşulur oldu. Türkiye'nin moda ikonlarından biri olarak kabul edilen Gülşen, sahne tarzıyla bazı kesimlerden tepki alsa da büyük bir kitlenin de giydiği kıyafetlerin peşine düştüğü kesin. Eğer siz de Gülşen'in pembe elbisesine hayran kaldıysanız işte karşınızda alternatif olabilecek modeller!

Magazin 29-08-2022 15:52

Hem güzel gözükmenizi sağlayacak hem rahat hissettirecek kıyafet önerileri

Kıyafetler insan yaşamı için oldukça önemli çünkü nasıl göründüğünüz, girdiğiniz ortamdaki insanların sizin ile ilgili ilk izlenimlerinde etkili oluyor. Bu nedenle pek çok insan, çevresi tarafından beğenilmek istiyor. Fakat elbette tek önemli olan şey güzel görünmek değil. Kıyafet seçiminde konfor da önemli bir husus. Size bu imkânları sunacak birçok kıyafet bulunuyor. Haydi gelin, şıklığı ve verdiği konfor hissiyle favoriniz olacak ürünlere göz atalım.

Kadin 26-08-2022 15:23

Her türlü ortamda rahatça giyebileceğiniz yazlık elbise modelleri

Allı pullu ve taşlı tuşlu elbiselerden sıkıldıysanız giysi dolabınızda yeniliğe gitmenin vakti gelmiş olabilir. Son yıllarda yazın giyilen elbiseler, her türlü ortamda giyilebilecek stilde üretiliyor. Abartıdan uzak ve şıklığı sayesinde her türlü aksesuar ile kombinlenen modeller sıkça tercih ediliyor. Sizin için seçtiğimiz hem şık hem spor tarzın bir arada kullanıldığı elbiselere mutlaka göz atmalısınız.

Kadin 25-08-2022 14:28

Fotoğraflarını görünce güzelliklerini kıskanacağınız elbise modelleri

Moda trendlerini takip ederek üretim yapan giyim markaları ürünlerini günlük, ofis, abiye gibi farklı mekan ve zamanlara uygun olacak şekilde kategorilere ayırarak üretiyor. Rahatlığı, kumaş kalitesi ve şık tasarımıyla öne çıkan, her stile uygun elbise bulmak mümkün hâle geliyor. Sizin için birbirinden güzel, her ortama uygun elbiseleri derledik.

Kadin 25-08-2022 14:12

Gardırobunuza mutlaka eklemeniz gereken hem şık hem kullanışlı elbise modelleri

Yaz sıcaklarında kadın giyiminin vazgeçilmez ürünü olan elbiseler, bu sene de trendler arasında yer alıyor. Hem günlük hayatta giyebileceğiniz hem şıklıklarıyla özel günlerde tercih edebileceğiniz elbiseler arıyorsanız doğru adrestesiniz! Birbirinden zarif elbiseleri incelemek ve daha detaylı bilgiye sahip olmak için trend parçalar arasından seçtiğimiz elbise modellerine göz atmayı unutmayın!

Kadin 22-08-2022 14:52

Pınar Deniz'in L'Oréal reklamı için giydiği beyaz elbiseye alternatif öneriler

Son zamanların en göz önünde oyuncularından biri olan Pınar Deniz, yaptığı reklam anlaşmaları ile sevenlerinin dikkatini çekiyor. Projelerinde tercih ettiği kıyafetler ise moda konusunda meraklı kadınlara ilham oluyor. L'Oréal reklam filminde tercih ettiği beyaz elbise ise hem dönemin trendlerini yansıtıyor hem kusursuz görünüyor. Günlük yaşantınızda veya özel davetlerde Pınar Deniz'in giydiği gibi beyaz bir elbise arıyorsanız sizlere bu modele benzer ürünleri derledik. İşte detaylar!

Magazin 19-08-2022 15:38

Dilan Çiçek Deniz'in beğeni yağmuruna tutulan elbisesine alternatif öneriler

Saten âşıklarını böyle alalım! Özel günlerde ya da günlük hayatta saten kumaşı sıklıkla tercih ediyorsanız muhtemelen siz de Dilan Çiçek Deniz'in elbisesini çok beğendiniz. Dilan Çiçek Deniz, vücudundan su gibi akıp giden açık yeşil elbisesi ve beyaz tonlardaki zarif aksesuarıyla oldukça şık görünüyor. Siz de şıklığınızla göz kamaştırmak ve tek parçayla harikalar yaratmak istiyorsanız Dilan Çiçek Deniz'in elbisesine alternatif olabilecek önerilere mutlaka göz atın!

Magazin 18-08-2022 16:25

Duygu Özaslan'ın İtalya gezisinde giydiği elbiseyi sevenlere alternatif öneriler

Sezonun en trend parçalarından biri olan korsaj elbiseler, vitrinlerin yanı sıra online alışveriş sayfalarında da en çok listelenen elbise modelleri arasında geliyor. Dar kesimlerde üretilen bu elbiseler, giyim konusunda stil ikonu hâline gelenler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Duygu Özaslan da çıktığı İtalya gezisinde korsaj elbisesiyle takipçilerinin yoğun beğenisini aldı. Siz de Özaslan'ın elbisesine benzer elbise modellerine göz atmak ister misiniz? Haydi, detaylara geçelim.

Magazin 16-08-2022 15:53

Yasak Elma Handan'ın giydiği elbiseye alternatif öneriler

Dizi sevenlerin bayılarak izlediği ve yeni sezonu iple çektiği Yasak Elma'nın ''Handan'' adlı karakteri, giydiği şık elbiseyle gündem olmayı başardı. Özgün tasarımı ve vücudu saran modeliyle fiziğine güvenenlerin ilgisini çeken bu elbiseyi beğendiniz mi? Cevabınız ''Evet.'' ise doğru yerdesiniz. Yasak Elma'nın hırslı karakteri Handan'ın tarzını yakalamanızı sağlayacak modeller için yazımızı okumaya devam edin!

Magazin 10-08-2022 16:27

Güzel göründükleri kadar da uygun fiyatlı olan elbise modelleri ve önerileri

Güzel giyinmek için çok fazla para harcamaya gerek yok. Uygun fiyatlı ve moda olan kıyafetleri inceleyerek stilinizi baştan yaratabilirsiniz. Güzel yazlık kombinler yaparak uygun fiyata seçilen ürünler ile oldukça havalı görünmek mümkün. "Tüm gözlerin üzerimde olacağı uygun fiyatlı ürünler arıyorum." diyorsanız doğru yerdesiniz. Gelin, sizler için seçtiğimiz ürünlere birlikte bakalım.

Haber 08-08-2022 16:24

Gülşen'in çok konuşulan konserinde giydiği pembe elbiseye alternatif öneriler

Türkiye'nin moda ikonu sayılabilecek şarkıcı Gülşen, iddialı gece kıyafetleri arayan kadınlar için yine rol model olmayı başardı. 90'lardan bu yana hem müziği hem tarzıyla dikkat çekmeyi başaran Gülşen, tercih ettiği sahne kıyafetleri ile modaseverlerin yakın markajına takıldı. Gülşen'in son giydiği pembe elbiseyle alternatif modelleri sizler için derledik. İşte detaylar!

Magazin 04-08-2022 11:09

Duygu Özaslan'ın beğenilen sırt dekolteli elbisesine alternatif öneriler

Bu yazın trendi sırt dekolteli elbiseler! Uzun elbiselerde veya kısa elbiselerde sırt dekoltesi, elbiseyi çok daha zarif ve şık bir hâle getiriyor. Sırt dekolteleri ip askılarla tasarlandığında ise daha estetik görünüyor. Bu yaz Duygu Özaslan gibi birçok tanınmış kişi de bu elbiseleri tercih ediyor. Siz de Duygu Özaslan'ın derin sırt dekolteli elbisesini beğendiyseniz doğru yerdesiniz. Benzer elbise modellerine gelin, birlikte bakalım.

Magazin 03-08-2022 14:22

Üstünüzde taşırken özel tasarım gibi hissettirecek en güzel yazlık elbise modelleri

Her kadın özel ve güzel hissetmek ister. Özellikle kıyafetlerin, kadınların ruh hâli üzerindeki etkisi yadsınamaz. Renkli, cıvıl cıvıl yaz elbiselerinin verdiği enerji; tüm günün pozitif enerjiyle geçmesini sağlar. Üstelik seçilen model özel tasarım gibi hissettiren güzel bir yaz elbisesiyse konfor da ona eşlik eder. Eğer siz de üzerinizde âdeta özel tasarım gibi duracak modelleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte birbirinden güzel yaz elbiseleri!

Kadin 03-08-2022 14:13

Kısa elbise sevmeyenler için uzun yazlık elbise modelleri

Yaz aylarının kurtarıcısı olan elbiseler her kadının favorisi. Bunaltıcı sıcak havalarda tercih edebileceğiniz farklı türden elbiseler yoğun hayat akışında işinizi kolaylaştırabilir. Şehir hayatının koşturmacasında rahatça hareket etmenizi sağlayacak uzun yazlık elbiseleri tercih etmeye ne dersiniz? Birbirinden şık elbiselere şans vererek tarzınıza yeni bir soluk getirmeniz mümkün. Farklı stil ve desenlere sahip özel parçaları keşfetmek için birbirinden şık modellere göz atabilirsiniz.

Kadin 03-08-2022 14:13

Gülşen'in çok konuşulan takımını beğenenler için alternatif öneriler

Güzel şarkıcı Gülşen, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcının geçtiğimiz günlerde giydiği cıvıl cıvıl renklere sahip etnik desenli takımıyla paylaştığı fotoğraf, hayranları tarafından oldukça ilgi gördü. Gülşen'in bu fotoğrafını gören birçok kişi, ünlü ismin giydiği elbisenin kaynağını araştırmaya başladı. Sizler için birbirinden güzel alt üst takım modellerini derledik.

Magazin 02-08-2022 14:55

Demet Özdemir'in beğeni yağmuruna tutulan pembe elbisesine alternatif öneriler

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Demet Özdemir, ne giyse yakışıyor. Güzel oyuncunun nişan töreninde giydiği pembe renkli ve sırt dekolteli elbise, hâlâ ses getirmeye devam ediyor. Saten kumaş ya da uzun tarzda elbise modelleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. Siz de Demet Özdemir gibi şık ve sade görünmek istiyorsanız sizler için seçtiğimiz birbirinden güzel elbise modellerine göz atabilirsiniz.

Magazin 01-08-2022 14:20

Dilan Çiçek Deniz'in beğeni yağmuruna tutulan siyah kombinini beğenenler için 400 TL altı elbise ve tulum önerileri

Her mevsimde daha sade ve daha bütün kombin sevenlerin tercihi elbiselerden yana oluyor. Siyah tek parça elbiseler, hem tarzı daha etkili gösteriyor hem bütün durduğu için uyumu daha iyi yakalıyor. Üstelik hemen giyilerek rahatlığı ile pratik bir çözüm sunuyor. Çok basit aksesuarlar ve çantalarla da kolaylıkla tamamlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Dilan Çiçek Deniz'in siyah kombini çok beğenildi. Sizler için güzel oyuncunun kıyafetine benzer modelleri derledik. İşte detaylar!

Magazin 01-08-2022 14:00

Duygu Özaslan'ın giydiği mor elbiseye 400 TL altı alternatif öneriler

Giyim tarzıyla herkesi kendine hayran bırakan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, ünlü bir markaya ait olan mor elbisesiyle binlerce beğeni toplamayı başardı. Sırtı açık boyundan bağlamalı elbiseyle iddiasını ortaya koyan fenomen, şıklığıyla âdeta göz kamaştırdı. Siz de bu elbiseyi çok beğendiyseniz ama orijinalini alacak bütçeye sahip değilseniz üzülmeyin. Sizler için bu elbiseye benzer modellerin uygun fiyatlılarını seçtik.

Magazin 01-08-2022 13:59

Yasak Elma Handan karakterinin giydiği mavi elbiseye alternatif ürünler

Ünlü oyuncu Şebnem Dönmez reyting rekorları kıran "Yasak Elma" dizisinde Handan karakterini canlandırıyor. Güzel oyuncunun dizinin 145. bölümünde giydiği mavi elbisesi, dizinin hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Handan karakterinin şık mavi elbisesini beğenenler şimdilerde bu modelin alternatiflerini araştırmaya başladı. Siz de Şebnem Dönmez'in hayat verdiği Handan karakterinin elbisesini beğendiyseniz ve modelin alternatiflerini keşfetmek istiyorsanız doğru yerdesiniz!

Magazin 01-08-2022 13:54

Gizli Saklı dizisinden Yaz'ın giydiği elbiseye uygun fiyatlı alternatif öneriler

Fox'un sevilen ve çok takip edilen yapımları arasında bulunan Gizli Saklı dizisinde Yaz karakterini canlandıran Sinem Ünsal'ın giydiği elbise, sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu. Cıvıl cıvıl görünümüyle iç açan model, yaz aylarında elbiseden vazgeçemeyenlerin radarına girdi. Oldukça yüksek fiyatıyla herkesin bütçesine uymayan elbisenin uygun fiyatlı benzerlerini araştırdık. Eğer siz de bu elbiseyi çok beğendiyseniz yazımızı okumaya devam edin!

Magazin 01-08-2022 09:02

Duygu Özaslan'ın beğeni yağmuruna tutulan fotoğrafındaki siyah elbiseyi beğenenlere alternatif niteliğinde uygun fiyatlı öneriler

Elbise giymeye düşkün olanlar için yaz mevsimi, harika zamanlardan biri. Geçtiğimiz günlerde Duygu Özaslan'ın giydiği siyah elbise, güzel ismin hayranları tarafından çok beğenildi. Deniz kenarında giydiği bu elbise ile Duygu Özaslan, şıklığına şıklık kattı. Hem kız kıza buluşmalarda hem düğünlerde siz de Duygu Özaslan gibi siyah renkli bir elbise giymek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Gelin, sizler için seçtiğimiz uygun fiyatlı modellere birlikte göz atalım.

Magazin 29-07-2022 13:49

Yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz Amazon ürünleri

Kimi zaman giymeye, kullanmaya kıyamadığınız eşyaların raflarda vadelerini doldurmasına göz yumarsınız. Bazense defalarca giyilmiş, kullanılmış olmasına rağmen her seferinde eliniz belirli eşyalara gider. Peki kısa sürede gönüllerinizi çelecek, göz bebeğiniz hâline gelecek yeni favori ürünlerinizle Amazon sayesinde tanışmaya ne dersiniz? Amazon'un geniş yelpazeli kategorileri ile yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz ürünleri sizler için derledik.

Haber 29-07-2022 13:40

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın elbisesini beğenenlere alternatif öneriler

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya çifti verdikleri romantik pozlarla oldukça beğeni topladı. Çiftin verdiği pozlarda Ayça Çağla Altunkaya'nın giydiği şık elbise oldukça dikkat çekti. Bu fotoğrafları görenler Altunkaya'nın giydiği elbiseyi araştırmaya başladı. Eğer siz de Altunkaya'nın giydiği elbiseyi beğendiyseniz sıkı durun ve yazıyı okumaya devam edin çünkü modelin en güzel alternatiflerini derledik!

Magazin 29-07-2022 13:38

Gülşen'in bayramda giydiği çok konuşulan elbisesine alternatif öneriler

Gülşen, bayramın ikinci günü Kıbrıs'ta verdiği konser sırasında giydiği elbisesiyle gönülleri fethetti. Ünlü şarkıcının payetli mini elbisesi, hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Verdiği pozlarla sosyal medyayı sallayan güzel şarkıcının tarzı, birçok kişi tarafından oldukça ilgi gördü. Gülşen'in tarzını benimseyen hayranları, bu şık elbiseyi araştırıyor. Siz de Gülşen'in tarzını beğenenlerdenseniz doğru adrestesiniz!

Magazin 28-07-2022 16:19

Dilan Çiçek Deniz'in tarzını benimsemek isteyenler için alternatif elbise modelleri

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada verdiği pozlarla dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncunun giydiği dekolteli mini elbisesi hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Hem şık hem iddialı bir stile sahip olan elbise modeli, Deniz'in tarzını beğenenler tarafından araştırılmaya başlandı. Eğer siz de Dilan Çiçek Deniz'in giydiği elbiseyi beğendiyseniz doğru yerdesiniz. İşte, birbirinden şık ve iddialı modeller...

Magazin 27-07-2022 17:48

Favori spor ayakkabılarınızla muhteşem bir kombin olacak en güzel elbise çeşitleri

Kadın giyim modasının vazgeçilmez parçalarından biri olan elbiseler, birbirinden farklı modelleriyle tarz sahibi kadınları bekliyor. Yaz, kış her mevsim giyilebilen elbiseler, günlük rutin ve davet kombinlerine en iyi şekilde eşlik ediyor. Siz de hayatın her alanında spor tarzda bir giyimi benimsiyorsanız spor ayakkabılarınızla kullanabileceğiniz modeller için alışverişe başlamadan önce yazımızı mutlaka incelemelisiniz!

Kadin 26-07-2022 14:40