Evli Haberleri

Yeni evliler kimlik yenilemeden oy kullanabilir mi? Yeni evlendim, kimliğimi değiştirmeden oy kullanabilir miyim?

Seçim gününde oy kullanma hakkına sahip olan kişiler, oy kullanımında gerekli belgeleri, sandık başında görevli olan kişilere göstermek ile yükümlüdür. Kimlik belgesi ya da kimlik kartı ve benzeri resmî belgeler olmadan oy kullanılması mümkün değildir. Yüksek Seçim Kurulu, oy kullanımı esnasında hangi belgelerin gerekli olduğu hususunu resmî web sitesinde açıklamıştır. Peki, yeni evliler kimlik yenilemeden oy kullanabilir mi?

Haber 31-03-2024 05:33

Evli çiftler dikkat! Eşine bu lafı söyleyen artık tazminat ödemek zorunda: Yargıtay emsal kararla tartışmaları bitirdi

Evli çiftleri yakından ilgilendiren bir karara daha imza atıldı! Kavga sırasında söylenen bazı sözlerin geri dönüşü olmuyor. Yargıtay'dan tam da bununla ilgili emsal bir karar çıktı. Kavga sırasında eşine 'Bana karı çok' diyen koca kusurlu bulundu ve boşandığı eşine tazminat ödemeye mahkum edildi. İşte haberin detayları...

Haber 15-03-2024 06:28

Evlilik sorusu vatandaşı ikiye böldü! Evliler mi mutlu bekarlar mı? Araştırma sonucu ezber bozdu

Değişen çağ koşullarıyla birlikte evliliğe bakış açısı da zaman içinde büsbütün değişti. Kimileri aradığı kişiyi bulup bir an önce evlenmeye can atarken kimileri ise 'sultanlık' olarak gördüğü bekarlığın tadını çıkarıyor. Peki evliler mi daha mutlu bekarlar mı? Amerika'da yapılan bir araştırma bu sorunun aslında tuzak olduğunu ortaya koydu! Vatandaşın yanıtı ise çoğunlukla aynı. Ama evliliğe ve bekarlığa farklı bakanların sayısı da az değil...

Trend 04-03-2024 08:46

Selen Görgüzel'den çok konuşulacak sperm açıklaması! Evli kadınlara tavsiye verdi

Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, zaman zaman yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem oluyor. Görgüzel, son yaptığı açıklamayla da tartışma yarattı. Erkek menisinin cilt güzelliğine olan etkisini anlatan Görgüzel, evli kadınlara tavsiye verdi.

Magazin 26-01-2024 20:55

Eski eş cinayeti davasında olay sözler: Eşimi seviyordum

Eskişehir'de motosikletle giden boşandığı eşi Beyhan Gökçe'ye otomobille çarparak ölümüne neden olan İdris Güneş, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hakkında açılan davanın ilk duruşmasında yaptığı savunmasında eşini kasıtlı öldürmediğini ve eşini sevdiğini söyledi. Beyhan Gökçe'nin davasında mahkeme heyeti, duruşmayı olay yerinde keşif yapılması kararıyla ileri bir tarihe ertelendi.

Haber 12-09-2023 19:37

Mutlu evliliğin sırrını açıkladı! Kocamla yaşamıyorum

Herkesin ilişkiyi yaşayış biçimi değişim gösteriyor. Bazı kişiler partnerlerinin her anlarında yanında olmak isterken bazıları ise özel alanlarına saygı duyulması gerektiğini düşünüyor. Mutlu evlilik için kocasıyla kararlaştırdıkları sistemi anlatan kadın duyanları şaşırttı.

Kadin 16-06-2023 10:12

Kendinden 25 yaş büyük biriyle evlenen kadın yaşadığı pişmanlığı anlattı! 15 yıl sonra...

Çiftler arasındaki yaş, statü, görünüm farklılık toplum tarafından eleştirilen konular arasında yer alıyor. Ancak birçok çift bu farklılıkların yarattığı problemlere rağmen yaşadıkları mutlu bir ilişki yürütebiliyor. Kendisinden 25 yaş büyük biriyle evlenen kadın 15 yıl sonra yaşadıklarını anlatarak öneri istedi.

Kadin 14-06-2023 10:34

Bez bebekle evlenen kadın tekrardan gündem oldu! İkinci çocuğuna hamile olduğunu iddia etti

Brezilya'da yaşayan 37 yaşındaki Meirivone Rocha Moraes, el yapımı bez bebekle evlendiğini açıklayarak manşetlere çıkmıştı. Meirivone, TikTok'ta bez bebekle olan ilişkisini sık sık paylaşıyordu. En son bez bebek kocasının onu aldattığını paylaşan Meirivone, ikinci çocuğuna hamile kaldığını iddia etti.

Kadin 12-04-2023 15:46

Eşinizin boşanmak istediğini gösteren en önemli işaret! Her şey böyle başlıyor

Boşanma davalarında her geçen gün artış görülüyor. Çiftler arasında yaşanan ufak anlaşmazlıkların çözülmemesi boşanmaya yol açıyor. Bazı kişiler boşanmanın son aşamasına gelene kadar ilişkisinde neler olduğunu fark edemeyebiliyor. İlişki uzmanları eşinizin boşanmak istediğini gösteren en önemli işareti açıkladı.

Kadin 21-02-2023 09:13

Müge Anlı'ya da sinirlendi sesini yükseltti... 'TikTok’a video koydum Emine denk geldi! 4 çocuklu kadın 7 çocuklu Battal’la...'

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine akıl sınırlarını zorlayan bir olay ekranlara geldi. 4 çocuk annesi ve 3 torun sahibi Emine'nin 7 çocuklu Battal ile olduğunu söyleyerek programa başvuran eşi Hüseyin, Emine'nin Battal'la TikTok'ta tanıştığını ve durumundan endişe ettiğini söyledi. Kızı ise Battal'ın annesini satacağından endişe ederken yayına Battal bağlandı. "TikTok’a video koydum Emine denk geldi" diyen Battal, Müge Anlı'nın soruları karşısında Anlı'ya da sinirlenerek sesini yükseltti.

Haber 13-12-2022 09:24

Aydınlı polis çift, suçlulara karşı omuz omuza mücadele veriyor

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde motosikletli yunus biriminde görevli Müşerref ve Fethi Yazgılı çifti, olaylara birlikte müdahale ediyor.

Yurthaber 09-12-2022 11:06

Terapistler uyarıyor! Eşinizin ayrılmak istediğini gösteren 5 işaret

Evlilik veya sevgililik sürecinde kadın ile erkeğin ilişkiye bakış açısı oldukça farklılık gösterebiliyor. Bazen ilişkide çok mutlu olduğumuzu düşünürken ayrılma arifesinde olduğumuzu fark etmiyor olabiliriz. Terapistler partnerinizin sizden ayrılmak istediğini gösteren işaretleri belirtiyor.

Kadin 09-11-2022 13:18

İlişki danışmanı paylaştı: Bunları asla söylemeyin, evliliğiniz bitebilir!

Evlilikte sevdiğiniz kişiyle aynı evi paylaşmak fikri oldukça güzel olsa da ortak noktada, fikirlerde anlaşmak oldukça zorlayıcı olabiliyor. Evlilik hayatında özellikle kadınlara büyük sorumluluklar yükleniyor. Kadınlar eşleriyle ilgili sık sık sorunlar yaşayabiliyorlar. İlişki danışmanı kadınların eşleriyle sağlıklı iletişime geçmesi için asla söylememeleri gerekenleri belirtti

Kadin 21-08-2022 16:40

20 günlük evlilerdi! Kavga felaketle sonuçlandı: Damat hayatını kaybetti

Diyarbakır'da yeni evli çiftin tartışması kanlı bitti. 22 yaşındaki Baran U. ve 20 gün önce hayatını birleştirdiği E.U. arasında sebebi bilinmeyen bir tartışma çıktı. Olay kısa sürede kavgaya dönüştü ve çiftin aileleri de olayı karıştı. Bıçakların çekilmesiyle kan dökülen feci olayda damat hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kavgaya karışanları arama çalışmaları devam ediyor.

Haber 12-08-2022 22:01