Fenerbahçe Efsane Haberleri

Emre Belözoğlu'nun Galatasaraylı olduğunu iddia etti, sosyal medya birbirine girdi! ''Rengi belli olmayanlar düşünsün''

Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu ile Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın arasında gerilim yaşandı. Belözoğlu'nun açıklamalarına sert bir şekilde cevap veren Serhat Akın, gerilimi tırmandırdı ve sosyal medya karıştı.

Spor 09-03-2024 17:21

Dusan Tadic'ten Dzeko'ya mesaj! ''Umarım bu sezon onu da gol kralı yapabilirim''

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Dusan Tadic, “Şampiyon olmak için en önemli şey birlikte olmak. İyi anlarda da kötü anlarda da birlik olmak gerekiyor. Ancak birlik olursak şampiyon olabiliriz” dedi.

Spor 24-07-2023 17:48

Arda Güler'in transferi sonrası sosyal medya karıştı! Efsane isimden olay sözler...

İspanyol medyası Arda Güler'in Real Madrid'e transfer olduğunu duyurdu. Arda Güler’in sosyal medya paylaşımları Barcelona ve Real Madrid taraftarları tarafından “Come To Barca&Madrid” yorumlarıyla işgal edilmiş durumda bulunuyor. Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe efsanesi Ümit Özat'tan ilginç bir yorum geldi.

Spor 05-07-2023 16:23

Adana Demirspor üç koldan saldırıyor! Teknik direktörlük için Alex de Souza, Guti ve Pirlo isimleri masada...

Vincenzo Montella ile yolları ayıran Adana Demirspor'da gündeme üç büyük isim geldi. Guti Hernandez, Alex de Souza ve Pirlo ile temas kuran Adana temsilcisi yine gündeme yön vermeye hazırlanıyor.

Spor 16-06-2023 17:11

Fenerbahçe Efsane

Fenerbahçe Efsane Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Fenerbahçe Efsane Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Alex de Souza'nın teknik direktörlük kariyeri kötü başladı! Brezilya Serie B takımı Avai'den gönderildi

Brezilya Serie B takımlarından Avai'yi çalıştıran Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza alınan kötü sonuçlar sonrası takımdan gönderildi. İşte detaylar...

Spor 04-05-2023 11:31

Mbappe katıldı, tüm dünya konuştu! Yıldız futbolcu rekor kırdı... İşte 'Omuz Omuza' yayınının dünya basınına yansımaları

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken, TFF önderliğinde gerçekleştirilen 'Omuz Omuza' kampanyasına Paris Saint-Germain ve Fransa Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Kylian Mbappe de katılım sağlarken, dev kampanya tüm dünyada geniş yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Spor 02-03-2023 11:22