Frankfurt Haberleri

Manchester United futbolcusu Van de Beek, Eintracht Frankfurt'a kiralandı

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Eintracht Frankfurt, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'dan Hollandalı orta saha oyuncusu Donny van de Beek'i sezon sonuna kadar kiraladı.

Spor 02-01-2024 08:06

Frankfurt, Bayern Münih'i darmaduman etti! 6 gollü maçta tarihi skor

Almanya Bundesliga'nın 14. haftası büyük bir maça sahne oldu. Eintracht Frankfurt ile Bayern Münih, Deutsche Bank Park'ta kozlarını paylaştı. Tam 6 golün atıldığı karşılaşmada ev sahibi Frankfurt, rakibini 5-1 mağlup etti. Bu skor, sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Spor 10-12-2023 09:25

Ali Akman'dan sürpriz imza! Almanya'dan Belçika'ya...

Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'ta forma giyen forvet Ali Akman, Belçika 2'nci Lig takımlarından FCV Dender EH'e transfer oldu.

Spor 10-08-2023 20:25

Radisson Otel Grubu, Elektrikli Şarj Merkezi ile Avrupa'daki elektrikli araç şarj ağını genişletiyor

Radisson Otel Grubu Sürdürülebilirlik, Güvenlik ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Global Kıdemli Başkanı Inge Huijbrechts: - "EMEA'daki 141 otelde 510'dan fazla elektrikli araç şarj noktamız var ve 2025'e kadar tüm uygun Avrupa mülklerine elektrikli araç şarj çözümleri getirme konusunda iddialı bir hedef belirledik"

Yurthaber 30-09-2022 09:52

Frankfurt

Frankfurt Hakkındaki Haberler Mynet'te. Frankfurt Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Frankfurt Bayern Münih maçı saat kaçta? Frankfurt Bayern Münih maçı hangi kanalda?

Frankfurt Bayern Münih maçının ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak yayınlanacağı futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Karşılaşma ile ilgili ayrıntıları öğrenmek isteyen futbolseverler "Frankfurt Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta?", "Frankfurt Bayern Münih maçı hangi kanalda?" soru ve konu başlıklarını internette araştırıyor. Biz de heyecanla beklenen Almanya Bundesliga lig maçı ile ilgili bilgileri sizler için derledik. Merak edilen ayrıntılar haberimizde...

Spor 05-08-2022 17:30