Funda Arar Kac Yasinda Haberleri

Funda Arar’ın konserinde Mustafa Kemal Atatürk’e bakarak şarkı söylediği anlar sosyal medyada gündem yarattı! Dakikalarca alkışlandı

Şarkıcı Funda Arar, yaz konserinin başlangıcını Harbiye Açıkhava’da verdiği konserle yaptı. Konser sırasında “Seni Yazdım” şarkısını seslendirdiği sırada Funda Arar’ın arkasında bulunan dev ekrandaki Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafına baktığı anlar gündem yarattı. Ünlü sanatçının Mustafa Kemal Atatürk’e bakarak şarkı söylediği anlar izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Magazin 2023-05-31 13:42:01

Şafak Sezer kimdir, gerçek ismi ne, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Şafak Sezer evli mi, eşi kim?

Şafak Sezer bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programı konukları arasında yer alıyor. Funda Arar şarkıları konsepti ile ekrana gelecek olan programda eğlenceli dakikalar yaşanacak. Programın konukları arasında yer alan Şafak Sezer hakkında araştırmalar da yoğunlaştı. Peki, Şafak Sezer kimdir, gerçek ismi ne, kaç yaşında?Şarkılar Bizi Söyler konuğu Şafak Sezer evli mi, eşi kim? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 2023-01-21 12:28:09

Funda Arar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Funda Arar evli, eşi kim?

Funda Arar bu akşam Kanal D'nin sevilen müzik eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Programın konsepti ise "Funda Arar Şarkıları" olarak açıklandı. Funda Arar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Funda Arar evli, eşi kim? gibi soruların yanıtları da izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Funda Arar, 1975 yılında Ankara'da dünyaya geldi. İşte hakkında tüm bilgiler...

Magazin 2023-01-21 11:59:43

30 Ağustos İstanbul Funda Arar konseri saat kaçta? Funda Arar konseri nerede?

Funda Arar, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda sahne alacak. Bilindiği üzere; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki ordunun zaferiyle sonuçlanan Büyük Taarruz ile Başkomutanlık Meydan Muharebesi Türk milleti için önemlidir. Bu özel gün, bugün ülkenin dört bir yanında coşkuyla kutlanacak. Peki, 30 Ağustos'ta Funda Arar konseri saat kaçta? Funda Arar konseri nerede?

Magazin 2022-08-30 14:20:21

Isparta konseri iptal edilen Melek Mosso'nun işleri açıldı! Ayda 25 konser veriyorum! Evime bile gidemiyorum

Melek Mosso’nun Isparta Belediyesi tarafından konserinin iptal edilmesinin ardından Funda Arar ve Derya Uluğ da sahneye çıkmama kararı almıştı. 3 Haziran’da gerçekleşecek etkinlikte Seda Sayan’ın sahne almasına karar verilmişti. Son dönemin konuşulan isimlerinden biri olan Melek Mosso, bayramın üçüncü gününde Kıbrıs’ta sahne aldı. Ayda 25 konser verdiğini söyleyen Mosso, "Her gün bir şehirdeyiz, evime bile gidemiyorum" şeklinde konuştu.

Magazin 13-07-22 07:55

Mersin'de Funda Arar, 10. Uluslararası Soli Güneş Festivali'nde sahne aldı

Mersin'de Funda Arar, 10. Uluslararası Soli Güneş Festivali'nde sahne aldı

Yurthaber 24-06-22 23:22

Melek Mosso’nun yerine sahne alacaktı! Seda Sayan konsere gidemedi… Yaptığı paylaşımla duyurdu

Melek Mosso’nun Isparta Belediyesi tarafından konserinin iptal edilmesinin ardından Funda Arar ve Derya Uluğ da sahneye çıkmama kararı almıştı. 3 Haziran’da gerçekleşecek etkinlikte Seda Sayan’ın sahne almasına karar verilmişti. Sosyal medyada günlerce tartışılan olayda yeni bir gelişme yaşandı. Seda Sayan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla konser için Isparta’ya gidemediğini duyurdu. İşte detaylar…

Magazin 03-06-22 21:22

Melek Mosso'nun yerine Isparta'da konser verecek olan Işın Karaca'dan eleştirilere yanıt

Isparta'da iptal edilen Melek Mosso konserinin ardından Funda Arar ve Derya Uluğ da sahneye çıkmayacaklarını duyurmuştu. Yaşananların ardından festivalin programına dahil olan Işın Karaca, gelen eleştirilere yanıt verdi. Karaca, "Hayatım boyunca bu toprakların insanları için şarkı söyledim ve devam edeceğim" dedi.

Magazin 02-06-22 21:29

Isparta Belediyesi, Melek Mosso, Funda Arar ve Derya Uluğ'un yerine konser verecek şarkıcıları duyurdu

Isparta Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Uluslararası Gül Festivali'nde sahne alacak olan Melek Mosso'nun konseri , bazı dernek ve vakıfların tepki göstermesinden sonra iptal edilmişti. Mosso ile birlikte aynı festival kapsamında sahne alacak olan Funda Arar ve Derya Uluğ da konsere çıkmayacaklarını açıklamıştı. Festival programında ünlü şarkıcıların yerine sahne alacak isimler ise belli oldu. Belediye son anda programda değişiklik yaptı ve yeni afişi sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 30-05-22 20:01

Isparta'da Melek Mosso'nun yerine sahne alacak olan Seda Sayan: Yaptığı parmak işaretinden dolayı...

Melek Mosso'nun Isparta Belediyesi tarafından iptal edilen konseri sonrası Derya Uluğ ve Funda Arar da sahneye çıkmama kararı almıştı. 3 Haziran'da gerçekleşecek bu etkinlik için Seda Sayan ile anlaşıldı. Seda Sayan "Sahne alacağımı menajerimden öğrendim" dedi.

Magazin 29-05-22 07:00

Isparta'daki konseri iptal edilen Melek Mosso'nun ardından Funda Arar ve Derya Uluğ da konsere çıkmama kararı aldı!

Şarkıcı Melek Mosso'nun Isparta'da konser vereceğini duyan İslamcı Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı ortak açıklama yaparak tepki göstermişti. Konseri iptal edilen Melek Mosso'nun ardından Funda Arar ve Derya Uluğ da Isparta'da düzenlenecek olan konserlerine çıkmayacaklarını duyurdu.

Magazin 28-05-22 20:10

Funda Arar ve Derya Uluğ'dan Isparta kararı! Melek Mosso yoksa biz de konsere çıkmıyoruz

Isparta Uluslararası Gül Festivali'ndeki sahnesi son anda iptal edilen şarkıcı Melek Mosso'ya destek mesajları yağıyor. Son olarak aynı konserde yer alacak olan Funda Arar ve Derya Uluğ, Melek Mosso konserinin engellenmesinin ardından Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde sahneye çıkmama kararı aldı.

Magazin 27-05-22 12:14

Funda Arar'dan albüm müjdesi

Geçtiğimiz akşam Maslak'ta bir mekanda müzikseverlerle buluşan şarkıcı Funda Arar, "Aranjelere başladık" dediği yeni albümü için tarih verdi.

Magazin 18-12-21 14:30

Funda Arar’ın gözlerden uzak büyüttüğü oğlu Aras, neredeyse annesinin boyuna geldi

Sevilen şarkıcı Funda Arar, prodüktör Febyo Taşel ile evli. Funda Arar ile Febyo Taşel çiftinin Aras adında bir oğulları var. Zaman zaman sosyal medya hesabından oğlu ile fotoğraflar paylaşan Arar, son halini paylaşmaktansa "TBT" yapmayı tercih ediyor.

Magazin 11-12-21 21:54

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran Ünlü şarkıcı Funda Arar değişimiyle şaşırttı!

46 yaşındaki ünlü şarkıcı Funda Arar'ın yaşına rağmen genç kalması, sevenlerinin dikkatini çekti. Bir döneme şarkılarıyla damga vuran Funda Arar'ın gençlik sırrı bakın neymiş!

Magazin 19-10-21 14:30

Funda Arar: Lütfen artık kadına şiddet olmasın

Bodrum Antik Tiyatro sahnesinde önceki akşam hayranlarıyla buluşan güzel sanatçı Funda Arar, kadına şiddet konusunda uyarılarda bulundu.

Magazin 17-08-21 11:27

Funda Arar ve Kubat’la sezon açılışı yapıldı

Pandemi kısıtlamaları kalktı, Bodrum'da tatilciler eğlenceye koştu.

Magazin 04-07-21 09:44

Funda Arar'ın son hali şoke etti!

Ünlü şarkıcı Funda Arar, son haliyle şaşırttı. Arar, katıldığı bir programda yüzündeki değişimle dikkat çekti

Magazin 26-06-21 13:44

Funda Arar kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü sanatçı Funda Arar'ın hayat hikayesi...

Sevilen sanatçı Funda Arar, Star Tv ekranlarında yayınlanan Volkan Konak'ın sunduğu Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programının bu akşamki konuğu olacak. Okulu bitirdikten sonra iki sene boyunca müzik öğretmenliği ve sahne çalışması yapan Funda Arar, müziğe olan ilgisi ve yeteneğini küçük yaşlarda fark etmişti. Peki Funda Arar kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü sanatçı Funda Arar'ın hayat hikayesi...

Magazin 25-06-21 17:29

Sanatçılardan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e videolu destek!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, koronavirüs tedavisi sonrasında akciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi´nde tedavi görüyor. 58 yaşına yoğun bakımda giren Başkan Böcek'e destek için aralarında Zülfü Livaneli, Haluk Levent, Funda Arar, Kıraç, Onur Akın, Yonca Lodi, Kubat, Şevval Sam, Hasan Yılmaz, Mustafa Sandal, Burcu Güneş ve Fettah Can'ın da bulunduğu birçok sanatçı video çekerek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Magazin 25-10-20 22:56

Funda Arar'dan eşiyle ilgili açıklama

Nükhet Duru’nun yeni albümü 'Hikayesi Var' ın partisine katılan pek çok ünlü isimden biri de şarkıcı Funda Arar oldu. Gerçekleşen ‘Listening Party’ öncesi muhabirlerin karşısına geçen Arar soruları yanıtladı ve eşiyle ilgili yaptığı açıklamalarla geceye damga vurdu.

Magazin 15-02-20 16:05

Funda Arar'dan eşiyle ilgili açıklama

Nükhet Duru’nun yeni albümü 'Hikayesi Var' ın partisine katılan pek çok ünlü isimden biri de şarkıcı Funda Arar oldu. Gerçekleşen ‘Listening Party’ öncesi muhabirlerin karşısına geçen Arar soruları yanıtladı ve eşiyle ilgili yaptığı açıklamalarla geceye damga vurdu.

Magazin 15-02-20 16:05

İstanbul Valiliği'nden öğretmenler için Funda Arar konseri 

İSTANBUL Valiliği, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu'nda Funda Arar konseri düzenledi.

Haber 27-11-19 02:31

İstanbul Valiliği'nden öğretmenler için Funda Arar konseri

İstanbul Valiliği, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu'nda Funda Arar konseri düzenledi. Funda Arar şarkılarını öğretmenlerle birlikte seslendirdi.

Magazin 27-11-19 01:57

İstanbul Valiliği'nden öğretmenler için Funda Arar konseri 

İSTANBUL Valiliği, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu'nda Funda Arar konseri düzenledi.

Haber 27-11-19 00:36

Öğretmenler Funda Arar konserinde buluştu

Öğretmenler Funda Arar konserinde buluştu

Haber 26-11-19 22:35

Ünlü sanatçılar Adanalılar ile buluşuyor

Ünlü sanatçılar Funda Arar ile Ümit Besen-Pamela ikilisi Adanalı hayranlarıyla buluştu.Adana’da yeni açılan AVM’deki Jolly Joker Adana sahnesine çıkan ünlü sanatçı Funda Arar’ı çok sayıda hayranı ayakta izledi.Ümit Besen ve Pamela ikilisi de mekanı dolduran Adanalılara müzik ziyafeti verdi.Jolly Joker Adana sahnesinde 22 Kasım’da Yaşar, 23 Kasım’da Berkay, 27 Kasım’da Rubato, 29 Kasım’da Mabel Matiz, 30 Kasım’da Tan Taşçı, 4 Aralık’ta Sevcan Orhan, 6 Aralık’ta Büyük Ev Ablukada, 7 Aralık’ta Selami Şahin, 13 Aralık’ta Koray Avcı, 14 Aralık’ta Hakan Altun, 20 Aralık’ta Gülşen, 21 Aralık’ta Bülent Ersoy, 28 Aralık’ta ise Merve Özbey sahne alacak.

Yurthaber 18-11-19 14:30

Funda Arar: Korkusuz bir kadınım

Güçlü yorumcu Funda Arar geçtiğimiz akşam Günay Restaurant'ta sahne aldı. Arar, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Magazin 11-11-19 12:02

Funda Arar sahnede gözyaşlarını tutamadı

Türk pop müziğinin tecrübeli ismi Funda Arar, "Bugün çocukların gözleri önünde anneler öldürülüyor, kadınlar akıl almaz şekillerde şiddet görüyor ve hatta katlediliyor. Buna artık bir son vermek gerekiyor" dedi ve gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 29-09-19 14:07

Antalya'da Funda Arar konseri

Ünlü şarkıcı Funda Arar, Elmalı ilçesindeki konserinde kadına yönelik şiddet olaylarına dikkati çekti

Yurthaber 08-09-19 09:20

Antalya'da Funda Arar konseri

Ünlü şarkıcı Funda Arar, Elmalı ilçesindeki konserinde kadına yönelik şiddet olaylarına dikkati çekti

Haber 08-09-19 09:16

Funda Arar'dan hayranına jest

Muhteşem sesi ve yorumuyla herkesi kendine hayran bırakan Funda Arar Zafer Bayramı için sevenleriyle Elexus Hotel’de buluştu.

Magazin 01-09-19 12:30

Funda Arar: Kadına şiddet psikolojik rahatsızlık

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Antalya'da sahneye çıkan sanatçı Funda Arar, namus adı altında yapılan şiddettin namusla alakası olmadığını belirterek, "Bence insanların kendi psikolojik rahatsızlıkları diye düşünüyorum.

Haber 31-08-19 02:20

Antalya'da Funda Arar konseri

Arar, konserden önce alanda oluşturulan "Kadına Şiddete Hayır" duvarına imza attı

Haber 31-08-19 01:16

Antalya'da Funda Arar konseri

Arar, konserden önce alanda oluşturulan "Kadına Şiddete Hayır" duvarına imza attı

Yurthaber 31-08-19 01:15

Funda Arar: Kadına şiddet psikolojik rahatsızlık

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Antalya'da sahneye çıkan sanatçı Funda Arar, namus adı altında yapılan şiddettin namusla alakası olmadığını belirterek, "Bence insanların kendi psikolojik rahatsızlıkları diye düşünüyorum.

Haber 31-08-19 00:09

Kayısı Festivali’nde Funda Arar rüzgarı

Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23.

Yurthaber 20-07-19 13:25

Funda Arar'ın konser kıyafetleri dikkat çekiyor

Eskiden sahnede çok daha sade ve sıradan kıyafetler tercih eden Funda Arar, son zamanlardaki stiliyle dikkat çekiyor. Seksapaliteyi ön plana çıkaran Arar artık transparan, dekolte giymekten çekinmiyor...

Magazin 31-01-19 15:14

Funda Arar'dan eşine sürpriz doğum günü

Funda Arar geçtiğimiz akşam Şişli'de bulunan bir mekanda sevenleriyle buluştu. Arabesk geceleri konseptiyle sahne alan Arar, arabeskin usta isimlerinin efsaneleşmiş şarkılarının yer aldığı repertuvarıyla geceye damga vurdu.

Magazin 27-12-18 11:55

Funda Arar Arabesk devam ediyor

Türk müziğinin güçlü seslerinden Funda Arar, önceki gece Günay Restaurant'da sahne aldı. Sahne öncesinde basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan başarılı sanatçı, ''Bu yıl Günay Restaurant'ta çok güzel işlere imza atıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan herkese sizlerin aracılığı ile bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bu güzel konserlerin devamı gelecek.'' dedi.

Magazin 01-12-18 17:55

Cumhuriyet'in 95. yılı kutlanıyor

Eskişehir'de Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Funda Arar konser verdi, havai fişek gösterisi düzenlendi

Haber 29-10-18 21:22

Sanatçı dostları tedavisi süren Mehmet Ali Erbil'i ziyaret etti

  EVİNDE banyoda düşerek yaralanan  ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in  tedavisi sürüyor. Mehmet Ali Erbil'i kızı Sezin Erbil Yazgan ve  eski eşi Nergiz Kumbasar, yakınları bir an olsun yalnız bırakmıyor. Demet Akalın, Sinan Özen, Funda Arar, Seda Sayan ve Nilgün Belgün'ün de arasında bulunduğu sanatçı dostları bugün Erbil'in tedavisinin yapıldığı Maslak'taki özel hastaneye gelerek,  Erbil'i ziyaret  ettiler, sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldılar.

Haber 24-10-18 14:35

Funda Arar'ın derin yırtmacı dikkat çekti!

Şarkıcı Funda Arar, önceki gece Kıbrıs'ta yer alan bir otelde sahne aldı. Arar, giydiği sahne kostümüyle bakışları üzerine çekmeyi başardı.

Magazin 08-10-18 14:54

Funda Arar'ın evi yandı!

Şarkıcı Funda Arar, konser için Alanya'dayken İstanbul Göktürk'teki villasında yangın çıktı

Magazin 26-08-18 14:54

Funda Arar'ın konser öncesi deniz keyfi

Funda Arar, yazın bitmesine haftalar kala, ayağını suya soktu. Sanatçı, bu yıl ilk kez Bodrum’da bikinili objektiflere takıldı.

Magazin 23-08-18 13:36

Funda Arar Yakın Dostu Kubat’a Meydan Okudu

Kurban Bayram’ın 1’inci günü Bodrum’da konser veren Funda Arar tatilciler unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü...

Yurthaber 22-08-18 06:00

Funda Arar, Kuşadası’nda Hayranlarıyla Buluştu

Şarkıcı Funda Arar, “Yoluma Düşen Şarkılar” turnesi kapsamında Kuşadası’nda sahneye çıktı. Kuşadası Anfi Tiyatro’da gerçekleşen...

Yurthaber 21-08-18 07:45

Funda Arar önce ağlattı, sonra oynattı

Funda Arar, Marmaris Amfi Tiyatro’da konser verdi.

Magazin 19-08-18 10:25

Funda Arar'dan amfi tiyatroda konser

 MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde sahneye çıkan pop müzik şarkıcısı Funda Arar, amfi tiyatroda hayranlarıyla buluştu.

Haber 18-08-18 12:53