Şafak Sezer Haberleri Ve Son Dakika Şafak Sezer Haberleri

Şafak Sezer Haberleri Ve Son Dakika Şafak Sezer Haberleri

Şafak Sezer 10 Ekim 1970 yılında Ankara’nın Sincan ilçesinde dünyaya gelmiştir. Oyuncu, senarist ve yönetmen olan Sezer 1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosu ile oyunculuk serüvenine başlamıştır. Haldun Taner’in Eşeğin Gölgesinde adlı oyununda yer alan Sezer, Devri Yalan, Başımızda Pakbulut, Sen Bu Seçimi Unut, Saddam’ı Kim Öptü ve Şirinler gibi oyunlarda büyük başarı göstermiştir. Tiyatrodan sonra televizyon serüvenine devam eden Sezer, ilk olarak Bir Düğün Masalı filmi, Televizyon Çocuğu, Sıdıka, Baskül Ailesi, Dostlar Pasajı ve en sevilen Vizontele’de kamera karşısına geçerek sevenlerini güldürmeyi başarmıştır. Reklam filmlerinde de oynayan ünlü oyuncu Türk televizyon dünyasında en sevilen karakterlerden biridir. Boran Kaya’nın sunduğu İner misin Çıkar mısın? Programı ile günümüzdeki unvanına kavuşmuştur.

Şafak Sezer Haberleri

Şafak Sezer evinin kapılarını açtı! Tuvaleti görenler şoke oldu

Tahsin Küçük ve Sergen Özen'in sunuculuğunu yaptığı Youtube'da yayınlanan Tahsin Sergen programının konuğu ünlü oyuncu Şafak Sezer oldu. Evinin kapılarını açan Sezer'in evindeki tuvalet dikkat çekti.

Magazin 06-04-2024 10:32

Kolpaçino'nun yıldızları Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu canlı yayında birbirine girdi! Mehmet Akif Ersoy ne yapacağını şaşırdı! O anlar gündem oldu

Şafak Sezer’in senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı Kolpaçino 4 filmi vizyona girdiği günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Son olarak Kolpaçino ekibi canlı yayında yaşadığı bir tartışma ile gündem oldu. Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu 5. Gece programına konuk oldu. Programdaki gergin anlar herkesi şoke etti.

Magazin 20-01-2024 16:09

Şafak Sezer'in son halini görenler tanıyamadı! Değişimi olay oldu

Kutsal Damacana, Kolpaçino gibi yapımlarla hafızalara kazınan başarılı isim Şafak Sezer'in son hali sosyal medyada gündem oldu. Daha önce de estetik yaptırdığı iddialarıyla çok konuşulan ünlü oyuncuyu görenler tanıyamadı.

Magazin 17-10-2023 15:54

Çok ünlü isimler Kolpaçino 4 filminde bir araya geldi! İçerisi Şampiyonlar Ligi gibi

İlk filmi 2009 yılında vizyona giren Kolpaçino film serisi 4. filmi ile geri dönmeye hazırlanıyor. Ünlü isimler, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç, Kolpaçino 4 filmine konuk olup kendilerini oynadı. Bir araya gelen oyuncu kadrosuna sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 16-09-2023 15:43

Çekimler başladı! Kolpaçino 4 ne zaman vizyona girecek? Kolpaçino 4 konusu ve oyuncuları

Kolpaçino 4 filminin ne zaman vizyona gireceği merak ediliyor. İlk filmi 2009 yılında vizyona giren Kolpaçino film serisi 4. filmi ile geri dönmeye hazırlanıyor. Peki, Kolpaçino 4 ne zaman vizyona girecek? Kolpaçino 4 konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 07-09-2023 17:06

Ümraniyespor küme düşerken kahkahaya boğdu! Yaptıkları paylaşım kısa süre içinde 2 milyondan fazla izlendi

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında MKE Ankaragücü'ne 2-1 kaybeden Ümraniyespor, ligin bitimine 3 hafta kala küme düştü. Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla ligimize renk katan Ümraniyespor'un son paylaşımı kısa süre içinde 2 milyon kişiye erişti.

Spor 22-05-2023 08:52

Ünlülerin video mesaj tarifesi ortaya çıktı! Ferhat Göçer, Şafak Sezer, Serdar Ortaç... En çok kazanan isme çok şaşıracaksınız

Ferhat Göçer, Şafak Sezer, Serdar Ortaç, Saba Tümer ve Tamer Karadağlı gibi ünlü isimler para karşılığı kişiye özel video çekiyor. Bir videonun bedeli 1.010 TL ile 2.000 TL arasında değişiyor. İşte, ünlülerin özel video için fiyat tarifeleri...

Magazin 28-03-2023 09:03

Alemin Kralı'nın Mehveş'i Zeynep Gülmez 'in son haline bakın! Cesur pozlarına yorum yağdı

Kadrosunda Oya Başar, Evrim Akın ve Elvin Levinler gibi isimlerin yer aldığı Alemin Kralı dizisiyle akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Zeynep Gülmez, oyunculuk kariyerine hız kesmeden devam ediyor. Şimdilerde 48 yaşında olan oyuncunun son haline bakanlar 'Yıllar sizi teğet geçmiş' demeden edemedi.

Magazin 21-01-2023 17:36

Şafak Sezer kimdir, gerçek ismi ne, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Şafak Sezer evli mi, eşi kim?

Şafak Sezer bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programı konukları arasında yer alıyor. Funda Arar şarkıları konsepti ile ekrana gelecek olan programda eğlenceli dakikalar yaşanacak. Programın konukları arasında yer alan Şafak Sezer hakkında araştırmalar da yoğunlaştı. Peki, Şafak Sezer kimdir, gerçek ismi ne, kaç yaşında?Şarkılar Bizi Söyler konuğu Şafak Sezer evli mi, eşi kim? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 21-01-2023 12:28

Kutsal Damacana 4 seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor! Şafak Sezer: Kızım da filmde içine şeytan giren kızı oynuyor

Komedi dalındaki başarılı seri filmlerinden olan Kutsal Damacana filminin dördüncüsünün galası Şişli'de bir AVM'nin sinema salonunda gerçekleşti. Büyük ilgi göre galaya sinema ve cemiyet hayatında önemli isimler katıldı. Papaz Fikret'i canlandırdığı filmde kızı Irmak Sezer'e de rol veren ünlü oyuncu Şafak Sezer, "Filmi kısa bir sürede çektik. Filmin bol seyircili olmasını isterim bir işin devamını yapmak için. Kızım da filmde içine şeytan giren kızı oynuyor." dedi.

Magazin 17-01-2023 23:35

Şafak Sezer kimdir? Kutsal Damaca'nın yıldızı Şafak Sezer İbo Show'da!

Şafak Sezer, vizyona girecek olan Kutsal Damacana 4 filminin fragmanıyla yeniden gündem oldu. 2023 İbo Show Yılbaşı konuğu olan ünlü oyuncunun hayatı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Şafak Sezer kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'un konuğu Şafak Sezer hakkında merak edilenler...

Magazin 01-01-2023 04:53

12 sene sonra geri dönüyor! Şafak Sezer'den Kutsal Damacana 4 için sürpriz atak... O da olacak

Vizyona girdiği 2007 yılında beklenmedik biçimde ilgi uyandıran ve devam filmleri de çekilen Kutsal Damacana, geri dönmeye hazırlanıyor. Kutsal Damacana 4 filmi için geri sayım başladı. Şafak Sezer, hazırlıklara başlarken ekibi de toplamak için harekete geçti. Kutsal Damacana filmiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu 12 yıl sonra geri dönüyor...

Magazin 15-12-2022 10:24

Şafak Sezer'in kızı babasının boyuna geldi! Yeni filmde o da oynuyor

Bir süredir hem beyaz perdeden hem de televizyondan uzak duran Şafak Sezer, son dönemlerde girdiği polemiklerle gündem oluyor. Şu sıralar Kutsal Damacana serisinin 4.filmi için çalışan Şafak Sezer, yeni filminde sürpriz yaparak kızına rol verdi.

Magazin 09-12-2022 15:56

Yalı Çapkını'nın Hattuç Hala'sı Şerif Sezer'in kızı bakın kim çıktı! Görenler şaşkına döndü

Yalı Çapkını dizisinde Hattuç Hala karakterini canlandıran Şerif Sezer, yayınlanan son bölümle gündem oldu. Dizide Halis Ağa'nın unutamadığı aşkı Hatice rolünü üstlenen oyuncunun kızını görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Başarılı oyuncunun kızı da annesinin mesleğinden giderek oyuncu oldu.

Magazin 26-11-2022 14:25

Ünlü oyuncu Cem Özer'den 14 sene sonra gelen kavga itirafı: Şafak Sezer'e bir tane vurdum uçtu, sonrasında mafya...

2009 yılında vizyona giren "Kadri'nin Götürdüğü Yere Git" filminde birlikte çalışan Cem Özer ve Şafak Sezer'in kavgası uzun süre gündem olmuştu. Konu hakkında Sezer, "Cem Özer o cüsseyle beni yerden yere vurur, ama onda o yürek yok." demişti. Yıllar sonra konu hakkında açıklama yapan Cem Özer, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 11-11-2022 17:09

Şafak Sezer: Hâlâ bir yol arıyoruz! 21 saattir eve gidemiyorum

İstanbul’da dün gece saatlerinden itibaren etkisi arttıran kar yağışı nedeniyle birçok vatandaş saatlerce kapanan yollarda kalarak zor anlar yaşadı. Yolda kalanlardan biri olan komedyen Şafak Sezer yaşadıklarını TGRT Haber'de Bilmedikleriniz programının sunucusu Doktor Erol Köse'ye anlattı. Sezer 21 saattir yolda olduğunu söyleyerek “Kendimi hastaneye atacağım” dedi.

Magazin 25-01-2022 12:59

TEM Otoyolu'nda mahsur kalan Şafak Sezer'den yardım çağrısı

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkiliyor. İstanbul'da bazı otoyollar kar nedeniyle ulaşıma kapandı. Ünlü oyuncu Şafak Sezer de sosyal medya hesabından yardım çağrısı yaptı. TEM Otoyolu'nda 6 saattir mahsur kaldıklarını söyleyen Şafak Sezer, "Allah aşkına sesimizi duyun" dedi.

Magazin 25-01-2022 00:46

Şafak Sezer mangalda simit kızarttı! Hülya Avşar'a esprili gönderme

Şarkıcı Ferman Toprak'ın yeni şarkısının klip yönetmenliğini yapan Şafak Sezer, Hülya Avşar'ın 'simit' çıkışına esprili bir gönderme yaptı. Mangalda simit kızartan Sezer yaptığı esprilerle de çevresindekileri güldürdü.

Magazin 30-12-2021 21:17

Nikah şahidi olan Şafak Sezer misafirleri gülme krizine soktu

Bir süredir ortalarda görülmeyen Şafak Sezer, bir arkadaşının nikah törenine katıldı. Nikah Şahidi olan Şafak Sezer, davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Magazin 09-11-2021 07:48

Alemin Kıralı'nın Oben'i sınır tanımıyor! Açıldıkça açıldı

İlk bölümü 2011 yılında ekranlara gelen Alemin Kıralı dizisinde hayat verdiği 'Oben' karakteriyle hafızalara kazınan Birsu Demir, cesur pozlarıyla Instagram'da fırtınalar estiriyor. İddialı paylaşımlarıyla dikkat çeken Demir, beğeni yağmuruna tutuluyor.

Magazin 28-09-2021 10:25

Kibariye yeni imajıyla şaşırttı! Benzemez Kimse Bize'ye peruk takarak çıktı

Ünlü şarkıcı Kibariye, Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in Star TV’de yayınlanan Benzemez Kimse Bize'ye konuk oldu. Canlı yayına peruk takarak çıkan Kibariye'yi hayranları bile tanımakta güçlük çekti. Ünlü şarkıcı Şafak Sezer'in kendisini taklit etmesinin ardından ise peruğunu çıkardı.

Magazin 27-09-2021 01:32

Şafak Sezer, canlı yayında Bülent Ersoy'a alkol testi yaptı! Benzemez Kimse Bize'de ilginç anlar

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunduğu Star TV'de yayınlanan Benzemez Kimse Bize programında ilginç anlar yaşandı. Geçen hafta canlı yayına alkollü çıktığı iddia edilen Bülent Ersoy'a Şafak Sezer, sürpriz yaptı. Sezer, canlı yayında Ersoy'a alkol testi yaptı.

Magazin 27-09-2021 01:06

Şafak Sezer kimdir? Şafak Sezer kaç yaşında ve nereli?

Türk oyuncu, senarist ve yönetmen olan Şafak Sezer yıllardır ekranlarda olan başarılı oyuncular arasında yer alıyor. Kolpaçino: Bomba, Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi, Kutsal Damacana, Kolpaçino 3. Devre gibi popüler komedi filmlerin oyuncu kadrosunda yer alan Şafak Sezer ilk olarak 1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosunda sahneye çıktı.

Magazin 26-09-2021 17:20

Şafak Sezer'den Pjanic itirafı geldi! Kolpaçino...

Şafak Sezer, Miralem Pjanic'in "Hedef Benmişim" açıklamasını yorumladı.

Spor 03-09-2021 21:12

Bir Baba Hindu filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Bir Baba Hindu filminin oyuncuları…

Sermiyan Midyat’ın yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı Bir Baba Hindu filmi, sinemanın ardından televizyonda yayınlandığı her dönem, güldürmeyi başarıyor. Hintli bir yoga hocası olan Gundhi’ye aşık olan Türk mafya babası Fadıl’ın hikâyesinin anlatıldığı Bir Baba Hindu filminin oyuncu kadrosunda da önemli isimler yer alıyor.

Trend 20-08-2021 16:42

Maskeli Beşler Kıbrıs nerede ve ne zaman çekildi? İşte Maskeli Beşler Kıbrıs oyuncuları…

Sinemaya özel seri olarak çekilen Maskeli Beşler’in Kıbrıs filmi, yıllar geçmesine rağmen yayınlandığı her ekranda ilgi ile takip ediliyor. Maskeli Beşler çetesinin Kıbrıs’taki maceralarının konu edindiği Maskeli Beşler Kıbrıs filminde, yine birbirinden komik olaylar yaşanıyor.

Trend 19-08-2021 16:54

Maskeli Beşler İntikam Peşinde oyuncuları kimler? Maskeli Beşler İntikam Peşinde nerede ve ne zaman çekildi?

Yönetmen koltuğunda filmin senaryosunu da yazan Murat Aslan'ın oturduğu Maskeli Beşler İntikam Peşinde filmi, bu akşam FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Başrollerinde ise Şafak Sezer, Peker Açıkalın ve Mehmet Ali Alabora gibi oyuncuların yer aldığı Maskeli Beşler İntikam Peşinde filminin çekim yeri ve detayları merak ediliyor. Peki Maskeli Beşler İntikam Peşinde oyuncuları kimler? Maskeli Beşler İntikam Peşinde nerede ve ne zaman çekildi? İşte ayrıntılar...

Magazin 06-08-2021 19:48

Alemin Kralı dizisindeki Oben’in teknedeki bikinili pozu sosyal medyayı salladı!

2011 senesinde ATV'de yayınlanan Alemin Kıralı dizisinde Oben karakterini canlandıran çocuk oyuncu Birsu Demir'in son hali dizinin takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor. Genç oyuncu paylaştığı tekne pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 05-05-2021 16:29

GDO Kara Kedi oyuncuları kimlerdir? GDO Kara Kedi nerede çekildi?

Setra Film imzalı GDO Kara Kedi filmi en beğenilen komedi filmleri arasında yer alıyor. Senaryosu Şafak Sezer'e ait olan GDO Kara Kedi filminin yönetmen koltuğunda ise Murat Aslan yer alıyor. Televizyonda ve dijital dizi/film izleme platformları üzerinden izlenmeye devam eden filmin ise nerede çekildiği merak konusu oldu. İşte, detaylar...

Trend 07-04-2021 21:45

Kolpaçino filmi nerede çekildi? Kolpaçino filminin oyuncuları kimlerdir?

Bugün Star TV'nin sinema kuşağında komedi ve macera türünde çekilmiş olan, çok sayıda izlenme ile gişe rekoru kırmış olan Kolpaçino filmi yayınlanacak. Yönetmenliğini Atıl İnaç'ın yaptığı, senaristliğini ise Şafak Sezer, Kaan Ertem ve Suat Özkan'ın üstlenmiş olduğu Kolpaçino filminin çekim yeri ve oyuncuları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Kolpaçino filmi nerede çekildi? Kolpaçino filminin oyuncuları kimlerdir? İşte yanıtı...

Magazin 30-03-2021 13:08

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den sürpriz karar! Kimse bunu beklemiyordu

Yaşadığı sağlık problemleri sonrasında eski sağlığına yeniden kavuşan Mehmet Ali Erbil, ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bir şov programından teklif alan Mehmet Ali Erbil, aynı zamanda bir sinema filmi için de kamera karşısına geçecek. Sevenlerine çifte müjde veren Mehmet Ali Erbil, ekranlardan uzak kaldığı sürenin acısını çıkartacak gibi görünüyor.

Magazin 20-03-2021 10:50

Kutsal Damacana 2 filmi nerede çekildi? İşte Kutsal Damacana 2 filminin oyuncu kadrosu...

Şafak Sezer'in sevilen komedi serisi Kutsal Damacana'nın ikinci filmi Kutsal Damacana 2 : İtmen'in başrollerini Şafak Sezer ile Mustafa Üstündağ paylaşıyor. Filmde Şafak Sezer ve arkadaşları ihaleye katılarak bir tablo satın alıyor, ancak tablonun lanetli olduğunu ve içerisinde bir kurt adam sakladığını bilmiyorlar. Zaman içerisinde tablonun içerisindeki kurt adam serbest kalıyor ve olaylar gelişiyor.

Trend 16-03-2021 09:51

Kutsal Damacana filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Kutsal Damacana filmi oyuncuları

Şafak Sezer’in başrolünde yer aldığı Kutsal Damacana filmi, sahte bir papazın hikâyesini konu alıyor. İçine şeytan kaçan bir kızı kurtarmak için çeşitli yolların denendiği filmde, papaz Fikret ve yardımcısı Asım’ın anıları, heyecanlı anlara sahne oluyor.

Trend 09-03-2021 12:37

GORA konusu nedir? GORA filmi oyuncuları kimlerdir? GORA filmi nerede çekildi?

Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak’ın oturduğu GORA filminin senaryosunu Cem Yılmaz kaleme aldı. 12 Kasım 2004 tarihinde vizyona giren film uzay komedisinin en bilinen yapımları arasında yerini aldı. Yayınladığı dönemde sinema salonlarını doldurmayı başaran GORA hasılat rekoru kırdı. Gişe başarısından sonra uzun bir süre GORA filminin esprileri arkadaş ortamlarını da hareketlendirdi.

Trend 23-02-2021 12:26

İbo Show'dan yılbaşı fotoğrafları!

İbo Show, yılbaşında ünlü isimleri evlerinize konuk edecek. ‘İbo Show Yılbaşı’, programına Bülent Ersoy, Seda Sayan, Serdar Ortaç, Hande Yener ve Şafak Sezer konuk oluyor. İşte o geceden özel programlar...

Magazin 29-12-2020 16:06

Şafak Sezer'den Oya Başar'a teklif var

Şafak Sezer yeni filmi için kolları sıvadı. Murat Aslan'ın yöneteceği film için Oya Başar'a teklif gitti.

Magazin 22-12-2020 17:18

Şafak Sezer'in 9,7 milyonluk villası satışa çıktı

Oyuncu Şafak Sezer, Büyükçekmece Toskana Vadisi'ndeki villasını satışa çıkardı. Ağır dekorasyonu ile dikkat çeken villada 7+2 oda bulunurken, ilan sosyal medyada da dikkat çekti.

Magazin 24-10-2020 09:16

Yalan Dolan filmi bu akşam ekranlara geliyor! Yalan Dolan konusu nedir? Yalan Dolan oyuncuları kimler? Yalan Dolan filmi nerede çekildi?

Başrolünde Şafak Sezer’in rol aldığı ve 2019 yılında yapılan Yalan Dolan filmi yeniden televizyon izleyicileriyle buluşuyor. ATV ekranlarında yayınlanacak olan filmle ilgili televizyon seyircileri araştırma yapmaya başladı. Yalan Dolan konusu nedir? Yalan Dolan oyuncuları kimler? Peki, Yalan Dolan filmi nerede çekildi? İşte tüm merak edilenler…

Magazin 26-09-2020 17:38

Kolpaçino Bomba konusu nedir? Ne zaman çekildi? Kolpaçino Bomba oyuncuları kimler?

Şafak Sezer'in başrolde oynadığı Kolpaçino: Bomba filmi bu akşam televizyonda yayınlanıyor. 2011 yılında çekilen Kolpaçino Bomba filminde Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş’ın içerisinde yer aldığı grubun başından geçen komik olayları anlatan film sevirerek izlenmeye devam ediyor. Peki Kolpaçino Bomba konusu ne, oyuncuları kimler?

Magazin 04-06-2020 20:10

Ketenpere filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Ketenpere ne zaman çekildi?

Şafak Sezer'in başrolde oynadığı komedi filmi Ketenpere bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Peki Ketenpere filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Şafak Sezer’in hem oynadığı, hem de senaryosunu yazdığı Ketenpere, dizilerde figüranlık yapan ve kendi filmini çekmenin hayallerini kuran Kalender ve Vefa’nın eğlence dolu hikayesini anlatıyor.

Magazin 03-06-2020 20:39

Göktaşı filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Göktaşı filmi konusu ve oyuncuları

Şafak Sezer'in başrolünde oynadığı komedi filmi Göktaşı bu akşam ATV'de yayınlanıyor. Filmde yağmur duasına çıkan Trakyalılar’ın umduklarından bambaşka bir şeyle karşılaşmasının hikayesi anlatılıyor. Peki Göktaşı filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte Yönetmenliğini Caner Erzincan'ın yaptığı 2018 yapımı Göktaşı filmi ile ilgili bazı bilgiler.

Magazin 02-06-2020 21:16

Büşra Pekin'den Şafak Sezer açıklaması

Büşra Pekin, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Şafak Sezer'in "Bir daha Ersin Korkut ve Büşra Pekin'i filmimde oynatmam" sözlerine yanıt veren oyuncu, "Biz telefonla konuştuk. Uzun süredir aramıyoruz, sohbet etmiyoruz diye sitem etmiş. Herhangi bir sorun yok. Ersin'in de, benim de hiçbir zaman öyle bir tavrımız olmaz" ifadelerini kullandı.

Magazin 30-05-2020 15:59

Kolpaçino nerede ve ne zaman çekildi? Kolpaçino filmi konusu ve oyuncuları

Şafak Sezer'in sevilen komedi filmi Kolpçino bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Yönetmenliğini Atil İnaç'ın yaptığı ve son dönem Türk sinemasının kült filmlerinden olan Kolpaçino, 2009 yılında çekildi. Peki Kolpaçino nerede, ne zaman, kaç yılında çekildi? İşte hem bu soruların yanıtları hem de filmin konusu ve başrol oyuncularına dair merak edilenler...

Magazin 29-05-2020 20:15

Büşra Pekin: Şafak Sezer ile aramızda sorun yok

Şafak Sezer'in Kutsal Damacana filminde birlikte rol aldığı ve geçtiğimiz günlerde sitem ettiği Büşra Pekin, "Kutsal Damacana filmi ikimizinde çok sevdiği, çok severek oynadığımız bir filmdi. Ne zaman konusu açılsa güzel bahsettiğimiz bir film ama hiç konusu açılmadan tabi işimizden bahsetmiyoruz. Şafak Sezer ile aramızda sorun yok" dedi.

Magazin 29-05-2020 14:36

Ketenpere filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Ketenpere ne zaman çekildi?

Şafak Sezer'in başrolde oynadığı komedi filmi Ketenpere bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Peki Ketenpere filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Şafak Sezer’in hem oynadığı, hem de senaryosunu yazdığı Ketenpere, dizilerde figüranlık yapan ve kendi filmini çekmenin hayallerini kuran Kalender ve Vefa’nın eğlence dolu hikayesini anlatıyor.

Magazin 20-05-2020 19:58

Ünlülerin sosyal mesafeli dövüş akımı videosu izlenme rekoru kırdı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı evlerine kapanan ünlüler sosyal medya hesapları üzerinden çılgın akımlara imza atıyor. Demet Akalın, Okan Kurt, Şafak Sezer ve Alişan'ın bulunduğu sosyal mesafede dövüş akımı Instagram'a damga vurdu.

Magazin 03-05-2020 13:33

Şafak Sezer 20 yıl önce oynadığı Şen Makas'ı izledi

Komedi filmleriyle ünlenen oyuncu Şafak Sezer, geçtiğimiz akşam Trump Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

Magazin 05-01-2020 21:27

Şafak Sezer'den tiyatrolar boş kalmasın çağrısı

Esenler’de düzenlenen tek perdelik “Aile Sandığı” oyununun galasını izleyen oyuncu Şafak Sezer, “Tiyatrolar boş kalmasın.

Magazin 05-11-2019 08:59

Haftanın vizyon filmleri

Sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 5 film vizyona girecek. Cannes Film Festivali'nde En İyi Senaryo ödülüne layık görülen "Mutlu Lazzaro" ve altı arkadaşın banka soygunu planını anlatan "Yalan Dolan" haftanın öne çıkan yapımlarından.

Trend 01-03-2019 08:22