Geniş Aile Haberleri

17 yıllık evliliği sessiz sedasız bitmişti! Ufuk Özkan yeni aşka yelken açtı

Geniş Aile, Zengin Kız Fakir Oğlan, Hayat Bazen Tatlıdır ve Kalk Gidelim gibi birçok başarılı projede rol alan Ufuk Özkan, geçtiğimiz sene 17 yıllık eşi Nazan Güneş'ten tek celsede boşanmıştı. Geçtiğimiz aylarda da karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören ve zor günleri atlatan Özkan, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu yeni aşkını ilan etti.

Magazin

Geniş Aile'nin Zekai'si Bora Akkaş baba oldu! Fenomen Oben Alkan doğum yaptı

Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Zekai karakteriyle hafızalara kazınan Bora Akkaş ikinci kez evlenmişti. Fenomen Oben Alkan ile evli olan Akkaş baba oldu.

Magazin

Ufuk Özkan yanlış diyet yüzünden mi hasta oldu? Daha fazla konuşmak istemiyor

Geniş Aile dizisi ile gönülleri fetheden sevilen oyuncu Ufuk Özkan'ın yanlış diyet yüzünden hasta olduğu iddia ediliyordu. 3. evre Siroz teşhisi konulan ve acil olarak karaciğer nakli olması gereken oyuncu Ufuk Özkan cephesinden açıklama geldi.

Magazin

Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Tanju Tuncel hayatını kaybetti!

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Tanju Tuncel ile ilgili üzen haber geldi. Geniş Aile, Dadı, Eyvah Eyvah gibi yapımlarda da rol alan usta oyuncu hayatını kaybetti.

Magazin

Geniş Aile

Geniş Aile Hakkındaki Haberler Mynet'te. Geniş Aile Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Geniş Aile’nin Cevahir’i Ufuk Özkan Bakan Koca’ya teşekkür etti! “Hastalığım ile alakalı…”

Geniş Aile, Kalk Gidelim, Emret Komutanım ve Zengin Kız Fakir Oğlan gibi dizilerle hafızalara kazınan Ufuk Özkan bir süredir karaciğeri ile ilgili problemler yaşadığını ve organ nakli ihtimalinin olduğunu açıklamıştı. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Özkan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür etti.

Magazin

Geniş Aile’nin Zekai’si Bora Akkaş’ın eşi de tanıdık çıktı! Meğer o da ünlüymüş

Geniş Aile dizisinde hayat verdiği Zekai karakteriyle hafızalarımıza kazınan Bora Akkaş son günlerde magazin gündeminin konuştuğu isimler arasında yer alıyor. Nesrin Cavadzade geçtiğimiz gün arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü bir video ile kutladı. Gönderilerin birinde Cavadzade’nin göğsüne para sıkıştıran Bora Akkaş, gündem oldu. Akkaş bu görüntüler sonrası eşinden özür diledi. Ünlü oyuncunun eşi de merak edildi. Bora Akkaş’ın eşi bakın kimmiş...

Magazin

Yeni evlenmişlerdi! Bora Akkaş'ın karısı Oben Alkan son halini paylaşınca ortaya çıktı

Üç Kuruş, Ayak İşleri, Yeşilçam ve Geniş Aile gibi yapımlarla tanınan oyuncu Bora Akkaş, iki yıldır birlikte olduğu Oben Alkan ile şubat ayının başında evlenmişti. Oben Alkan geçtiğimiz gün iç çamaşırlı pozunu paylaşarak hamile olduğunu duyurdu.

Magazin

İlker Ayrık kimdir? Geniş Aile ve Ben Bilmem Eşim Bilir ile büyük çıkış yakalamıştı! Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu İlker Ayrık'ın biyografisi

İlker Ayrık, Şarkılar Bizi Söyler'in bu akşam ekrana gelecek olan bölümüne konuk oldu. Geniş Aile dizisi ile hafızalara kazınan, daha sonrasında ise Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasını sunan ünlü oyuncu, Hakan Altun, Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekrana gelecek olan Şarkılar Bizi Söyler programında izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Peki, İlker Ayrık kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu İlker Ayrık'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin

Ufuk Özkan'ın 17 yıl aynı yastığa baş koyduğu eşi bakın kim çıktı! Meğer o da ünlüymüş

Emret Komutanım, Geniş Aile ve Zengin Kız Fakir Oğlan gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Ufuk Özkan, şimdilerde Duy Beni dizisinde 'Derviş' karakterine hayat veriyor. Ufuk Özkan'ın eski eşi bakın kim çıktı.

Magazin

LG'den büyük ailelere özel geniş buzdolabı

588 litrelik yeni buzdolabı, daha az ses çıkarıyor ve yüzde 32'ye kadar enerji tasarrufu sağlıyor

Yurthaber