Gitar Haberleri Ve Son Dakika Gitar Haberleri

Gitar Haberleri Ve Son Dakika Gitar Haberleri

Gitar, yediden yetmişe oldukça ilgi gören telli bir enstrümandır. Pena ve parmakların telleri titreştirmesiyle müzik yapmaya yardım eder. Genellikle altı tel, oval gövde ve ses perdelerinin bulunduğu sap kısmından oluşur. Klasik, akustik, elektro, bas, perdesiz, Lap steel, Jazz, Weissenborn gibi birçok türü bulunan enstrüman neredeyse tüm stillerin vazgeçilmez ögelerden biridir. 4000 yıla kadar uzandığı düşünülen tarihiyle oldukça fazla dönüşüme maruz kalmıştır. Mısır duvar boyamalarında insan figürlerinin elindeki sap, gövde ve tellerden oluşan çalgıların da gitar olduğu düşünülmektedir. Hatta Mısırlı şarkıcı Mose'nin mezarında bulunan gitara benzer üç telli enstrüman, 3500 yıllık en eski klasik gitar olarak kabul edilmektedir. Kolay yapısına rağmen çıkarılabilen hoş sonuçlarla bireylerin, her dönem çalmak istediği enstümanlar arasında yer alır.

Gitar Haberleri

Temizlik personeli çöpten bulduğu gitarla adeta konser verdi! O anlar yüzleri gülümsetmeyi başardı

Elazığ'da bir temizlik personeli çöpten bulduğu gitarı alarak çöp arabasında çalmaya başladı. O anlar, görüntüleri izleyenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu.

Trend

Enstrümanınızı kolayca taşımanızı ve korumanızı sağlayacak en iyi gitar çantaları

Amatör veya profesyonel olarak gitar çalıyorsanız en temel ihtiyaçlarınızdan biri de tabii ki gitar çantaları. Özenle seçerek aldığınız enstrümanınızın zarar görmesini isteyemeyeceğiniz için her koşulda kullanabileceğiniz çantaları seçerken de son derece dikkatli davranmanız gerekir. Gitarınızı rahat şekilde yanınızda taşıyabilmenize yardımcı olacak en iyi gitar çantası modellerine ulaşabilmeyi amaçlıyorsanız okumaya devam edebilirsiniz.

Haber

Kurt Cobain’in parçaladığı gitar dudak uçuklatan rakama satıldı!

ABD'li rock grubu Nirvana'nın eski solisti Kurt Cobain'in parçaladığı Fender Stratocaster marka gitar düzenlenen açık artırmada 596 bin dolara alıcı buldu.

Haber

Gitar tellerini yenilemek isteyenler için en iyi ve uzun ömürlü akustik gitar telleri

Akustik gitarlar söz konusu olduğunda kaliteli tel seçimi bir hayli önem taşıyor. Siz de gitar çalmayı çok sevmenize rağmen gitarınızdan istediğiniz sesleri bir türlü alamıyorsanız muhtemelen akustik gitarınızın tellerini yenileme zamanı gelmiş demektir. Çok sevdiğiniz akustik gitarınızın tellerini yenilemek istiyorsanız gelin, sizin için hazırladığımız en iyi ve kaliteli akustik gitar teli önerilerini birlikte inceleyelim.

Haber

Gitar

Gitar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gitar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Meksika'daki ameliyat gündem oldu! Beyin ameliyatı olurken dört saat boyunca gitar çaldı

Meksika’da bir müzik öğretmeni beyin ameliyatı olurken 4 saat boyunca gitar çaldı. Ameliyatı gerçekleştiren cerrah Celia Teresa Alvarez, hastasının operasyonda hiçbir şekilde acı hissetmediğini söyledi.

Haber

Elektro gitarının bakımını yapmak isteyenler için en iyi elektro gitar teli önerileri

Elektro gitar çalmak, en keyifli hobiler arasında yer alıyor. Ancak tam gitarın keyfini çıkarırken sesinin eskisi gibi olmadığını fark ediyorsanız telleri değiştirmenin vakti gelmiş olabilir. Hâl böyleyse müzik keyfinizi sürdürmek için en kaliteli elektro gitar telini seçmeniz gerekir. Markaları ve fiyatları tek tek araştıracak vaktiniz yoksa üzülmeyin! Biz sizin için araştırdık ve en iyi seçenekleri bir araya getirdik.

Haber

Klasikten şaşmak istemeyenlere: Müzik keyfinizi arşa çıkartacak en iyi klasik gitar markaları

Müziğe yeni başlamış ya da profesyonel olmanız hiç fark etmez, seviyenize uygun klasik bir gitarla müziğin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Sizin için ideal olan ürünü tercih etmek içinse gitarın tasarımından kalitesine hatta malzemesine kadar birçok faktörü göz önünde bulundurmanız gerekir. Öyleyse farklı özelliklerdeki en iyi klasik gitar önerilerini gelin birlikte keşfedelim.

Haber

Gitar kılıfı, terlik tabanı... Akılalmaz yöntemler İstanbul Havalimanı'nda ortaya çıkartıldı! Önce X-Ray'de görüldü

İstanbul Havalimanı’nda gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda akıllara durgunluk veren yöntemler ortaya çıkartıldı. X-Ray taramasından geçirilen bir gitar çantasında sıra dışı yoğunluk fark edilip detaylı arama yapılınca uyuşturucu gizlendiği anlaşıldı. Şüpheli gözaltına alınırken bir diğer operasyonda ise riskli olarak değerlendirilen bir kargo açıldı ve içindeki terlikte farklı bir dikiş olması dikkat çekince terlik tabanına gizlenmiş vaziyette uyuşturucu bulundu.

Haber

Gitarının tellerini yenilemek isteyenler için en iyi klasik gitar telleri

Klasik gitarla ilgileniyorsanız gitarınızın bakımını düzenli şekilde yapıyor olmalısınız. Aksi takdirde müzikle uğraşırken aldığınız keyfi sürdürmeniz pek mümkün değil. Bakımın en önemli basamaklarından biri ise vakti geldiğinde gitarın tellerini değiştirmek. Siz de klasik gitarınızın tellerini değiştirmenin vaktinin geldiğini düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. Farklı özelliklerdeki klasik gitar tellerini gelin birlikte inceleyelim.

Haber

Enstrüman çalmak isteyenler için en iyi akustik gitar markaları ve önerileri

Enstrüman öğrenmek isteyenlerin ilk tercihi genelde gitar oluyor. Akustik gitarla klasik gitar farkını oluşturan çelik teller, gitarın daha yüksek ses çıkarmasını sağladığından yeni başlayanların tercihi genelde akustik modellerden yana oluyor. Eğer yüksek, net ve kaliteli ses çıkarabilen bu müzik aletlerinden edinmek istiyorsanız en iyi akustik gitar modellerinden oluşan listemizi mutlaka inceleyin.

Haber

Gitarının tellerini yenilemek isteyenlere en iyi gitar teli markaları

Gitar çalmaktan çok keyif alıyorsunuz ama bu aralar gitar bir türlü istediğiniz akorda gelmiyor mu? Öyleyse muhtemelen artık tellerin değişme vakti gelmiş. Önce gitarın tellerini şöyle dikkatlice gözleyin. Ezilen ve oksitlenen yerler olup olmadığına bir bakın. Eğer gitarınızın tellerini yenilemeniz gerekiyorsa gelin, mükemmel tınıyı alabileceğiniz en iyi gitar teli markalarına beraber bir göz atalım!

Haber

Kapattığı iş yerindeki enstrümanları bağışladığı öğrencileri müzikle buluşturdu

Doğuştan ellerini ve ayaklarını kullanamayan İzmirli bedensel engelli Murat Duran, sağlık problemi nedeniyle kapattığı iş yerindeki enstrümanları Torbalı ilçesinde kırsal mahalledeki okula bağışladı - Duran: "Müzik aletlerini bir okula bağışlayıp müzik sınıfı kurdurmak, çocuklara müziği sevdirmek, müzikle küçük dokunuşta bulunmak istedim. Ölmeden önce bu hayalimi gerçekleştirdim çok mutluyum"

Yurthaber

Yangın çıkınca gitarıyla balkona sığındı

Kurtarılan Abdurrahman Üter: - "(Evde olmayan) Eşim beni arayarak 'Ev yanıyor haberin yok mu?' dedi. Ben de yattığımı söyledikten sonra telefonu kapattım"

Yurthaber

Siirt'te evden saz ve gitar çaldığı iddia edilen kişi yakalandı

Siirt'te evden saz ve gitar çaldığı iddia edilen kişi yakalandı

Yurthaber

Hem amatör hem profesyoneller için en iyi elektro gitar markaları hangileri?

Gitar, hemen her şarkıya uyan ses rengi ile en çok tercih edilen enstrümanlardan biri. Elektrogitarlar ise özellikle rock müzik sevenlerin vazgeçilmezi. Siz de gitar türleri arasından elektrogitarı tercih edenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Başlangıç seviyesinden profesyonel modellere kadar birçok elektrogitarı listelediğimiz yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Haber

Hem başlangıç hem profesyonel müzisyenler için en iyi gitar markaları ve modelleri

İster yeni başlayacak olun ister profesyonel, gitar satın almak istediğinizde birçok farklı model arasında kaybolabilirsiniz. Eğer sizin için de durum böyleyse endişelenmenize gerek yok. Hem başlangıç seviyesindekiler hem profesyoneller için en iyi gitar marka ve modellerini araştırdık.

Trend

Mahir öğretmen kukla gösterisi ve şarkılarla ders işliyor

Samsun'un Kavak ilçesinde sınıf öğretmeni Mahir Çuğu, öğrencilerinin derse ilgisini artırmak ve anlattıklarının akılda kalması için sanattan yararlanıyor - Palyaço makyajı yapıp renkli peruk takan Mahir öğretmen, tiyatro, müzik ve bestelediği öğretici çocuk şarkılarıyla müfredattaki dersleri farklı yöntemlerle öğrencilerine anlatıyor - Mahir Çuğu: - "Hem çocukları eğlendiriyorum hem de öğretmem gerekeni öğretiyorum"

Yurthaber

Pink Floyd’un kurucusu Syd Barrett’a ait gitar 20 bin sterline satıldı

İngiliz rock grubu Pink Floyd’un kurucusu Syd Barrett’a ait gitar, İngiltere’deki Cheffins müzayedesinde 20 bin sterline alıcı buldu.

Haber

Gitarın içine gizli kamera yerleştirdi! Oğlunu uyuşturucu batağından kurtardı

Antalya'da gitarın içine yerleştirdiği gizli kamerayla 18 yaşındaki oğlu Y.M.'yi izleyen anne M.M., oğlunu uyuşturucu bataklığından çekip kurtarmayı başardı.

Haber

Gitar teli değiştirme sandığınızdan daha kolay: Gitar teli nasıl takılır?

Gitar teli değiştirme zor bir işlem gibi görünse de adım adım uygulandığında düşünüldüğünden daha kolay olduğu anlaşılacaktır. Gitar teli değiştirmede dikkat edilmesi gereken nokta kopmaması için teli doğru yönde çevirmektir. Yoksa teli değiştiren kişinin yaralanmasına sebebiyet verebilir. Pense ve burgu sargı teli yardımı ile takılan gitar telini değiştirme işlemi, akort sırasında istenilen sonuç alınamadığında devreye sokulur. Peki gitar teli nasıl takılır?

Trend

Yeni başlayanlar için bas gitar nasıl tutulur?

Enstrüman çalmak ve sahnede olma hayaliyle bile birçok kişiyi kendine çeken bir arzu haline gelebilir. Ancak bunun için oldukça zor ve uzun bir yol vardır. Bunun ilk kuralı da enstrümanı doğru tutmaktır. Bas gitarın da nasıl tutulması gerektiğini bilmek önem taşır. İşte bas gitar çalmak isteyen kişiler için gitarın nasıl tutulması gerektiğine dair bilgiler...

Trend

Elvis Presley’in gitarı rekor fiyata satıldı

Elvis Presley'in İsveç yapımı gitarı 500 bin dolara alıcı buldu.

Haber

Amcasının iskeletinden elektro gitar yaptı

Prince Midnight’a merhaba deyin. Amcasının iskeletinden elektro gitar (Skelecaster) yapan müzisyen, belki de hiç olmadığı kadar popüler hale geldi. Tabii bu iyi mi kötü mü, tartışılır.

Haber

Erzurum'da gençler Barış Manço'yu yaptıkları kardan adam ve seslendirdikleri eserleriyle andı

Erzurum'da "gençler" Barış Manço'yu yaptıkları kardan adam ve seslendirdikleri eserleriyle andı

Yurthaber

Cıbıltepe'de kayak heyecanı mini konserlerle eğlenceli hale geliyor

Turistlerin kar üzerinde mini konserler verdiği kayak merkezinde, kayakseverler de güzel havada şarkılara eşlik edip keyifli anlar yaşıyor

Yurthaber

Genç müzisyenin közde mantısı gitar tınılarıyla damakları tatlandırıyor

Kocaeli'de kafe işleten Emre Aksal, Bosna Hersek'te yediği "közde börekten" ilham alarak hazırladığı "közde mantıyı" müşterilerine müzik eşliğinde sunuyor - Emre Aksal: - "Hem şeflik hem de gitar eğitmenliğini profesyonel anlamda yapmaya karar verdim, ikisini de birleştirdim. Hayalim de bir dükkan açıp içerisinde hem müziğimi hem de yemeğimi yapıp sunmak"

Yurthaber

Sahilde gitar çalan tıp fakültesi öğrencisi dehşeti yaşadı! Çenesini kırdılar

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, Mert B. (21), Murat B. (19) ve G.K.S. (21), tıp fakültesi son sınıf öğrencisi Çağatay Çelik'i arkadaşlarıyla sahilde gitar çaldığı sırada darbederek, çenesini kırdı. Çenesinden ameliyat olan ve takılan vidalar nedeniyle güçlükle konuşan Çelik, "Bana denk gelmesi üzücü oldu; çünkü ben hep iyi bir insan olmaya çalıştım" dedi.

Haber

Vicento Amigo, 21 Aralık'ta İstanbul'da sahne alacak

Vicento Amigo, 21 Aralık'ta İstanbul'da sahne alacak

Magazin

Görme engelli gencin konservatuvar hayali

Denizli'de okulda tanıştığı gitarda gösterdiği yetenekle dikkati çeken 16 yaşındaki görme engelli Ceyda Çınar, gelecekte konservatuvara gitmeyi istiyor - Ceyda Çınar: - "Şarkı söylerken kendimi çok iyi hissediyorum. Müzik benim gören gözüm, duyan kulağım oldu" - "En sevdiğim sanatçı Haluk Levent. Benim gibi engelli insanlara ve yardıma ihtiyaç duyanlara el uzatıyor. Onunla tanışmayı ve sahneye çıkıp birlikte şarkı söylemeyi çok isterim"

Haber

Görme engelli gencin konservatuvar hayali

Denizli'de okulda tanıştığı gitarda gösterdiği yetenekle dikkati çeken 16 yaşındaki görme engelli Ceyda Çınar, gelecekte konservatuvara gitmeyi istiyor - Ceyda Çınar: - "Şarkı söylerken kendimi çok iyi hissediyorum. Müzik benim gören gözüm, duyan kulağım oldu" - "En sevdiğim sanatçı Haluk Levent. Benim gibi engelli insanlara ve yardıma ihtiyaç duyanlara el uzatıyor. Onunla tanışmayı ve sahneye çıkıp birlikte şarkı söylemeyi çok isterim"

Yurthaber

Blues müziğin kralı B.B. King'in gitarı açık arttırmada

Blues müziğin ünlü ismi B.B. King'in özel yapım gitarı ABD'de açık arttırmayla satışa çıkarılacak

Haber

Gaziantep'te otomobilden gitar çalan zanlı tutuklandı

Gaziantep'te otomobilden gitar çalan zanlı tutuklandı

Haber

Gaziantep'te otomobilden gitar çalan zanlı tutuklandı

Gaziantep'te otomobilden gitar çalan zanlı tutuklandı

Yurthaber

Minik eller piyano ve gitarla hayat buluyor

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, minik öğrencilerine verdiği eğitimle özel okulları aratmıyor - Survivor parkuruyla öğrencilerine beceri kazandıran okul, öğrencilerinin özellikle piyano ve gitar eğitimi sayesinde derslere koşarak gelmesini sağlıyor - Okul Müdürü Ekrem Kızılkaya: - "Öğrencilerimiz her gün gelip bize kursun hangi gün olduğunu soruyor. Zaten koşarak okula geliyorlar. Bizim de amacımız bu" - Müzik öğretmeni Hasan Aydın: - "Öğrencilerimiz daha önce piyanoyu görmemiş, piyanoyu sadece televizyonda görmüşler. Bu kadar umutla bekleyen çocuklara bizler de bir adım atarak çalışıyoruz"

Yurthaber

Minik eller piyano ve gitarla hayat buluyor

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, minik öğrencilerine verdiği eğitimle özel okulları aratmıyor - Survivor parkuruyla öğrencilerine beceri kazandıran okul, öğrencilerinin özellikle piyano ve gitar eğitimi sayesinde derslere koşarak gelmesini sağlıyor - Okul Müdürü Ekrem Kızılkaya: - "Öğrencilerimiz her gün gelip bize kursun hangi gün olduğunu soruyor. Zaten koşarak okula geliyorlar. Bizim de amacımız bu" - Müzik öğretmeni Hasan Aydın: - "Öğrencilerimiz daha önce piyanoyu görmemiş, piyanoyu sadece televizyonda görmüşler. Bu kadar umutla bekleyen çocuklara bizler de bir adım atarak çalışıyoruz"

Haber

Müzik aşkı 80 yaşından sonra gitarist yaptı

Manisa Akhisar'da yaşayan 85 yaşındaki Halim Barca, içindeki müzik tutkusunu 80 yaşından sonra öğrendiği gitarıyla kendi bestelerini çalarak yaşatıyor - Barca: "Kursları ve okulları seviyorum. Enstrüman çalma hastasıyım. Gençliğimde bütün düğünlere gider oynardım. Duvarda asılı sazı gördükçe elim ayağım titrer heyecandan" - "Arkadaşlarım bana 'Gitarı bırak' diyor. Bazı komşularım evde gitar çalışıyorum diye şikayet ediyorlarmış. Onlara da kulaklık takarak önlem aldım. Tepki gösterenlere gülüyorum"

Haber

Müzik aşkı 80 yaşından sonra gitarist yaptı

Manisa Akhisar'da yaşayan 85 yaşındaki Halim Barca, içindeki müzik tutkusunu 80 yaşından sonra öğrendiği gitarıyla kendi bestelerini çalarak yaşatıyor - Barca: "Kursları ve okulları seviyorum. Enstrüman çalma hastasıyım. Gençliğimde bütün düğünlere gider oynardım. Duvarda asılı sazı gördükçe elim ayağım titrer heyecandan" - "Arkadaşlarım bana 'Gitarı bırak' diyor. Bazı komşularım evde gitar çalışıyorum diye şikayet ediyorlarmış. Onlara da kulaklık takarak önlem aldım. Tepki gösterenlere gülüyorum"

Yurthaber

Göbeklitepe'de gitar esintisi

"Tarihin sıfır noktası" olarak kabul edilen Göbeklitepe Ören Yeri Amfi Tiyatro'da liseli öğrenciler, köy çocukları için konser verdi

Haber

Göbeklitepe'de gitar esintisi

"Tarihin sıfır noktası" olarak kabul edilen Göbeklitepe Ören Yeri Amfi Tiyatro'da liseli öğrenciler, köy çocukları için konser verdi

Yurthaber

Zorlu ameliyatların stresini spor ve müzikle atıyor

İzmir'de görevli ortopedi ve travmatoloji uzmanı Mehmet Özel, ney, klarnet ve piyano çalıp snowboard, dalış, kayak ve yamaç paraşütü gibi aktiviteler yaparak mesleğinin getirdiği stresten uzaklaşmaya çalışıyor - Opr. Dr. Mehmet Özel: - "Zorlu ameliyatlardan çıktıktan sonra insan gevşemek istiyor bunu da en çok müzik ve sporla yapabiliyorsunuz"

Yurthaber

Zorlu ameliyatların stresini spor ve müzikle atıyor

İzmir'de görevli ortopedi ve travmatoloji uzmanı Mehmet Özel, ney, klarnet ve piyano çalıp snowboard, dalış, kayak ve yamaç paraşütü gibi aktiviteler yaparak mesleğinin getirdiği stresten uzaklaşmaya çalışıyor - Opr. Dr. Mehmet Özel: - "Zorlu ameliyatlardan çıktıktan sonra insan gevşemek istiyor bunu da en çok müzik ve sporla yapabiliyorsunuz"

Haber

Açık beyin ameliyatı olurken gitar çaldı

Güney Afrika'da bir caz müzisyeni, açık beyin ameliyatı olurken gitar çaldı.

Haber

Köy okulunu konservatuvara çevirdi

Samsun'un Asarcık ilçesindeki ortaokula 6 yıl önce atanan müzik öğretmeni Hakan Turgut'un derslerinde gitarla tanışan öğrenciler için müzik, tutkuya dönüştü - 157 öğrenciden 110'unun gitarının bulunduğu okulda, hemen hemen her öğrenci mezun olmadan gitar çalmayı öğreniyor - Hakan Turgut: - "Önce kendi gitarımı verdim öğrencilerime. Dört yıl önce de kendilerine gitar almaya başladılar. 5, 10, 50 derken 110 öğrenciye kadar çıktı. Neredeyse gitarı olmayan öğrencimiz kalmayacak"

Haber

Karanlık dünyasını müzikle aydınlattı

Siirt'te yaşayan, 11 yaşında geçirdiği göz hastalığı nedeniyle yüzde 95 görme kaybı yaşayan 71 yaşındaki Yavuz Bekman, yardım almadan öğrendiği ut, cümbüş ve gitar gibi 8 farklı enstrüman çalarak çevresindekilerin ilgisini çekiyor - Bekman: - "Hayata küsmemek lazım. Engelliler hiçbir zaman dünyalarını karartmasın ve mutlu olabilmek için en az bir enstrüman çalsın" - "Halimden memnunum. Dünyaya bir daha gelsem aynı kişi olarak gelmek isterim"

Yurthaber

Karanlık dünyasını müzikle aydınlattı

Siirt'te yaşayan, 11 yaşında geçirdiği göz hastalığı nedeniyle yüzde 95 görme kaybı yaşayan 71 yaşındaki Yavuz Bekman, yardım almadan öğrendiği ut, cümbüş ve gitar gibi 8 farklı enstrüman çalarak çevresindekilerin ilgisini çekiyor - Bekman: - "Hayata küsmemek lazım. Engelliler hiçbir zaman dünyalarını karartmasın ve mutlu olabilmek için en az bir enstrüman çalsın" - "Halimden memnunum. Dünyaya bir daha gelsem aynı kişi olarak gelmek isterim"

Haber

İzmirli turizmci hayatını yerleştiği köye adadı

Tanınmış bir çok turistik otelde üst düzey yöneticilik yapan, en son çalıştığı firmadan ani bir kararla ayrılan İzmirli turizmci Ahmet Karakayan hayatını, eşiyle beraber 10 yıl önce yerleştiği Karaburun'un Küçükbahçe köyünde adadı - Sokağındaki evlerin dış duvarlarını boyayan Karakayan, kumsalına sokak kütüphanesi açtığı, Küçükbahçe için şarkı besteledi - Ahmet Karakayan: - "Sessizliği ve sapa oluşu bana burayı sevdirdi. Bir cuma günü işten çıktım pazartesi günü işi bıraktığımı söyledim"

Haber

Paraşütle atlarken gitar çaldığı görüntüleri milyonlar izledi

Yunus Emre Enstitüsü'nün "Misafirimiz Olun" projesi kapsamında Türkiye'de ağırlanan Çinli şarkıcı Xu Fei'nin, Fethiye'de paraşütle atlarken gitar çaldığı görüntüleri 70 milyon kişi izledi

Haber

Toplu gitar çalma dünya rekoru denemesi

Adana'da 6. Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında "Toplu gitar çalma" rekor denemesi gerçekleştirildi - Guinness Rekorlar Merkezi denetiminde gerçekleştirilen etkinlikte, yeterli sayıya ulaşılamaması nedeniyle rekor kırılamadı

Haber

Konserlerine 50 yıllık gitarıyla çıkıyor

Dünyanın önde gelen gitar virtüözlerinden biri kabul edilen flamenko sanatçısı ve besteci Serranito, konserlerine 50 yıllık gitarıyla çıkıyor.

Magazin