Glüt Haberleri

Yaza fit girin! Kilo vermenizi kolaylaştıracak sağlıklı atıştırmalıklar

Yaz mevsimine fit girmek isteyenler için sağlıklı atıştırmalıkların önemi büyük. Peki, neden sağlıklı atıştırmalıklar tercih etmeliyiz? Eğer ki uzun vadeli olarak sağlıklı ve formda kalmak istiyorsak vücudumuzun enerji seviyesini dengeleyecek ve tokluk hissini artıracak gıdalarla beslemeliyiz. Biz de bu yaz, fit görünmek isteyenler için hem lezzetli hem de sağlıklı harika bir atıştırmalık listesi hazırladık. İşte detaylar!

Yemek 17-04-2024 16:04

Ünlü şeften ramazan ayında Osmanlı mutfağından öneriler

Yemek yazarı ve şef Rafet İnce, gelecek kuşaklara aktarılması için çalışmalar yaptığı Osmanlı saray mutfağının ramazana özel sağlıklı lezzetlerine ilişkin önerilerini sıraladı.

Yemek 11-03-2024 12:10

Sahur ve iftar sofralarınızın vazgeçilmezi olacak gıda ürünleri

Ramazan sofralarınızın vazgeçilmezi olacak gıda ürünlerini keşfetmeye hazır mısınız? Siyah pirinçten kemik iliği suyuna, tarhanadan hurma özüne besleyici ve doyurucu lezzetlerle Ramazan ayında az ve öz yemek isteyenler için özel bir liste hazırladık. Sağlıklı ve keyifli bir Ramazan geçirmek isteyen herkesi içeriğimize göz atmaya davet ediyoruz.

Yemek 09-03-2024 03:59

Gün boyu tok hissetmenizi sağlayıp susatmayacak yiyecekler

Oruç tutarken en büyük zorluklardan biri, ilerleyen saatlerde bastıran susuzluk ve açlık hissi, ancak endişelenmeyin! Sahurda sağlıklı beslenme alışkanlıkları ve doğru besin tercihleriyle bu zorluğun üstesinden gelmek mümkün. Bu nedenle sizin için gün boyu tok tutacak ve susatmayacak yiyecekleri bir araya getirdik. Bu yiyecekleri sahurda tüketerek gün boyunca enerjinizi koruyabilir ve orucunuzu daha rahat bir şekilde tutabilirsiniz. İşte detaylar!

Yemek 09-03-2024 00:48

Diğer Haber Etiketleri

kolonya badem sütü bal bulgur ceviz chia tohumu Hindistan cevizi kuru fasulye kuruyemiş pekmez Propolis süt tahin tarhana hurma Kurban Bayramı şeker bayram şekeri makarna Gluten Ramazan menüsü ekmek Pirinç çikolata Türk kahvesi diyet iftar Sahur baklava Mısır badem yayla Ramazan siyah pirinç tarifi yulaf lapası tarifi ceviz besin değeri cevizin faydaları çikolata çeşitleri baklava çeşitleri bulgur pilavı bitter çikolata fıstık ezmesi granola glüten nedir glutensiz besinler glutensiz beslenme glutensiz ekmek glutensiz ürünler atıştırmalık diyet kahvaltı diyet tarifler diyet ürünleri diyet yemekleri karabuğday unu karnıyarık otu kahvaltıda kahvaltılık kahvaltılık gevrek kahvaltılık tarifler yulaf ezmesi yulaf lapası yeşil mercimek yeşil mercimek besin değeri kek tarifleri lokum madlen çikolata makarna makinesi propolis damla propolis faydaları propolis nedir protein bar siyah pirinç siyah zeytin tarif kuru incir kuru incirin faydaları kuvertür çikolata kırmızı mercimek osmanlı mutfağı bastı muzlu yulaf lapası tarifi kirde kahvaltısı farklı lezzetler cildi yıkanır mı kuru kayısı marmelatı kek ta tatlı yiyecek bulgurlu pirinç pilavı kiraz marmelatı alıç meyve tatlı yiyecekler soğuk kahveler en iyi kuru fasulye aşlama türk yemeği farklı tarifler yiyecekler muzlu yulaf lapası ağzı portakal marmelatı hint mutfağı düşük kalorili tatlılar kek tarif türk kahve leziz farklı yemekler yeşil mercimeğin faydaları vanilya pirinç ve bulgur pilavı kahvaltılık ne yapılır istan cevizi şeftali marmelat yulaf lapası muzlu ju, yulaf lapası kaç dakikada pişer glutensiz kurabiye diyet ekmeği kırmızı mercimek faydaları hindistan cevizi sütü sağlıklı besinler karnıyarık otu faydaları bulgur pilavı faydaları bulgur faydaları hindistan cevizi sütü faydaları

Glüt

Glüt Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Glüt Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Güne zinde başlamanızı sağlayacak en iyi propolis markaları

Bağışıklık sisteminiz yeterince güçlü değilse ve kendinizi yeterince enerjik hissetmiyorsanız arıların mucizesi sonucu üretilen propolis takviyelerinden kullanabilirsiniz. Antioksidan, antimikrobiyal, antifungal gibi özelliklere sahip, vitamin ve mineral açısından oldukça zengin olan en iyi propolis markaları bu yazımızda sizleri bekliyor.

Yemek 07-03-2024 14:58

Diyet yaparken ekmekten vazgeçemeyenler buraya! Diyete uygun ekmek önerileri

Kilo vermeye karar veren herkesin ilk işi ekmeği hayatından çıkarmak oluyor. Fakat ekmeği kesmeden de diyet yapmak mümkün. Diyet yaparken öğünlerinize ekleyebileceğiniz sağlıklı ve az kalorili ekmek seçimi yapmak önemli bir detay. Hem sağlıklı beslenmek hem de ekmekten vazgeçmek istemiyorsanız sizler için birkaç seçenek mevcut.

Yemek 13-10-2023 15:36

Hem sağlıklı hem güvenilir en iyi süt çeşitleri ve markaları

Süt, besin değeri yüksek olduğu için hem yetişkinler hem çocuklar için oldukça önemli bir gıda. İleri yaştaki kemik rahatsızlıklarını önlemek; kalsiyum, fosfor ve protein ihtiyacını karşılamak için her yaş grubundan insanın düzenli olarak süt tüketmesi gerekiyor. Siz de "En iyi süt hangisi?" diye merak ediyorsanız gelin, hayvansal sütlerden vegan alternatiflere kadar pek çok farklı sütün yer aldığı listemizi birlikte inceleyelim.

Yemek 25-09-2023 17:46

Doğal şifa kaynağı olarak kullanabileceğiniz en iyi karnıyarık otları ve markaları

Doğanın şifalı gücünden kim faydalanmak istemez ki? Şifalı otlar birçok derde deva olurken vücudumuza da iyi geliyor. Karnıyarık otu da, faydaları saymakla bitmeyen bitkilerden! Son zamanlarda sağlıklı beslenme stilinin bir parçası hâline gelen karnıyarık otu bitkisi nedir ve nasıl kullanılır? Şifa kaynağı karnıyarık otunu yakından tanımak isterseniz gelin, en iyi karnıyarık otu önerilerinin yer aldığı listeyi beraber inceleyelim!

Yemek 23-08-2023 14:35

Şeker ihtiyacını sağlıklı ve fit kalarak çözmek isteyenlere en iyi kuru incir çeşitleri

Sağlıklı beslenmeye dikkat edenler için şekersiz atıştırmalıklar hayat kurtarıcı olabiliyor. Tatlı krizlerinizi meyvelerin doğal şekeri ile atlatmak isterseniz kuru incir sizin için iyi bir alternatif olabilir. Her mevsim tüketilebileceğiniz ve kolaylıkla yanınızda taşıyabileceğiniz en iyi kuru incir tavsiyelerine ihtiyaç duyuyorsanız harika bir listeyle karşınızdayız. Haydi gelin, en iyi kuru incir çeşitlerinin yer aldığı listeyi birlikte inceleyelim!

Yemek 18-08-2023 16:35

Hayvansal süt tüketmek istemeyenler için hem sağlıklı hem lezzetli alternatif süt önerileri

Son yıllarda hem dünyada hem ülkemizde bitkisel sütler başta veganlar olmak üzere sağlıklı beslenmeye özen gösteren birçok kişinin tercihi hâline geldi. Siz de normal süt yerine tariflerinizde kullanmak ve güvenle tüketmek için bir alternatif arıyorsanız Hindistan cevizinden bademe, yulaftan soyaya kadar farklı süt çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. İşte severek tüketeceğiniz, normal süte alternatif olabilecek ürünler!

Yemek 18-08-2023 16:35

Sofraların vazgeçilmezi hem pratik hem lezzetli en iyi kuru fasulyeler ve markaları

Türk mutfağının olmazsa olmazlarından kuru fasulye, faydaları saymakla bitmeyecek bir lezzet. Besleyiciliğinin yanı sıra lezzetiyle de sofraları süsleyen kuru fasulye besin değeri açısından oldukça zengin. Özellikle içeriğinde bolca bulunan manganez ve demir sayesinde vücudunuzun günlük enerji ihtiyacını karşılayan bu eşsiz lezzet, sizi uzun süre tok tutarak kilo vermenize yardımcı olur. Gelin, sofralarınızın yıldızı olacak en iyi kuru fasulye çeşitlerini birlikte inceleyelim.

Yemek 15-08-2023 17:56

Yemek listesine farklı bir öneri isteyenlere hem faydalı hem lezzetli siyah pirinç

Pirinç, Türk mutfağında çok kullanılan ürünlerin başında geliyor. Sadece Türk mutfağının değil, dünya mutfağının da vazgeçilmezi olan pirincin birçok türü bulunuyor. Bu türler arasında son zamanlarda popüler olan siyah pirinç, sağlıklı yapısı ve lezzetiyle mutfakların vazgeçilmezlerinden olmaya aday. Gelin, yüksek lif oranı ve zengin mineralli yapısına karşın düşük şeker oranıyla oldukça sağlıklı bir yemek deneyimi sunan en iyi siyah pirinçlere göz atalım!

Yemek 01-08-2023 17:47

Zayıflamak istiyorum ama şekerden vazgeçemiyorum. diyenlere şekeri aratmayacak ürün ve tarif önerileri

Fazla kilolardan kurtulmak ve çok daha sağlıklı bir yaşam sürmek için rafine şekerden uzak durmak gerekiyor. Ancak tatlıdan vazgeçebilmek o kadar da kolay değil. Eğer siz de rafine şeker kullanmadan tatlı ihtiyacınızı gidermek istiyorsanız birbirinden pratik tariflerin ve ürün önerilerinin yer aldığı yazımızı mutlaka okumalısınız.

Yemek 01-08-2023 17:46

Yaz diyetini tatlandırmak isteyenlere: İşte gönül rahatlığıyla diyetinize ekleyeceğiniz düşük kalorili tok tutan ürünler

Yaza hazırlık yapmak için diyete başlayanlar bu rutini yaz mevsimi boyunca da devam ettirmeyi tercih ediyor. Bu sebeple de gün boyu birbirinden sağlıklı ve düşük kalorili yiyeceklere ihtiyaç duyuluyor. Hem sağlıklı beslenmek hem kilo vermek için diyet yapmaya çalışıyorsanız size kılavuzluk yapabilecek, her öğünde yiyebileceğiniz düşük kalorili ve doyurucu ürünler listemizi inceleyebilirsiniz!

Yemek 26-07-2023 16:27

Hem faydalı hem lezzetli en iyi kırmızı mercimek ve markaları

Türk mutfağında kuru bakliyat kullanımı oldukça yaygın. Soğan, salça ve yağ üçlüsüyle şahane yemekler hazırlayabildiğimiz mutfağımızda kırmızı mercimek de olmazsa olmazlar arasında. Siz de hem faydalı hem lezzetli yemekler için en iyi kırmızı mercimek markalarını birlikte keşfetmeye hazırsanız hadi başlayalım!

Yemek 21-07-2023 18:11

Pirinç yerine bulgur pilavı sevenler için en iyi pilavlık bulgur çeşitleri

Lezzeti ve doyuruculuğuyla sofraların baş tacı olan bulgurun ince, kepekli, köftelik, pilavlık ve daha pek çok çeşidi bulunuyor. Kimi zaman tatlılarda kimi zaman çorbalarda kullandığımız pilavlık bulgur ise şahane lezzeti ile yemeklerinize eşlik ediyor. Tadına doyum olmayan en iyi pilavlık bulgur markası önerilerini sizler için araştırdık. İşte birbirinden kaliteli en iyi pilavlık bulgur çeşitleri!

Yemek 18-07-2023 15:21

Sporcuların gözdesi ve faydaları sayarak bitmeyen en iyi yeşil mercimek markaları

Tam bir protein deposu olan yeşil mercimek, sporcuların ve beslenmesine özen gösterenlerin vazgeçilmezi. Siz de pratik, sağlıklı ve doyurucu öğünler hazırlamak için yeşil mercimek arıyorsanız doğru yerdesiniz. En iyi yeşil mercimek markasının hangisi olduğu konusunda tavsiyeye ihtiyacınız varsa gelin, en iyilere beraber bakalım!

Yemek 07-07-2023 16:01

Tatlı atıştırmalıklardan hediye kutularına bayramda misafirlerinizi mutlu edecek ürünler

Bayramda evinize gelen misafirlere şahane sunumlar hazırlamak ya da hediyeler vermek istiyorsanız müjdemizi isteriz. Hem ikram etmeye hem hediye olarak vermeye uygun, farklı türlerdeki ürünlerden oluşan bir liste hazırladık! Gelin, atıştırmalıklardan hediye kutularına, bayram sohbetlerinizi daha keyifli hâle getirecek o ürünlere birlikte bakalım!

Yemek 27-06-2023 17:08

Kahvaltı hazırlamaya üşenenlere müjde! İşte sağlığınızdan ödün vermeden tüketebileceğiniz en iyi hazır kahvaltı ürünleri

Kahvaltı pek çok kişi için günün en önemli öğünü. Günün tüm enerjisini belirleyici özelliği olması sebebiyle bu öğünde sağlıklı gıdalar tüketmek sağılığımıza pozitif etki sağlıyor. Ancak kimi zaman aceleden kimi zaman yoğunluktan dolayı kahvaltı hazırlamaya üşenebiliyoruz. Gelin, sağlığınızdan ödün vermeden tüketebileceğiniz en iyi hazır kahvaltı ürünlerini hep birlikte inceleyelim.

Yemek 15-05-2023 18:36

Yeni ve farklı bir lezzet isteyenlerin tercihi en iyi marmelat çeşitleri

Kahvaltı, pek çok kişi için günün en güzel öğünü. Bir de sofrada marmelat gibi bu öğünü taçlandıran lezzetler varsa o masadan kalkmak bir hayli zor. Siz de kahvaltı sofranızdan marmelatı eksik etmiyorsanız harika bir listeyle karşınızdayız. Gelin; doğal, katkısız, şekerli ve şeker ilavesiz marmelatların yer aldığı listemizi hep birlikte inceleyelim!

Yemek 10-05-2023 16:09

Bayramda misafirlerinize ikram edebileceğiniz en güzel çikolatalar ve şekerler

Ramazan Bayramı demek, bol bol çikolata ve şeker yemek demek! Her yaştan kişinin büyük heyecanla beklediği bayrama az bir zaman kala herkes alışveriş listelerini tamamlayama çalışıyor. Listelerin başında yer alan çikolata ve şekerlemelerse çok farklı alternatifler sunulduğu için karar vermek kolay olmayabiliyor. Biz de işinizi biraz olsun kolaylaştırmak istedik ve birbirinden lezzetli bayram şekerlemelerini bir araya getirdik! Haydi, hepsine göz atalım!

Yemek 17-04-2023 16:14

Tatlılarınız ve yemekleriniz için en iyi kırık pirinç çeşitleri

Mutfakların vazgeçilmez bakliyat ürünlerinden biri olan pirinç, hem lezzetli hem doyurucu olması sebebiyle birçok yemekte kullanılıyor. Şekli, rengi ve boyutu ile birbirinden ayrılan, tatlıdan tuzluya pek çok yiyeceği hazırlarken kullanabileceğiniz pirinç türlerinden biri de kırık pirinç. Gelin, fiyat açısından diğer pirinç çeşitlerine göre daha ekonomik olan ve dolma, sütlaç, çorba gibi yiyeceklerin lezzetine lezzet katan en iyi kırık pirinçleri birlikte inceleyelim.

Yemek 26-02-2023 21:53

Sağlıklı beslenen ve diyet yapan kişilerin tüketebileceği lezzetli, düşük kalorili yulaf lapası tarifleri

Lif açısından zengin besinleri tüketmek, sağlık için oldukça önemli. Eğer siz de öğünlerinize sağlıklı alternatifler eklemek istiyorsanız yulafla hazırlanan birbirinden leziz tarifleri deneyebilirsiniz. Üstelik bu öğünleri hazırlamak çok kolay. İşte karşınızda hem damak tadınıza uygun hem lezzetli yulaf lapası tarifleri!

Yemek 23-02-2023 16:50

Faydaları saymakla bitmeyen en iyi ceviz çeşitleri ve markaları

Cevizin faydaları, saymakla bitiremeyeceğimiz kadar çok. Yüksek antioksidan içeriği sayesinde bağışıklığı güçlendirici etkiye sahip olan ceviz, yeterli miktarda tüketildiğinde vücutta birçok olumlu etki sağlıyor. Gelin, birbirinden kaliteli ve lezzetli en iyi ceviz çeşitlerini birlikte inceleyelim.

Yemek 20-02-2023 16:04

Formuna dikkat edenlere glütensiz tarifler için gerekli malzemeler listesi

Formunuza dikkat ediyor ve sağlıklı beslenme alışkanlığını benimsiyorsanız ya da glütene karşı intoleransınız varsa tükettiğiniz ürünlere dikkat etmeniz gerekir. Günümüzde pek çok paketli gıda işlenmiş olduğu için glüten içerebiliyor. Bu nedenle aldığınız her bir ürünün içindekiler kısmına göz atmanız gerekir. Neyse ki marketlerde pek çok glütensiz ürün yer almaya başladı. Biz de glütensiz beslenme diyetinize ekleyebileceğiniz özel ürünleri sizin için bir araya getirdik.

Yemek 02-12-2022 18:18

Kolayca lezzetli makarnalar yapmanızı sağlayacak en iyi makarna makineleri

Hamur işlerinin yıldızı makarnayı paketli olarak satın almaktan sıkıldıysanız bir makarna makinesine ihtiyacınız var demektir! Otomatik seçeneklerden manuel modellere kadar birçok farklı ürün arasından size ve ihtiyaçlarınıza en uygun makarna makinesi bulmak istiyor ve "En iyi makarna makinesi markası hangisi?" diye soruyorsanız yazımızı inceleyebilirsiniz.

Yemek 11-11-2022 18:22

Sağlıklı beslenmek isteyenler için olmazsa olmaz en iyi badem sütü markaları

Sağlık problemleri ya da vegan yaşam tarzı seçimi nedeniyle bitki bazlı gıda ürünlerini tercih ediyor olabilirsiniz. O hâlde badem sütü, öğünlerinize ekleyebileceğiniz harika bir alternatif. Düşük kalorili olması sebebiyle diyet yapanların da tercih ettiği hem lezzetli hem sağlıklı bir içecek alternatifi olan badem sütünü yakından incelemeye ne dersiniz? Öyleyse yazımızı okumaya devam edin!

Yemek 23-09-2022 14:00

Normal süt içmek istemeyenlerin bir numaralı tercihi en iyi Hindistan cevizi sütleri

Son yıllarda ülkemizde ve dünyada gittikçe popüler hâle gelen Hindistan cevizi sütü, veganlar olmak üzere sağlıklı beslenmeye ve çevreye önem gösteren kişilerce sıklıkla tercih ediliyor. Siz de tariflerinizde Hindistan cevizi sütüne yer vermek istiyor ve "En iyi Hindistan cevizi sütü hangisi?" diye düşünüyorsanız gelin, birlikte en beğenilen ürünleri inceleyelim.

Yemek 20-09-2022 14:26

Adeta bir enerji deposu olan en iyi tahin markaları

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi, pekmezin mükemmel eşlikçisi tahinin faydaları saymakla bitmiyor. Çocuklarınızın atıştırmalık isteğini karşılamak için doğal içerikli bir ürün arıyor ya da hafta sonu kahvaltılarınızı zenginleştirecek bir lezzet istiyorsanız sizin için seçtiğimiz tahin markalarına mutlaka şans vermelisiniz. İşte bir kaşığıyla tüm günü enerjik geçirmenizi sağlayacak en iyi tahin markaları!

Yemek 18-02-2022 12:44