Gökçe Bahadır Haberleri Ve Son Dakika Gökçe Bahadır Haberleri

Gökçe Bahadır Haberleri Ve Son Dakika Gökçe Bahadır Haberleri

Gökçe Bahadır 1981 tarihinde İstanbul’da doğmuştur.

Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Gökçe Bahadır Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almış, bir yandan da Fenerbahçe FM’de radyo programı sunmuştur.

Gökçe Bahadır mezun olduktan sonra Best TV’de VJ’lik, ardından Show TV’de Sinyal programının sunuculuğunu yapmıştır. Oyunculuk kariyerine; Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dizilerde bölüm oyunculukları yaparak başlamıştır.

Geniş kitlelerce tanınması ise Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Törpü Yeliz karakteriyle olmuştur. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk’te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu.

Reyting rekortmeni Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Leyla karakteriyle ise en dikkat çeken oyunculardan biri olmuştur.

Gökçe Bahadır 2011 yılında ekran ömrü kısa süren Sensiz Olmaz dizisinde Begüm karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, ardından’’ Kayıp Şehir ‘’dizisinde rol almıştır.

Şuanda Aramızda Kalsın dizisinde oyunculuğa devam etmektedir.

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır Kemal Sunal’ın oğlu oyuncu Ali Sunal ile bir süre evli kalmış, çift 23 Şubat 2012 tarihinde boşanmışlardır.

Gökçe Bahadır Haberleri

Bomba iddia... Finali öne çekildi! Ömer dizisinin final tarihi belli oldu

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı Ömer dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen dizinin final yapacağına dair iddialar gündeme gelmeye başladı. İddiaya göre; Ömer dizisinin final tarihi belli oldu.

Magazin 30-03-2024 07:56

Gökçe Bahadır'ın Boğaz manzaralı evinin kirası ağızları açıkta bıraktı

Ömer'in yıldızı Gökçe Bahadır'ın yeni evi gündem oldu. İddialara göre Boğaz manzaralı yeni eve taşınan oyuncu aylık 270 bin lira kira ödüyor. Bahadır'ın tuttuğu evde daha önce ise Galatasaray’ın eski yıldızı, ünlü futbolcu Juan Mata oturuyormuş.

Magazin 17-03-2024 14:30

Ömer dizisine Avukat Nehir geliyor! Kurtlar Vadisi'nin yıldızı kadroda

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'e yeni bir isim dahil oluyor. Daha önce Kurtlar Vadisi Gladio, Bir İstanbul Masalı ve Hatırla Sevgili gibi dizilerde rol alan ünlü isim Ömer dizisinde Avukat Nehir rolüne hayat verecek. Dizide Gamze ile Ömer'in başvuracağı Avukat Nehir'in dizinin seyrini nasıl değiştireceği ise merak konusu.

Magazin 28-02-2024 18:48

Kardeşini emzirme sahnesiyle uzun süre konuşulmuştu! Ömer'in Emine'si Çağla Naz Kargı performansıyla alkış topladı! 'Oynamamış yaşamış...'

Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın başrolünü paylaştığı Ömer dizisi dün akşam 41. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümüne Çağla Naz Kargı'nın hayat verdiği Emine karakterinin performansı damga vurdu. Daha önce kardeşini emzirme sahnesiyle adından söz ettiren Kargı yine alkış topladı.

Magazin 30-01-2024 15:56

Ömer dizisinde bomba ayrılık! O isim projeye veda ediyor

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın başrollerini paylaştığı Ömer dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her bölümü sosyal medyada gündem olan Ömer dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. O isim projeye veda edecek.

Magazin 16-01-2024 14:57

İddialı pozlarıyla gündem olmuştu! Gökçe Bahadır estetiklerini tek tek sıraladı

Yaptığı paylaşımlar ve başarılı oyunculuğuyla sık sık gündem olan Gökçe Bahadır yaptığı estetikleri açıkladı.

Magazin 12-01-2024 15:31

Yaprak Dökümü'nün Ali Rıza Bey'i Halil Ergün'ün son hali şaşırttı! Gören bir kez daha baktı

Reşat Nuri Güntekin'in ölümsüz eserinden uyarlanan Yaprak Dökümü 2006-2010 yılları arasında fırtınalar estirdi. Bennu Yıldırımlar, Güven Hokna, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen ve Deniz Çakır gibi ünlü isimleri kadrosunda barındıran dizide Ali Rıza karakterine hayat veren ünlü oyuncu Halil Ergün sosyal medyada gündem oldu. Kilo veren usta oyuncu, adeta bambaşka birine dönüştü.

Magazin 24-12-2023 13:37

Ömer dizisine bomba transfer! Gönül Dağı'nın yıldızı kadroda

Star Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Ömer her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay'ın başrollerini paylaştığı diziye yeni bir isim dahil oldu. Gönül Dağı'nın yıldızı kadroya katıldı.

Magazin 07-12-2023 13:04

Ömer'in Gamze'si Gökçe Bahadır'dan doğum günü paylaşımı! Bakın kaç yaşına girdi

Star Tv'nin en çok izlenen yapımlarından Ömer'de Gamze rolüne can veren Gökçe Bahadır yeni yaşını kutladı. Instagram hesabında doğum gününe özel paylaşım yapan Gökçe Bahadır bakın kaç yaşına girdi.

Magazin 11-11-2023 16:55

Ömer'in Gamze'si Gökçe Bahadır iddialı pozlarıyla gündem oldu! Bakan bir daha baktı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Ömer'de hayat verdiği Gamze karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Gökçe Bahadır son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncunun 'Backstage' notunu düştüğü karelerine binlerce beğeni ve yorum geldi.

Magazin 07-11-2023 14:21

Ömer 24. bölüm fragmanında Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın ateşli sahnesi sosyal medyayı salladı

Ömer dizisi sezona hızlı başladı. Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın başrolde olduğu Ömer dizisi 24. bölüm fragmanı sosyal medyayı salladı. Dizide Ömer ve Gamze'nin ateşli sahnelerine yorum yağdı.

Magazin 21-09-2023 14:26

ÖMER yeni sezon ne zaman başlıyor? ÖMER dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu? STAR TV yayın akışı

Ömer yeni sezonun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Bir süredir ekranlarda olmayan Ömer dizisi 2. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Başrollerini Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın paylaştığı Ömer son dönemin en çok izlenen yapımları arasında yer aldı. Peki, Ömer yeni sezon ne zaman başlıyor? Ömer yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Star TV yayın akışı...

Magazin 05-09-2023 00:11

Kulüp dizisinin yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

İlk iki sezonuyla büyük beğeni toplayan Netflix’in Kulüp dizinin 3. sezonunun tanıtım görüntüleri yayınlandı. Dizinin yeni sezonu için 15 Eylül 2023 tarihi verildi.

Trend 02-09-2023 15:56

Ömer dizisine Tozluyaka'dan bomba transfer! O isim kadroya dahil oldu

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Ömer'in ikinci sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay'ın yer aldığı diziye ikinci sezonda bomba bir isim dahil oldu. Tozluyaka'nın yıldızı Ömer'in kadrosuna katıldı.

Magazin 29-08-2023 12:49

Gökçe Bahadır ve eşi doğayla iç içe bir kulübede tatil yapıyordu! Bazen evi bulamıyoruz

Oyuncu Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy, Bodrum-Kızılağaç’ta doğayla iç içe bir kulübe kiralayıp tatili doğayla iç içe yapmaya karar vermişti. Gözlerden uzak tatil yapan ünlü çift, tadilatı süren Bodrum’daki evlerinden 5-6 kilometre uzaklıktaki kulübedeki tatilleri için bakın ne dedi.

Magazin 30-07-2023 12:04

ÖMER SEZON FİNALİ tek parça izle! Star Tv Ömer dizisi sezon finalinde neler olacak, nasıl bitecek? İşte 21. bölüm fragmanı!

Ömer dizisi sezon finali yaparak ekranlara bir süre ara verecek. Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Merve Dizdar, Barış Falay, Zerrin Sümer, Gülçin Kültür gibi oyuncuların yer aldığı dizi her pazartesi akşamları yayınlanıyor. 21. bölümü ile sezon finali yapacak dizinin nasıl biteceği ise merak konusu oldu. Peki, Star Tv Ömer dizisi sezon finalinde neler olacak, nasıl bitecek?

Magazin 12-06-2023 20:09

Ömer dizisinin başrolü Selahattin Paşalı'nın final yemeği tarzı olay oldu! Şalvarla mı gelmiş?

Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın başrolleri paylaştığı "Ömer" dizisi sezon finali partisi yaptı. Ömer dizisinin başrol oyuncularından Selahattin Paşalı geceye tarzıyla damga vurdu. Yakışıklı oyuncunun şalvarlı tarzı dikkat çekti.

Magazin 12-06-2023 09:50

Ömer dizisine Kuruluş Osman'dan bomba transfer! Gamze'nin eski eşine hayat verecek isim belli oldu

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar gibi ünlü isimlerin yer aldığı Ömer dizisi pazartesi akşamları izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Her bölümüyle büyük yankı uyandıran diziye geçtiğimiz haftalarda Kuruluş Osman'a veda eden başarılı oyuncu transfer oldu. Ünlü oyuncu dizide Gökçe Bahadır'ın hayat verdiği Gamze karakterinin eski eşini canlandıracak.

Magazin 26-05-2023 16:12

Ömer dizisinin Zerrin'i Aybike Turan'dan olay itiraf! Maymun taklidi ile işi kaptı

Ömer dizisinde canlandırdığı Zerrin karakteriyle adından söz ettiren Aybike Turan bir YouTube programında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Yıllar önce Maymun taklidiyle 50 bölümlük iş aldığını söyleyen ünlü oyuncunun itirafı; Alican Yücesoy, Barış Kıralioğlu, Yeliz Kuvancı'yı kahkahaya boğdu.

Magazin 21-05-2023 09:06

Ömer'in Süreyya'sı Simay Barlas'ın bikinili pozlarına yorum yağdı! 'Gökçe bunu beğenmedi'

Aziz dizisinden sonra bir süre ekrana ara veren Simay Barlas, başrollerinde Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın yer aldığı Ömer dizisiyle sevenlerini heyecanlandırdı. Ömer dizisinde Süreyya karakterine hayat veren Simay Barlas'ın kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu.

Magazin 02-02-2023 15:27

Ömer dizisinde bomba ayrılık! Ünlü oyuncu diziye veda ediyor

Başrollerini Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın paylaştığı Ömer dizisinin ilerleyen bölümlerinde ses getiren bir vedanın yaşanacağı konuşuluyor.

Magazin 02-02-2023 12:10

Ömer 4. bölüm tek parça izle! Star Tv Ömer 4. bölüm fragmanı ile son bölüm özeti!

Ömer bu akşam 4. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Geçtiğimiz hafta Ömer dizisinde, Ömer ile Gamze’nin kalpleri birlikte atmaya başladığı anda, Reşat’ın bakışlarıyla karşılaşan Gamze, bu aşkın imkansızlığını yeniden acı bir şekilde fark etmiş ve Ömer’den uzak durmaya karar vermişti. Ömer 4. bölümü izleyecekler yeni bölümde yaşanacakları araştırmaya başladılar. Dizinin 4. son bölümünde başka birine evlenme teklifi eden Ömer ile Gamze arasında ipler geriliyor. İşte kesintisiz Ömer 4. bölüm...

Magazin 30-01-2023 19:28

Sevinç Erbulak Ömer dizisinin yıldızları Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı’yı övmelere doyamadı... “Dudakları pörtlemiş, alnı kırışmayan...”

Ömer dizisinin başrol oyuncuları Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı projein başarısından sonra dikkatleri üzerine bir kez daha çekmeyi başardı. Televizyon ekranlarına verdiği arayı Ömer dizisiyle bozan Gökçe Bahadır ve dizideki partneri Selahattin Paşalı için sosyal medyadaki övgülerden sonra meslektaşları Sevinç Erbulak da bir yorumda bulundu. Erbulak’ın yorumu bir anda gündem yaratmayı başardı.

Magazin 21-01-2023 08:05

Ömer dizisinin yıldızı Selahattin Paşalı'nın eşi güzelliğiyle hayran bıraktı! 'Yerli Barbara Palvin!'

Star TV'nin yeni dizisi Ömer, dün akşam ilk bölümüyle seyircinin karşısına çıktı. Kadrosunda Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay gibi isimlerin yer aldığı Ömer dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve alışılmışın dışında hikayesiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Ömer dizisinin başrol oyuncusu Selahattin Paşalı'nın kameralar ardındaki hayatı merak konusu oldu.

Magazin 10-01-2023 14:24

Ömer'in Gamze'si Gökçe Bahadır filtresiz haliyle sosyal medyada gündem oldu!

Star TV'de dün ilk bölümü ile ekrana gelen Ömer dizisi sosyal medyada oldukça konuşuluyor. İlk bölümden izleyicilerin beğenisini toplayan dizide Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar ve Zerrin Sümer başrollerde yer alıyor. Gamze karakterine hayat veren Gökçe Bahadır'ın dizideki filtresiz hali Twitter'da gündem oldu. Yüzündeki kırışıklıkların filtresiz verilmesi izleyiciler tarafından oldukça hoş karşılandı. Güzel oyuncuya ' Gökçe de bizdenmiş' gibi yorumlar yapıldı.

Magazin 10-01-2023 11:54

Ömer'in Gamze'si Gökçe Bahadır'ın ilk eşi bakın kim çıktı! Kendisinden daha ünlü

Ömer dizisi 'Gamze' rolüyle seyirci karşısına çıkan Gökçe Bahadır, geçtiğimiz sene 2. kez evlenmişti. Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, başarılı yapımlarda yer alarak adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce bir evlilik yapan Gökçe Bahadır'ın ilk eşini görenler şaşıp kalıyor. Kendisinden de ünlü olan o isim bakın kimmiş...

Magazin 10-01-2023 10:27

Ömer dizisi ilk bölümüyle sosyal medyada gündem oldu! Barış Falay imam, Selahattin Paşalı müezzin rolünde

Star TV'nin yeni dizisi Ömer ekrana gelen ilk bölümüyle gündem oldu. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Zerrin Sümer'in başrollerde oynadığı Ömer dizisine Ekşi Sözlük ve Twitter'da yorum yağdı. Barış Falay'ın imamlık yapan Reşat karakterine hayat verdiği dizide, müezzin Ömer ile terk ettiği mahallesine yıllar sonra geri dönen Gamze'nin aşkları anlatılıyor. Ömer'in senaryo ve dini içerik uzmanlığını ise Emre Dorman üstleniyor.

Magazin 10-01-2023 00:30

Ömer dizisi nerede çekiliyor, cami nerede? Ömer dizisi gerçek mi, uyarlama mı?

Ömer dizisi bu akşam Star Tv'de yayın hayatına başlıyor. Yayınlanan ilk fragmanıyla büyük ses getiren Ömer dizisi konusu ile dikkat çekiyor. Ömer dizisinde görülen caminin nerede olduğu ve dizinin çekildiği yer merak edildi. Seyircilerin merak ettiği bir diğer sorulardan biri de Ömer dizinin uyarlama olup olmadığı oldu. Peki, Ömer dizisi nerede çekiliyor, cami nerede? Ömer dizisi gerçek mi, uyarlama mı?

Magazin 09-01-2023 21:51

Ömer dizisi Gamze kimdir? Ömer'in Gamze'si Gökçe Bahadır kaç yaşında, aslen nereli, eşi kim?

Ömer dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Ömer’de Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır, tüm zorlukların karşısına aşkı koyan Ömer ve Gamze karakterleriyle izleyicisinin karşısına çıkıyorlar. Peki, Ömer dizisi Gamze kimdir? Ömer'in Gamze'si Gökçe Bahadır kaç yaşında, aslen nereli, eşi kim? İşte hakkında tüm detaylar...

Magazin 09-01-2023 21:48

Ömer dizisi nerede çekiliyor, hangi kanalda? Ömer dizisinin konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu

Ömer dizisi Star TV ekranlarında seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Tanıtımıyla sosyal medyada büyük ses getiren Ömer dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin çekim mekanları, konusu ve oyuncu kadrosu araştırılıyor. Peki Ömer dizisi nerede çekiliyor? Ömer dizisinin konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu...

Magazin 09-01-2023 21:44

Ömer dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak? Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın yeni dizisi için tarih belli oldu

Ömer dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Başrollerini Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın paylaştığı dizi ilk tanıtımı ile büyük yankı uyandırmıştı. Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer'in ilk yayın günü de belli oldu. Peki, Ömer dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 02-01-2023 11:47

Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın yeni dizisi Ömer'in kadrosu yıldızlar geçidi! Ömer dizisi ne zaman başlayacak, konusu ne?

Star Tv'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Ömer'in bugün okuma provası yapılıyor. Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'yı buluşturan dizinin kadrosu resmen yıldızlar geçidi. Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor. Peki, Ömer dizisi ne zaman başlayacak, konusu ne? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 06-12-2022 14:17

Burcu Özberk yeni tarzını takipçileriyle paylaştı! Gökçe Bahadır sessiz kalamadı

Aşk Mantık İntikam dizisinden sonra ekranlarda yer almayan güzel oyuncu Burcu Özberk, yeni tarzını takipçilerinin beğenisine sundu. Kahkül kestiren Burcu Özberk'e Gökçe Bahadır kayıtsız kalamadı.

Magazin 06-12-2022 10:57

Gayrimenkule yatırım! Gökçe Bahadır Bodrum’dan 1,5 milyon TL’ye zeytinlik satın aldı

Emir Ersoy ile evlenen oyuncu Gökçe Bahadır yatırımlarını gayrimenkule yapmaya çalışıyor. Son olarak Alaçatı'da 5 milyon'e ev alan Gökçe Bahar bu sefer de eşiyle birlikte parasını Bodrum'daki zeytinliğe yatırdı. Bahadır Bodrum’dan 1,5 milyon TL’ye zeytinlik satın aldı.

Magazin 10-11-2022 10:52

Gökçe Bahadır tarlada zeytin hasadında!

Gökçe Bahadır eşi Emir Ersoy ile birlikte tarlaya girdi. Zeytin hasadına katılan ünlü oyuncu, o anlardan bir fotoğraf karesini de sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 08-11-2022 17:26

Gökçe Bahadır eşi Emir Ersoy ile Paris tatilinde!

Gökçe Bahadır eşi Emir Ersoy ile Paris'te tatile gitti. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden bu yana herhangi bir projede rol almayan Gökçe Bahadır, eşi Emir Ersoy ile magazinden uzak mutlu bir hayat sürdürüyor.

Magazin 26-10-2022 15:35

Evlilik Hakkında Her Şey'in Azra'sı Gökçe Bahadır Venedik'ten poz verdi! Aurasıyla büyüledi

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra rolüyle ekranlara gelen Gökçe Bahadır, Yaprak Dökümü'ndeki Leyla rolüyle tanınıyor. Yıllar içerisinde rol aldığı projelerle başarılı bir çıkış sergileyen Bahadır, sosyal medya pozlarıyla da sevenlerini büyülüyor.

Magazin 15-09-2022 00:58

Evlilik Hakkında Her Şey'in Azra'sı Gökçe Bahadır göğüs dekolteli pozuyla nefes kesti! Eşiyle Venedik'ten paylaştı

Geçtiğimiz aylarda FOX TV ekranlarında yayınlanan ve sonrasında final yapan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Azra'sı Gökçe Bahadır; piyanist, aranjör ve yapımcı Emir Ersoy ile dünyaevine girmişti. Şimdilerde eşiyle Venedik'te tatil keyfi yapan ünlü ismin derin göğüs dekolteli pozu takipçilerini büyüledi.

Magazin 09-09-2022 17:44

Gökçe Bahadır'dan 'Kulüp' açıklaması

Kulüp'te 'Matilda' karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, "Dizinin yeni sezonunu ilerleyen zamanda çekeceğiz. Yoğun bir bir tempom var" dedi.

Magazin 07-05-2022 15:44

Kulüp dizisinin Matilda'sı Gökçe Bahadır göğüs dekoltesiyle olay oldu! O poza yorum yağdı

Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Leyla rolü ile akıllara kazınan Gökçe Bahadır Ufak Tefek Cinayetler, Kulüp, Evlilik Hakkında Her Şey gibi projelerle oyunculuk kariyerini taçlandırdı. Instagram'da geniş bir kitle tarafından takip edilen oyuncu, göğüs dekoltesiyle Instagram'ı salladı.

Magazin 15-04-2022 23:48

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi bitiyor mu? Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman bitecek?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hakkında final dedikoduları dolaşıyor. Dizi hakkında final kararının alınıp alınmadığı konuşulmaya başladı. FOX TV'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ne zaman biteceği izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Başrollerinde Gökçe Bahadır ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hakkında işte merak edilen detaylar!

Magazin 06-04-2022 00:35

Gökçe Bahadır eşi Emir Ersoy'la birlikte söyledi! Hayran bıraktı

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, geçtiğimiz günlerde müzisyen Emir Ersoy’la dünya evine girdi. Alaçatı’da düzenlenen törenle evlenen Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy, bu kez 8 Mart paylaşımıyla magazin gündemine geldi.

Magazin 09-03-2022 10:07

Emir Ersoy Gökçe Bahadır'ın hamilelik iddialarına son noktayı koydu!

Geçtiğimiz hafta dünya evine giren Emir Ersoy ve Gökçe Bahadır evliliği hakkında 'hamilelik' iddiası gündem oldu. Emir Ersoy, iddialara açıklık getirdi.

Magazin 04-03-2022 11:10

7 aylık aşkıyla 1 hafta önce evlenen Gökçe Bahadır'ın hamile olduğu iddia edildi

7 aydır aşk yaşayan Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy, 25 Şubat'ta nikah masasına oturdu. Sadece yakın çevresinin katıldığı bir düğünle evlenen Bahadır'ın hamile olduğu iddia edildi.

Magazin 02-03-2022 14:48

Gökçe Bahadır: Sevdiğim insanla evlendim

Gökçe Bahadır, Alem dergisinin bu haftaki kapağına konuk oldu. 25 Şubat'ta İzmir Alaçatı'da müzisyen Emir Ersoy ile nikah masasına oturan oyuncu, "Çok heyecanlıyız ve çok mutluyum" dedi.

Magazin 02-03-2022 14:03

Gökçe Bahadır siyah kuşaklı gelinliğiyle gündemde! İşte gelinliğin fiyatı

Siyah kuşak ve siyah eldivenli gelinliğiyle dikkat çeken Gökçe Bahadır düğünü için kesinin ağzını açtı. Emir Ersoy ile evlenen Bahadır'ın düğününde giydiği straplez gelinliğin fiyatı ortala çıktı. Gökçe Bahadır'ın gelinliğini takipçilerini ise ikiye böldü.

Magazin 27-02-2022 08:21

Emir Ersoy ile evlenen Gökçe Bahadır'ın siyah kuşaklı gelinliği takipçilerini ikiye böldü

Uzun süredir aşk yaşayan Gökçe Bahadır ev Emir Aksoy, dün İzmir'de yakın çevresinin katıldığı bir düğünle evlendi. Bahadır'ın düğünde tercih ettiği siyak kuşaklı gelinliği ise sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Magazin 26-02-2022 10:57

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy evlendi! İşte düğünden ilk kareler

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, bir süredir aşk yaşadığı piyanist Emir Ersoy ile bugün Alaçatı'da düzenlenen bir törenle evlendi. Çiftin mutlu anları fotoğraflara yansıdı.

Magazin 26-02-2022 10:01

Gökçe Bahadır-Emir Ersoy evlendi mi? Nikah şahitleri kimler oldu? İşte Gökçe Bahadır Emir Ersoy düğününden fotoğraflar!

Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy bir süre önce hayatlarını birleştirme kararı aldıklarını açıklamıştı. Bugün basında yer alan haberlerin ardından Gökçe Bahadır - Emir Ersoy çifti merak konusu oldu. Bu kapsamda Gökçe Bahadır-Emir Ersoy evlendi mi? Nikah şahitleri kimler oldu? soru ve konu başlıklarının yanıtına ulaşmak isteyen vatandaşlar araştırma yapmaya başladı. İşte Gökçe Bahadır Emir Ersoy düğününden fotoğraflar...

Magazin 25-02-2022 19:58