Güven Haberleri

Türkiye'nin notunu yükseltmişlerdi! Fitch'ten yeni açıklama geldi: Enflasyonda yeni tahmin

Kredi derecelendirme Kuruluşu Fitch Türkiye'nin kredi notunu B'den B+'ya yükseltti. Türkiye'nin not görünümünü de "durağan"dan "pozitif"e çıkardı. Fitch Ratings'in Kıdemli Direktörü ve Türkiye Analisti Erich Arispe Morales, Türkiye'nin mevcut ekonomi politika ekseninin daha dayanıklı olduğuna ve politikaların sürdürüleceğine güvenlerinin arttığını söyledi.

Finans 12-03-2024 12:43

Edirne'nin kadın jandarma timi köylerde yoğun mesaiyle bilgilendirme yapıyor

Edirne Jandarma Komutanlığı bünyesindeki Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğinde çalışan kadın astsubaylar, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için köylerde aktif şekilde görev yapıyor.

Yurthaber 08-03-2024 11:27

Güven endeksi, hizmet ve inşaatta arttı, perakendede azaldı

Güven endeksi, ocakta geçen aya oranla perakende ticaret sektöründe yüzde 1 azalırken, inşaat sektöründe yüzde 3,3 ve hizmet sektöründe yüzde 4 artış gösterdi.

Finans 25-01-2024 12:21

Merkez Bankası açıkladı: Finansal Hizmetler Güven Endeksi düştü

Merkez Bankası verilerine göre, Finansal Hizmetler Güven Endeksi (FHGE), ocakta bir önceki aya göre 20,6 puan azalarak 140,8 seviyesine düştü.

Finans 24-01-2024 12:16

Tüketici güveni 7 ayın zirvesinde

Tüketici güven endeksi ocakta aylık bazda yüzde 3,9 artarak 80,4 oldu. Böylece endeks, son 7 ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Finans 23-01-2024 11:11

Dünyanın en güvenli hava yolu şirketleri belli oldu: THY listede kaçıncı sırada?

Airline Ratings, 2024 için En Güvenli 25 Havayolu listesini açıkladı. Peki THY listede yer aldı mı, kaçıncı sırada?

Finans 04-01-2024 15:15

Bingöl'ün Yunusları suçlulara göz açtırmıyor

Bingöl'de görev yapan Motosikletli Polis Timleri Amirliği Yunus ekipleri, huzur ve güvenliğin sağlanmasında büyük rol aldı.

Yurthaber 28-12-2023 11:03

Nurdağı'nda afet konutlarına yerleşenler kendilerini güvende hissediyor

Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Belpınar Mahallesi'nde inşa edilen köy tipi kalıcı afet konutlarına yerleşen depremzedeler kendilerini güvende hissediyor.

Yurthaber 12-05-2023 13:06

Yüksekova, Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapıyor

Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonlarıyla huzur ve güven ortamının sağlandığı Hakkari'nin Yüksekova ilçesi, son zamanlarda ev sahipliği yaptığı organizasyonlara Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası ile bir yenisini ekledi.

Yurthaber 10-05-2023 11:21

Sadece yüksek maaşlı erkeklerle çıkıyor! Ev hanımı yaptığı açıklamalarla tartışma yarattı

Her kişinin ilişkiye bakış açısı farklılık gösteriyor. Bazıları aşkın önüne hiçbir şeyin geçemeyeceğini savunurken bazıları ise sadece aşk karın doyurmaz diyerek ilişkilerinde mantığını da kullandığını belirtiyor. TikTok'ta ev hanımı olan bir genç kız sağlıklı bir ilişki için sadece yüksek maaşlı erkeklerin tercih edilmesi gerektiğini açıklayarak tartışma yarattı.

Kadin 03-05-2023 15:18

Sakın güvenmeyin! Yalan söylemede profesyonel olan 4 burç

Yalan alışkanlığı toplum içerisinde oldukça büyük problemlere neden oluyor. Ufak yalanların zararlı olduğu düşünülmese de bu yalanların birikmesi karakter özelliği haline geliyor. Zamanla insanların güvenini sarsarak ilişkilerin bozulmasına yol açıyor. Toplumda en fazla yalan söyleyen kişilere bakıldığında aynı burçlardan kişiler olduğu görülüyor.

Kadin 23-02-2023 13:18

Ağır ve pahalı yükler Kocaeli'deki limandan dünyadaki alıcılarına gönderiliyor

Yarımca limanında, standart konteynere sığmayan inşaat malzemeleri, trafo, iş makineleri, tekne-yat ve makine parçaları gibi yükler için özel elleçleme hizmeti veriliyor.

Yurthaber 13-12-2022 11:56

Göğüslerim o kadar büyüktü ki nefes alamıyordum 100 Beden göğsü nedeniyle cinselleştirildiğini paylaştı

Göğüs ölçüleri çeşitli nedenlere göre farklılık gösteriyor. Birçok kadın büyük göğüslere sahip olmanın hayalini kursa da çok büyük göğüsler günlük hayatta çeşitli problemlere yol açıyor. Hayatını 100 beden göğsüyle yaşamak zorunda kaldığını paylaşan kadın yaşadığı zorlukları anlattı.

Kadin 23-11-2022 16:36

Araştırmalar bu rengi giyenlerin güvenilir göründüğünü tespit etti! İş görüşmelerinin iyi geçmesini sağlayabilir

Tanımadığımız ortamlara girdiğimizde ilk dikkat çeken nokta kıyafetlerimiz oluyor. Bu durum inkar edilse de çeşitli ön yargıların oluşmasına neden olabiliyor. Bu sebeple önemli tanışmalar ve görüşmelere giderken giyilmesi gereken kıyafetlere özen göstermek gerekiyor. İş görüşmesinde ne giyilir? diye düşünüyorsanız güvenilir gözükmenizi sağlayacak renkleri tercih edebilirsiniz.

Kadin 10-10-2022 14:22

Emniyet eş anlamlısı nedir? Emniyet kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Farklı yazılan ve okunan ama aynı anlamda kullanılan sözcükler eş anlamlı sözcükler olarak adlandırılır. Bir cümleyi farklı şekillerde ifade edebilmeyi sağlayan anlamdaş sözcükler, anlatım bozukluğuna sebebiyet vermezler. Dilimizde mevcut olan ve eş anlamlıları bulunan kelimelerden birisi emniyettir. Yabancı kökenli bir sözcük olan emniyet kelimesinin eş anlamlısı olarak tabir edilen birden fazla kelime bulunur. Peki, emniyetin eş anlamlısı olan kelimeler hangileridir?

Egitim 07-10-2022 17:38

Bu burçlara sakın sır vermeyin: En dedikodu burçlar

Dedikodu her ne kadar eğlenceli olsa da oldukça zararlı etkileri bulunuyor. Zamanla insanların güveninin azalmasına neden oluyor. En dedikoducu burçlar denildiğinde ilk akla gelen burçların sıralaması hep aynı şekilde yer alıyor. İşte en dedikoducu burçlar....

Kadin 06-10-2022 11:00

Güven eş anlamlısı nedir? Güvenin eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçe kelime hazinesi çok geniş olan bir dildir. Yabancı kökenli kelimeleri dönüştürüp değiştirerek sözcük dağarcığına katmıştır. Bir kelime birden fazla anlama karşılık gelebilir. Eş anlamlı kelimeler de bu sebeple çeşitlilik gösterir. Güven de bu özelliklere sahip bir kelimedir. Yüreklilik ve cesaret kelimeleri güvenin eş anlamlı kelimeleri arasındadır.

Egitim 12-08-2022 01:40