Hatay Seçim Sonuçları Haberleri

CANLI HATAY SEÇİM SONUÇLARI! Hatay'da seçimi kim kazandı? Lütfü Savaş mı, Mehmet Öntürk mü? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

31 Mart yerel seçimlerinde en çok tartışılan yer ise hem depremde yaşadığı büyük travmalar hem de aday belirleme süreciyle Hatay oldu. Hatay'da seçimi kim önde götürdü? Tartışma konusu olan Lütfü Savaş mı, AK Parti'nin adayı Mehmet Öntürk mü? Sandıkların büyük çoğunluğu açılırken gelen verilere göre seçimin kazananı AK Parti'nin adayı oldu. Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'şaibe' iddiasında bulunarak "Çok sayıda vekilimizi görevlendirdik" dedi.

Finans 31-03-2024 20:41

Canlı Hatay seçim sonuçları! Hatay'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Öntürk mü CHP adayı Lütfü Savaş mı önde?

Türkiye, Mayıs 2023'ün ardından bir kez daha sandığa gidiyor. Yerel seçimler öncesinde heyecan dorukta. Hatay seçim sonuçları da deprem bölgesindeki vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş mı AK Parti adayı Mehmet Öntürk mü Hatay'da avantajlı?

Haber 29-03-2024 11:27

HATAY SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Hatay seçim sonuçları ve oy oranları nasıl? Erdoğan mı, Kılıçdaroğlu mu önde?

Hatay seçim sonuçları 2023 merak ediliyor. 28 Mayıs 2023 Pazar günü Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ikinci turu gerçekleşti. Oy pusulasında Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun resim ve isimleri yer aldı. Oy kullanmak isteyen vatandaşlar önceden belirlenen okul ve ilgili numaralı sandığa giderek oylarını kullandılar. Peki, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Hatay seçim sonuçları ve oy oranları nasıl? Erdoğan mı, Kılıçdaroğlu mu önde?

Haber 29-05-2023 01:22

HATAY SEÇİM SONUÇLARI VE OY ORANLARI: 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları nasıl?

Hatay seçim sonuçlarına ilişkin araştırmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri sona erdi. Vatandaşlar Cumhurbaşkanını seçmek için önceden belirlenen sandık numaralarına giderek oy kullandı. Tüm Türkiye'nin gözü kulağı seçim sonuçlarına çevrilmiş durumda. Hatay 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonucu ve oy oranları Mynet'te...

Haber 28-05-2023 22:52

Hatay Seçim Sonuçları

Hatay Seçim Sonuçları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hatay Seçim Sonuçları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

HATAY SEÇİM SONUÇLARI 2023: HATAY 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçim sonucu canlı ve anlık oy oranı

Hatay seçim sonuçları 2023 ekranı kullanıcılar tarafından araştırılmaya başlandı. Türkiye genelinde bugün Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri gerçekleştirildi. 64 milyondan fazla seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Hatay seçim sonuçlarına dair tüm detaylar Mynet.com'da yayınlanacak. İşte Hatay seçim sonuçlarına dair detaylar...

Haber 14-05-2023 18:20