Husnu Kapu Haberleri

Hüsnü Kapu kimdir? Kafkas Üniversitesi Rektörü Hüsnü Kapu nereli ve kaç yaşında? Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı!

Hüsnü Kapu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kafkas Üniversitesi Rektörü Hüsnü Kapu oldu. Peki, Hüsnü Kapu kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Haber 2022-12-10 10:23:17

Teksas'tan Kars'a getirilen embriyolardan elde edilen beefmaster ırkı ilk buzağılar doğdu

KAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu: - "Geçtiğimiz hafta da 3 tane doğum gerçekleşti. İlk dişi danamız doğdu ve adını 'Kafkas'ın Gülü' koyduk. Şu an 15 gebe ineğimiz var ve doğumlarını bekliyoruz"

Yurthaber 2022-07-29 14:55:06

Kafkas Üniversitesi Rektörü Kapu, AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Kafkas Üniversitesi Rektörü Kapu, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Yurthaber 2021-12-16 15:04:33

Sinan Tuzcu ve Beyza Kapu evlendi! Ekrem İmamoğlu nikahı kıydı

Son Yaz dizisi final yapar yapmaz oyuncu Sinan Tuzcu nikah masasına oturdu.

Magazin 2021-06-06 11:32:43
Yurthaber 15-01-21 10:02

KAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, basınla buluştu

Kars Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 16-09-20 12:20

Vali Özkan ve Başkan Altay, esnafa maske, mesafe ve hijyen uyarısı

Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kapu Cami civarında esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, esnaf ve vatandaşlardan maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında daha fazla hassasiyet istedi.Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma namazı çıkışı Kapu Camii civarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yurthaber 11-09-20 15:15

Vücuttaki sarkmalara estetik cerrahi ile çözüm

Medicana Avcılar Hastanesi Genel Cerrahi (Obezite ve Diyabetik Cerrahi) Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Kapu: - "Obezite ameliyatları sonrası bazı hastalarda özellikle bacakların iç kısımlarında ve kollarda sarkma olabiliyor. Bu tip durumlarda sorun cerrahi müdahale ile kolayca giderilebiliyor"

Yurthaber 07-08-20 16:20

Kafkas Üniversitesi’nde son dersi Rektör Kapu verdi

Kafkas Üniversitesi’nde Korna virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 30 Mart’ta başlayan uzaktan eğitim dersleri sona erdi.

Yurthaber 13-06-20 09:47

Başkan Altay: “Birlik ve beraberlik içinde şehrimizi geleceğe taşıyacağız”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kapu Camisi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek Bedesten esnafını ziyaret etti.AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru ile birlikte Cuma namazı sonrası Kapu Camii cemaatiyle bir araya gelen Başkan Altay, daha sonra Bedesten ve Kadınlar Pazarı esnafını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Yurthaber 07-02-20 16:41

Kafkas Üniversitesi Rektörü Kapu, AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Kafkas Üniversitesi Rektörü Kapu, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Haber 27-12-19 13:46

Rusya, Kerç Boğazı'nda el koyduğu gemileri Ukrayna'ya teslim ediyor

Rusya Federal Güvenlik Servisi: - "Ukrayna ile varılan anlaşmaya göre 'Nikopol', 'Yeni Kapu' ve 'Berdyansk' savaş gemileri 18 Kasım'da kararlaştırılan yerde teslim edilecek"

Haber 17-11-19 19:14

Yarın Mevlit Kandili

Son peygamber Hazreti Muhammed'in doğum günü olan Mevlit Kandili, yarın idrak edilecek - İstanbul'da Eyüp Sultan ve Fatih, Konya'da Kapu, Isparta'da Ulu ve Elazığ'da Yeni Mahalle camilerindeki özel programda, Kur'an-ı Kerim, mevlidi şerif ve dua okutulacak

Haber 07-11-19 11:14

Sarıkamış’ta okul açılışı

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde yapımı tamamlanan Yukarı Sarıkamış İlkokul ve Ortaokul binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.İlçede düzenlenen törene, Kars Valisi Türker Öksüz, MKYK Üyesi Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Yunus Kılıç, Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Kafkas Üniversitesi Rektörü Hüsnü Kapu, İl Jandarma Komutanı Hidayet Arıkan , Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın İl Milli Eğitim Müdürü, Şube müdürleri, İlçe Milli eğitim müdürü, Şube müdürleri, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.Okulun faaliyete geçmesiyle öğrenciler ve veliler büyük sevinç yaşadı.

Yurthaber 19-09-19 16:30

Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu, 6 ayını değerlendirdi

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof.

Yurthaber 29-05-19 10:25

Üniversite kampüsünde atlarla yarıştılar

Kars'ta bulunan Kafkas Üniversitesinin yerleşkesinde, "100. Yıl Atatürk Koşusu" adıyla at yarışı gerçekleştirildi - Kafkas Üniversitesi Rektörü Hüsnü Kapu: "Halkımız ve çocuklarımızla, hayvan sevgisini pekiştirecek çok güzel bir etkinlik yaptık"

Haber 25-05-19 18:57

Ukraynalı denizcilerin duruşması Almanya’da görülecek

Rusya Federasyonu’na bağlı donanma kuvvetleri tarafından gözaltına alınan 24 Ukraynalı denizcinin duruşması bugün Almanya’da görülecek.Ukrayna Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "10 Mayıs Cuma günü Almanya’nın Hamburg şehrinde, Rusya Federasyonu tarafından el konulan Ukrayna donanmasına ait 3 gemi ve gözaltına alınan 24 kişilik mürettabatla ilgili Uluslararası Deniz Hukuku duruşması yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.Rusya Federasyonu, Kasım ayında Azak Denizi’nde Ukrayna Donanması’na ait Berdyansk, Nikopol ve Yani Kapu isimli 3 gemiyi durdurmuş ve 24 Ukraynalı denizci uluslararası sınırları ihlal ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.

Haber 10-05-19 14:03

Rekör Kapu, akademik birimlerde incelemelerde bulundu

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 20-02-19 12:05

Engelli Kamu Çalışanları Derneği Elazığ Şubesi açıldı

Engelli Kamu Çalışanları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (ENKAMUDER) Elazığ Şubesi açıldı.ENKAMUDER Şubenin açılışı ve tanıtımı için Belediye Kültür ve Kongre Merkezinde program düzenlendi.Programa Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Derneğin Genel Başkanı Bülent Kapu, Elazığ Şube Başkanı Selami Temiz, üyeler ve davetliler katıldı.Toplumun yüzde 12.5’ini engelli vatandaşların oluşturduğuna dikkat çeken Derneğin Genel Başkanı Bülent Kapu, “Vatandaşlarımızın engelli bireylerimizin topluma kaynaşabilmesi için gerek belediyelerimizin, hükümetimizin ve devletimizin yapmış olduğu çalışmalardan ve desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Yurthaber 02-02-19 16:30

Mustafa Kavuş: “Bizleri başarılı kılacak halkın iradesi ve sağduyusudur”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Meram Belediye Başkanı Adayı Mustafa Kavuş, oy versin veya vermesin bu şehrin her bir ferdinin kendileri için değerli olduğunu belirterek, “Çünkü bizleri başarılı kılacak halkın iradesi ve sağduyusudur” dedi.31 Mart yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, bir taraftan teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulunurken diğer taraftan da gerçekleştirilen ziyaretler ve toplantılarda vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.Her ne kadar seçim startının Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve ilçe belediye başkan adaylarının katılımıyla Kapu Camisinde kılınan Cuma namazının ardından Hz.

Yurthaber 28-01-19 23:15

Öğrencilerden Konyalı esnaflara anlamlı hediye

Bir ilkokulla ortaklaşa düzenlenen esnaf ziyaretlerine katılan Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Kapu Camii ve Bedesten Çarşısı esnafına, üzerinde Hadis-i Şerif yazılı olan dövizler dağıttı.Karatay ilçesi İstiklal İlkokulu tarafından düzenlenen, "Özüne Dön!" projesi kapsamında okul yönetimi ve öğretmenleri, kaybolmaya yüz tutmuş değerlerin öğrencilere tekrar kazandırılması amacıyla her ay farklı bir değer alanı üzerinde çalışmalara imza atıyor.

Yurthaber 13-01-19 11:05

Sarıkamış Harekatı'nın 104. yılı

Sarıkamış Harekatı'nın 104. yılı anma etkinlikleri kapsamında, KAÜ Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ile Meslek Yüksekokulu öğrencileri Sarıkamış Şehitleri için temsili nöbet tuttu - KAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu: - "Bu mukaddes topraklar için, bu kutlu dava için kendi canlarını karşılık olmaksızın seve seve ve isteyerek feda eden bu vatan evlatlarını rahmetle anıyoruz" - Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy: - "Sarıkamış Harekatı'nda dizlerinin feri gidinceye kadar ecdadımız, Mehmetçik'imiz kanları çekilinceye kadar mücadele etmişler, Sarıkamış'a kadar yürümüşler" - Temsili nöbet tutan öğrencilerden Yasin Duman: - "Buraya 90 bin şehidi anmaya geldik, kahvaltı yapmadık, yemek yemedik, onların yaşadıklarını bir nebze olsun hissetmeye geldik"

Haber 03-01-19 19:50

Kafkas Üniversitesi’nin yeni Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu oldu

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörlüğü’ne Prof.

Yurthaber 23-11-18 10:05

Çatıdaki kurşun tabakayı çaldı; gazetecilere 'Facebook'a atmayı unutma' dedi

KONYA'nın Meram ilçesinde bulunan tarihi Kapu Camii'nin alt katındaki iş yerinin çatısında bulunan kurşun tabakayı çalan M.A.(16) gözaltına alındı. Sağlık kontrolüne getirilen M.A., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, ''Dayı Facebook'a atmayı unutma'' demesi şaşkınlık yarattı.

Haber 22-11-18 11:28

Çatıdaki kurşun tabakayı çaldı; gazetecilere de haberi 'Facebook'a atmayı unutma' dedi

KONYA'nın Meram ilçesinde bulunan tarihi Kapu Camii'nin alt katındaki bir iş yerinin çatısında bulunan kurşun tabakayı çalan şüpheli M.A.(16) gözaltına alındı.  Sağlık kontrolüne getirilen M.A., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, yapılacak haber için ''Dayı facebook'a atmayı unutma'' demesi şaşkınlık yarattı.  Olay, dün saat 03.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Esenlerli Sokakta  meydana geldi.

Haber 22-11-18 10:43

Başkan Toru, Kapu Cami Cemaatiyle Buluştu

Konya’nın mrkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Kapu Cami’nde sabah namazını eda eden cemaatle...

Yurthaber 27-07-18 13:51

Fahrünnisa Hatun Kültür Merkezi’nde Sohbet Günleri

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hizmete açılan Fahrünnisa Hatun Kültür Merkezi’nde salı günleri, Kapu...

Yurthaber 26-07-18 15:40

Serka Genel Sekreteri Hüsnü Kapu, Değerlendirmelerde Bulundu

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri Hüsnü Kapu, Kars’ın turizm anlamında son aylarda gelişmesinin...

Yurthaber 16-02-18 13:05

SERKA Genel Sekreteri Hüsnü Kapu, değerlendirmelerde bulundu

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri Hüsnü Kapu, Kars’ın turizm anlamında son aylarda gelişmesinin ardından Karslılara bir çağrıda bulundu.Kapu, 2018 yılında SERKA’nın bütçesinin 60 milyon TL.

Haber 16-02-18 12:12

Meram’da Miraç Kandili Coşkusu

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Kapu Camisinde Miraç Kandili Özel Programı düzenlendi.Meram Belediyesi tarafından...

Yurthaber 24-04-17 12:54

Meram’da Regaib Kandili Coşkusu Yaşandı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Kapu Camisi’nde düzenlenen ‘Regaib Kandili Özel Programı’na vatandaşlar yoğun...

Yurthaber 31-03-17 13:17

Meram’da Mevlid Kandili Özel Programı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Kapu Camii’nde düzenlenen, “Mevlid Kandili Özel Programı”nda, İstanbul’daki hain...

Yurthaber 12-12-16 14:26

Serka’da Cazibe Merkezi Konuşuldu

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri Hüsnü Kapu, ulusal ve yerel basının temsilcilerine ‘Cazibe Merkezi’ni...

Yurthaber 08-11-16 14:11

Serka 2016 Yılı Proje Teklif Sonuçlarını Açıkladı

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri Hüsnü Kapu, 2016 Yılı Proje Teklif Çağrısı sonuçlarını açıkladı.2016...

Yurthaber 28-05-16 09:46

Konya’da Başbakan Davutoğlu İzdihamı

Bir dizi ziyaretler için Konya’ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kapu Camisi’nde cuma namazını kıldı. Vatandaşlar...

Yurthaber 06-05-16 16:10

Giresun’da Çürüyen Asırlık Ağaçlar Tehlike Saçmaya Devam Ediyor

Giresun’da Kapu mahallesi Millet Parkı’nda çürüyen asırlık ağaçlar tehlike saçmaya devam ediyor.4 ay önce aynı...

Yurthaber 04-03-16 14:02

Serka’nın Proje Destekleri Devam Ediyor

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri Prof. Dr. Hüsnü Kapu, 2016 yılında üç temel başlık...

Yurthaber 25-02-16 12:35

Defacto Ürünleri Kars’ta Üretilecek

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri Hüsnü Kapu, DEFACTO firmasının ürünlerini Kars’ta üretecek olan Üstün...

Yurthaber 12-02-16 11:56

Serka Kalkınma Kurul Toplantısı Yapıldı

Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA), 8.Olağan Kalkınma Kurulu toplantısında konuşan SERKA Genel Sekreteri Hüsnü Kapu, Ajansın...

Yurthaber 31-12-15 10:22

Serka Genel Sekreteri Kapu, Basın İle Biraraya Geldi

Merkezi Kars’ta bulunan Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri Prof. Dr. Hüsnü Kapu, sabah kahvaltısında...

Yurthaber 07-12-15 12:03

Giresun’da Çürüyen Asırlık Ağaç Park Halindeki Araçların Üstüne Devrildi

Giresun şehir merkezi Kapu mahallesinde bulunan ve Giresun’un tarihi mekanlarında biri olan Millet bahçesi içerisinde...

Yurthaber 23-10-15 16:30

Meram Belediyesi’nden Kandil Simidi İkramı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, Mevlid Kandili münasebetiyle Kapu Camii’nde vatandaşlara kandil simidi ikram etti.Kandil...

Yurthaber 03-01-15 14:05

Serka Genel Sekreterliği’ne Doç.dr.hüsnü Kapu Atandı

Kalkınma Bakanlığı, Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Hüsnü Kapu’yu, merkezi...

Yurthaber 20-12-14 15:54

Ankara En-kamu-der Genel Başkanından Şehit Aileleri Ve Gazilere Ziyaret

Engelli Kamu Çalışanları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Bülent Kapu ve Erzurum il Temsilciliği...

Yurthaber 19-12-14 13:04

Giresun'da Bıçaklı Kavga

Giresun’da dün gece bar çıkışı yaşanan kavgada 1 kişi yaralandı.Olay gece saat 01.30’da Kapu Mahallesi...

Yurthaber 03-03-14 09:19

Mevlit Kandili

Meram Belediyesi tarafından, Mevlit Kandili dolayısıyla Kapu Cami'nde vatandaşlara süt ikram edildi.

Yurthaber 13-01-14 13:10

Meram Belediyesi’nden Kandil Gecesi Süt İkramı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi dün gece Mevlid Kandili münasebetiyle Kapu Camisinde vatandaşlara süt ikram...

Yurthaber 13-01-14 11:48

Konya Mazlum Müslümanlar Için Dua Edip Gözyaşı Döktü

Mısır'daki darbenin 100. gününde Konya'da sabah namazında tarihi Kapu Camii'nde toplananlar, Mısır'daki darbe mağdurları için...

Yurthaber 11-10-13 11:03

Bakan Davutoğlu: Vatandaşlarımızın Güvenliği Için Gereken Tedbiri Almaktayız

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ramazan Bayramı namazını Konya’da Kapu Camii’nde kıldı. Namaz sonrası konuşan Davutoğlu,...

Yurthaber 08-08-13 09:36